Katastrofálne rande na diaľku
Spoznala som sa s jedným mužom, ktorý bol odo mňa tak ďaleko, že neboli žiadne rozumné spoje. Vodičák nemám, ani on nemal. Písali sme si rok, každý deň. Dohodli sme sa, že teda na to pôjdeme taxíkom, ale taxík mal stáť 170€ tam, aj späť. Toľko som samozrejme nemala, tak som našla odvoz na BlaBlaCar. Normálne sme si písali, volali, cestovala som pokojne, a keď som došla do mesta, tak pozerám chat: Bola som bloknutá. Ja v strese som to povedala všetko tomu pánovi, čo ma tam zaviezol. Úplne s pocitom, že čo teraz spravím? Cudzie mesto, peňazí na hotel niet. Ešte k tomu to bola moja prvá cesta niekam takto ďaleko. Musela som zavolať rodičom, iná možnosť nebola, keďže žiadne normálne spoje. Rodičia teda cestovali tri hodiny autom, aby som sa nejak dostala domov. Nadšení neboli... Týmto som chcela len toľko, že NIKDY NIKOMU NEVERTE. Ja som po tomto stratila celkovo chuť do hľadania známosti cez internet...
@mandzula zas SNV nie je až taká diera a keďže to mesto poznám, tak áno, sú tam aj reštaurácie, aj nákupné centrum, aj stanica. 20-ročná čaká niekoľko hodín na zastávke na rodičov, tak ju poľutujme, že urobila chybu 🤦🏻♀️ vy by ste za to svoje dcéry isto pochválili. Má 20, nie 15. Nie nebola som a nie som dokonalá. Ale nebola som ani taká hlúpa, aby som cestovala na noc za cudzím mužom. Mňa by zaujímalo, čo vlastne očakávala od vzťahu s niekým, kto je vzdialený 300km bez auta a vodičáku a nie je ochotný za ňou prísť celý dlhý rok.
@anonym_6039b5 Zopakujem este raz aj pre teba - ano, urobila chybu a nikto ju nelutuje, no zaroven z nej netreba robit totalnu hlupanu, ako to niektore robia. A otazka, ci by sme svoje dcery pochvalili, je uplne zbytocna, nikto ju tu nechvali, no medzi pochvalou a totalnym hejtom su aj ine moznosti, pre mna teda urcite. Ci aj pre teba, na to si odpovedz ty sama.

@mandzula zas SNV nie je až taká diera a keďže to mesto poznám, tak áno, sú tam aj reštaurácie, aj nákupné centrum, aj stanica. 20-ročná čaká niekoľko hodín na zastávke na rodičov, tak ju poľutujme, že urobila chybu 🤦🏻♀️ vy by ste za to svoje dcéry isto pochválili. Má 20, nie 15. Nie nebola som a nie som dokonalá. Ale nebola som ani taká hlúpa, aby som cestovala na noc za cudzím mužom. Mňa by zaujímalo, čo vlastne očakávala od vzťahu s niekým, kto je vzdialený 300km bez auta a vodičáku a nie je ochotný za ňou prísť celý dlhý rok.
@anonym_6039b5 No čakala dobrý sex, k tomu večeru s prespanim a ráno by jej zaplatil taxík domov. A potom by sa tu mohla pochváliť. Je tu totiž dosť žien na pochybnej mentálnej aj morálnej úrovni, ktorým toto príde normálne, veď aj ony tak predsa robili.