icon

Katastrofálne rande na diaľku

4. apr 2026

Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...

Strana
z6
anonym_ef5765
6. apr 2026

@anonym_autor ach moja to ma tak mrzí... Posielam veľké objatie.

anonym_ef5765
6. apr 2026

@anonym_autor a ešte niečo. Tak ako som dnes písala aj do inej témy, tie premúdrelé komentáre si nevšímaj, tu všetci v 20 rokoch všetko vedeli a boli najmúdrejší na svete a nikdy žiadnu blbinu nevyviedli... (Never internetu, aj my sme boli mladí a blbí, len keď príjemnejšie je sa tváriť dokonalo, cez písmenká to ide jedna radosť a nie len pri randení. Mňa tiež raz nechal "frajer" z pokecu tiež len tak stáť, obzrel si ma nenápadko z diaľky a potom mi len cez sms oznámil, že sorry, asi by nám to neklapalo - a ja som ani nevedela ako vyzerá a kto to je. A podobné skúsenosti mali aj kamošky.) Čiže - stávalo sa to aj 20r. dozadu a tiež som robila blbosti kvôli vidine ideálneho partnera, s ktorým si "rozumiem". A súhlasím s príspevkom @slovakboy, písanie zbytočne nenaťahuj, aj keď je to vzrušujúce a zároveň bezpečné. Bez osobného kontaktu nevieš o tom druhom vlastne nič podstatné...

anonym_33d473
7. apr 2026

Ako ste sa vlastne dohodli a vymysleli toto stretko po roku? To vymyslel a navrhol on alebo ty? Nebolo ti to podozrive? K tebe prist nemoze lebo rodicia a noc by ste stravili kde? To nemoze byt vekom tato naivita. Sama som sa v tom veku stala matkou a fungovala v dospelom svete. Toto mi pride ako zufalstvo alebo hlupost. Snad sa poucis...

morpheuss
7. apr 2026

@anonym_autor trošku nerozumiem... ako si sa plánovala vrátiť aj keby to rande bolo? Plánovala si tam akože prespať?
A druhá vec... nelám palicu, len nabudúce sa netrep na druhý koniec republiky za niekým... mal to predsa rovnako ďaleko on k tebe, mohol prísť bla bla carom on...

Strana
z6