Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
@anonym_autor ani pri jednom mojom priateľovi to nebolo tak, že by ma neskutočne priťahovali a že by som chcela aby ma do konca života bozkávali a držali v náručí. Prvý môj priateľ mi bol vyslovene nesympatický na pohľad, taký macho, arogantný, vysoké ego. Ak by som mala dať na prvé, alebo druhé rande, tak spolu nie sme tri roky. Prekonala som sa, premohla som sa. A niekde na 5-6 rande mi prirástol k srdcu a potom som sa zamilovala.
Druhý môj priateľ mi absolútne neprišiel atraktívny, vôbec nebol môj typ, on sa vedel tak dorafať pri obliekaní, že mi prišiel miestami smiešny. Bol to môj šéf. Brala som ho čisto iba ako šéfa a mne tri mesiace nedochádzalo, že to čo robí znamená, že ma vlastne očividne balí. Upozornilo ma na to až okolie. Stretávali sa 4 mesiace, kým sme si potykali a potom za nejaký čas sme sa dali dokopy - on sa so mnou dal dokopy, ja som to nebrala ako vzťah dosť dlho 🙂. A nakoniec z toho bola to obrovská láska, neskutočne sme sa milovali 8r a dodnes je ten chlap pre mňa prototypom krásy. Keby nebol tragicky zahynul, som s ním doteraz.
A môj súčasný partner? On bol bezpochyby pekný chlap, taký naozaj chlap "chodiaci testosterón", mne sa však nepáčil, ani povahou, ani výzorom, ani správaním. Mal zmysel pre humor, iba to mi naozaj imponovalo. A pozri, sme spolu 12r a ľúbim ho, neskutočne ma priťahuje a chcem s ním ostať do konca života.
Inak môj typ je Brad Pitt z Legendy o vášni - svetlé dlhé vlasy, briadka.
A ani jeden môj priateľ nebol svetlý, nemal dlhé vlasy... takže toľko k tomu...
@anonym_653f50 aha... ahaaa.. cize ak to spravne chapem, tak ty si zena.. ci?
@anonym_653f50 aha... ahaaa.. cize ak to spravne chapem, tak ty si zena.. ci?
@anonym_autor áno, som žena. Reagujem na to, že je dobré vedieť, aké ženy/muži sa ti páčia. To, čo sa ti páči nemusí vôbec korešpondovať s tým, do koho sa zaľúbiš.
@anonym_autor áno, som žena. Reagujem na to, že je dobré vedieť, aké ženy/muži sa ti páčia. To, čo sa ti páči nemusí vôbec korešpondovať s tým, do koho sa zaľúbiš.
@anonym_653f50 ja som uz vybral, a vlastne dama cislo 1 a dama cislo 4 prerusili somnou kontakt. Ak neratam " dobre rano". s damu 2 to vyzera na velmi prijemne priatelstvo a vie o dame cislo 3 s ktorou sa stretavam jedinou, a uz mame za sebou aj jednu minihadku .
@anonym_653f50 ja som uz vybral, a vlastne dama cislo 1 a dama cislo 4 prerusili somnou kontakt. Ak neratam " dobre rano". s damu 2 to vyzera na velmi prijemne priatelstvo a vie o dame cislo 3 s ktorou sa stretavam jedinou, a uz mame za sebou aj jednu minihadku .
@anonym_autor a okrem vlasov, poprsia apd si si aj všímal nejaké hodnoty u ženy? Jej hobby, či máte spoločný zmysel pre humor, či sa zhodnete na zásadných veciach, či ti je s ňou dobre? Alebo ideš iba systémom kozy, zadok, telo, vlasy? Lebo láske sa nedá rozkázať a zaľúbime sa niekedy do človeka, ktorý nám nepríde príťažlivý. A naopak niekto, kto je veľmi hot je pre nás absolútne nevhodný a ani v posteli to neklape. Ako muž/vdovec by som čakala, že nie si taký povrchný.
@viestta a autor témy ako dokázal že mu ich tie ženy dobrolne ukázali?
@unbeholfen nasiel som tu este tuto otazku. Neviem ci odpoviem presne co chces pocut, Ale v jednom pripade to bolo iba video zo sprchovania, a stretko bolo iba na kave. v druhom pripade to bolo proste ze som chcel a "vzal"samozrejme slusne. V tomto pripade bola dolu ved vies... tak tam som sa neodvazil. A dve damy stravili u mna jedna dve noc a jedna jednu noc. tam sa poprsie nedalo prehliadnut.
