icon

Kde stretnúť normálneho muža podľa svojich kritérií?

18. máj 2026

nedavno som mala 40, mam za sebou par nevydarenych vztahov som bezdetna, preto chcem bezdetneho chlapa. Zo zoznamiek mam traumu pretoze par rande co som mala v minulosti ti muzi chceli iba sex nechceli sa viazat mali deti boli uchylaci alebo o mna nemali zaujem. Na diskoteky nechodim ale co si vsimam tak kazdym rokom je to horsie s tym ze akeho muza stretnem bud je to otrasna povaha alebo sa nechce viazat. Poradte je nejaka sanca ze stretnem muza podla svojich kriterii, nejake som skresala alebo svojich standardov sa drzat budem pretoze mam co ponuknut.

anonym_3b0c8b
Včera o 07:36
@anonym_autor

mna normalne uraza ze po mne slintaju stari chlapi na ulici dedovia okolo 50 potom jeden cigan paradny ktory chodi okolo lebo byva vedla atd jasne ze vyberam noa vyberat budem chapem ze tu budu mladsie krajsie ale s mojim sebavedomim to nehne typuju mi bezne o 6 rokov menej mam pracu svoj byt bez hypoteky bez deti pekne sa obliekam som stihla sportujem mam kopec kamaratov znamych ucim sa cudzie jazyky.... nic zle neje na tom ze hladam chlapa k sebe tj chlapa na urovni nie kamarata s vyhodami, ak si tu niekde ozvi sa zn vychodne slovensko 😍

@anonym_autor "mam pracu svoj byt bez hypoteky bez deti pekne sa obliekam som stihla portujem mam kopec kamaratov znamych ucim sa cudzie jazyky".
Toto je ale uplny standard u ludi s vs vzdelanim, dokonca aj so strednym a takych ludi je vela, ty to prezentujes ako nieco extra a nenormalne. Ta 50tka pride velmi rychlo, rychlejsie nez si myslis a budes tiez babka, ako teraz oznacujes 50tnikov. 🙂 Cas po 40tke bezi velmi rychlo. Este asi 5 rokov budes pekna, potom pride perino a menopauza, pride priberanie o 15kg, stetkovaties a vobec nic so starnutim neurobis. Budes sa moct iba bezmocne prizerat, ako z roka na rok vyzeras starsie. Starnutie je bezna vec v prirode, ked iba zavries oci, tak sa nezastavi. Dalsich 5 rokov zabijes obdivovanim sa v zrkadle, potom pride zlom a panika, ktora uz nepomoze. Potom nebudes zaujimava ani pre tych 50rocnych dedkov ... Mas 5 poslednych rokov, ked sa este da lahko najst partner. Potom to bude coraz tazsie,...

katkazatka
Včera o 07:39
@patrike

@anonym_b83cc1 To je iluzia a samu seba sa snazis presvedcit, ako sa mas "dobre". Pokracovanim v onom zivotnom style ta caka staroba s mackami v prazdnom byte. Robis z nudze cnost.

@sisska96
@anonym_f6bd66
@anonym_f5c727
@patrike teda Ale riadne ste hnusni. Náhodou ja jej verím. Chvalabohu nie sú 80. roky, keď jediný cieľ ženy bolo posluhovať mužovi a deťom. V dnešnej dobe je 40-nička, ešte aj 50-nička mladá žena, ktorá môže cestovať, venovať sa sebe, svojim záľubám a koníčkom, hýčkat sa, rozmaznávať. Neviem čo sa vám zdá na tom také neuveriteľné. V dnešnej dobe sa dá tráviť zivot úplne inak ako obskakovaním uhundraného, starého, pupkatého chlapa. Len aby sa nepovedalo že nikoho nemá. A keď tu čítam príbehy mnohých žien, tak tie mačky na staré kolená budú ešte lepšia spoločnosť ako toxicka rodina a uhundraný chlap. A preco by tu nemohla travit cas? Ved su tu mlade, stare, bezdetne, uchylaci, stari fotri, nabozenski fanatici...

