icon

Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?

Dnes o 13:07

Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?

haley7897
Dnes o 14:13

@anonym_autor nie. Uz len preto, ze ideš stretnúť niekoho, koho vôbec nepoznáš. Stretávať ho v prostredí ktoré ti je neznáme znásobuje bezpečnostné riziko.

anonym_abf7c8
Dnes o 14:14
@belllinka

@anonym_abf7c8 vtipne je, ze on by mal ist 200 km na kavu a ona nic

@belllinka vsak ked chce nech ide ja som isla 180km ak ratam aj spat to jedno rande, muz 0km a prislo mi to normalne. Pritom sa to zaradilo medzi jedno z najhorsich na akych som bola 😂 ale toto mi pride ze naozaj preco? Preco by muz navrhol nech za nim prejde zena 30-40km ked on vacsinu cesty nema problem? A teda nie je ani dovod nedostatok casu kvoli praci a podobne vyhovorky.

muchotrafka298
Dnes o 14:15

Nie, nesla by som za chlapom na prve rande ani 10 km, nieto este 100 alebo kolko. Ked chlap chce, tak pride. Na neutralne miesto, kde bude vela ludi. Z bezpecnostnych dovodov. Ze je mlady, nevie soferovat, to su take vyhovorky, ako maju male decka, z toho usudzujem, ze autorka otazky je velmi mlada a on tiez.

anonym_8b0753
Dnes o 14:16
@belllinka

@anonym_8b0753 veď aj ona má záujem

@belllinka toto je môj názor. Autorka nech si samozrejme spraví podla seba. Ale pre mna by bolo toto také znamenie, ze až taký zaujem nema. A teda tým pádom by som ho uz nemala ani ja.

simca06022011
Dnes o 14:17

Ako ti to vyhovuje, ak s tym nemas problem chod.. nie je ziadne pravidlo kto kam kde... popravde, kvoli kave by som nesla ani na polcestu :DDDD

mandzula

Ja som stara skola, nesla by som. Mam to tak, ze ak ma chlap realne chce, ma prist.

ljmmm

nesla by som. Dokonca by som sa ani nebavila s nikym tak vzdialenym, kedze nevhcem vztah na dialku

autor
Dnes o 14:18
@anonym_abf7c8

@belllinka vsak ked chce nech ide ja som isla 180km ak ratam aj spat to jedno rande, muz 0km a prislo mi to normalne. Pritom sa to zaradilo medzi jedno z najhorsich na akych som bola 😂 ale toto mi pride ze naozaj preco? Preco by muz navrhol nech za nim prejde zena 30-40km ked on vacsinu cesty nema problem? A teda nie je ani dovod nedostatok casu kvoli praci a podobne vyhovorky.

@anonym_abf7c8 veď písala som že ma čerstvo vodičák a keďže som z veľkého mesta tak ma asi stres z premávky a tak. Beriem to normálne, tiež chápem aj jeho stranu

sssss123
Dnes o 14:20
@ljmmm

nesla by som. Dokonca by som sa ani nebavila s nikym tak vzdialenym, kedze nevhcem vztah na dialku

@ljmmm presne, neviem aky to ma zmysel si uz vobec zacat pisat s niekym kto je x kilometrov daleko

muchotrafka298
Dnes o 14:21
@anonym_autor

@anonym_abf7c8 veď písala som že ma čerstvo vodičák a keďže som z veľkého mesta tak ma asi stres z premávky a tak. Beriem to normálne, tiež chápem aj jeho stranu

@anonym_autor rob si ako chces. Ale je dost nerozum v dnesnej dobe ist niekam dalej za chlapom, co ho ani nepoznas osobne. Lebo nie kazdy je mily a prajny, aj ked sa tak tvari. Dalsia vec je ta, ze ako by ste fungovali keby ste sa rozhodli to skusit. 100 km je vela alebo aj malo, podla nastavenia. Lebo to bude stat cas a peniaze, tak by som sa rozhodovala aj podla toho. ja som vztah na dialku mala, uz by som do toho nesla z viacerych dovodov. Hlavne casovych a aj financnych.

