Išli by ste na rande na vzdialenosť 100 kilometrov?
Čaute baby, išli by ste na rande s chlapom ktorý by vám napísal že či neprídete aspoň 30-40 kilometrov bližšie na rande ?
Ešte sme sa nevideli a bývame od seba 100 kilometrov, vodičák máme obidvaja. Vyzerá byť v pohode. Mali by sme ísť na kávu ako prvé rande, prv chcel ísť na nejaký výlet ale ja som chcela zatiaľ ísť len na kávu 🙂
Čo si o tom myslíte ?
@anonym_autor nie . To bude typ , 50/50. Máloktorý vzťah na takýto štýl funguje , zasa , ja čakám ,že chlap bude chlap. Niekto kto to nevyžaduje, tak prečo nie. Kľudne choď ak chces a nevadí ti to.
@anonym_b561ed áno idem. Chcem skúsiť šťastie, ak to nevyjde tak nič sa nedeje.
@anonym_autor presne tak. No hlavne sa stretnite niekde na námestí pred kaviarnickou, kde sú ľudia. Nikdy nevies, kto je ten druhý a čo môžeš od neho čakať.
@haley7897 nech sedia pri maminej sukni do 30.
@anonym_dd2787 hej, mama hotel do 40- taký 🫣🤣
Nie. Naco je mi vzťah na diaľku? Som stará a pohodlná. Nech príde on ale nad 20 km neberiem ani vreda pita
Prvé rande nie je o spravodlivom delení nákladov na benzín. Je to o signáli. On už na začiatku presúva časť zodpovednosti za stretnutie na vás, testuje, kam až sa prispôsobíte. A vy už teraz hľadáte potvrdenie zvonku, či je to „OK“. Prvé stretnutie má byť čo najjednoduchšie a najbezpečnejšie pre vás. Nie logistický kompromis, ktorý robíte, aby ste niekoho „nestratili“, koho ešte ani nepoznáte. Ak má záujem, príde. Alebo sa dohodnete férovo na strede, nie tak, že vy pôjdete 60 km a on 40. Sledujte činy, nie dojem „vyzerá byť v pohode“. Ten je lacný. Ak už na začiatku zvažujete, či ustúpiť, je dosť možné, že to robíte častejšie aj inde,,len aby všetko „klaplo“. Kde vo svojom živote si zvyknete zmenšiť svoje pohodlie alebo štandardy len preto, aby vás niekto prijal? Ak vám to nie je prirodzene príjemné a máte pocit, že by ste tam išli s pachuťou, že sa mu nechcelo merať cestu za vami, tak tam jednoducho nechoďte.
Prvé rande nie je o spravodlivom delení nákladov na benzín. Je to o signáli. On už na začiatku presúva časť zodpovednosti za stretnutie na vás, testuje, kam až sa prispôsobíte. A vy už teraz hľadáte potvrdenie zvonku, či je to „OK“. Prvé stretnutie má byť čo najjednoduchšie a najbezpečnejšie pre vás. Nie logistický kompromis, ktorý robíte, aby ste niekoho „nestratili“, koho ešte ani nepoznáte. Ak má záujem, príde. Alebo sa dohodnete férovo na strede, nie tak, že vy pôjdete 60 km a on 40. Sledujte činy, nie dojem „vyzerá byť v pohode“. Ten je lacný. Ak už na začiatku zvažujete, či ustúpiť, je dosť možné, že to robíte častejšie aj inde,,len aby všetko „klaplo“. Kde vo svojom živote si zvyknete zmenšiť svoje pohodlie alebo štandardy len preto, aby vás niekto prijal? Ak vám to nie je prirodzene príjemné a máte pocit, že by ste tam išli s pachuťou, že sa mu nechcelo merať cestu za vami, tak tam jednoducho nechoďte.
@bjnr si schopná čítať s porozumením, prečo by sa mali dohadovať férovo na stretnutí v strede cesty? keď on navrhuje ísť 70 km a ona by prišla len 30 km?
@bjnr bože ty si mimo, chatgpt vie používať každý
@anonym_autor ja som isla pred rokmi. A sme manželia 😍 stretli sme sa zhruba na pol ceste. Neriesila by som take prkotiny kto viac precestuje a kto menej.. moze to byt skvely chlap

@anonym_dd2787 akože nemá co stratiť 🤣 vôbec netušíš o koho ide a ideš tu dávať zaručené rady 🫣 na každý takýto príbeh s dobrým koncom sa nájde x so zlým. Niektore ste fakt fascinujúco naivne 🤣💀
@anonym_dd2787 ak su to ešte deti, o dôvod najviac prečo nikam neísť 💁🏽♀️
@haley7897 nech sedia pri maminej sukni do 30.