anonym_dc2d88
Včera o 07:40
@anonym_3b0c8b

@anonym_autor "mam pracu svoj byt bez hypoteky bez deti pekne sa obliekam som stihla portujem mam kopec kamaratov znamych ucim sa cudzie jazyky".
Toto je ale uplny standard u ludi s vs vzdelanim, dokonca aj so strednym a takych ludi je vela, ty to prezentujes ako nieco extra a nenormalne. Ta 50tka pride velmi rychlo, rychlejsie nez si myslis a budes tiez babka, ako teraz oznacujes 50tnikov. 🙂 Cas po 40tke bezi velmi rychlo. Este asi 5 rokov budes pekna, potom pride perino a menopauza, pride priberanie o 15kg, stetkovaties a vobec nic so starnutim neurobis. Budes sa moct iba bezmocne prizerat, ako z roka na rok vyzeras starsie. Starnutie je bezna vec v prirode, ked iba zavries oci, tak sa nezastavi. Dalsich 5 rokov zabijes obdivovanim sa v zrkadle, potom pride zlom a panika, ktora uz nepomoze. Potom nebudes zaujimava ani pre tych 50rocnych dedkov ... Mas 5 poslednych rokov, ked sa este da lahko najst partner. Potom to bude coraz tazsie,...

@anonym_3b0c8b ale po nej slitnaju , vcera som bol vo fitku a slintal som tam po 20 rocnych babach, ale ze by som slitnal po 40+ rocnej, to by musela byt ina liga , neviem co ma autorka temy ake doma zrkadlo ...

katkazatka
Včera o 07:42
@anonym_dc2d88

@anonym_3b0c8b ale po nej slitnaju , vcera som bol vo fitku a slintal som tam po 20 rocnych babach, ale ze by som slitnal po 40+ rocnej, to by musela byt ina liga , neviem co ma autorka temy ake doma zrkadlo ...

@anonym_dc2d88 tak priznajme si, že mlady a svieži človek s dobrou postavou je stále atraktívnejši ako starší. Nemysli si že 40 ročné ženy vo fitku obdivujú 50 ročných starých capov. Tiez sa rada pozriem po 30-níkovi s pevným telom. To nie je len vaše muzske špecifikum.😉

katkazatka
Včera o 07:44
@anonym_830bfb

Táto téma je vlastne perfektný mikroskop na dnešné vzťahy. Nie ani tak o kde nájsť normálneho chlapa, ale o tom, ako sa ľudia navzájom vnímajú ako produkty v zľave, ktoré zároveň musia byť perfektné. Pravda je, že normálni ľudia existujú. Veľa z nich je už obsadených a veľa slobodných ľudí je slobodných z nejakého dôvodu a to platí pre obe pohlavia. To je tá časť, ktorú nikto nechce počuť, lebo všetci chcú jednoduchého vinníka. Muži sú nanič a ženy majú vysoké nároky. Nie. Po štyridsiatke sa zoznamovací trh dramaticky mení. Ľudia už prichádzajú s traumami, deťmi, bývalými partnermi, rozbitou dôverou a aj s dosť rigidným životom. Každý chce normálneho človeka. Lenže každý si pod tým predstavuje niečo úplne iné.Autorka napríklad nechce sukničkára, chlapa čo chce len sex, chlapa s deťmi, niekoho bez ambície, ani niekoho pod úroveň, čo nie sú absurdné požiadavky. Niektorí sa tu tvárite, že chce jednorožca, ale v skutočnosti opisuje emočne stabilného dospelého chlapa. To by nemal byť luxusný tovar. Lenže potom prichádza druhá strana reality, taký muž má tiež kritériá a často veľmi tvrdé. Moderné zoznamovanie vytvorilo paradox, každý chce partnera na úrovni. Málokto chce robiť kompromisy, plus sociálne siete úplne odpálili vnímanie reality. Priemerný človek dnes scrolluje stovky tvárí, tiel, životov a možností. Mozog dostal ilúziu nekonečného výberu. A keď máš ilúziu nekonečného výberu, prestávaš investovať do reálneho človeka pred sebou. Čo je však zaujímavé na týchto diskusiách, ako strašne sa ľudia boja byť sami. Okamžite lieta - ostaneš stará dievka s mačkami. Ako keby alternatíva bola automaticky lepšia, žiť s človekom, ktorého neznášaš, mať doma emočný pieskovec, variť večere mužovi čo ťa podvádza, a zomrieť v manželstve kde ste 12 rokov spolubývajúci s hypotékou. To už zrazu spoločnosť berie ako výhru. A pritom polovica tých ľudí v úspešných vzťahoch by sa reálne rozišla, keby, nemali deti, hypotéku, strach, alebo ekonomickú závislosť. Čiže zhrniem, áno mať štandardy je správne. Len nesmú byť narcistický fantasy build typu CEO, 190 cm, emočne dostupný, bez detí, verný, bohatý, vtipný, svalnatý a úplne bez traumy. Lebo taký človek buď neexistuje, alebo si vyberá z úplne iného trhu. Ale mať požiadavku chcem slušného, stabilného, inteligentného človeka čo vie vytvoriť pokojný vzťah je úplne normálne. Len problém je, že dnes je emočná stabilita vzácnejšia než titul alebo peniaze.

