Katastrofálne rande na diaľku
Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...
@anonym_46ffe9 a ako vieš ,že on tam šiel?
@anonym_69e14d to veru neviem. Ale spýtal sa kde som . Tak som napisala o chvíľku tam budem. Ale mala som dobrý pocit že som to vratila. Možno na stretnutie neprišiel .
Autorka, ber to ako dobre ponaučenie do budúcna. Mňa len zaujíma, keď máš 20 rokov, nemáš peniažky, tak nechodiš do práce? A ďalšia Ves SNV je na trase vlakov BA-KE, každú hodinu ti idem vlak jedným aj druhým smerom..tak načo sa museli rodičia trepať 3 hodiny autom, ak si sa mohla zaviesť oveľa oveľa bližsie a nájsť si spoje tak, aby ten odvoz od rodičov bol minimálny. Inak, ty si tam išla večer?
@anonym_3611c2 v okrese, v ktorom bývam nejdú vlaky, a keďže je Spišská Nová Ves ďaleko, tak autobusy sú také, že treba prestupovať.
možno som pribrzdená, ale ja fakt nechápem, ako sa môže 20-ročné dievča vybrať komplikovaným spôsobom za chlapom, ktorého v živote nevidelo s tým, že uňho - s ním - prespí a nechá si zaplatiť cestu domov...to fakt takéto niečo existuje?
možno som pribrzdená, ale ja fakt nechápem, ako sa môže 20-ročné dievča vybrať komplikovaným spôsobom za chlapom, ktorého v živote nevidelo s tým, že uňho - s ním - prespí a nechá si zaplatiť cestu domov...to fakt takéto niečo existuje?
@danica2711 Na cestu domov by som mala tých 20€. Myslela som, že nájdem odvoz aj domov na tej platforme. Tá aplikácia funguje tak, že tam ľudia ponúkajú odvoz za nízku cenu. Napríklad za cestu tam som platila 12€.
Keby si bola moje decko mala by si zaracha kým nedostaneš rozum. Prečo si sa trepala ty k nemu? Prečo si nedohodla stretnutie na polceste? Vážne si chcela prespať u cudzieho človeka, ktorého vidíš prvýkrát v živote? Nikto nevedel kam ideš?
Keby si bola moje decko mala by si zaracha kým nedostaneš rozum. Prečo si sa trepala ty k nemu? Prečo si nedohodla stretnutie na polceste? Vážne si chcela prespať u cudzieho človeka, ktorého vidíš prvýkrát v živote? Nikto nevedel kam ideš?
@januska12323 Už som mala od rodiny dosť. Všetci to u nás riešia. Cítim sa trápne.
Ty mozes byt rada, ze Ta len vyghostoval. Lebo si mohla dopadnut v dnesnej dobe ovela horsie. Internet je plny blaznov, psychopatov, dusevne narusenych jedincov. Mohol Ti ublizit, zdrogovat Ta, znasilnit. Na to si nemyslela? Dnes sa nechodi k cudziemu chlapovi cez pol republiky co ho nepoznas na prespavanie.
@anonym_autor ahoj, ja som bol takto oklamaný od ženy. Minul som asi 400€ a nič z toho, nakoniec si ma blokla a 2 dní pred stretkom sa prestala ozývať úplný ignor
@dzulli1980 to nie je socialnymi sietami. To je prirodzene.😁
@anonym_501220 a naco si minul 400e? To vas je takych blb...hmm naivnych viac?
Ty mozes byt rada, ze Ta len vyghostoval. Lebo si mohla dopadnut v dnesnej dobe ovela horsie. Internet je plny blaznov, psychopatov, dusevne narusenych jedincov. Mohol Ti ublizit, zdrogovat Ta, znasilnit. Na to si nemyslela? Dnes sa nechodi k cudziemu chlapovi cez pol republiky co ho nepoznas na prespavanie.
@muchotrafka298 už viem, ale bola som zaľúbená. Nechápete?
@anonym_autor co by som mala chapat? Ze si rok s niekym pises bez toho aby ste sa videli, ty hovoris, ze velka laska, ani ho nepoznas, ides za nim bez rozmyslu, bez eura ako posledna zobracka 400 km ???? Za rok keby chcel, tak za tebou pride kedykolvek. Ponaucenie do buducnosti, ak chlap chce, ziadna dialka ho nezastavi. A nebude si rok s niekym vypisovat. To uz dnes nerobia ani decka na zakladke.
@anonym_autor to nie je láska. Nikdy si ho nevidela. Veď to ti mohol písať starý chlap čo už má vnúčatá a písal ti že je mladý chalan.
@anonym_autor prosim ta kolko ti napisal ze ma rokov?
@anonym_autor u teba platí aká išla, takého našla.To si išla vecer a bez peňazí, že si musela hľadať hotel?Musíš byť veľmi hlúpa toľko zaplatiť za odvoz za chlapom😆neexistujú busy, vlaky?
@januska12323 Už som mala od rodiny dosť. Všetci to u nás riešia. Cítim sa trápne.
