Kde hľadať partnera, keď som športovo založená a ovládam cudzie jazyky?
Ahojte. Kebyže ste single, máte 26 rokov, ste športovo založené a cudzie jazyky ovládate kde by ste si hladali partnerov? Okrem práce, prácu a súkromie nespájam. 🙂
Ďakujem za odpovede.
vy ste ma niektorí vôbec nepochopili. Napísala som o sebe že športujem a ovládzam jazyky preto, aby ste mi nedávali rady aby som začala chodiť do fitka alebo behávať a neposielali ma na kurzy jazykov ako tu často čítam v podobných diskusiách. Ale očividne sa vás to nejak dotklo, že máte takúto reakciu. V čom má byť človek, ktorý športuje a študoval v zahraničí lepší ako iní? nerozumiem.
vy ste ma niektorí vôbec nepochopili. Napísala som o sebe že športujem a ovládzam jazyky preto, aby ste mi nedávali rady aby som začala chodiť do fitka alebo behávať a neposielali ma na kurzy jazykov ako tu často čítam v podobných diskusiách. Ale očividne sa vás to nejak dotklo, že máte takúto reakciu. V čom má byť človek, ktorý športuje a študoval v zahraničí lepší ako iní? nerozumiem.
@anonym_autor na zahranicnych forach, napr na twitteri
Byvas pri BA, sportujes. Vyuzivas silu socialnych sieti? Pridavaj fotky na insta zo sportu zivota a chlapci budu pisat sami.

@anonym_autor ovládanie troch jazykov t.j. slovenčina, maďarčina, rómčina, a šport typu cyklistika medzi mestami za účelom zbierania zálohovaných fliaš z jarku čo vyhadzujú z áut, trepanie 80kg kovošrotu na kočíku do výkupu druhotných surovín na konci mesta… Dajú zabrať takže porovnatelné so športom. Môže byť?