icon

Ktorú ženu by ste si vybrali?

8. dec 2025

chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.

### **Žena 1**

* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov

---

### **Žena 2**

* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky

---

### **Žena 3**

* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa

---

### **Žena 4**

* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa

anonym_b4670b
9. dec 2025

@anonym_autor ženy, mate tu kur*a podrobné parametre, tak hláste sa - na ktorú to sedí? Ktorá sa v tom našla? 🤣 a hneď sa zistí o kom je reč 🤣

viestta
9. dec 2025
@unbeholfen

@terina25 však môžu byť rady že im ich pochválil.

@unbeholfen nezda sa ti to priitivne? "Vykojene" prsia nie je dosledok zanedbanej starostlivosti, dokonca akykolvek tvar prs nie je dosledkom zanedbanej starostlivosti alebo nedostatocnej vychovy. Hodnotit zenu podla toho ake ma prsia je suteren, ku ktoremu sa znizia len jednoduchsi jedinci. Zena ma byt podla teba nadsena, ze ju nejaky mentalny atlet hodnoti podla prsnikov?

sowhat
9. dec 2025

z vykladu si vyberam c.4 a pre superov cukrovinky cierny princ

unbeholfen
9. dec 2025
@viestta

@unbeholfen nezda sa ti to priitivne? "Vykojene" prsia nie je dosledok zanedbanej starostlivosti, dokonca akykolvek tvar prs nie je dosledkom zanedbanej starostlivosti alebo nedostatocnej vychovy. Hodnotit zenu podla toho ake ma prsia je suteren, ku ktoremu sa znizia len jednoduchsi jedinci. Zena ma byt podla teba nadsena, ze ju nejaky mentalny atlet hodnoti podla prsnikov?

@viestta jaj tak je to myslené že ženy po pôrode majú obisnuté prsia? Väčšina žien čo vidím majú deti a také postavy majú že by modelky mohli byt. Ale keďže vzťam mi žiadna neumožnila nevidím pod to ako to robia, možno majú také podprsenky čo napodobnia ten efekt. Alebo sú všelijaké doplnky neviem ako sa to volá transvestiti si to dávajú aby vyzeralo že maju prsia… Možno si to dajú do košíckov. V 90-ych rokoch Rakúšania mávali takú výplň do rozkroku aby to vyzeralo že majú velké prirodzenia, a tak chodili do klubov a podnikov baliť ženy.

unbeholfen
9. dec 2025
@sowhat

z vykladu si vyberam c.4 a pre superov cukrovinky cierny princ

@sowhat mne sa momentalne páčia 3 ženy ale ani jedna somnou nechce nič mat.

sevrin
9. dec 2025
@unbeholfen

@sowhat mne sa momentalne páčia 3 ženy ale ani jedna somnou nechce nič mat.

@unbeholfen nevďačnice jedny, ako si to mohli dovoliť!?

unbeholfen
9. dec 2025

Pri Galante ukradli 300 tisíc litrov pohonných hmôt, vraj prederavili slovnafťácku rúru. Počuli ste o tom?

A tak čo už snima. Ja tiež mávam rozrobené viacero žien, len niektorých chcú a niektorých nechcú. Lebo napríklad pri tých zadaných nemohli byť také lebo inák by sa ako dali dokopy s tými partnermi? Mňa by to zaujímalo ten moment že keď ich balili tí ich partneri ako je možné že vtedy také neboli, len pri mne sú také?

enmery
9. dec 2025
@unbeholfen

Pri Galante ukradli 300 tisíc litrov pohonných hmôt, vraj prederavili slovnafťácku rúru. Počuli ste o tom?

A tak čo už snima. Ja tiež mávam rozrobené viacero žien, len niektorých chcú a niektorých nechcú. Lebo napríklad pri tých zadaných nemohli byť také lebo inák by sa ako dali dokopy s tými partnermi? Mňa by to zaujímalo ten moment že keď ich balili tí ich partneri ako je možné že vtedy také neboli, len pri mne sú také?

Ty si fakt myslíš, že žena je povinná okamžite chcieť každého muža, ktorý prejaví záujem?Viem, že si autista, ale tak...

unbeholfen
9. dec 2025
@enmery

Ty si fakt myslíš, že žena je povinná okamžite chcieť každého muža, ktorý prejaví záujem?Viem, že si autista, ale tak...

@enmery ale jak je možné že pri niektorých prejavia lebo podla toho ako sa chovajú ku mne, tak by žiadna nikdy nebola zadaná.

haley7897
9. dec 2025
@unbeholfen

@enmery ale jak je možné že pri niektorých prejavia lebo podla toho ako sa chovajú ku mne, tak by žiadna nikdy nebola zadaná.