wolf_
Dnes o 14:21

Išla, nešla, ktovie 😁 Záležalo by od situácie. Ak by som si aj ja chcela spraviť výlet, tak kľudne. Ale inak, čo ja viem. Ja sa tu akosi neviem zaradiť ani do jednej skupiny - nepríde mi nutné, aby chlap prišiel "až pred dom" (obrazne) lebo vraj proste chlap.. ale zároveň ak by som sa ja sama cítila neistá ísť tých 30-40 km z akýchkoľvek dôvodov (bezpečnosť lebo cudzí chlap, nechuť práve teraz takto niekam ísť, čokoľvek) tak by som očakávala, že v tomto prípade muž "ustúpi" a úplne v pohode príde až za mnou - ak by okolo toho mali byť dohadovačky "na knihu", tak by ma to odradilo.
Takže neviem, riadila by som sa tým ako to chcem, cítim v danej situácii a hotovo.

anonym_abf7c8
Dnes o 14:22
@anonym_autor

@anonym_autor pises asi = nevies, ci to je dovod. Asi nie je fakt ale je to domnienka. A este raz a naposledy uz viac v tejto diskusii nebudem odpovedat. Napisala som len svoj nazor a co si o tom myslim naco si sa sama v prispevku pytala. Nenutim ta neist, nemusis sa mojim nazorom riadit. S najvacsou pravdepodobnostou si dospela svojpravana zena, ktora sa dokaze rozhodnut v takejto banalite sama. A ako tu citam, nie som jedina ktora by nesla.

anonym_4f2ca2
Dnes o 14:23

Ja som sa stretol minule s jednou, obaja sme šli hodinu a pol, stretli sme sa v polke lebo sme sa takto dohodli a bolo nám jedno kto si čo myslí

haley7897
Dnes o 14:23
@anonym_autor

@anonym_autor asi, alebo su to výhovorky. Nepoznám jedného chlapa ktorý by dobrovoľne priznal strach šoférovať. Ešte k tomu žene na ktorú sa snaží urobiť dojem. Ak, tak najneskodnejsi dovod je, ze chce ušetriť na benzíne.
Ak chlap naozaj chce, spôsob nájde a slušný chlap ta nebude žiadať aby si kompromitovala svoju bezpečnosť.

anonym_47f3f1
Dnes o 14:25

Nemusíte ísť autom stretnite sa na stanici a každý ušetrí.
Aspoň bude vedieť že máš naozaj záujem o stretnutie.

haley7897
Dnes o 14:29
@anonym_47f3f1

Nemusíte ísť autom stretnite sa na stanici a každý ušetrí.
Aspoň bude vedieť že máš naozaj záujem o stretnutie.

@anonym_47f3f1 to znie ako luxusné rande ✨️💞👩🏽‍🤝‍👨🏾💞✨️

sisaka
Dnes o 14:29

Ja len k tej bezpečnosti, čo tú viaceré spomínajú.
Nie je rozdiel, či sedia na káve v kaviarni v meste, kde žije alebo v 30 km vzdialenom meste. Stále je to verejné miesto, s ľuďmi a rovnako bezpečné/nebezpečné.
Nechystá sa sadnúť si k nemu do auta, ani nie je pozvaná na hotelovú izbu, či do jeho bytu.

anonym_47f3f1
Dnes o 14:32
@haley7897

@anonym_47f3f1 to znie ako luxusné rande ✨️💞👩🏽‍🤝‍👨🏾💞✨️

@haley7897 myslíš že mladý majú rozhadzovať peniaze? a je to neekologické jeden človek v jednom aute, radšej nech si za ušetrené peniaze dajú ku káve dobrý obed/večeru 🙂

anonym_8d1eba
Dnes o 14:34
@anonym_47f3f1

@haley7897 myslíš že mladý majú rozhadzovať peniaze? a je to neekologické jeden človek v jednom aute, radšej nech si za ušetrené peniaze dajú ku káve dobrý obed/večeru 🙂

