Ktorú ženu by ste si vybrali?
chat GPT radi dost divno.. poradte vy Do coho by som mal ist po 4 rande
Ktorú by ste vybrali vy na dalsie dlhodobejsie spoznavanie?? mam 48.
### **Žena 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, 170 cm, 60 kg, veľmi dlhé vlasy (50–70 cm), krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Býva v prenájme, otec dieťaťa ich nekontaktuje ani dieťa
* **Výhody:** Dobre platená a atraktívna práca, prvé rande pomerne príjemné
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 60 km, tvrdohlavosť, náladovosť
* **Ďalšie info:** Sama 5 rokov
---
### **Žena 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 deti (dospievajúce), 165 cm, 55 kg, kratšie vlasy cca 40 cm, veľmi pekné telo, krásna tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/B, spodné prádlo veľkosť 36
* **Bývanie / rodina:** Dom novostavba, otec detí ich kontaktuje minimálne, ju vôbec
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez hádok, veľmi vášnivá, prvá návšteva u mňa veľmi pozitívna
* **Nevýhody:** Vzdialenosť 40 km
* **Ďalšie info:** Sama 3 roky
---
### **Žena 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, 170 cm, 60 kg, vysportovaná postava, jeden dospelý syn, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 75/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Žije sama v prenájme, syn ju navštevuje, exmanžel žije mimo krajinu
* **Výhody:** Atraktívna práca, vysportovaná postava, noc strávená spolu, rande za nami
* **Nevýhody:** Veľmi nabitý program, spoločné chvíle možné len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sama 1 rok, býva 4 km od mňa
---
### **Žena 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, jedno malé dieťa, 156 cm, 50 kg, veľmi dlhé vlasy 50–70 cm, priemerná tvár, veľmi zachovalé poprsie 80/C, spodné prádlo veľkosť 38
* **Bývanie / rodina:** Dieťa nemá zapísaného otca, ona žije u rodičov
* **Výhody:** Slusné a príjemné vystupovanie
* **Nevýhody:** Malo vášnivá, nudné konverzácie, pasívna („kam ju postavíš, tam stojí a drží“), menej atraktívna práca, má dve práce
* **Ďalšie info:** Sama 2 roky, býva 20 km od mňa
ked vam poviem co sa mi stalo... na zakladnu skolu chodila somnou baba, vtedy velmi zaujimava pre vsetkych spoluziakov, no zrazu sa vytratila v poslednom ci predposlenom rocniku. Nebolo jej, Meno si vsak velmi dobre pamatam doposial. Vtedy som bol "do nej" .. A vcera vecer pozeram na fb profil damy cislo 4, kedze si vymenila prfilovku za narodeninovu a ma to upozornilo. a koho nevidim.. Moja stara laska zo zakladky je jej na fotografiach gratuluje ako jej matka.. Ludia.. toto uz nieje nahoda, ale trapas roka ako z lacneho filmu..
@anonym_autor čiže čo? tvoja nová láska (ak si si ju nakoniec vybral) má min. o 20r menej?? lebo to by bol väčší trapas ako to, kto je jej mama.

ked vam poviem co sa mi stalo... na zakladnu skolu chodila somnou baba, vtedy velmi zaujimava pre vsetkych spoluziakov, no zrazu sa vytratila v poslednom ci predposlenom rocniku. Nebolo jej, Meno si vsak velmi dobre pamatam doposial. Vtedy som bol "do nej" .. A vcera vecer pozeram na fb profil damy cislo 4, kedze si vymenila prfilovku za narodeninovu a ma to upozornilo. a koho nevidim.. Moja stara laska zo zakladky je jej na fotografiach gratuluje ako jej matka.. Ludia.. toto uz nieje nahoda, ale trapas roka ako z lacneho filmu..