@anonym_autor necíť sa trápne, ale hlúpo a naivne a už to nikdy neurob. Keby ťa mal rád prišiel by sám aj keby mal ísť pešo.
chudak chlapec. cely rok si musel pisat so zenskou ktora o nom napise na koniku.. otras.
chudak chlapec. cely rok si musel pisat so zenskou ktora o nom napise na koniku.. otras.
@anonym_694da7 nič sa neboj, 50 ročný ženatý ktorý si rok píše s 20 ročnou určite nechodí na koníka 😂
@anonym_autor Si nejako postihnutá? Chodíš na špeciálnu školu? Alebo si taká veľmi škaredá, že ti stačil rok takýto akoževzťah s niekým, koho si ani nevidela? Ako sa môžeš zamilovať do niekoho, koho si reálne nikdy nevidela? Veď to, čo písal, nemusela byť vôbec pravda. To ti fakt nenapadlo? Nemáš ani žiadnu kamarátku, ktorá by ti to vysvetlila? Normálne neverím, že niekto môže byť až takýto hlúpy vo svete, kde má k dispozícii všetky informácie a varovania.
@anonym_autor Si nejako postihnutá? Chodíš na špeciálnu školu? Alebo si taká veľmi škaredá, že ti stačil rok takýto akoževzťah s niekým, koho si ani nevidela? Ako sa môžeš zamilovať do niekoho, koho si reálne nikdy nevidela? Veď to, čo písal, nemusela byť vôbec pravda. To ti fakt nenapadlo? Nemáš ani žiadnu kamarátku, ktorá by ti to vysvetlila? Normálne neverím, že niekto môže byť až takýto hlúpy vo svete, kde má k dispozícii všetky informácie a varovania.
@anonym_0183fd Tak som naivná no. Poučila som sa aspoň. Otec mi vysvetľoval toto celú cestu domov. Bol veľmi nahnevaný, a mamina tiež. Ja len vidím, že má priateľa moja sestra, aj brat. Tiež túžim nájsť lásku, ale nedarí sa mi to, tak keď mi napísal tento chalan – Cítila som sa konečne fajn. To, že nie je fake profil som vedela, keďže sme si volali. Rodinu a deti má ťažko, keď to bol chlapec v mojom veku (niektorí píšete, že to bol 50 ročný ženatý muž). Čo sa týka tých spojov, tak naozaj sú na figu odtiaľ, kde bývam, ale nebudem vám tu písať dedinu odkiaľ som, lebo ma ešte niekto spozná... Už ľutujem, že som založila túto diskusiu. Chcela som len trochu podporu, keď už moja rodina mi dala dosť zabrať. Rodičia si to nenechali pre seba, tak som mohla počúvať aj zbytok rodiny. Ako keby oni nikdy nespravili blbosť!
@anonym_0183fd Tak som naivná no. Poučila som sa aspoň. Otec mi vysvetľoval toto celú cestu domov. Bol veľmi nahnevaný, a mamina tiež. Ja len vidím, že má priateľa moja sestra, aj brat. Tiež túžim nájsť lásku, ale nedarí sa mi to, tak keď mi napísal tento chalan – Cítila som sa konečne fajn. To, že nie je fake profil som vedela, keďže sme si volali. Rodinu a deti má ťažko, keď to bol chlapec v mojom veku (niektorí píšete, že to bol 50 ročný ženatý muž). Čo sa týka tých spojov, tak naozaj sú na figu odtiaľ, kde bývam, ale nebudem vám tu písať dedinu odkiaľ som, lebo ma ešte niekto spozná... Už ľutujem, že som založila túto diskusiu. Chcela som len trochu podporu, keď už moja rodina mi dala dosť zabrať. Rodičia si to nenechali pre seba, tak som mohla počúvať aj zbytok rodiny. Ako keby oni nikdy nespravili blbosť!
@anonym_autor tak este raz. Ziadny chlap co ma o zenu seriozny zaujem si s nou nebude rok pisat bez stretnutia. Zamilovany chlap urobi cokolvek a pojde za tou zenou aj peso. Rok vypisovacky a telefonaty to je na co? Keby chcel je stretnutie okamzite.
Chápem to správne - vybrala si sa 300km za chlapom, ktorého si nikdy nevidela s tým, že uňho prespíš a nevyšlo to? a ty si sa ani na sekundu nezamyslela, že to môže dopadnúť aj inak, ako v romantickom filme? a čo keby to bol nejaký magor, ktorý by ti ublížil? ty nevieš, že na rande na slepo sa chodí na neutrálne miesto, kde sú aj iní ľudia, keby naaaahodou? ja si myslím, že on do poslednej chvíle neveril, že by si mohla byť taká hlúpa a urobila to. Buď rada, že to dopadlo takto a že si v poriadku. Inak do SNV chodia vlaky, aj SAD. Mohla si ísť aspoň do najbližšieho mesta k vám domov. Kde si bola tie hodiny, kým pre teba prišli vaši?
