icon

Kde hľadať partnera, keď som športovo založená a ovládam cudzie jazyky?

3. feb 2026

Ahojte. Kebyže ste single, máte 26 rokov, ste športovo založené a cudzie jazyky ovládate kde by ste si hladali partnerov? Okrem práce, prácu a súkromie nespájam. 🙂
Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
unbeholfen
4. feb 2026

@anonym_autor ovládanie troch jazykov t.j. slovenčina, maďarčina, rómčina, a šport typu cyklistika medzi mestami za účelom zbierania zálohovaných fliaš z jarku čo vyhadzujú z áut, trepanie 80kg kovošrotu na kočíku do výkupu druhotných surovín na konci mesta… Dajú zabrať takže porovnatelné so športom. Môže byť?

autor
4. feb 2026

vy ste ma niektorí vôbec nepochopili. Napísala som o sebe že športujem a ovládzam jazyky preto, aby ste mi nedávali rady aby som začala chodiť do fitka alebo behávať a neposielali ma na kurzy jazykov ako tu často čítam v podobných diskusiách. Ale očividne sa vás to nejak dotklo, že máte takúto reakciu. V čom má byť človek, ktorý športuje a študoval v zahraničí lepší ako iní? nerozumiem.

zuzana76
4. feb 2026
@anonym_autor

vy ste ma niektorí vôbec nepochopili. Napísala som o sebe že športujem a ovládzam jazyky preto, aby ste mi nedávali rady aby som začala chodiť do fitka alebo behávať a neposielali ma na kurzy jazykov ako tu často čítam v podobných diskusiách. Ale očividne sa vás to nejak dotklo, že máte takúto reakciu. V čom má byť človek, ktorý športuje a študoval v zahraničí lepší ako iní? nerozumiem.

@anonym_autor na zahranicnych forach, napr na twitteri

lentakyterapeut
6. feb 2026

Byvas pri BA, sportujes. Vyuzivas silu socialnych sieti? Pridavaj fotky na insta zo sportu zivota a chlapci budu pisat sami.

unbeholfen
6. feb 2026

@anonym_autor so vakeres čaje? Na mit mondú? Dáme pretek v šprinte?

Strana
z2