@anonym_830bfb 💯👍

anonym_3977e8
@katkazatka

@sisska96
@anonym_f6bd66
@anonym_f5c727
@patrike teda Ale riadne ste hnusni. Náhodou ja jej verím. Chvalabohu nie sú 80. roky, keď jediný cieľ ženy bolo posluhovať mužovi a deťom. V dnešnej dobe je 40-nička, ešte aj 50-nička mladá žena, ktorá môže cestovať, venovať sa sebe, svojim záľubám a koníčkom, hýčkat sa, rozmaznávať. Neviem čo sa vám zdá na tom také neuveriteľné. V dnešnej dobe sa dá tráviť zivot úplne inak ako obskakovaním uhundraného, starého, pupkatého chlapa. Len aby sa nepovedalo že nikoho nemá. A keď tu čítam príbehy mnohých žien, tak tie mačky na staré kolená budú ešte lepšia spoločnosť ako toxicka rodina a uhundraný chlap. A preco by tu nemohla travit cas? Ved su tu mlade, stare, bezdetne, uchylaci, stari fotri, nabozenski fanatici...

@katkazatka ale ona niekoho hľadá 🙂.
Nie, ze chce byt sama a prisla nam sem všetkým ukázať aka je vlastne sebestacna a skvelá aj bez muža, co je tiež úplne v poriadku.
Len opísala seba ako stelesnením dokonalosti a snom každému muza a furt je sama. Lebo nevyšli vzťahy. Mozno by jej ex partneri tiez vedeli kadečo popísať

katkazatka
@citronove_koliesko

@anonym_830bfb mam 50+, dve dospele deti, stabilny vztah, manzela co ma 33r miluje aka som a ja jeho tiez, v podstate sme spolu cely nas dospely zivot a dufam ze este dlho budeme.
A s dnesnymi skusenostami by som po 40tke hladala skor priatela s vyhodami ako nejakeho celozivotneho partnera. Vyhovovalo by mi oddelene byvanie, oddelene ucty a moznost zavriet dvere ak ma to prestane bavit. A ako autorka, samostatna bezdetna zena by som mala doma radsej tie macky ako cudzieho chlapa. Vylet, kino, divadlo, dovolenka, vecer pokec pri vinku, aj by som navarila domacu stravu, aj prespavacky by boli ale odtial potial. Uz by som chcela svoj klud.

@citronove_koliesko vystihla si to.

anonym_3b0c8b
@katkazatka

@sisska96
@anonym_f6bd66
@anonym_f5c727

@katkazatka To rozdelenie, ze po 40tke su muzi uchylovia, skaredi, tucni,... a vsetky zeny krasavice,... Ak sa jej stari muzi nepacia, mala hladat skor ... 🙂 Kto jej kazal cakat do 40,50, aby potom frflala, aky "slaby" vyber ma. Kto neskoro chodi,...
Nejaky dovod to malo, ze autorke vztahy nevysli a zostala bezdetna. Uz hladanie bezdetneho muza jej vyrazne obmedzi najdenie partnera.
Ak dovtedy musela zena niekoho obskakovat, bol to jej (zly) vyber. Ked si nedam zalezat, vyberiem a kupim nekvalitnu pracku, neznamena to, ze vsetky pracky su sunty a budem odteraz radsej prat v rukach na potoku.

