Je skoro na zásnuby po 2 mesiacoch?
Myslíte si, že je skoro na zásnuby po 2 mesiacoch od zoznámenia sa? Vek okolo 30tky. Ak si ludia fakt sadli. Už sa aj plánuje svadba. Mne to príde dosť skoro, lebo človek nikdy nevie a za 2 mesiace sa nedá spoznať partnera aj keď 1 mesiac spolu ludia byvaju. Trosku sa obavam ako to skončí. Nejde o mňa.
Keď nejde o teba,tak čo ťa do toho?
Moze vyjst, ale nemusi. Urcite vacsia sanca na rozvod, nez pri dlhsom chodeni pred svadbou. Ucel toho prvotneho "super wau" je cisto prirodny, okamzite splodit potomka s tou super samicou / samcom, co bez modernej antikoncepcie fungovalo tisice rokov.
Priroda neriesi, ci nebude rozvod o 2 roky, lebo pan uzasny rad omoci aj inde, viac ho zaujima motorka, nez vrieskajuci potomok a ci sklapa dosku na wc a dava spinave ponozky do kosa na pradlo.
Ja by som to nespravila. Keby išlo o moje deti,určite by som to s nimi prebrala. Ak ide o cudzieho,nech si robí, čo chce.
Tak moji známi sa zobrali po 10 dňoch 😆😆😆 to by teba asi vykotilo 😆😆😆 sú spolu vyše 20 rokov 🍀🍀🍀 a majú 3 decka ❤️❤️❤️
Takze niekedy to vyjde a niekedy nie
My sme sa síce brali po roku,nebývali spolu,ale požiadal ma o ruku po pár mesiacoch....a super. Ja v Tom nevidím problém, pokiaľ sú ľudia zrelí,vedia,čo chcú a sú k sebe úprimní. Človek sa dá spoznať za krátku dobu, keď sa spoznať chce a spoznať sa dá.
Sme spolul 2,5 mesiaca... v piatok sme podpisali zmluvu na spolocny dom... niekedy to proste vies hned...
mám vo svojom okolí dva páry, ktoré spolu ani nechodili, mali nezáväzný sex na prvom stretnutí (chata, festival) a baby ostali tehotné.
Jeden pár oslávil teraz 30 a druhý 25 rokov spoločného života.
Takže vždy je to 50:50
Buď to vyjde alebo nie...
@anonym_autor my sme mali zásnuby asi po 3-4 mesiacoch. Poznali sme sa (takmer) rok keď bola svadba. Neľutujeme nič. Ale my sme si vyslovene tak rozumeli, ako keby sme sa poznali roky. Mali sme rovnako nastavené hodnoty a prebrali sme všetky dôležité otázky ešte pred manželstvom. Nedá sa to zovšeobecniť. Niekto sa zoberie po 10 rokov a manželstvo sa rozpadne, niekto po par mesiacov a vydrží to roky. Je to o ľuďoch.
My sme s mojim vedeli uz prvy den, ze chceme byt spolu. Svadbu sme mali 6 mesiacov po tom, co sme sa dali dokopy. To bolo asi druhy den, co sme sa zoznamili. Sme spolu 20 rokov.
Ja s mojim manželom sme boli spolu 10 mesiacov keď sme kúpili byt a 11 mesiacov keď ma požiadal, z toho cca 6 mesiacov sme na začiatku fungovali na diaľku (1800km) . Niektorí z okolia, asi väčšina, boli taký vyhukany z toho že sme tak krátko a už riešime veci vo veľkom. A na čo čakať? My sme si veľmi sadli, rozumieme si, máme sa veľmi radi, ani raz sme sa nepohadali a o všetkom sa vieme a kľudom porozprávať. Nevylučujem že by sa v budúcnosti nemohla objaviť hádka ale príde mi to nereálne teraz 😀 manžel je veľký kľuďas a ja tiež. Teraz sa tešíme na bábätko 🤗
Ono to je ako lotéria. Ani po dlhých rokoch si nemôžeš byť istá že to bude klapať do konca života. Ja som mala predtým 7 ročný vzťah a nikam to neviedlo ani z časti. A tiež si neviem predstaviť po 30tke zbytočne s niekým roky len tak chodiť a zisťovať či chceme alebo nechceme byť spolu.
2 mesiace je síce málo ale len oni dvaja vedia čo k sebe cítitia a ako dobre si rozumeju. Aj keby boli spolu už 10 rokov , nikde nie je napísané že by sa do roka nerozviedli. Vždy je to o tých dvoch ľuďoch a vo veľkej miere o komunikácii, tolerancii, úcte jeden k druhému.
Sme spolul 2,5 mesiaca... v piatok sme podpisali zmluvu na spolocny dom... niekedy to proste vies hned...
