Kedy sa pýtať na osobné veci počas randenia?
Caute. Zaujimalo by ma ako to mate vy. Na kolkom rande sa zacnete pytat take osobnejsie veci, ako napriklad kde ziju rodicia, ake ma priezvisko, aky ma zdravotny stav, kolko zarobi, no proste take uz dost osobne veci. My napriklad uz nejaky cas spolu spavame a mne je trapne sa spytat na priezvisko, Neviem ci to nemalo byt uz na prvom rande ale teraz sa nechcem uz strapnit.
Tak priezvisko uz je zistene. Nastastie edupage pise mena zamestnancov.
Podľa príspevku neviem odhadnúť tvoj vek, ja som 50+, s mužom som sa vyspala po týždni vzťahu, vo veku keď som bola považovaná za ,,starú dievku,, len s tým rozdielom že som vedela ako sa volá,kde pracuje, na akej pozícii, kde bývajú jeho rodičia atď
@anonym_2884f5 No v tom veku je jasne, ze 2 roky na sex sa cakat neoplati. Nahodou ho klepne a zacinas dalsiu 2 rocnicu odznova.
My sme mali taketo veci prebrate pred 1. sexom, takze.. vedela som jeho priezvisko, odkial je, kde byvaju aj co robia jeho rodicia, co robi on. Na plat som sa nepytala 🙂
Nikdy som sa nepýtala na priezvisko ani to koľko zarába. Priezvisko prišlo akosi samo od seba počas bežnej komunikácie alebo návštevy u neho. Plat vedieť nepotrebujem stačilo vedieť kde robí alebo čo robí
spýtať sa na priezvisko? Možno som divná, ale ja žijem v tom, že keď sa po prvý raz stretnú neznámi ľudia, tak sa navzájom predstavia. Menom aj priezviskom
spýtať sa na priezvisko? Možno som divná, ale ja žijem v tom, že keď sa po prvý raz stretnú neznámi ľudia, tak sa navzájom predstavia. Menom aj priezviskom
@danica2711
Rande:
Mam rada exotickych muzov, cudzincov. Indiani su vraj tam dole velki a poliaci zase maju velku vydrz.
- Dovolte, aby som sa predstavil. Winnetou Kowalski. 🙂
Priezvisko vek prácu atď sa pýtam hneď na prvom 🤷♀️ základné údaje

@anonym_autor Povedz mu s usmevom: "Pocuvaj ma ty tajnostkar, ako sa vobec volas priezvyskom?" alebo sa nechaj pozvat k nemu a spytaj sa na ktorom zvonceku mas zvonit 🙂 alebo sa zahraj na detektivku a najdi ho podla fotly, alebo tel. cisla 🙂
@bystrozraky priezvysko? 😲