@anonym_autor a okrem vlasov, poprsia apd si si aj všímal nejaké hodnoty u ženy? Jej hobby, či máte spoločný zmysel pre humor, či sa zhodnete na zásadných veciach, či ti je s ňou dobre? Alebo ideš iba systémom kozy, zadok, telo, vlasy? Lebo láske sa nedá rozkázať a zaľúbime sa niekedy do človeka, ktorý nám nepríde príťažlivý. A naopak niekto, kto je veľmi hot je pre nás absolútne nevhodný a ani v posteli to neklape. Ako muž/vdovec by som čakala, že nie si taký povrchný.
@anonym_653f50 vdovec niesom, to iba tam jednej som napisal aby sa zamyslela, ale isteze, zaluby a humor ci povahu to som vsetko mal tiez spisane, Zadanie temy som skopiroval uz GPT chatu co mi nejak nahrubo vybaral. dokonca tento text " kam ju postavíš, tam stojí a drží " ponukol GPT chat uplne presne k mojemu opisu vlastnosti a konickov ktore som mu zadal. Dokonca ju extremne submisivnou, ale to som sem uz nekopiroval. Cize vsetko to hodnotne bolo zmapovane ale AI to skratila takto.
@anonym_653f50 vdovec niesom, to iba tam jednej som napisal aby sa zamyslela, ale isteze, zaluby a humor ci povahu to som vsetko mal tiez spisane, Zadanie temy som skopiroval uz GPT chatu co mi nejak nahrubo vybaral. dokonca tento text " kam ju postavíš, tam stojí a drží " ponukol GPT chat uplne presne k mojemu opisu vlastnosti a konickov ktore som mu zadal. Dokonca ju extremne submisivnou, ale to som sem uz nekopiroval. Cize vsetko to hodnotne bolo zmapovane ale AI to skratila takto.
@anonym_autor do buducnosti, s tym vdovcom sa nezartuje ani nepouziva nemiestne… nepokusaj karmu.
@anonym_autor Boze, ty si kreten. Ani bicykel by som o teba neoprela.
@anonym_autor Boze, ty si kreten. Ani bicykel by som o teba neoprela.
@mircalla a o teba ho bezne opieraju?
@anonym_autor Prepac, ale nezvyknem riesit svoj intimny zivot s idiotmi
@mircalla chapem. s terapeutom?
@mircalla chapem. s terapeutom?
@anonym_autor dúfam, že tá žena, čo sa na teba ulakomila, číslo 3 svoj názor a rozhodnutie rýchlo prehodnotí, keď zistí, aký si.. počkaj, existuje na to výraz "ASSHOLE".
Fuha, radsej sama nez s takym panom, ktoremu zalezi na dlzke vlasov a zachovalom poprsi…
to si s nimi robil nejaky dotaznik, ze vies presnu vysku, vahu, velkost a stav prs, konfekcnu velkost?
Fuha, radsej sama nez s takym panom, ktoremu zalezi na dlzke vlasov a zachovalom poprsi…
to si s nimi robil nejaky dotaznik, ze vies presnu vysku, vahu, velkost a stav prs, konfekcnu velkost?
@katka13katka Prosim ta, je to nejaky troll, co v zivote na rande ani nebol, len sniva....Toto normalni muzi neriesia na zenskom fore.
@katka13katka Prosim ta, je to nejaky troll, co v zivote na rande ani nebol, len sniva....Toto normalni muzi neriesia na zenskom fore.
@mircalla mas pravdu.
Nic z toho nie je realne ale milion komentarov.
Prepanajana… Palo si to ty? Raz som bola s takym zvlastnym muzom na rande. chcel ist najprv do tesca, ze potrebuje kupit ziarovku. No ja ze ok. On ma tak zacal viest ku obleceniu a k podprsenkam, gatkam. Ze aku velkost nosim, ci nechcem poskusat… boha, isto je to on!!!!
Prepanajana… Palo si to ty? Raz som bola s takym zvlastnym muzom na rande. chcel ist najprv do tesca, ze potrebuje kupit ziarovku. No ja ze ok. On ma tak zacal viest ku obleceniu a k podprsenkam, gatkam. Ze aku velkost nosim, ci nechcem poskusat… boha, isto je to on!!!!
