Kde a ako nájsť partnerku?
Ako nájsť partnerku ? Skúšal som zoznamky, Instagram a stále nič 😞 ak som napísal správu tak tú správu dievčatá ani nevideli alebo sme trochu popísali a to bolo všetko. Myslíte že bude lepšie osloviť dievča niekde vonku ? Som z toho už zúfalý
Prave ta tvoja zufalost sposobuje ze Ta zuadna nechce. Najdi si nieco co ra bavi, pracuj na sebe tes sa zo zivota a bud pripraveny……pripraveny na tu pravu chvilku ze ti niektora padne do oka a oslovis ju. Ak oslovujes kazdu druhu a skusas na vsetky strany a este aj vyzeras zufalo tak to zeny iba odpudzuje. Pamatam si to z mojich starych cias. Ked ma oslovila nejaka zufala existencia tak som utekala…….daj do toho lahkost. prehod par viet a koniec……nabuduce znova…… nevhaj tomu cas.
@anonym_9e4623 veď ale ako mám prehodiť pár viet keď si tu správu ani nepozrie. Som z toho potom sklamaný, čakám kým odpíše a stále nič
Ako dlho uz hladas? Kolko rande si zazil?
Ako znie tvoja sprava, ked dievca oslovis?
Ako dlho uz hladas? Kolko rande si zazil?
Ako znie tvoja sprava, ked dievca oslovis?
@anonym_870f24 hľadám už asi tretí mesiac. K rande nedošlo keďže sme sa nestretli. Písal som si asi týždeň s jednou a pred stretkom prestala odpisovať čiže nič z toho nebolo.
Napríklad jedna malá v profile že rada cestuje tak som jej napísal - Ahoj, vidím že rada cestuješ. Ktoré miesto ťa zatiaľ najviac prekvapilo?
Ďalšia mala psíka na fotke tak som napísal - Ahoj, dôležitá otázka: kto si vybral koho – ty psa alebo pes teba?😁😊
Nepozreli ani správu.
tie tvoje spravy si si nechal vygenerovat AI? lebo presne tak zneju, nie ze by som bol iny a obcas sa nechavam inspirovat AI aj ja ale neposielam doslovne to co mi napise :D
@anonym_870f24 hľadám už asi tretí mesiac. K rande nedošlo keďže sme sa nestretli. Písal som si asi týždeň s jednou a pred stretkom prestala odpisovať čiže nič z toho nebolo.
Napríklad jedna malá v profile že rada cestuje tak som jej napísal - Ahoj, vidím že rada cestuješ. Ktoré miesto ťa zatiaľ najviac prekvapilo?
Ďalšia mala psíka na fotke tak som napísal - Ahoj, dôležitá otázka: kto si vybral koho – ty psa alebo pes teba?😁😊
Nepozreli ani správu.
@anonym_autor a to im kde píšeš? Na FB? Neprečítali,lebo to išlo rovno do spamu
Nepozreli ani správu.
nezufaj. nauc sa zit sam so sebou. Ja som uz zoznamky vzdala, pracujem v zenskom kolektive, nemam kde sa zoznamit s chlapom. Uz som to prestala riesit. Zacala som sa zenskejsie obliekat, nie pre to, aby som niekoho zbalila, ale zacala som sa citit istejsie a sebavedomo. Uz predtym som zistila, ze chlapom vadi ze mam viac tem ku ktorym nieco viem povedat - takze som rezignovala a aktualne mam pasivny pristup. Netvrdim, ze je to spravne --- len proste som realne zistila na sebe ze naozaj je pravda, ze potrebujem na partnerovi nieco obdivovat. V niecom by mal byt rozhladenejsi ako ja. Inteligentnejsi. No a to je problem takeho jedinca, k tomu este nezadaneho, najst.
tie tvoje spravy si si nechal vygenerovat AI? lebo presne tak zneju, nie ze by som bol iny a obcas sa nechavam inspirovat AI aj ja ale neposielam doslovne to co mi napise :D
@anonym_7cd585 ta ohľadom cestovania bola z mojej hlavy. Ta druha bola z chatgpt. Dal som len 2 príklady. Ináč oslovil som dosť toho a aj tak nič z toho.