katkazatka
Včera o 07:46
@sisska96

@citronove_koliesko tak ona bude mať osamelý život sama na starobu

@sisska96 Neuveríš, ale veľmi veľa ľudí má osamelý život na starobu aj keď má päť detí a manžela.

anonym_dc2d88
Včera o 07:48
@katkazatka

@anonym_dc2d88 tak priznajme si, že mlady a svieži človek s dobrou postavou je stále atraktívnejši ako starší. Nemysli si že 40 ročné ženy vo fitku obdivujú 50 ročných starých capov. Tiez sa rada pozriem po 30-níkovi s pevným telom. To nie je len vaše muzske špecifikum.😉

ale z nej srší sebavedomie ako keby mala 25+ kopu pohľadov od 50+ chlapov a ponúk, že má byť bez hypotéky, VŠ školu, a chce takého istého chlapa, ja jej parametre ani nespĺňam, ja mám viacej bytov bez hypotéky a nemám VŠ školu, ale ona ma normálne odradila

katkazatka
Včera o 07:49
@anonym_3b0c8b

@katkazatka To rozdelenie, ze po 40tke su muzi uchylovia, skaredi, tucni,... a vsetky zeny krasavice,... Ak sa jej stari muzi nepacia, mala hladat skor ... 🙂 Kto jej kazal cakat do 40,50, aby potom frflala, aky "slaby" vyber ma. Kto neskoro chodi,...
Nejaky dovod to malo, ze autorke vztahy nevysli a zostala bezdetna. Uz hladanie bezdetneho muza jej vyrazne obmedzi najdenie partnera.
Ak dovtedy musela zena niekoho obskakovat, bol to jej (zly) vyber. Ked si nedam zalezat, vyberiem a kupim nekvalitnu pracku, neznamena to, ze vsetky pracky su sunty a budem odteraz radsej prat v rukach na potoku.

@anonym_3977e8
@anonym_3b0c8b ale moja odpoveď nebola na margo autorky, ale prispievateľky ktorú zhejtovali za to, že je "stará dievka" a automaticky musí byť nešťastná a osamela, co je hlúposť.

anonym_0e3991
Včera o 07:51
@katkazatka

@sisska96 Neuveríš, ale veľmi veľa ľudí má osamelý život na starobu aj keď má päť detí a manžela.

@katkazatka ani staroba byt nemusi,citame tu osudy zien kazdy den.

patrike
Včera o 07:52
@katkazatka

@sisska96
@anonym_f6bd66
@anonym_f5c727

@katkazatka Ved nehovorim nie. Lenze autorka otazky chce partnera a nie sama cestovat a samostatne fungovat. Nik jej nekaze obskakovat lenivca.
Lenze taky (tiez samostatny) chlap ju chciet nebude, ako samostatny a zabezpeceny si vyberie z mladsich a krajsich. Lebo moze. Ona nemoze. Ma silne zuzeny vyber.

patrike
Včera o 07:55
@anonym_dc2d88

ale z nej srší sebavedomie ako keby mala 25+ kopu pohľadov od 50+ chlapov a ponúk, že má byť bez hypotéky, VŠ školu, a chce takého istého chlapa, ja jej parametre ani nespĺňam, ja mám viacej bytov bez hypotéky a nemám VŠ školu, ale ona ma normálne odradila

@anonym_dc2d88 Kedysi davno cez zoznamku ma tiez jedna lustrovala, ci mam VS. Tak som zacal debatu, preco to riesi. Jej odpovede ma tak demotivovali, hoc tu VS mam, ze som stratil zaujem. Povysenecky styl "ja som pani niekto, ja mam VS", to nefunguje.

anonym_f56b7f
Včera o 07:56
@anonym_autor

mna normalne uraza ze po mne slintaju stari chlapi na ulici dedovia okolo 50 potom jeden cigan paradny ktory chodi okolo lebo byva vedla atd jasne ze vyberam noa vyberat budem chapem ze tu budu mladsie krajsie ale s mojim sebavedomim to nehne typuju mi bezne o 6 rokov menej mam pracu svoj byt bez hypoteky bez deti pekne sa obliekam som stihla sportujem mam kopec kamaratov znamych ucim sa cudzie jazyky.... nic zle neje na tom ze hladam chlapa k sebe tj chlapa na urovni nie kamarata s vyhodami, ak si tu niekde ozvi sa zn vychodne slovensko 😍

@anonym_autor

😄😄😄.....