@anonym_66b9ae ano🙂 ja som to. Palo. ved som potreboval primerat aka velkost sa mi hodi 🙂 Od vtedy ich denne nocim oblecene🙂 Ako si sa volala ty? ja som ten Palko laskyplny.
Začína sa to tu zvrhávať.
@unbeholfen petra vlhova? preboha preco prave ona? Ma sice prijemne vysportovane teko, z casti prijemne zenske linie tvare i tela. Ale ked otvori pusu, no neviem, vyraza arogancia v hlase, casta neuprimnost, hlas ako motorova pila,.. Pre mna je minimalne atraktivna.... Zena ma mat krasny zensky hlasok, prijemny usmev. Nezne zenske gesta, Ak sa zena otoci ma vo vetre az taky omamny vanok chlapovi priniest impulz , ktory mu nedovoli zatvorit usta a nedokazat od nej odtrhnut pohlad. Zena ak sa dotkne svojich pier, ci hrdla chlap musi az preglgnut , alebo zabudnut dychat. Krasna zena ak sa na chlapa zahladi tak aj bez slov musi chlap citit ze ju chce drzat v objati.. A petra taka nieje ani nahodou.
@anonym_autor preto som vravel že povahu ako Marián Čekovský. Takže nie jej povaha ale čekyho.
@unbeholfen politika je divadlo, kde každý hrá len svoju rolu doslova, to ani trochu nekorešponduje s realitou a povahou danej osoby. Zmámy pre nich pracuje, vopred si dohodnú scenár, úlohy a ide sa na to, na niektorých sa nechytá ani Holywood😁
@anonym_416d96 takže oni si tie hádke pred médiami schválne dohadujú? V skutočnosti sú kamoši? Mne sa viac páči Dolinková (ako žena) ale autorovi asi skôr Ostrihoňová ona je taká viac ženská.
@anonym_66b9ae ano🙂 ja som to. Palo. ved som potreboval primerat aka velkost sa mi hodi 🙂 Od vtedy ich denne nocim oblecene🙂 Ako si sa volala ty? ja som ten Palko laskyplny.
@anonym_autor ty si travestita? Načo ti je podprsenka? Či to pre priateľku si chcel ako darček na velentína? A ako si dosiahol aby u teba prespali? To tiež nejako muselo začať.
@anonym_416d96 takže oni si tie hádke pred médiami schválne dohadujú? V skutočnosti sú kamoši? Mne sa viac páči Dolinková (ako žena) ale autorovi asi skôr Ostrihoňová ona je taká viac ženská.
@unbeholfen presne tak spokojní s výkonom sa tľapkajú po pleci a rehocú ako to zahrali.
Ide im o prestýž, sú ochotní zájsť kamkoľvek, preto podajú najlepší výkon.
V skutočnosti idú potom spolu na pivo atď
Čo vidíš v TV je šou
@anonym_autor poraď mi prosím ťa pekne. Páčia sa mi dve ženy:
1. Upratovačka v McDonaldse taká staršia blondínka s velkýma očáma, taká trochu milá, trochu priateľská ale skôr komunikatívna. Vždy s ňou kecávam keď som tam.
2. Kolegyňa z kurzu, veľmi milá. velmi priateľská. Ked máme čas vždy sa rozprávame, raz sme spolu čakali autobus. Povahovo sa mi viac páči ako č.1.
Čo mám robit? Ako spraviť aby som nebol trapný, doterny, a to všetko na čo ma upozorňujú ženy tuná, ale zároveň byť úspešný ako ty, že aby aj ony mali záujem o mňa.
@anonym_autor poraď mi prosím ťa pekne. Páčia sa mi dve ženy:
1. Upratovačka v McDonaldse taká staršia blondínka s velkýma očáma, taká trochu milá, trochu priateľská ale skôr komunikatívna. Vždy s ňou kecávam keď som tam.
2. Kolegyňa z kurzu, veľmi milá. velmi priateľská. Ked máme čas vždy sa rozprávame, raz sme spolu čakali autobus. Povahovo sa mi viac páči ako č.1.