@anonym_7cd585 Uprimne, keby mi niekto napisal, ci si pes vybral mna, tak tiez neodpisem. Totalne WTF otazka. A uplne z toho krici, ako je zufaly.
nezufaj. nauc sa zit sam so sebou. Ja som uz zoznamky vzdala, pracujem v zenskom kolektive, nemam kde sa zoznamit s chlapom. Uz som to prestala riesit. Zacala som sa zenskejsie obliekat, nie pre to, aby som niekoho zbalila, ale zacala som sa citit istejsie a sebavedomo. Uz predtym som zistila, ze chlapom vadi ze mam viac tem ku ktorym nieco viem povedat - takze som rezignovala a aktualne mam pasivny pristup. Netvrdim, ze je to spravne --- len proste som realne zistila na sebe ze naozaj je pravda, ze potrebujem na partnerovi nieco obdivovat. V niecom by mal byt rozhladenejsi ako ja. Inteligentnejsi. No a to je problem takeho jedinca, k tomu este nezadaneho, najst.
@kaktusik007 ja zas pracujem v mužskom kolektíve. Aké zoznamky si používala ?
@anonym_autor a to im kde píšeš? Na FB? Neprečítali,lebo to išlo rovno do spamu
@anonym_99a3d3 Badoo, tinder, instagram
@anonym_7cd585 Uprimne, keby mi niekto napisal, ci si pes vybral mna, tak tiez neodpisem. Totalne WTF otazka. A uplne z toho krici, ako je zufaly.
@anonym_c281f8 ta veď tá ohľadom psa bola asi blba ok. Ale žeby ani jedna baba normálne nepopisala ?
@anonym_c281f8 ta veď tá ohľadom psa bola asi blba ok. Ale žeby ani jedna baba normálne nepopisala ?
@anonym_autor Nemozes cakat, ze ti odpise kazda. Tipujem, ze 1 z 20 mozno.
@anonym_autor Nemozes cakat, ze ti odpise kazda. Tipujem, ze 1 z 20 mozno.
@anonym_c281f8 ako hej ale veď aspoň keby sme sa stretli a nesadli si ta ok. Nič sa nedeje, zas žeby nedala šancu ? Kus blbe
Koľko máš rokov? Mohol by si skúsiť ísť na speed-dating, ak na to máš peniaze, alebo choď na mládežnícke stretká (väčšina cirkví nejaké stretká má a privítajú aj nepraktizujúcich)
Skúšal si aj niekde na nejakej diskotéke?trebárs ....čo má prísť príde
Koľko máš rokov? Mohol by si skúsiť ísť na speed-dating, ak na to máš peniaze, alebo choď na mládežnícke stretká (väčšina cirkví nejaké stretká má a privítajú aj nepraktizujúcich)
@anonym_e67a4e rozmýšľal som skôr na zábave nejakú osloviť.
Skúšal si aj niekde na nejakej diskotéke?trebárs ....čo má prísť príde
@anonym_0775a3 nie, chodím často do fitka, len mi je divné osloviť dievča ktoré cvičí a má celý čas slúchadlá
@anonym_0775a3 nie, chodím často do fitka, len mi je divné osloviť dievča ktoré cvičí a má celý čas slúchadlá
@anonym_autor vo fitku to ani nerob...mňa tak raz oslovil jeden, keď som behala na páse a až som sa zľakla keď som ho pri mne zbadala 🤣 a ešte prišiel s otázkou...a kdeže to mladá krásna slečna beží? do Mexika? ...tak som mu odpovedala, že čo najďalej od neho 🤣
Kolko mas rokov? Ja som zena a za moje asi 10 rocne skusenosti so zoznamovanim ti mozem poradit aby si sa venoval sebe, cvicil, nejake lepsie oblecenie si kupil, ak mas nejake zenske kamosky tak s nimi mozno, cez kolegov sa zoznamil, potom turistika, bary, zoznamky, fitko, mozno nejaka aktivita typu jazykovka, nejake umelecke kurzy atd., podla zaujmov. Ja som realne sla za tych 10 rokov asi na 50 rande, mala par vztahov a az pred 30 som spoznala manzela. Paradoxne po jednom tazkom rozchode, kedy som si povedala ze kaslem na to a zacala som sa vyslovene sebecky starat len o seba😀 uplna klasika ako vacsina hovori, lebo cim viac clovek tlaci na pilu tym to ma menej efekt
@kaktusik007 ja zas pracujem v mužskom kolektíve. Aké zoznamky si používala ?