Samozrejme, ze je to skoro. Ako si ti ludia sadli? Ved hormony a endorfiny pracuju na 1000%, triezve uvazovanie je v nohavickach a slipoch. Si zamilovany, vsetko vidis ruzovo, cele dni len sulozite. Potom pride vytriezvenie , dieta na ceste a mily pan zisti, ze zena uz nie je len na suloz a treba prispievat na chod domacnosti a starat sa. Denne su tu pribehy zien, ktore si "mysleli" a tvrdia, ze on bol "predtym idealny".
@anonym_74142f tak to urcite. napis o 5 rokov.
Samozrejme, ze je to skoro. Ako si ti ludia sadli? Ved hormony a endorfiny pracuju na 1000%, triezve uvazovanie je v nohavickach a slipoch. Si zamilovany, vsetko vidis ruzovo, cele dni len sulozite. Potom pride vytriezvenie , dieta na ceste a mily pan zisti, ze zena uz nie je len na suloz a treba prispievat na chod domacnosti a starat sa. Denne su tu pribehy zien, ktore si "mysleli" a tvrdia, ze on bol "predtym idealny".
@anonym_74142f tak to urcite. napis o 5 rokov.
@anonym_88786d my sme uz vo veku, kedy taketo blbiny neriesime, deti mame on uz z domu, ja este jedno doma, je to len o nas 😂 Financne sme na tom obaja dobre, sudis uplne bez kontextu 😅
Je to skoro. Tiez poznam pripad, ked to dopadlo dobre, nie vsak v mojom pripade. Cas treba na vylucenie narcizmu a pod
Teba do toho nic to po prve a po druhe, kde je nejaky zakon, ako dlho ludia musia byt spolu, aby sa vzali? Ked si tak zahmlene pozriem spat, s mojim muzom sme sa dohodli po necelych 4 hodinach na 2 rande(?), ze sa vezmeme. Po druhom rande som sa k nemu nastahovala a prve tyzdne sme si len klucky od bytu podavali, co sme mali inak pracu🫣🫣🤪🤪a ano, sme cez 20 rokov spolu...
Skončí to presne tak, ako to má skončiť. Veď aj tým šťastným to z nie ich vôle môže napokon dopadnúť kadejako. Ľudské príbehy sú rôzne. Tiež asi nežiješ úplne podľa šablóny. Takže nádych, výdych, ver tomu vzťahu trochu a venuj pozornosť niečomu inému.
@anonym_autor moj brat išiel do kupelov v júli, v auguste priniesol domov priateľku ( bolz recepčná v kupeloch) a v októbri toho isteho roku sa vzali. Minuly rok oslavovali 35 výročie sobáša. Niekedy to vyjde. 😍 a nie, nemuseli sa brat, dieta mali až o 5 rokov.
Je to veľmi skoro .Keď som s priateľom začala žiť po pár mesiacoch tak po mesiaci som prišla na to čo je zač.Spoznat sa najprv poriadne vo všetkých situáciách a až potom riešiť svadbu.Po dvoch mesiacoch sa hnať do svadby zaváňa manipuláciou.Tiez sme mali po 30 tke
@anonym_autor dva mesiace je naozaj velmi skoro. To by ma absolutne nenapadlo sa s niekym zasnubit dva mesiace po zoznameni sa, ved tu druhu osobu absolutne nepoznas. Ani vek nie je dovod na to, aby sa clovek ponahlal do zasnub...
Ja som to tak tiež mala , po zoznámení do dvoch mesiacov sme spolu aj žili. Síce sme boli mladí, ale proste zapadli sme do seba ako puzzle. Už sme svoji 18 rokov, máme 3 deti a stále sa veľmi ľúbime a baví nás to aj po rokoch. No keby za mnou prišla moja dcéra, že po dvoch mesiacoch ide žiť s priateľom, asi by mi nebolo všetko jedno 🙈
@anonym_74142f keďže ste spolu len 2,5 mesiaca, tak je skoro hovoriť, či vám to vydrží.
My sme mali zásnuby po 3m. ...a po ďalších 3 m svadbu. Sme manželia uz 9 rokov a mame 3 deti
Rodičia môjho partnera mali svadbu po polroku a sú spolu 30 rokov., a mám kolegynu ktorá sa vydávala po siedmich rokoch vzťahu a po ďalší troch už bola rozvedená.
Poznam par, ktory SA bral.po takom kratkom case, uz su to ludia 80+ a vyslo I'm to. A taktiez poznam.larz.ktory sa bral po takom.krstkom case a zacali vyliezat problemy a odlisne nazory na niektore veci.
moji rodicia sa brali po pol roku a uz su spolu 57 rokov

Pre mňa by to bolo strašne skoro, ale druhí nech si robia, ako chcú.