Čo mám robit? Ako spraviť aby som nebol trapný, doterny, a to všetko na čo ma upozorňujú ženy tuná, ale zároveň byť úspešný ako ty, že aby aj ony mali záujem o mňa.
@unbeholfen chces vazne radu? Tak ti ju dam, Sem sa chodievaj zabavat, a nepocuvaj co ti kto natara. Predstav si kopu zufalych divnych zien, ktore anonymne maju potrebu nieco trepnut. take ti nic neporadia a uz vobec nie rozumne.. A ak nechces vyzerat trapne, tak sa im prihovor a vetu zacni" nebude to vyzerat trapne ak ta pozvem na rande?".
@unbeholfen chces vazne radu? Tak ti ju dam, Sem sa chodievaj zabavat, a nepocuvaj co ti kto natara. Predstav si kopu zufalych divnych zien, ktore anonymne maju potrebu nieco trepnut. take ti nic neporadia a uz vobec nie rozumne.. A ak nechces vyzerat trapne, tak sa im prihovor a vetu zacni" nebude to vyzerat trapne ak ta pozvem na rande?".
@anonym_autor wauuu toto sa mi lúbi… lebo aj by som ich chcel pozvať na rande len nejako tak účinne, aby ich to rozvášnilo nie zhnusilo. Vyhraté máš ak aj žena chce.
@anonym_autor wauuu toto sa mi lúbi… lebo aj by som ich chcel pozvať na rande len nejako tak účinne, aby ich to rozvášnilo nie zhnusilo. Vyhraté máš ak aj žena chce.
@unbeholfen a to rande by ako prebiehalo?
@anonym_autor Ale ani GPT chat nemusí byť celkom správny, podľa mňa žena č.4 v mladom veku zažila miesto lásky, skôr ťažkosti z láskou a teraz sa sama stará o dieťa, čo je vyčerpávajúce (niekedy aj pre dvoch rodičov). Ona sa teraz tak stiahla a je dobre, že to zvláda bez úzkosti. Ale keď nájde pravú lásku, tak jej znovu narastú krídla a bude šťastná. Len to nie je ľahká cesta, takého muža nájsť, aj vás môže hodnotiť ako trochu pristarého, ale iste bude hodnotiť, či by sa vedela spoľahnúť na takého muža a všetko by išlo správnou cestou.

@alantroj co je na tom zle, ak clovek vie ake zeny sa mu pacia?
@anonym_autor ani pri jednom mojom priateľovi to nebolo tak, že by ma neskutočne priťahovali a že by som chcela aby ma do konca života bozkávali a držali v náručí. Prvý môj priateľ mi bol vyslovene nesympatický na pohľad, taký macho, arogantný, vysoké ego. Ak by som mala dať na prvé, alebo druhé rande, tak spolu nie sme tri roky. Prekonala som sa, premohla som sa. A niekde na 5-6 rande mi prirástol k srdcu a potom som sa zamilovala.
Druhý môj priateľ mi absolútne neprišiel atraktívny, vôbec nebol môj typ, on sa vedel tak dorafať pri obliekaní, že mi prišiel miestami smiešny. Bol to môj šéf. Brala som ho čisto iba ako šéfa a mne tri mesiace nedochádzalo, že to čo robí znamená, že ma vlastne očividne balí. Upozornilo ma na to až okolie. Stretávali sa 4 mesiace, kým sme si potykali a potom za nejaký čas sme sa dali dokopy - on sa so mnou dal dokopy, ja som to nebrala ako vzťah dosť dlho 🙂. A nakoniec z toho bola to obrovská láska, neskutočne sme sa milovali 8r a dodnes je ten chlap pre mňa prototypom krásy. Keby nebol tragicky zahynul, som s ním doteraz.
A môj súčasný partner? On bol bezpochyby pekný chlap, taký naozaj chlap "chodiaci testosterón", mne sa však nepáčil, ani povahou, ani výzorom, ani správaním. Mal zmysel pre humor, iba to mi naozaj imponovalo. A pozri, sme spolu 12r a ľúbim ho, neskutočne ma priťahuje a chcem s ním ostať do konca života.
Inak môj typ je Brad Pitt z Legendy o vášni - svetlé dlhé vlasy, briadka.
A ani jeden môj priateľ nebol svetlý, nemal dlhé vlasy... takže toľko k tomu...