@anonym_47f3f1 Alebo zalievaného turka a tresku s rožkom na stojáka na stanici. 😁Ale áno, mne vlak príde tiež dobrý kompromis.

haley7897
Dnes o 14:35
@anonym_47f3f1

@anonym_47f3f1 najlepšie na tej stanici. S lokálnymi štamgastami 🥰

haley7897
Dnes o 14:37
@anonym_8d1eba

@anonym_47f3f1 Alebo zalievaného turka a tresku s rožkom na stojáka na stanici. 😁Ale áno, mne vlak príde tiež dobrý kompromis.

@anonym_8d1eba byt odkázaná na vlak, čakať na stanici, hlavne ak sa rande neukáže byt co si predstavovala, alebo poprípade neukáže vôbec... 😬 nic moc

A teda vlakové stanice ako si ich pamätám zo Slovenska ja, tiez nebyvali synonymom bezpečnosti...a 😬

anonym_cc324e
Dnes o 14:40

Ja nie. Hladala by som si niekoho v blizkom okoli.

hopsas
Dnes o 14:42

@anonym_autor nešla by som. Ak je lenivý už teraz, vieš aký bude potom?

anonym_8d1eba
Dnes o 14:45
@haley7897

@anonym_8d1eba byt odkázaná na vlak, čakať na stanici, hlavne ak sa rande neukáže byt co si predstavovala, alebo poprípade neukáže vôbec... 😬 nic moc

A teda vlakové stanice ako si ich pamätám zo Slovenska ja, tiez nebyvali synonymom bezpečnosti...a 😬

@haley7897 Kedysi za mnou jeden prišiel vlakom.Mal asi 18, s jednou ružou.Šli sme sa poprechádzať po námestí, do kaviarne.Neostali sme na stanici.V pohode. Celkom romantika.

haley7897
Dnes o 14:48
@anonym_8d1eba

@haley7897 Kedysi za mnou jeden prišiel vlakom.Mal asi 18, s jednou ružou.Šli sme sa poprechádzať po námestí, do kaviarne.Neostali sme na stanici.V pohode. Celkom romantika.

@anonym_8d1eba to je pekné a ja sa s tebou uprimne teším. Žiaľ ono tvoja dobrá skúsenosť neznamená, ze je to standard ani nezaručuje jej bezpečnosť. Kiež by...

jeennyv
Dnes o 14:51

@anonym_autor nesla, ked mu za to stojis ma prist on….hastag vlastna skusenost👍👍

anonym_8d1eba
Dnes o 14:52
@haley7897

@anonym_8d1eba to je pekné a ja sa s tebou uprimne teším. Žiaľ ono tvoja dobrá skúsenosť neznamená, ze je to standard ani nezaručuje jej bezpečnosť. Kiež by...

@haley7897 Môžu ísť do tej istej kaviarne.Nevidím rozdiel v tom,či príde chalan na aute, alebo vlakom. Keď sa teda bojí šoférovať zatiaĺ.Ja by som sa za žiadnym chlapom netrepala na rande.Ak má o ňu záujem,nech sa dopraví busom, koňom, čím len chce.

anonym_783e59
Dnes o 15:18

ja som stara skola-chlap by mal preukazat zaujem o zenu .. takze by mal chodit a dvorit sa

belllinka
Dnes o 15:21

Tie čo tu píšete, že ste stará škola, ste stará škola aj v iných veciach, či iba keď sa vám to hodí? 😀

anonym_d595b4
Dnes o 15:25

To chcete potom chodit spolu, mat vztah na 100km (1,5 hodiny vlakom/autom)? Nemate nic lepsieho na praci?