Kde hľadať zodpovedných mužov na dlhodobý vzťah?
Dobrý večer,
Kde sú ty správni chlapi?
Taký, čo pracujú, chcú svoju rodinu, manželstvo, deti, dom, záhradku.
Taký, čo vedia robiť aj na záhrade aj v domácnosti.
Taký, co si vedia po sebe upratať a neočakávajú mama hotel.
Taký, čo nežijú so svojou priateľkou len na divoko a k ničomu sa ďalej nemajú.
Taký, čo sa nenechajú vydržiavat od svojej priatelky.
Taký, čo vedia prijať zodpovednosť.
Taký, čo neočakávajú financie 50 na 50 a v tehotenstve partnerky už vôbec nie.
Taký...
Taký...
Chápeme.
Mám na dnešnú dobu obrovské nároky od chlapov?
Existuju ešte taký normálny?
Kde ich mam hľadať?
@anonym_097ce0 ktora 40-tka hlada mladeho fesaka? Realne potrebuju partnera do zivota nie mladeho kanca. To ich uz nezaujima ver mi.
@anonym_ee7269 no úprimne ja neviem kto tých chalanov dnes vychováva. Su uplne neschopní, nesamostatni, pomaly aby ich baba pozvala na rande a este to aj zaplatila. Málokto je do života. Ak dostanú dake vreckové kúpia za to zuvak, chlast alebo vapik. Brigádovať ani bohovi. Ale každý chce modelku to ano...bavím sa o chalanoch 18-20r ale ani starší nie su moc na rozume. A samozrejme mama hotel by mali najradsej aj do 40ky, cest výnimkám.
@anonym_ee7269 no úprimne ja neviem kto tých chalanov dnes vychováva. Su uplne neschopní, nesamostatni, pomaly aby ich baba pozvala na rande a este to aj zaplatila. Málokto je do života. Ak dostanú dake vreckové kúpia za to zuvak, chlast alebo vapik. Brigádovať ani bohovi. Ale každý chce modelku to ano...bavím sa o chalanoch 18-20r ale ani starší nie su moc na rozume. A samozrejme mama hotel by mali najradsej aj do 40ky, cest výnimkám.
@rainee a co dnesne baby? Z mama hotela prejst do frajer, potom manzel a nakoniec do BSM hotela. :D A ten all in hotel keby len do 40, ale najradsej az do smrti v 80tke. cest výnimkám. 🙂
@rainee ja davam za vinu priserny otcovsky vzor a potom tato doba zamerana na konzum a lahko dostupne vsetko
@rainee lol. Slaba ponuka. 🙂 Kto tych muzov dnes vychovava, zeby single matky? To ako keby nezamestnany Jano v zrelom veku z hornej dolnej si povedal, ze sa da dokopy jedine s (super) modelkou a ked sa ziadna taka na neho neulakomila, tak to uzavrel, ze zial, slaba ponuka zien a zostane radsej single. A svet pride o skvele Janove geny. Vecna skoda.
@anonym_097ce0 "Slaba ponuka. 🙂 Kto tych muzov dnes vychovava, zeby single matky? "
si trafila klinec po hlavicke. Akurat, co problem so "slabou ponukou" muzov bol uz v tej generacii sucasnych single mamiciek. Tieto uz mali moznost neostat (vo vztahu, v manzelstve) s neschopnym muzom a vyuzili ju.
Teraz sa ukazuje, ze na vychovu dietata je potrebna nielen matka ale aj otec (muzsky vzor). Mame tu generaciu mladych dospelych, ktori nevedia aku rolu ma v rodine zastavat MUZ. Ved single matka musela zastat aj rolu muza aj rolu zeny. Zial tyka sa to nielen mladych dospelych, ale casto uz tej generacie, ktora prisla byvat do mesta do bytu a uloha muza v rodine bola zuzena na polozenie vyplaty na stol.
Take veci autorka chce, ze "vedia robit okolo domu a na zahrade"...odkial to maju bytovkovi chlapi vediet?
@anonym_autor poznám takého, tiež hľadá ženu, ktorá by rada naplniť to čarovné slovíčko navždy. Už má pocit, že v dnešnej dobe taká ani neexistuje. A už vôbec taká, že v dobrom aj zlom, šťastí aj nešťastí, ktora sa vie tešiť z maličkostí.....
@anonym_5b3021 od kial je? Koľko má rokov? Deti?
Musis si zobrat priklad od mojej 15 rocnej dcery. Zapacil sa jej fesak, byvaly spoluziak zo zakladky. Pekne mu uz napisala prva. Vylozila si tarotove karty. Nasledovala magia. Cervenou svieckou spalila bobkovy list, na papierik napisala jeho meno, dala do pravej tenisky. A cakame teraz, ze to zaberie. 🙂
@anonym_autor je slobodný, nemá deti, je východniar, žije v Bratislave 39
@anonym_1d7802 to som napríklad ja, ale samozrejme tiež mam svoje nedostatky.
A mate odpoveď aj na moju otázku?
Chcem reálne vedieť kde sa dajú nájsť.
@anonym_autor oni nie sú huby, nerastú na určených miestach. Čo je to za otázku...
@anonym_autor "od kial", "taký (muži)", ... ti neviem. Nároky máš, ale reprezentatívna moc nebudeš. Pravopis je elementárna vec, ktorá sa prirodzene očakáva od dospelých ľudí. Obojstranne.
1. Niektori este naberaju sily zvladnut XY pravopisnych chyb v kratuckom texte.
2. Modlia sa, aby nestretli zenu, co bude mat len vela ocakavani a poziadaviek.
3. V mladom veku sa vzajomne spoznavaju, komunikuju otvorene o vsetkom, co sa vo vztahu deje.
4. Kazda strana sa musi ohnut, prisposobit, pristupit na kompromis.
Z toho co citam skor cakas vsetko v jednom bez prace, kooperacie, naozaj trpezlivej prace na vztahu.
A ano, muzi su rozni, vekom sa kazda strana tazsie prisposobuje a ked sa nekomunikovalo v case "motylov", po vytriezveni uz sa asi prisposobovanie diat velmi nebude = ved to fungovalo.
Musis si zobrat priklad od mojej 15 rocnej dcery. Zapacil sa jej fesak, byvaly spoluziak zo zakladky. Pekne mu uz napisala prva. Vylozila si tarotove karty. Nasledovala magia. Cervenou svieckou spalila bobkovy list, na papierik napisala jeho meno, dala do pravej tenisky. A cakame teraz, ze to zaberie. 🙂
@anonym_097ce0 nooo, asi zabudla na zabi sliz a 3x naplut do druhej tenisky. Inak by ho už davno mala 🤣. Ženy ešte že je tu tak veselo.