icon

Je môj Tinder profil v poriadku?

martiin1
3. feb 2026

Ahojte,

chcel by som sa vas spytat na nazor, nakolko v mojom okoli uz vsetci maju vztah/deti a nikdy nepouzivali ziadne online zoznamky.

Rozhodol som sa prvy krat vyskusat Tinder na najdenie seriozneho vztahu, nacital som si z redditu a modreho konika infomacii kolko sa dalo a spisal som si bio. Je podla vas v poriadku alebo je tam nejaky "red flag"?

Mam 30 rokov.

"Pracujúci človek, ktorý si cení pokoj a pohodu. Hlavnými hodnotami vo vzťahu sú pre mňa dôvera, rešpekt a komunikácia.

Vo voľnom čase rád čítam fantasy (The Burning, aktuálne Malazan Book of the Fallen), cvičím, hrám PC hry, pozriem dobrý film alebo seriál – rád sa vraciam k tomu, čo som už raz videl.

Milujem improv comedy, napríklad Whose Line Is It Anyway?.

Ideálny večer – prechádzka, večera, film."

Dakujem za odpovede

anonym_2c38b2
Autor odpoveď zmazal
anonym_2c38b2
Autor odpoveď zmazal
soldi
3. feb 2026
@nyusika

@soldi aké keď on na také záľuby, potrebuje osloviť ženu, ktorá zdieľa podobne záľuby

Zbytočne to vyhodí , keď si potom nájde babu, ktorá to bude neznášať

@enmery
@nyusika
chapem vas nazor a aj kam tym mierite. urcite by nemal v profile zavadzat a robit sa niekym, kym nie je.

moj nazor je, ze pokial je to len obcas, tak to nie je dolezite. ked napise, ze hra PC hry, tak si asi vacsina zien predstavi ze za tym sedi hodiny denne a vsetko ostatne ide bokom.
mne z jeho prejavu znie, ze to robi skor preto, lebo nema co ine moc na robote a ze by nemal problem uprednostnit partnerku pred PC hrami.

ale ako to je naozaj, to vie len autor

anonym_2fa528
3. feb 2026

@martiin1 Ty jak chlap nemáš naháňať ženy...Musíš byť nedostupný a oni musia behať za tebou....cvič ďalej a namiesto PC hier radšej začni s bojovým športom alebo tak

anonym_c8e51a
3. feb 2026

@martiin1 Moja rada znie - byť sám sebou. Takže ak si pri písaní toho textu na profile bol sám sebou, je v poriadku. Ocení to tá správna žena pre Teba.

martiin1
autor
4. feb 2026
@soldi

@enmery
@nyusika
chapem vas nazor a aj kam tym mierite. urcite by nemal v profile zavadzat a robit sa niekym, kym nie je.

moj nazor je, ze pokial je to len obcas, tak to nie je dolezite. ked napise, ze hra PC hry, tak si asi vacsina zien predstavi ze za tym sedi hodiny denne a vsetko ostatne ide bokom.
mne z jeho prejavu znie, ze to robi skor preto, lebo nema co ine moc na robote a ze by nemal problem uprednostnit partnerku pred PC hrami.

ale ako to je naozaj, to vie len autor

@soldi bude mat prioritu pred vsetkymi volnocasovymi aktivitami

anonym_7afd8f
4. feb 2026
@martiin1

@earlgrey dakujem moc za radu, idem teda na asi 40tu iteraciu :D

@martiin1 nechaj to ako je. Načo chceš aby ti to prepísal niekto jeho slovami? Slová a spôsob ich používania sú kľúčom k iným podobne vnímajúcim ľudom. Obsah veľa vypovedá o tom aký si. Načo tam nasilu dávať vtípky, lebo jednej z MK sa to viac páči? Mňa by napríklad tvoj profil zaujal a veľmi.

anonym_7afd8f
4. feb 2026
@anonym_2fa528

@martiin1 Ty jak chlap nemáš naháňať ženy...Musíš byť nedostupný a oni musia behať za tebou....cvič ďalej a namiesto PC hier radšej začni s bojovým športom alebo tak

@anonym_2fa528 🤔 hmhmhmmmm nedostupmý a ženy ho majú naháňať… hm. Troška máš v hlave mišung.

elenita
4. feb 2026

Mna by takisto Tvoj profil zaujal, uplne v pohode. Odjakziva sa mi pacili "slusaci", introverti, nikdy som nebola na zlych chlapcov. Ja uz svojho slusaka mam a nikdy pre mna nebol nudny. Drzim Ti palce!

anonym_222ba3
4. feb 2026

Hlavne zabudni na anglicke výrazy, už je to otrepané
A hlavne je to na silu a neprirodzené

martiin1
autor
4. feb 2026
@anonym_222ba3

Hlavne zabudni na anglicke výrazy, už je to otrepané
A hlavne je to na silu a neprirodzené

@anonym_222ba3 mas namysli nazvy tych knih? co mam robit ked sa tak volaju

anonym_088658
4. feb 2026

Prečo väčšina žien chce vlastne zlých chalapcov ? Chcú, aby boli komedianti a zabávači. Po precítaní niektorých komentárov + fakt, že na zoznamkách je asi 75 % žien sa začínam aj báť. Asi nemám veľkú šancu ak si ženy pozerajú také detaily na profile. Cítim že to bude ešte boj a beh na dlhú trať.

anonym_a49e1a
4. feb 2026
@martiin1

@anonym_a49e1a Tak to pokoj tam mozno necham, party a chatovice su za mna nie :D
Nepijem vobec, deti su za mna ok.

