Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
@anonym_autor Ale ani GPT chat nemusí byť celkom správny, podľa mňa žena č.4 v mladom veku zažila miesto lásky, skôr ťažkosti z láskou a teraz sa sama stará o dieťa, čo je vyčerpávajúce (niekedy aj pre dvoch rodičov). Ona sa teraz tak stiahla a je dobre, že to zvláda bez úzkosti. Ale keď nájde pravú lásku, tak jej znovu narastú krídla a bude šťastná. Len to nie je ľahká cesta, takého muža nájsť, aj vás môže hodnotiť ako trochu pristarého, ale iste bude hodnotiť, či by sa vedela spoľahnúť na takého muža a všetko by išlo správnou cestou.
@petronelag dama pod cislom 4 sa stiahla ako prva, uz to nieje aktualne, A mozno mas pravdu. Ale to je uz jedno. Kontakt na numam, ona vie kde by ma nasla ak by bolo treba do buducna a teraz sa ide dalej.
@sevrin keďže je to v Bratislave tak by som ju zavolal na prechádzku na strechu autobusovej stanice OC Nivy. Ale až keď bude lepšie počasie, lebo teraz je hnusne vonku, nedá sa nič. Tá blondína mi povedala že nemá rada zlé počasie ani horúčavy. Bruneta zatiaľ nepovedala čo preferuje.
@unbeholfen a tebe sa ktorá viac páči, kde ti to viac zaiskrilo? S ktorou si viac rozumieš? Na ktorú sa viac tešíš, keď ju vidíš?
@unbeholfen a tebe sa ktorá viac páči, kde ti to viac zaiskrilo? S ktorou si viac rozumieš? Na ktorú sa viac tešíš, keď ju vidíš?
@anonym_653f50 na brunetu, z iskrového hladiska. Blondýnu poznám dlhšie a tiež sa mi páči povahovo ale nie až tak ako bruneta.
@sevrin keďže je to v Bratislave tak by som ju zavolal na prechádzku na strechu autobusovej stanice OC Nivy. Ale až keď bude lepšie počasie, lebo teraz je hnusne vonku, nedá sa nič. Tá blondína mi povedala že nemá rada zlé počasie ani horúčavy. Bruneta zatiaľ nepovedala čo preferuje.
@unbeholfen takže blondína ti slušne naznačila, že to môžeš ísť skúšať na brunetu.
Nezvyknem sa takto vyjadrovať, ale ty si iný ch.j. Fuj, grcam. Takto ma dade hodnotiť, tak len lopatou po hlave.
@unbeholfen takže blondína ti slušne naznačila, že to môžeš ísť skúšať na brunetu.
@sevrin nie, nepovedala ani ano, ani nie. Zatial ani jedna nenaznačila že sa nechcú somnou baviť.
@unbeholfen chces vazne radu? Tak ti ju dam, Sem sa chodievaj zabavat, a nepocuvaj co ti kto natara. Predstav si kopu zufalych divnych zien, ktore anonymne maju potrebu nieco trepnut. take ti nic neporadia a uz vobec nie rozumne.. A ak nechces vyzerat trapne, tak sa im prihovor a vetu zacni" nebude to vyzerat trapne ak ta pozvem na rande?".
@anonym_autor trapko, co sa pri vybere partnerky radi s AI nam tu ide vykladat o zufalych a divnych zenach 😅 Normalne pobavilo, rehocem sa tu ako cely kolektiv
AI dáva celkom dobré rady. Konečne vďaka nemu chápem ako Badoo funguje čo som sa tu nedozvedel ani z tých XY tém o bade.
A čo sa žien týka tak vylučovacou metódou mi ostávajú dve a na tie sa zameriam. Randenie a také veci sa dajú robiť aj súbežne, lebo nevie sa výsledok, s ktorou sa lepšie skamarátim atď. Na rozdiel od autora témy, od prvého bozku, vyznania lásky, či čohokoľvek čo už značí že od teraz spolu chodíme, sa druhá automaticky ruší. Vzťahy súčasne by som nerobil, ale tie začiatky, balenie, a také to treba aby boli možnosti, nech sa nestráca čas s jednou ktorá odmietne a potom nebude žiadna ďalšia možnosť.
Hlavne poraď mi autor aby ma chceli. Teba chcú aj 4 naraz, mne stačí ak aspoň jedna by ma chcela.
A čo sa žien týka tak vylučovacou metódou mi ostávajú dve a na tie sa zameriam. Randenie a také veci sa dajú robiť aj súbežne, lebo nevie sa výsledok, s ktorou sa lepšie skamarátim atď. Na rozdiel od autora témy, od prvého bozku, vyznania lásky, či čohokoľvek čo už značí že od teraz spolu chodíme, sa druhá automaticky ruší. Vzťahy súčasne by som nerobil, ale tie začiatky, balenie, a také to treba aby boli možnosti, nech sa nestráca čas s jednou ktorá odmietne a potom nebude žiadna ďalšia možnosť.
Hlavne poraď mi autor aby ma chceli. Teba chcú aj 4 naraz, mne stačí ak aspoň jedna by ma chcela.
@unbeholfen vidis a to je rozdiel medzi zenami a muzmi. Zena sa vzdy stretava a sustredi iba na jedneho muza. Tomu venuje svoju plnu pozornost.
@unbeholfen vidis a to je rozdiel medzi zenami a muzmi. Zena sa vzdy stretava a sustredi iba na jedneho muza. Tomu venuje svoju plnu pozornost.
@anonym_653f50 to odkial vieš? Veď osobne poznám ženy ktoré randia s viacerými. Že sú na zoznamke a stretávajú sa súbežne aj s viacerými. Nie vzťah, ale len tie prvé stretnutia kým sa spoznajú a tak.
@anonym_autor trapko, co sa pri vybere partnerky radi s AI nam tu ide vykladat o zufalych a divnych zenach 😅 Normalne pobavilo, rehocem sa tu ako cely kolektiv
@viestta ty trapka. pozrel by som sa na tvojom mieste do zrkadla🙂 si tu vsetkym na smiech, a v lepsom pripade ta ignoruju a beru za odpad.
@unbeholfen tak dopodrobna informuj o svojich úspechoch, bolo by škoda prísť o tú telenovelu.

@unbeholfen a to rande by ako prebiehalo?