Toto je presne dovod preco mnohe z Vas su same. Mam pracu, vlastne byvanie, vlastne auto, kamaratov, konicky.....Vies kolko ludi na Slovensku si vlastne popisala? Si normalny, dospely clovek s vynimkou, ze nemas hypoteku a prezentujes to tu akoby si bola nejaka snehova vlocka.

Toto ma akoze chlapa ohurit? Ze sa spravas ako zodpovedny clovek? Ved to by mala byt skor samozrejmost. Vies kolko muzov ma pracu, byt, auto, kamaratov? Ako safranu ich teda neni.

Dovod preco si sama je niekde uplne inde a nema nic spolocne s tym co vlastnis. Muzi su len malokedy zlatokopy, to, bohuzial plati skor opacne.

To, ze mas byvanie bez hypo je zavideniahodne, ale pre muza krory uz vlastne byvanie ma je to skor bezpredmetne. Zdrzovat sa moze len v jednej, nie v oboch naraz.

Ak mas dojem, ze len preto, ze sa chovas ako dospely clovek ti je svet dlzny partnera tak by som fakt zacal chystat konzervy pre tie macky.

Ako uz bolo spomenute, 50-ka je hned za rohom ani nevies jak.

katkazatka
Včera o 07:58
@anonym_dc2d88

@anonym_dc2d88 ja nemám pocit, že by z nej srčalo také sebavedomie. Podľa mňa to úplne normálne opísala a skonštatovala. Z opačnej strany je to tiež. Ja keď som bola mladá kočka štíhla, vysoka, pod zadkom blond vlasy... a nápadníkov milión a veru že 25-ročnej baby sa neštítili ani 50-ročni stori capi aj starsi. Chlapi tiež nemajú súdnost a chýba im sebareflexia.

earlgrey
Včera o 08:05
@princkrason

@earlgrey drahá a táto autorka témy ak to nie je takée, by sa ku mne hodila? Veď ja predsa prostý Jano od vedľa...🫪

@princkrason Zistí, či vie upiecť buchty, ak áno, tak je stvorená len pre teba ☝️🤣

patrike
Včera o 08:06
@katkazatka

@anonym_dc2d88 ja nemám pocit, že by z nej srčalo také sebavedomie. Podľa mňa to úplne normálne opísala a skonštatovala. Z opačnej strany je to tiež. Ja keď som bola mladá kočka štíhla, vysoka, pod zadkom blond vlasy... a nápadníkov milión a veru že 25-ročnej baby sa neštítili ani 50-ročni stori capi aj starsi. Chlapi tiež nemajú súdnost a chýba im sebareflexia.

@katkazatka U nas byva jeden kurevnik a hoc ma 55 tusim, tak sem tam ulovi aj 20-rocnu. Ziadny Adonis, len proste vie namotavat. Ten ma zaber od 20 po 45.

earlgrey
Včera o 08:11
@anonym_f56b7f

@anonym_autor

😄😄😄.....

Toto je presne dovod preco mnohe z Vas su same. Mam pracu, vlastne byvanie, vlastne auto, kamaratov, konicky.....Vies kolko ludi na Slovensku si vlastne popisala? Si normalny, dospely clovek s vynimkou, ze nemas hypoteku a prezentujes to tu akoby si bola nejaka snehova vlocka.

Toto ma akoze chlapa ohurit? Ze sa spravas ako zodpovedny clovek? Ved to by mala byt skor samozrejmost. Vies kolko muzov ma pracu, byt, auto, kamaratov? Ako safranu ich teda neni.

