icon

Je môj Tinder profil v poriadku?

martiin1
3. feb 2026

Ahojte,

chcel by som sa vas spytat na nazor, nakolko v mojom okoli uz vsetci maju vztah/deti a nikdy nepouzivali ziadne online zoznamky.

Rozhodol som sa prvy krat vyskusat Tinder na najdenie seriozneho vztahu, nacital som si z redditu a modreho konika infomacii kolko sa dalo a spisal som si bio. Je podla vas v poriadku alebo je tam nejaky "red flag"?

Mam 30 rokov.

"Pracujúci človek, ktorý si cení pokoj a pohodu. Hlavnými hodnotami vo vzťahu sú pre mňa dôvera, rešpekt a komunikácia.

Vo voľnom čase rád čítam fantasy (The Burning, aktuálne Malazan Book of the Fallen), cvičím, hrám PC hry, pozriem dobrý film alebo seriál – rád sa vraciam k tomu, čo som už raz videl.

Milujem improv comedy, napríklad Whose Line Is It Anyway?.

Ideálny večer – prechádzka, večera, film."

Dakujem za odpovede

Strana
z4
bludna
4. feb 2026

A co vam vlastne vadi na tych hrach? Ja mam sice ine hobby ale je mi ukradnute co moj frajer robi vo volnom case 😀 aky je rozdiel v tom ci si zahra playko alebo ide s kolegom na squash?

martiin1
autor
4. feb 2026
@anonym_384957

@martiin1 Zbytočne ti tam budeš čítať popisky :D :D Budeš sa musieť ozvať tak 50 ženám aby ti vôbec nejaká odpísala...

@anonym_384957 ono sa to navzajom ale nevylucuje

anonym_8c3a08
4. feb 2026

Vo mne by toto evokovalo hroznú nudu. Hneď ma napadlo ze s týmto chalanom by som bola každý piatok, sobotu doma na gauči

anonym_a08b22
4. feb 2026

@martiin1 za mna super. Hlavne si tam daj aky si vysoky.

anonym_065121
5. feb 2026

@martiin1 ja by som ti napisala po precitani profilu. Keby tam bola nejaká schopna fotka a ovladal by si pravopis , preco nie 😂

unbeholfen
5. feb 2026

@martiin1 nepotrebuješ ani Tinder! Ja takú poznám osobne. Citujem: “vo voľnom čase rád čítam fantasy (The Burning, aktuálne Malazan Book of the Fallen), cvičím, hrám PC hry, pozriem dobrý film alebo seriál” … tá by bola presne pre teba. Mňa odmietla. Len ten vekový rozdiel. Ona má cez 45 minimálne. A keď si taký počítacový, tak vela mojich kamarátov sa zoznámili s babami počas online hrania.

unbeholfen
5. feb 2026

@martiin1 a chodia na tie Comicon veltrhy, počas velkých podujatí zvyknú hráčske kútiky. Raz sa počas Profesia Day či Autosalónu (už nepamätám presne) konali majstrovstva v e-športe. Aj nedávno v Ružinove bola taká slovenská verzia comiconu, ani som o tom nevedel že sa to konáva aj u nás. Len som objednával veci ohladne playstationu z hráčskeho obchodu a poslali prospekty.

chouette
16. feb 2026

@martiin1 ahoj, bez PC hier, a ponukni, čo si má žena predstaviť ako s tebou bude tráviť voľný čas - turistika, prechádzky, spoločne aktivity na to letíme. Cielovka je žena ktorá bude chcieť deti, tak ponukni (ak to tak máš), že vieš byť spoľahlivým a funkčným partnerom aj v domácnosti, že ťa nebude mať doma ako ďalšie dieťa o ktoré sa treba starať...a úplná topka, že vieš ženy vypočuť (bez okamžitého návrhu riešenia).... Držím ti palce, vyzerá, že si prima chalan

Strana
z4