Spodny limit mam tak 25, mozno 23-24, vzdy zalezi na cloveku.

@martiin1 ten pokoj vo mne evokuje: že si iba doma pri TV, alebo PC. Nemáš žiadnych kamarátov a nechodíš na žiadne akcie snimi. V zmysle alkoholu tam nebolo nič mierené.

princkrason
4. feb 2026

@earlgrey tu si lasocka? čo noveho? 🙂

earlgrey
4. feb 2026
@princkrason

@earlgrey tu si lasocka? čo noveho? 🙂

@princkrason ❤️ nič nového 😁 u teba?

princkrason
4. feb 2026
@earlgrey

@princkrason ❤️ nič nového 😁 u teba?

@earlgrey ale len taky maly bytik som si kupil inac nist noveho

anonym_2fa528
4. feb 2026
@anonym_7afd8f

@anonym_2fa528 🤔 hmhmhmmmm nedostupmý a ženy ho majú naháňať… hm. Troška máš v hlave mišung.

@anonym_7afd8f Žena keď nemá city k danému mužovi je zbytočné sa niečo pokúšať

earlgrey
4. feb 2026
@princkrason

@earlgrey ale len taky maly bytik som si kupil inac nist noveho

@princkrason 😂😂😂 gratulujem

tiezjedna
4. feb 2026
@anonym_2fa528

@anonym_2fa528 on ide na zoznamku, aby bol nedostupný??? 🙈😂 a ty si sa neudrel?? 😂 Tak

princkrason
4. feb 2026
@earlgrey

@princkrason 😂😂😂 gratulujem

@earlgrey a co tu ti takto mladeho zaucas ako balit zeny? 😲🙂

anonym_2fa528
4. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_2fa528 on ide na zoznamku, aby bol nedostupný??? 🙈😂 a ty si sa neudrel?? 😂 Tak

@tiezjedna Však ja mu neradím nech ide na zoznamku

anonym_56c650
4. feb 2026
@martiin1

@cutespider Tak to uz neviem co tam mam pisat :( ja rad niekam pojdem, len nie na chaoticke, hlucne miesta s velkym poctom ludi (koncerty a podobne). Do lesa, na turu, lyzovat nie je problem.

Ja by som velmi rad PC hry stale hral, ale bohuzial ma to uz nejak vekom omrzelo. Kazdych par mesiacov sa ale vratim k jednej sezonnej hre, preto to tam mam zmienene.

@martiin1 hlavne si tam nedávaj žiadne citáty, pri mužoch to je trápne, anglické slová a prehnane slová.PC hry ženy nezaujímajú, ale turistika, šport áno.fotka a prvý dojem je dolezity

tiezjedna
4. feb 2026
@anonym_2fa528

@tiezjedna Však ja mu neradím nech ide na zoznamku

@anonym_2fa528 tak keď sa pre ňu rozhodol, asi ostatné možnosti vyčerpal, nemyslíš? A navyše toto, čo ty "odporúčaš", to nie je vlastnosť, ktorá sa dá predstierať, naučiť, nafejkovať... To v sebe človek musí mať prirodzene, inak zo seba robí akurát vola.

anonym_2fa528
4. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_2fa528 tak keď sa pre ňu rozhodol, asi ostatné možnosti vyčerpal, nemyslíš? A navyše toto, čo ty "odporúčaš", to nie je vlastnosť, ktorá sa dá predstierať, naučiť, nafejkovať... To v sebe človek musí mať prirodzene, inak zo seba robí akurát vola.

@tiezjedna Stačí mať výzor aby o neho mali záujem...keď nevyzerá jak Koleník alebo Clooney zoznamka je zbytočnosť...a keď vyzerá tak môže byť aj falošný, mať falošný úsmev a byť nepriateľský no zaujme

earlgrey
4. feb 2026
@princkrason

@earlgrey a co tu ti takto mladeho zaucas ako balit zeny? 😲🙂

@princkrason Láska, nikoho nezaúčam, napísala som svoj názor, to je všetko 🤷‍♀️

martiin1
autor
4. feb 2026
@anonym_2fa528

@tiezjedna Stačí mať výzor aby o neho mali záujem...keď nevyzerá jak Koleník alebo Clooney zoznamka je zbytočnosť...a keď vyzerá tak môže byť aj falošný, mať falošný úsmev a byť nepriateľský no zaujme

@anonym_2fa528 asi mame diametralne rozdielne nazory v tom co hladame, ale dakujem za nazor

a vyzeram podla mna obycajne

anonym_7e8bb3
4. feb 2026

Ako žena na zoznamke ti napíšem, že na 99% sú tie popisky zbytočné. Ide o výzor a schopnosť komunikovať.

martiin1
autor
4. feb 2026
@anonym_7e8bb3

Ako žena na zoznamke ti napíšem, že na 99% sú tie popisky zbytočné. Ide o výzor a schopnosť komunikovať.

@anonym_7e8bb3 mozem sa spytat ci si v mojej vekovej kategorii? (30~)

pretoze ja tie popisky urcite citat budem

anonym_7e8bb3
4. feb 2026
@martiin1

@martiin1 Áno som.

anonym_384957
4. feb 2026
@martiin1

@martiin1 Zbytočne ti tam budeš čítať popisky :D :D Budeš sa musieť ozvať tak 50 ženám aby ti vôbec nejaká odpísala...