Je môj Tinder profil v poriadku?
Ahojte,
chcel by som sa vas spytat na nazor, nakolko v mojom okoli uz vsetci maju vztah/deti a nikdy nepouzivali ziadne online zoznamky.
Rozhodol som sa prvy krat vyskusat Tinder na najdenie seriozneho vztahu, nacital som si z redditu a modreho konika infomacii kolko sa dalo a spisal som si bio. Je podla vas v poriadku alebo je tam nejaky "red flag"?
Mam 30 rokov.
"Pracujúci človek, ktorý si cení pokoj a pohodu. Hlavnými hodnotami vo vzťahu sú pre mňa dôvera, rešpekt a komunikácia.
Vo voľnom čase rád čítam fantasy (The Burning, aktuálne Malazan Book of the Fallen), cvičím, hrám PC hry, pozriem dobrý film alebo seriál – rád sa vraciam k tomu, čo som už raz videl.
Milujem improv comedy, napríklad Whose Line Is It Anyway?.
Ideálny večer – prechádzka, večera, film."
Dakujem za odpovede
@soldi aké keď on na také záľuby, potrebuje osloviť ženu, ktorá zdieľa podobne záľuby
Zbytočne to vyhodí , keď si potom nájde babu, ktorá to bude neznášať
@enmery
@nyusika
chapem vas nazor a aj kam tym mierite. urcite by nemal v profile zavadzat a robit sa niekym, kym nie je.
moj nazor je, ze pokial je to len obcas, tak to nie je dolezite. ked napise, ze hra PC hry, tak si asi vacsina zien predstavi ze za tym sedi hodiny denne a vsetko ostatne ide bokom.
mne z jeho prejavu znie, ze to robi skor preto, lebo nema co ine moc na robote a ze by nemal problem uprednostnit partnerku pred PC hrami.
ale ako to je naozaj, to vie len autor
@martiin1 Ty jak chlap nemáš naháňať ženy...Musíš byť nedostupný a oni musia behať za tebou....cvič ďalej a namiesto PC hier radšej začni s bojovým športom alebo tak
@martiin1 Moja rada znie - byť sám sebou. Takže ak si pri písaní toho textu na profile bol sám sebou, je v poriadku. Ocení to tá správna žena pre Teba.