Koľko rokov by ste mi tipli?
Koľko rokov by ste typli?

47
A som škaredý?
A som škaredý?
@jozefdurka Nie si škaredý, ale poznám aj krajších od teba a frajerku si nevedia nájsť, alebo udržať. Rovnako poznám aj oveľa škaredších a majú dlhodobé fungujúce vzťahy. Vzhľad nie je všetko. Ak nemáš psych.poruchy, nie si agresívny, vieš sa chovať , nie si debil, tak si určite frajerku nájdeš. -ak vôbec hľadáš . Si sympaťák.
@jozefdurka 16
Vyzeráš normálne, priemerne. Čož ti je ale k hovnu, musíš prípadnej partnerke ponúknuť omnoho oooomnoho viac než len priemerný/normálny výzor.
(a tým nemyslím vzhľad)
@jozefdurka 19
A skuste teda uhadnut tuto osobku. ale tipujte s i nie s Y
@anonym_1c71aa toto je dáky snapchat filter, to skresľuje. Daj reálnu fotku.
@anonym_1c71aa toto je dáky snapchat filter, to skresľuje. Daj reálnu fotku.
@ankare niektorí ľudia si naivne myslia, že to nie je vidno 🤦♀️
Mám kolegyňu po 40, Filipínku, tá keď hodí na FB fotku s filtrami, tak by som jej maximálne 25 hádala.
V dnešnej dobe je to už hádam každému jasné, čo sa skrýva za týmito internetovými 40 ročnými “mladicami”. Žiaden elixír mládí, iba dobrá appka….
@jozefdurka som dobraaaaa
A skuste teda uhadnut tuto osobku. ale tipujte s i nie s Y
@anonym_1c71aa 13
@jozefdurka 23
Ženy, vy viete byť tak hnusne niekedy... Chudák chlapec..
Autor, ja som stará a vidím mladého chlapca, ktorý by mi mohol byť synom, ale úprimne poviem, že si fešák a sympatický.. nepochybuj o sebe, buď k dievčatám milý a určite sa spoznas s nejakou fajn slečnou..
@jozefdurka 18 a potom poprosim aj spravnu odpoved.
Ja si myslím,že 17. Krása sa ukáže neskôr...
@jozefdurka jasne ze si fešák, nepytaj sa viac na názor na mamickovskom fore. Tu ma kopu žien predmenstruacny syndróm, rôzne poporodne hormóny, a pod 😅
Popracuj na sebavedomi. Neviem kto ti co povedal Ale si naozaj sympaticky mladý chlap.
Popros adminov nech ti tuto tému vymazu. Dobuducna to bude pre teba lepšie.
A prečo vlastne toto ludia robia? Že kolko máš rokov? Odpoveď: tipni si! A keď povie viac, tak sa ešte urazia, že ich vnímate ako starých. Ja vždy poviem a je. Čo z toho mám že mi budú 5 minút tipovať? Každý vyzeráme anatomicky mlado či staro. Niekto má v 40-ke šediny, a niekto vyzerá v 40 ako dievčatko. 35 ročný kamoš nastupoval na autobus, a šofér sa ho pýtal či chce polovičný. Bolo to v takom čase keď chodia školáci, a mal aj ruksak na chrbte, tak zapadol medzi školákov, a asi mu šofér tipoval do 15r.
@jozefdurka si sympaťák a usmievaj sa prosím ťa. Keď už nič iné aspoň tým pár ľudí nasrdíš 😁
Fotku zmaž alebo požiadaj adminov aby ju zmazali 😉
22 by som ti tipla a tie dr.nute reci anonymov si nevsimaj. Tu su niektore take hyeny ze dovi. Si pohladny mlady muz, nech uz si dal foto z akehokolvek dovodu, nenechaj sa urazit 😉
@jozefdurka Áno, si fešák. Ostrihaj sa na kratšie a usmievaj sa.
A som škaredý?
@jozefdurka nie, nie si ani nahodou skaredy. Si fesak, pekny chlapec. Za mna by som oholila briadku, ale zas niektorym ludom sa to paci. Bude z teba krasny muz. A uz nikdy sa nepytaj na takomto blbom fore sprostych zien. Lebo oni si len vybiju svoju frustraciu, same su nespokojne zo svojich zivotov, predpokladam nejake skarede zeny. Lebo takto ako napisali niektore, by zdrava pekna sebavedoma zena nikdy nenapisala.
Dobre vyzeráš neboj nič 🙂
Pozri, rozhodol si sa toto spýtať na mamičkovskom fóre, tak ti odpoviem tak ... mamičkovsky 😆. Prvé čo mi udrelo do oka, bol tvoj výraz, neviem rozlíšiť či je to nuda, depresia, alebo čo, no pôsobí to veľmi silno a nie veľmi pozitívne a druhé čo mi udrelo do oka bolo zlé držanie tela a spadnuté plecia. Môže to byť len touto fotkou, tu je to však extrémne. Pýtaš sa ale na vek, tak odhadovo tipujem na 20-25.
A nie, nie si škaredý 😀
@jozefdurka skôr sprostý
@sisska96 a ty debilna ale to už tu všetky vieme

@jozefdurka cca 17,18,20.....ťažko tipovať vek chalanovi.....napíšeš nám koľko teda máš,a prečo si sa na to pýtal práve na mamičkovskon fóre??
@bubinkaaa napísal...18