icon

Kde si nájsť vzťah na západnom Slovensku?

rolandt
15. aug 2026

Ahojte ,mám otázku už dlhšiu dobu hľadám si známosť vzťah a zatiaľ som nenašiel tú správnu nakoľko zoznamky nestoja za nič .Hladam aj slobodnú mamičku s dieťaťom .Zapad stred Sk prípadne kde ste si hľadali známosť ?

rolandt
autor
15. aug 2026
@maca1984

@rolandt tak svoju fotku tu nemám ani ja.

@maca1984 No to je škoda
@maca1984

maca1984
15. aug 2026
@rolandt

@maca1984 No to je škoda
@maca1984

@rolandt ja som štastne vydatá 😉

rolandt
autor
15. aug 2026
@rolandt

@maca1984 No to je škoda
@maca1984

@rolandt Človek sa citi ako by s pocitacom potom písal 🙂

rolandt
autor
15. aug 2026
@maca1984

@rolandt ja som štastne vydatá 😉

@maca1984 to zelam aby vydržalo nastalo 🙂

maca1984
15. aug 2026
@rolandt

@maca1984 to zelam aby vydržalo nastalo 🙂

@rolandt ďakujem .

rolandt
autor
15. aug 2026
@maca1984

@rolandt ďakujem .

@maca1984 jedna z mála z tých v pohode žien čo aj napíšu zmyslu plne vety

anonym_73204e
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e ty preferujes realne zvolavanie stretiek a grilovaciek, niekto hlada na zoznamkach. A ked hlada a nenachadza, ide sa poradit na modreho kona. Nic na tom nie je zufale, ani trapne, ani vyplakavacie, nehejtujte zas kazdeho, kto prida normalnu otazku, len aby sa hejtilo. Mna by tieto vztahy z vyhodami, o ktorych pise, tiez odradili, pre mna je to neakceptovatelne.

@0silvia0 ja som dala tipy kde da da zoznamit z okolia. Ja som sa s jednym zoznamila na VS s druhym v nocnom klube. A ake vztahy s vyhodami? Ani raz vztah s vyhodami som nespomenula. A ja stale neviem co je na tom co som napisala nenavistne hate = po slovensky nenavist. Mam zato, ze nic nenavistne som nenapisala len svoj nazor k comu sa priklanam a ze mi to pride trapne, co nepokladam za nenavist ani ten zvysok kde som dala moznosti kde sa spoznat v realnom svete. Ked uz pouzivate tu anglicke slova treba si ujasnit ich preklad.

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_73204e

@0silvia0 ja som dala tipy kde da da zoznamit z okolia. Ja som sa s jednym zoznamila na VS s druhym v nocnom klube. A ake vztahy s vyhodami? Ani raz vztah s vyhodami som nespomenula. A ja stale neviem co je na tom co som napisala nenavistne hate = po slovensky nenavist. Mam zato, ze nic nenavistne som nenapisala len svoj nazor k comu sa priklanam a ze mi to pride trapne, co nepokladam za nenavist ani ten zvysok kde som dala moznosti kde sa spoznat v realnom svete. Ked uz pouzivate tu anglicke slova treba si ujasnit ich preklad.

@anonym_73204e A ako ti to dopadlo nakoniec ?

anonym_73204e
15. aug 2026
@rolandt

@anonym_73204e A ako ti to dopadlo nakoniec ?

@rolandt s jednym sa nase cesty v dobrom rozisli po mojom prestupe na inu fakultu na druhy koniec SK a ani jeden z nas nechcel vztah na dialku, s druhym uz cakame prve dieta.

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_73204e

@rolandt s jednym sa nase cesty v dobrom rozisli po mojom prestupe na inu fakultu na druhy koniec SK a ani jeden z nas nechcel vztah na dialku, s druhym uz cakame prve dieta.

@anonym_73204e To ti gratulujem ja chcem tiež takto spoznať ženu že by to malo taký šťastný koniec ako v tvojom prípade

ljmmm
15. aug 2026

paneboze je leto, festivaly sa deju v kazdej riti. tam su vsetci hned kamarati. vyuzi prilezitosti

0silvia0
15. aug 2026
@anonym_73204e

@anonym_73204e uplne inak by vyznel tvoj prispevok s tipmi na zoznamenie, keby si do neho nezakomponovala slova s nadychom hejtovania (vyplakavanie, zufale, trapne) citujem:
vyplakavanie od dospeleho muza, kde najst frajerku mi pride zufale. Este od tinedzera, ktory sa hanbi oslovit dievca to pochopim ale od dospeleho muza naozaj trapne.
Ved si mu to mohla normalne, ludsky napisat, nemusis z neho robit trapneho zufalca.

anonym_6fbc7e
15. aug 2026

@rolandt Niekto ti tu písal, že skúsiť v práci,medzi kamarátmi.Neboj sa osloviť ženu, ktorá sa ti páči.Viem,ze sa môže stať,ze je zadaná alebo to bude brať ako dotieravost,pripadne otvorí ústa a bude ti jasné, že toto nie je nič pre teba, ale raz nájdeš takú, ktorá ti bude vyhovovať a ty jej . Držím palce.

anonym_73204e
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e uplne inak by vyznel tvoj prispevok s tipmi na zoznamenie, keby si do neho nezakomponovala slova s nadychom hejtovania (vyplakavanie, zufale, trapne) citujem:
vyplakavanie od dospeleho muza, kde najst frajerku mi pride zufale. Este od tinedzera, ktory sa hanbi oslovit dievca to pochopim ale od dospeleho muza naozaj trapne.
Ved si mu to mohla normalne, ludsky napisat, nemusis z neho robit trapneho zufalca.