''Hey Google 👋🏽, ako niekomu citlivo vysvetliť..."
@unbeholfen pozri, jednoducho uhanas ženy, ktorým neprídeš príťažlivý. To nieje ako s dobytkom, ze len prídeš, vyberieš a vybavene. Bez chémie z toho bud nic nebude, alebo to nebude zrovna dobrovoľne...

anonym_34ad4a
9. dec 2025

A ty čo môžeš tým ženám ponúknuť?🤦‍♀️

viestta
9. dec 2025
@unbeholfen

@viestta jaj tak je to myslené že ženy po pôrode majú obisnuté prsia? Väčšina žien čo vidím majú deti a také postavy majú že by modelky mohli byt. Ale keďže vzťam mi žiadna neumožnila nevidím pod to ako to robia, možno majú také podprsenky čo napodobnia ten efekt. Alebo sú všelijaké doplnky neviem ako sa to volá transvestiti si to dávajú aby vyzeralo že maju prsia… Možno si to dajú do košíckov. V 90-ych rokoch Rakúšania mávali takú výplň do rozkroku aby to vyzeralo že majú velké prirodzenia, a tak chodili do klubov a podnikov baliť ženy.

@unbeholfen ty zas filozofujes o tom o com nemas ani paru. Kedyze si ty naposledy videl prsia bez podprsenky?

unbeholfen
9. dec 2025
@viestta

@unbeholfen ty zas filozofujes o tom o com nemas ani paru. Kedyze si ty naposledy videl prsia bez podprsenky?

@viestta ak sa nerátajú filmy a erotické časopisy tak nie často.

unbeholfen
9. dec 2025
@haley7897

''Hey Google 👋🏽, ako niekomu citlivo vysvetliť..."
@unbeholfen pozri, jednoducho uhanas ženy, ktorým neprídeš príťažlivý. To nieje ako s dobytkom, ze len prídeš, vyberieš a vybavene. Bez chémie z toho bud nic nebude, alebo to nebude zrovna dobrovoľne...

@haley7897 a ten autor témy je prítažlivý?

unbeholfen
9. dec 2025
@anonym_34ad4a

A ty čo môžeš tým ženám ponúknuť?🤦‍♀️

@anonym_34ad4a a ten autor témy im čo vie ponúknuť?

viestta
9. dec 2025
@unbeholfen

@viestta ak sa nerátajú filmy a erotické časopisy tak nie často.

@unbeholfen takze nazivo vobec..

unbeholfen
9. dec 2025
@viestta

@unbeholfen takze nazivo vobec..

@viestta a autor témy ako dokázal že mu ich tie ženy dobrolne ukázali?

anonym_416d96
9. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen prirodzený šarm, sexepíl, mužnosť, šport, k tomu ešte balíček ako práca, auto, vlastné bývanie a stačí sa zahrať na seriózneho človeka a vdovca🙄

anonym_416d96
9. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen a potom sú ľudia čo to nevedia, napríklad ako ty.
Buď reaguješ vydesene, vyklepano, alebo veľmi veselo, niečím sa vymykáš z tej prirodzenosti, rozvahy a ženy zneistíš a čo najrýchlejšie utečú.
A moc ceríš zuby, na viacerých fotkách tu posobí tvoj usmev dosť neprirodzene, tiež by som utiekla

unbeholfen
9. dec 2025
@anonym_416d96

@unbeholfen prirodzený šarm, sexepíl, mužnosť, šport, k tomu ešte balíček ako práca, auto, vlastné bývanie a stačí sa zahrať na seriózneho človeka a vdovca🙄

@anonym_416d96 toto na ženy zaberá?

unbeholfen
9. dec 2025
@anonym_416d96

@unbeholfen a potom sú ľudia čo to nevedia, napríklad ako ty.
Buď reaguješ vydesene, vyklepano, alebo veľmi veselo, niečím sa vymykáš z tej prirodzenosti, rozvahy a ženy zneistíš a čo najrýchlejšie utečú.
A moc ceríš zuby, na viacerých fotkách tu posobí tvoj usmev dosť neprirodzene, tiež by som utiekla

@anonym_416d96 raz v jednom filme prebehla taká konverzácia že: “ty to so ženami vôbec nevieš” takže aj zvádzanie žien je umenie na ktoré treba mať talent. Tak?

anonym_416d96
9. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_416d96 toto na ženy zaberá?

@unbeholfen to ten človek musí mať v sebe, tým že si autista máš iné vyžarovanie atď a preto nemáš úspech, možeš byť fajn, ale tej aure okolo teba ženy nerozumejú.

anonym_416d96
9. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_416d96 raz v jednom filme prebehla taká konverzácia že: “ty to so ženami vôbec nevieš” takže aj zvádzanie žien je umenie na ktoré treba mať talent. Tak?

