icon

Je pre vás red flag, ak sa chlap počas spoznávania ľutuje?

Včera o 18:34

Ahojte.. je pre vás red flag to ak sa chlap počas spoznávania ľutuje? Spoznala som sa s jedným mužom, vyzerá dobre, všetko super len veľmi ma odrádza to ako sa sťažuje raz na prácu, raz mi o ex rozprával čo všetko mu ona spravila a aký on bol dobrák a on pre ňu prvé posledné urobil a celé to bolo také divné.. Potom som počúvala aké sú dnešné ženy vychcané, že keď človek nemá drahé auto tak oňho nezakopnú. neviem.. predtým, čo som mala nápadníka pred ním, tak ten stále hovoril aký je život ťažký aké je to na prd to to a toho som hneď stopla.. Akože ja chápem, že každý máme problémy a nemáme dokonalé životy a že problémy patria do života ale neviem či by som tým zaťažovala človeka, na ktorého idem urobiť dojem a spoznávať ho.. aspoň ja som taká.

anonym_22d33b
Včera o 18:36

@anonym_autor ano. By som sa v momente postavila a odisla.

wolf_
Včera o 18:37

To, čo pre jednu je akceptovateľné (prípadne by sa k sťažovaniu ešte aj s radosťou pridala) pre druhú nie je. Mne osobne by to vadilo.

enmery
Včera o 18:38

Veď to je ako z učebnice psychológie...utekaj. Raz tak bude rozprávať aj o Tebe.

lindous
Včera o 18:41

“aké sú dnešné ženy vychcané, že keď človek nemá drahé auto tak oňho nezakopnú” toto by pre mňa bola úplná stopka… neznášam takéto reči… zrejme mu to pre niečo so ženami nevychadza, ale auto to nebude… ale to on nikdy nepochopí

mici88
Včera o 18:42

@anonym_autor myslí na to ,že raz sa bude takto na teba sťažovať . Pri tom to nemusí byť ani pravda 🙂 nehovorím keby sa viac poznáte a zdôverite sa ,ale hneď takéto reči nie sú dobrým znakom. Pravdepodobne nemá niečo v sebe vyriešené

a0
Včera o 18:43

@anonym_autor red flag by bol to ako sa vyjadruje o ženách. To by som odišla už počas rozhovoru.

anonym_3a8bcf
Včera o 18:43

Ešte predtým mu normálne skoc do reči a vkuse 5 minút sa stazuj na chlapov, akí sú hrozni....a keď ti povie prečo to hovoríš...mu povedz, že toto počúvaš celý čas od neho, vstan a daj mu čau

anonym_88d0f5
Včera o 18:54

Toto mi velmi pripomína jedného môjho známeho 😂

rozculena
Včera o 18:55

🤢

ivicatolic
Včera o 19:00

@anonym_autor áno odráža to jeho osobnosť...v preklade to bude znamenať, že v živote nikdy nič nedokáže a vždy sa bude spoliehať na niekoho, kto to dotiahne..... a bude spokojný aj s ničím.... proste nula pre život bude reálne číslo

doriiis
Včera o 19:33

Je to pre mňa red flag úplne u každého. Neznášam fňukačov a večných stažovatelov

svetlonos
Včera o 19:35

@anonym_autor
skoda casu s nim

jaond19
Včera o 19:40

Uplne otrasné nastavenie. Takyto clovek bude druheho tahat ku dnu ako psychicky, tak aj fyzicky. Nekonecný stazovatel, frflos a energetický upír.

viestta
Včera o 19:56

Taky colvek je uplne nepouzitelny na vztah. Ked ho posles do teplch krajin tej dalsej sa bude stazovat na teba. Nikdy nepochopi, ze chyba je v nom.

marca12
Včera o 20:01

Pre mna uplna stopka. Neznasam ludi,ktori sa stazuju a lutuju. A este kyda na ex. To je nie dobra vizitka a s takym clovekom by som nikdy nebola a ani nesla na rande.

anonym_070b2c
Včera o 20:09

@anonym_autor sno, je to velmi velky red flag.
Zazila som takeho. Tiez sa stale lutoval aky on je dobry chlapec, a ja mu takemu chudickovi slusneho nedovolim sex, a jeho kamosi taki feraci a grazli, sexuju kade tade, s bars kym. (Prosze som bola mlada, blba a este som na sex necitila). Za boha zo nebol schopny pochopit a akceptovat a stale len vyplakaval aky je on chudatenko. Potom ma este zacala odtahovat od mojich kamaratiek. Ked som sa stretla s kamoskou( ked sme sa stretli v meste, a bola som s nim), tak ma stale tahal, a uz podme, a uz podme. Ked sme neboli spolu a povedala som, ze idem za kamoskou, tak vycitky, ze za kamosku idem, a za nim za chudacikom nedojdem.
A stale cosi.
Ledva spm sa ho zbavila. Aj to este potom doliezal, vyplakaval (naozaj sa rozplakal), ciste citove vydierania, ze on si nieco urobi, potom sa vyhrazal kamosovi. Poslala som ho do riti, pohrozila mu trestnym oznamenim, to ocol proti mne, ze ci sa mu vyhrazam. Reku jediny kto sa tu vyhraza si ty, ja ti len oznamujem co bude nasledovat. Naco si nalozil do gati, ked pochopil, ze sa ho nebojim a myslim to vazne, zobral nohy na plecia a zduchol. Konecne

anonym_6f72b1
Včera o 20:12

Poznala som nedávno takého plačka. Každému závidel, riešil všetkých naokolo, kto je na PN, OČR, koľko zarába, ako si cestuje.. A aj iné blbiny. Pritom človek s rodinou, deťmi, domom, chatou, dvomi autami, každý rok 2x dovolenka, drahé hobby, proste má všetko, ale furt sa len ľutuje, Jeho žena je taká istá, nikdy nemajú peniaze, pritom si užívajú.. Ako partnera by som takého nechcela..

anonym_5db566
Včera o 20:31

Taka mini rada do zivota- randi s chlapmi a nie so sráčmi 😉

anonym_9fe5b7
Včera o 20:37

@anonym_autor júj toto nie, to by bola bolesť pre moje usi a utrpenie pre dušu… ani o minútu viac než prepáč, zmena plánu, utekám, nevidíme sa

vilma7
Včera o 20:41

Pokial by to bolo raz ok...ale ak ma stale potrebu to preberat, tak dovi dopo.

anonym_9fe5b7
Včera o 20:43

@anonym_autor veď povedz tým chlapom.. “stop, asi sme si nerozumeli, ja nie som terapeutka, ja hladam partnera, nie nového pacienta” 🤣

anonym_142763
Včera o 20:56

bez prec a neobzeraj sa 🙏

barborab1411
Dnes o 08:34

Bez....veľmi rýchlo a ďaleko 😉

lentakyterapeut
Dnes o 11:26

@anonym_autor chlap co sa lutuje je mentalny uboziak. To nechces

anonym_00edbb
Dnes o 11:52

Z mojej skúsenosti:kašli na neho raz bude ľutovať že aj teba spoznal veď on bol taký dobrý taký super a ty si bola taká a taká .....mať ten rozum čo teraz ...

anonym_9c2335
Dnes o 12:21

pre mna stopka pre takychto ludi

nemusim vecnych lutovacov a stazovacov a tak vo svojom zivote