@0silvia0 vyplakavanie, zufale a trapne nie su znaky nenavisti. Este raz hate = nenavist.

maca1984
15. aug 2026
@rolandt

@maca1984 jedna z mála z tých v pohode žien čo aj napíšu zmyslu plne vety

@rolandt nechváľ ma toľko lebo mi naprší do nosa 🤣 ( srandujem)

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_6fbc7e

@rolandt Niekto ti tu písal, že skúsiť v práci,medzi kamarátmi.Neboj sa osloviť ženu, ktorá sa ti páči.Viem,ze sa môže stať,ze je zadaná alebo to bude brať ako dotieravost,pripadne otvorí ústa a bude ti jasné, že toto nie je nič pre teba, ale raz nájdeš takú, ktorá ti bude vyhovovať a ty jej . Držím palce.

@anonym_6fbc7e To všetko som skúšal a dopadlo to tak že mali kamošov s výhodami tie ženy a ja to riešiť nebudem či bude s ním alebo so mnov dneska

rolandt
autor
15. aug 2026
@maca1984

@rolandt nechváľ ma toľko lebo mi naprší do nosa 🤣 ( srandujem)

@maca1984 🙂

rolandt
autor
15. aug 2026
@rolandt

@maca1984 🙂

@rolandt inak ma veľa krát napadlo prečo niekto neorganizuje pre singl ľudí niekde zoznamku výlety v prírode a podobne

anonym_271c37
15. aug 2026
@rolandt

@rolandt inak ma veľa krát napadlo prečo niekto neorganizuje pre singl ľudí niekde zoznamku výlety v prírode a podobne

@rolandt organizujú eventy randenaživo

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_271c37

@rolandt organizujú eventy randenaživo

@anonym_271c37
To myslíš láska tu?

anonym_a73763
15. aug 2026
@rolandt

@rolandt ved mozes zacat organizovat Ty.

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_a73763

@rolandt ved mozes zacat organizovat Ty.

@anonym_a73763 Vtipne

anonym_6fbc7e
15. aug 2026
@rolandt

@anonym_6fbc7e To všetko som skúšal a dopadlo to tak že mali kamošov s výhodami tie ženy a ja to riešiť nebudem či bude s ním alebo so mnov dneska

@rolandt Tak skús "Päťminútove rande,

anonym_a73763
15. aug 2026
@rolandt

@anonym_a73763 Vtipne

@rolandt preco?

0silvia0
15. aug 2026
@anonym_73204e

@0silvia0 vyplakavanie, zufale a trapne nie su znaky nenavisti. Este raz hate = nenavist.

@anonym_73204e na toto slovickarenie nemam naladu ani cas, hejtovanie nemusi mat len nenavistny charakter, ale aj ostru kritiku

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_a73763

@rolandt preco?

@anonym_a73763 Lebo sa tomu treba venovať to nie je len tak

anonym_73204e
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e na toto slovickarenie nemam naladu ani cas, hejtovanie nemusi mat len nenavistny charakter, ale aj ostru kritiku

@0silvia0 wikipedia zdroj? 🤣 🤣 🤣 🤣 normalne az od smiechu som vybuchla skoda, ze slovnik slovenskeho jazyka nepozna ten pojem. Navyse wikipediu ako zdroj informacii uz na ZS sme mali zakazanu. Nabuduce skus relevantnejsi zdroj 🤣 🤣 🤣 🤣

0silvia0
15. aug 2026
@anonym_73204e

@0silvia0 wikipedia zdroj? 🤣 🤣 🤣 🤣 normalne az od smiechu som vybuchla skoda, ze slovnik slovenskeho jazyka nepozna ten pojem. Navyse wikipediu ako zdroj informacii uz na ZS sme mali zakazanu. Nabuduce skus relevantnejsi zdroj 🤣 🤣 🤣 🤣

@anonym_73204e zlata si, nemam vela casu dohladavat, ale sama dobre vies, ze slovo hejtovat ma rozsireny vyznam:
https://slovnik.sme.sk/slovo/hejtovať

anonym_73204e
15. aug 2026
@0silvia0

@anonym_73204e zlata si, nemam vela casu dohladavat, ale sama dobre vies, ze slovo hejtovat ma rozsireny vyznam:
https://slovnik.sme.sk/slovo/hejtovať

@0silvia0 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 ja pisem i slovniku, ze tam nie je a ten vyklad dal sme.sk 👏🏻 👏🏻 👏🏻

rolandt
autor
15. aug 2026
@anonym_73204e

@0silvia0
@anonym_73204e
@anonym_73204e Dievcata nevadte sa nejde o život iba o zoznamku 😃