icon

Zoznamovanie na Tinderi: Biznis alebo skutočné vzťahy?

neviete
Dnes o 15:25

Celé je to biznis. Myslite na to, keď ste tam.
Realita je vonku, v kaviarni, v obchode (napr. Jednota v Martine), v posilke, v práci, v lese na turistike ... Nie na internete.

Povinne pozrieť:

Výsledok zoznamovania je potom napr. také niečo, čo chlapík popísal tu v blogu: https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/zoznamovanie-starsich-paradny-blog-o-vztahoch/

anonym_9e3170
Dnes o 15:28

Tebe dnes dobre ide s tymi diskusiami, co zakladas 😂 len skoda, ze dnes si si nevypol mobil ako si odporucal ostatnym sa zamysliet 😂
A ja to povinne pozerat urcite nemusim a ani nebudem, nikoho si nehladam a viem si utvorit na zoznamky vlastny nazor navyse mam vlastnu skusenost s nimi a poznam ludi, ktori sa vdaka nim zoznamili a maju niekolkorocne vztahy, niektori dokonca aj deti 😂

anonym_c6797a
Dnes o 15:29

Mam manzela z tindru a mame uz aj deti, keby som na neho cakala v jednote v martine tak asi umriem sama🤣

anonym_93da98
Dnes o 15:31

Uz ti skoncil digitalny detox? Ci trval len dovtedy kym si sa nenalogoval na free wifi-nua teraz vyuzivas bezplatne data co to da?

anonym_bfd3fb
Dnes o 15:45

@neviete mám šťastné manželstvo a rodinu........

anonym_d66b9b
Dnes o 15:57

Tá jednota v Martine má byť akože čo za rada 😅😅

anonym_93da98
Dnes o 16:04
@anonym_d66b9b

@anonym_d66b9b caka tam na Dokonalu, nebude predsa platiti za zaznamky, ked moze postat pred Jednotou a cakat kym ho slecna Dokonala objavi. Aby nebludila hore dole po svete, nech dievca vie, kde ho ma hladat

anonym_2098ed
Dnes o 16:40
@anonym_c6797a

Mam manzela z tindru a mame uz aj deti, keby som na neho cakala v jednote v martine tak asi umriem sama🤣

@anonym_c6797a na samotu sa umiera?

anonym_2098ed
Dnes o 16:41
@anonym_d66b9b

@anonym_d66b9b ktorá konkrétne? V Mt ich je asi 15

anonym_61f58a
Dnes o 17:08

@neviete ale chod do riti 🤣🤣🤣. My sme s muzom 6rokov a cakame babo. Spoznali sme sa na tindri. Jeho sestra ma manzela tiez z tindru

sidicek
Dnes o 17:09

A ty robis v tej jednote a teraz cakas , ako sa tam zeny pohrnu? 🙂

anonym_c6797a
Dnes o 17:15
@anonym_2098ed

@anonym_c6797a na samotu sa umiera?

@anonym_2098ed v drvivej vacsine pripadov nie a ani som nenapisala, ze na samotu sa umiera 😊 umriet sam nerovna sa umriet na samotu, ale to je hadam vacsine ludi, co dokazu citat s porozumenim jasne

anonym_fbfd02
Dnes o 19:26

Skus si najst nejaku slecnu na Bambuskach ...

anonym_6269a8
Dnes o 20:43

Našla som si chlapa na Tinderi je z vedľajšieho mesta zachvilu máme svadbu. 😉