@anonym_autor evidentne by sme sa v praci mali vymenit ;)
@anonym_autor evidentne by sme sa v praci mali vymenit ;)
@kaktusik007 alebo posunúť kontakty 🤣
@anonym_autor vo fitku to ani nerob...mňa tak raz oslovil jeden, keď som behala na páse a až som sa zľakla keď som ho pri mne zbadala 🤣 a ešte prišiel s otázkou...a kdeže to mladá krásna slečna beží? do Mexika? ...tak som mu odpovedala, že čo najďalej od neho 🤣
@earlgrey veď ja tak chcel osloviť jedno dievča vo fitku ale keď som videl že má celý čas slúchadlá a kamenný výraz tak som to nechal radšej tak 😂
@anonym_autor Ja som si moju ženu našiel na kresťanskej zoznamke.
@pr85 A tak vam to klape, az ste skoro rok nemali sex 😏 (pisal si teraz v inej teme). Sen kazdeho muza, urcite sa teraz na tu zoznamku dotycny rychlo pohrnie😃
@pr85 A tak vam to klape, az ste skoro rok nemali sex 😏 (pisal si teraz v inej teme). Sen kazdeho muza, urcite sa teraz na tu zoznamku dotycny rychlo pohrnie😃
@anonym_c281f8 Teba by bavil sex, ktorý je nudnÿ? len misionár, muž ti fučí do ucha, dobre, že neumieraš pod nim a trvá to pár minút? 😉 Mňa nie, ja sa jeho žene nečudujem, že sex odmieta.
@anonym_autor tento zufaly anonym hlada už velmi dlho 😃 ale tak zúfalo, že potrebuje hladať na mamičkovskom fore... ale odporúčim ti, chod za vešticou a možno ti povie kedy mas cakat lasku
@anonym_autor tento zufaly anonym hlada už velmi dlho 😃 ale tak zúfalo, že potrebuje hladať na mamičkovskom fore... ale odporúčim ti, chod za vešticou a možno ti povie kedy mas cakat lasku
@anonym_2ce52d hľadám tretí mesiac, v decembri som sa rozišiel s priateľkou čiže neviem odkiaľ máš že hľadám veľmi dlho. Keď tu boli iné anonymné fóra a ty si ma s niekým mýliš tak v pohode
@anonym_autor Ja som si moju ženu našiel na kresťanskej zoznamke.
@pr85 zoznámka fajn ale ja veľmi kresťanské zoznamky nemusím.
@anonym_c281f8 uf tak to radšej nie, ako slobodný som si častejšie užil a nie s manželkou fungovať rok bez sexu.

Prave ta tvoja zufalost sposobuje ze Ta zuadna nechce. Najdi si nieco co ra bavi, pracuj na sebe tes sa zo zivota a bud pripraveny……pripraveny na tu pravu chvilku ze ti niektora padne do oka a oslovis ju. Ak oslovujes kazdu druhu a skusas na vsetky strany a este aj vyzeras zufalo tak to zeny iba odpudzuje. Pamatam si to z mojich starych cias. Ked ma oslovila nejaka zufala existencia tak som utekala…….daj do toho lahkost. prehod par viet a koniec……nabuduce znova…… nevhaj tomu cas.