@anonym_autor Fakt si hlúpa. Uvedom si, že ťa tam mohol čakať nejaký psychopat a dnes by z Teba hľadali len zvyšky tela. Rodičom sa nečudujem, musia byť veľmi sklamaní. Ty nepotrebuješ podporu, ale verejný preplesk a kontrolu. Tebe totiž stále nedošlo, či si urobila.
Chápem to správne - vybrala si sa 300km za chlapom, ktorého si nikdy nevidela s tým, že uňho prespíš a nevyšlo to? a ty si sa ani na sekundu nezamyslela, že to môže dopadnúť aj inak, ako v romantickom filme? a čo keby to bol nejaký magor, ktorý by ti ublížil? ty nevieš, že na rande na slepo sa chodí na neutrálne miesto, kde sú aj iní ľudia, keby naaaahodou? ja si myslím, že on do poslednej chvíle neveril, že by si mohla byť taká hlúpa a urobila to. Buď rada, že to dopadlo takto a že si v poriadku. Inak do SNV chodia vlaky, aj SAD. Mohla si ísť aspoň do najbližšieho mesta k vám domov. Kde si bola tie hodiny, kým pre teba prišli vaši?
@anonym_6039b5 Na zastávke som bola.
@anonym_autor ja som sa tiež popálil cez zoznamku, preto už zoznamku nemám. Napíš súkromnú správu a rozpišem ti to. Tiež som v tvojom veku
@anonym_autor tri hodiny? aj viac, keď bývaš 300km v nejakej dedine, kde ani spoje nechodia. Čo si nešla aspoň do reštiky alebo nákupného centra? došla by si tam aj pešo 🤦🏻♀️ trčať na zastávke v tomto počasí muselo byť fakt zábavné. Ja som si našla na zoznamke manžela. Býval odomňa cez sto kilometrov a vždy chodil on za mnou a vždy sme sa stretli niekde vonku, v kaviarni a tak. Časom sme šli spolu na výlet, opekať a asi po pol roku som ho pozvala ku mne. Mám dcéru v tvojom veku a vlasy sa mi ježia pri predstave, že by sa vybrala k niekomu cudziemu na noc. Neviem akú podporu si očakávala, ale ani ja by som ťa za to nepochválila. Bola by som sklamaná tvojou hlúposťou. Šla si do nenormálneho rizika, prepáč. Verím, že si sa poučila. Neboj, láska si ťa nájde, len buď trpezlivá.
@anonym_autor Kasli uz na to, vyprdni sa na celu diskusiu, tu
vsetci presne vedia, ako kde chodia spoje, ze vsade su restiky a nakupaky a hlavne nikdy neurobili ziadnu chybu. Poucila si sa, v buducnosti uz takuto chybu neurobis.
vsetci presne vedia, ako kde chodia spoje, ze vsade su restiky a nakupaky a hlavne nikdy neurobili ziadnu chybu. Poucila si sa, v buducnosti uz takuto chybu neurobis.
@mandzula tu sú poniektoré bezchybne a v živote v mladosti neurobili chyby. Aspoň tak to vyzerá čo píšu a ako jej nakladajú 😀
@mandzula tu sú poniektoré bezchybne a v živote v mladosti neurobili chyby. Aspoň tak to vyzerá čo píšu a ako jej nakladajú 😀
@anonym_501220 Ved toto, ked si spomeniem, co za chujoviny sme ako mladi povystrajali, je mi az smiesne z tychto dokonalych dam. Ano, urobila hlupost, to je fakt, no dalsi je ten, ze nech si kazdy spomenie na tie svoje a az potom kritizuje a vynasa sudy.
@anonym_501220 Ved toto, ked si spomeniem, co za chujoviny sme ako mladi povystrajali, je mi az smiesne z tychto dokonalych dam. Ano, urobila hlupost, to je fakt, no dalsi je ten, ze nech si kazdy spomenie na tie svoje a az potom kritizuje a vynasa sudy.
@mandzula mne tiež smiešno. Najlepšie sú tie dokonale dámy čo prv vynadaju a rypnu 😂 potom dajú slohovku ako sú dokonale 🤣 pritom každý v mladosti robil chyby. Je to normálne ešte keď je človek zaľúbený a túži byť vo vzťahu. Ja tiež som letel toľko kilometrov za dievčaťom a ani neprišlo ale nikto mi tak nevynadal ako dokonale dámy z modrého koníka
@mandzula zas SNV nie je až taká diera a keďže to mesto poznám, tak áno, sú tam aj reštaurácie, aj nákupné centrum, aj stanica. 20-ročná čaká niekoľko hodín na zastávke na rodičov, tak ju poľutujme, že urobila chybu 🤦🏻♀️ vy by ste za to svoje dcéry isto pochválili. Má 20, nie 15. Nie nebola som a nie som dokonalá. Ale nebola som ani taká hlúpa, aby som cestovala na noc za cudzím mužom. Mňa by zaujímalo, čo vlastne očakávala od vzťahu s niekým, kto je vzdialený 300km bez auta a vodičáku a nie je ochotný za ňou prísť celý dlhý rok.

@anonym_autor ty by si prespala u cudzieho chlapa? Ty si radsej uz nikoho nehladaj, kym nedostanes rozum.