Dovod preco si sama je niekde uplne inde a nema nic spolocne s tym co vlastnis. Muzi su len malokedy zlatokopy, to, bohuzial plati skor opacne.

To, ze mas byvanie bez hypo je zavideniahodne, ale pre muza krory uz vlastne byvanie ma je to skor bezpredmetne. Zdrzovat sa moze len v jednej, nie v oboch naraz.

Ak mas dojem, ze len preto, ze sa chovas ako dospely clovek ti je svet dlzny partnera tak by som fakt zacal chystat konzervy pre tie macky.

Ako uz bolo spomenute, 50-ka je hned za rohom ani nevies jak.

@anonym_f56b7f Presne, to akokebyže ja napíšem, že mám dieru medzi nohami a to by malo mužov ohúriť 🤣 mňa aj dosť rozosmeje ako tu čítam v diskusiach, že som štíhla a blá blá blá...ja napr. štíhla nie som, som ricatá, cickatá a aj pneumatiku na bruchu mám, a nikdy som problém s mužmi nemala. Muži si radšej vyberú normálnu ženu, ktorá má hlavne zmysel pre humor, je usmievavá, niečo vyžaruje, má charizmu, ako len ženu, ktorá je štíhla 🤣

anonym_3b0c8b
Včera o 08:15
@katkazatka

@katkazatka To nie je o sebareflexii. Cista evolucia. Cim viac muzov o zenu prejavi zaujem, tym lepsie a z vacsieho mnozstva zaujemcov si moze vybrat otca svojich deti. Mladsich aj starsich. Ten zaujem nie je pre srandu kralikom, ale aby druh prezil a iba najlepsie geny sa posunuli dalej a deti prezili a vyrastli.
Je len na zene, ci si najde 20rocneho bez penazi a bez byvania, alebo o 10 rokov starsieho zabezpeceneho muza s byvanim a s nim bude mat deti a bude ich mat kde vychovat.
Z uplne rovnakeho dovodu bude klesat muzsky zaujem o zeny po 45tke. Lebo ich schopnost mat deti konci. Podporene je to priberanim, starsim vzhladom okolo50tky, aby to odradilo aj nadrzancov a pochopili, ze tato zena uz deti mat nemoze a je zbytocne ju otravovat. Maju sa presmerovat a zvysit konkurenciu mladsich ...
Len kym maju zeny 5-10 napadnikov, velmi sa im to paci. Ako sa muzi snazia, obskakuju ... Ale nadavaju na 50tku, aka je k nim "nespravodliva" a neferova, ze je nedostatok partnerov ... Lebo by chceli stale mat tych 10 v ponuke. Ona spravodliva je. Ktora si vcas nasla dobreho muza, ta ma vztah, ktory prejde do staroby. Ktora si nedala zalezat a mala to na haku, tak ho nema a asi ani nebude mat. Muzov a zien je rovnaky pocet, zadani sa to prehadzuju a cast zostava single.

mischy00
Včera o 08:19

Schopný muz, vzdelaný, zabezpečený k svetu práveže nepotrebuje k sebe rovnakú zenu. Ak ma žena v sebe veľa mužskej energie, to priťahuje skor slabšie jedince o ktoré treba pecovat. Nie sebavedomeho, schopneho a zabezpečeneho muž.
A ten si bude vyberať, ver ci nie...a dôležitý je aj sexuálny aspekt, kašle sa on na zenu, co mu raz za týždeň podrží, ved nech je rád, ze si ho vôbec vybrala žena bez hypotéky ☝️

princkrason
Včera o 08:20
@earlgrey

@princkrason Zistí, či vie upiecť buchty, ak áno, tak je stvorená len pre teba ☝️🤣

@earlgrey Ježiš,i buchty na tie som normálne zabudol 😀 to je tým vekom

patrike
Včera o 08:41
@earlgrey

@anonym_f56b7f Presne, to akokebyže ja napíšem, že mám dieru medzi nohami a to by malo mužov ohúriť 🤣 mňa aj dosť rozosmeje ako tu čítam v diskusiach, že som štíhla a blá blá blá...ja napr. štíhla nie som, som ricatá, cickatá a aj pneumatiku na bruchu mám, a nikdy som problém s mužmi nemala. Muži si radšej vyberú normálnu ženu, ktorá má hlavne zmysel pre humor, je usmievavá, niečo vyžaruje, má charizmu, ako len ženu, ktorá je štíhla 🤣