@unbeholfen prehnane sa nevyškierať(rehotať), tomu ženy nemusia rozumieť, može im to prisť divné.
Radšej vážna tvár, akoby nedostupnosť na ženy posobí lepšie, stačí pohľad, pozdraviť dobrý deň, menej je viac, asi dávaš do toho veľa

unbeholfen
9. dec 2025

Chcel by som takú ženu čo vyzerá ako Petra Vlhová a povahu aby mala ako Marián Čekovský. Ktorú političku by ste si vybrali? Dolinkovú alebo Ostrihoňovú?

viestta
10. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen spytaj sa jeho, nie mna

autor
10. dec 2025
@unbeholfen

Chcel by som takú ženu čo vyzerá ako Petra Vlhová a povahu aby mala ako Marián Čekovský. Ktorú političku by ste si vybrali? Dolinkovú alebo Ostrihoňovú?

@unbeholfen petra vlhova? preboha preco prave ona? Ma sice prijemne vysportovane teko, z casti prijemne zenske linie tvare i tela. Ale ked otvori pusu, no neviem, vyraza arogancia v hlase, casta neuprimnost, hlas ako motorova pila,.. Pre mna je minimalne atraktivna.... Zena ma mat krasny zensky hlasok, prijemny usmev. Nezne zenske gesta, Ak sa zena otoci ma vo vetre az taky omamny vanok chlapovi priniest impulz , ktory mu nedovoli zatvorit usta a nedokazat od nej odtrhnut pohlad. Zena ak sa dotkne svojich pier, ci hrdla chlap musi az preglgnut , alebo zabudnut dychat. Krasna zena ak sa na chlapa zahladi tak aj bez slov musi chlap citit ze ju chce drzat v objati.. A petra taka nieje ani nahodou.

anonym_416d96
10. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen politika je divadlo, kde každý hrá len svoju rolu doslova, to ani trochu nekorešponduje s realitou a povahou danej osoby. Zmámy pre nich pracuje, vopred si dohodnú scenár, úlohy a ide sa na to, na niektorých sa nechytá ani Holywood😁

dominikamacakova
10. dec 2025
@petronelag

@anonym_autor Teraz je bežné, že muži takto vyberajú a niektoré ženy si to nechcú pripustiť. Pri výbere treba dať na svoje pocity, ja by som ďalej nekontaktovala ženu č.2, nielen kvoli veku, ale aj kvoli deťom a tomu, že má rodinný dom a iste by som sa k nej nesťahovala.
U ženy č.1 je dôležité, či by bola ochotná sa presťahovať alebo či by si ty bol ochotný sa k nej presťahovať.
A u ženy č.3, ktorá žije aktívny život, záleží či aj muž je takto založený a vyhovuje mu to,
no a žena č.4 je zase pasívna, zase záleží na mužovi, či má radšej takýto pasívnejší prístup a tiež aj či plánuje mať ešte dieťa a či tak isto plánuje aj muž.
Ale veľa záleží aj od iných na pohľad maličkosti, preto je lepšie spoznávať ženy po 1kuse a nič neprehliadnúť.

@petronelag normálne, že sú chlapi vyberajú ženu a napíšu "zachovalé poprsie", veľkosť spodného prádla a jebnú to na modrý koník? 🤯 Toto je psychicky narušený človek, na tomto príspevku nie je normálne absolútne nič. A ten výber má maximálne vo svojej hlave 🤦

alantroj
10. dec 2025
@anonym_autor

@unbeholfen petra vlhova? preboha preco prave ona? Ma sice prijemne vysportovane teko, z casti prijemne zenske linie tvare i tela. Ale ked otvori pusu, no neviem, vyraza arogancia v hlase, casta neuprimnost, hlas ako motorova pila,.. Pre mna je minimalne atraktivna.... Zena ma mat krasny zensky hlasok, prijemny usmev. Nezne zenske gesta, Ak sa zena otoci ma vo vetre az taky omamny vanok chlapovi priniest impulz , ktory mu nedovoli zatvorit usta a nedokazat od nej odtrhnut pohlad. Zena ak sa dotkne svojich pier, ci hrdla chlap musi az preglgnut , alebo zabudnut dychat. Krasna zena ak sa na chlapa zahladi tak aj bez slov musi chlap citit ze ju chce drzat v objati.. A petra taka nieje ani nahodou.

@anonym_autor pocuj pri tebe moze ist aj Rosamunde Pilcher handry fajcit.

autor
10. dec 2025
@alantroj

@anonym_autor pocuj pri tebe moze ist aj Rosamunde Pilcher handry fajcit.

@alantroj co je na tom zle, ak clovek vie ake zeny sa mu pacia?