@earlgrey Mne sa pacia len stihle, ale presne chapem, kam mieris. Vychrtla neuroticka nie, to su tie typy v kostymceku z korporatu, vecne sa za niecim zenu a nahanaju vlastny chvost. Doma zobkaju lexauriny a zapijaju vinkom.

earlgrey
Včera o 08:44
@princkrason

@earlgrey Ježiš,i buchty na tie som normálne zabudol 😀 to je tým vekom

@princkrason alebo plnými vajciami 🤣

earlgrey
Včera o 08:47
@patrike

@earlgrey Mne sa pacia len stihle, ale presne chapem, kam mieris. Vychrtla neuroticka nie, to su tie typy v kostymceku z korporatu, vecne sa za niecim zenu a nahanaju vlastny chvost. Doma zobkaju lexauriny a zapijaju vinkom.

@patrike Veď áno, každému sa páči niečo iné, to je samozrejme, len vážne ja sa smejem na tom, ako keď ženy majú nejaké problemy v manželstve, partnertstve alebo si nevedia nájsť muža, tak prvá veta je - NEPRIBRALA SOM, SOM ŠTÍHLA atď. a pritom veľké percento ženatých mužov, s ktorými som mala tú "česť" komunikovať hlavne na zoznamkách, majú doma štíhle ženy a hľadajú plnšie....síce len na sex, ale chudery tie ženy, ktoré si myslia, že svojou štíhlosťou si udržia muža alebo zbalia muža. Ale čo z toho, že som štíhla, keď som napr. povahou hrozná? Absolútne nič.

autor
Včera o 08:47

zaujimave ze hejtov je tu 350 ale normalnej odpovede kde takeho chlapa najdem....nikde .... mali by ste sa nad sebou zamysliet....

anonym_14e19b
Včera o 08:54
@anonym_autor

zaujimave ze hejtov je tu 350 ale normalnej odpovede kde takeho chlapa najdem....nikde .... mali by ste sa nad sebou zamysliet....

@anonym_autor Zlatík, ak to takto vnímaš, je na čase sa zamyslieť , prečo si sama a prečo týmto spôsobom asi budeš sama ešte veĺmi dlho, alebo navždy. Takí chlapi, ktorých chceš ,nechcú teba. To nie je zlato, netreba ich hĺadať, oslovili by ťa sami, alebo by si o nich zakopla, keby si bola pre nich príťažlivá, alebo by si pôsobila na nich príjemne.

patrike
Včera o 08:55
@anonym_autor

@anonym_autor Zase cele zle. Zamysliet sa mas ty.
Stale nechapes, ze chyba je u teba, ked mas tie "kriteria". Ziadne zazracne miesto, kde su chlapi podla tvojich kriterii, nie je.
Ty musis ustupit a brat chlapov s detmi. Bez deti mas len pochybne existencie.

mischy00
Včera o 08:56

Najväčším problémom hľadať partnera po 40tke je, ze chceme uz hotový produkt. A ono to je niekedy aj riadne na skodu, ked uz je kompletne hotový.
To nieje ako ked sa dvaja spoznajú v mladom veku, to su dvaja este také " telce" a spoločne sa vyvíjajú, ladia do neskoršej podoby.
40 ročná/ročný chce rovno vyberať hrozienka z koláča, žiadne suché cesto riešiť, nieje času. A tak ma nároky a caka a čaká.....az neskor pride na to, ze uz to lepšie nebude. Ale my co sme si svojich partnerov postupne vypiplali, tak sa teraz len usmievame.

patrike
Včera o 08:57
@anonym_autor

@anonym_autor Navod : ber rozvedeneho s detmi, normalny model. Zmier sa s tym, ako mava deti na vikendy a plati vyzivne.
Potom ti viem ponuknut len par byvalych kolegov z IT, vecni panici. Mili ludia, ale nechcela by si.