Má výmena fotografií ovplyvniť telefonát ?
Ahojte,
opäť raz jedna téma o sociálnych sieťach. Zoznámila som sa tam s mužom. Ja 41 rokov, on 46. Písali sme nejaký čas, v písomnom kontakte sme si rozumeli. Foto sme nevymieňali, ale opis výzoru a postavy sme si dali. Nevidel problém.Stále vypisoval o stretnutí.
Ja som mala taký nápad/ návrh, žeby sme si mohli zatelefonovať. On reagoval tak, že najprv si vymeňme fotografie, a ak budú podľa fotografie sympatie, potom si zavoláme. Že je to zásah do súkromia. Tak som ešte navrhla, že mi teda môže zavolať zo súkromného čísla.
Nesúhlasil ani tak.
Aký je váš názor na vec ?
Ďakujem
@anonym_autor nevidím problém.Opisat sa a realita môže byť iná.Aj fotka môže klamať.Ja by som to spravila tak isto.Opacne vieš koľko žien je chorých na hlavu a budú mu vypisovať, vyvolávať.Staci, že ten mobil používa 20 r na prácu atď nechce meniť číslo.Mne stačí, keď niečo predávať a poviem volajte mi po 15 hod a polovica volá ráno🙂a mozno je ženatý aj to je mozne
Skor nechce z nejakeho dovodu davat cislo, stretla som sa s tym aj u zien, ako keby telefon bolo nejaky uzasny osobny udaj, tajny. Nechce ti dat cilso, lebo to je menej anonymne ako chat, zoznamky, siete, fotky.. a mozno, nechce byt v nevhodnej chvile ruseni, niekomu vysvetlovat kto vola... atd... dovodov moze byt kopa, preco neda cislo a nezavolate si (napada ma aj to, ze urcity ludia velmi neradi telefonuju... a vyhybaju sa tomu ako sa da)... ale je trosku zvlasnte, ze mas problem si vymenit s nim fotku, uz si chcete volat a hadam sa aj stretnut...
Ak si s niekym vypisuje, tak tiez straca cas, cize to ze nechce stracat cas telefonatom mi pride malo pravdepodobne.
@simca06022011 Ved sa spoznali cez socialne siete - cez FB (messenger) aj IG vies uskutocnit videocall bez toho, aby ste si menili cislo
@simca06022011 Ved sa spoznali cez socialne siete - cez FB (messenger) aj IG vies uskutocnit videocall bez toho, aby ste si menili cislo
@dadis tak dala som tam dost dovodov 🙂) mozno nestastnik nevie o tomto vynaleze :D mna to tiez nenapadlo, kym si to nenapisala :D
Skor nechce z nejakeho dovodu davat cislo, stretla som sa s tym aj u zien, ako keby telefon bolo nejaky uzasny osobny udaj, tajny. Nechce ti dat cilso, lebo to je menej anonymne ako chat, zoznamky, siete, fotky.. a mozno, nechce byt v nevhodnej chvile ruseni, niekomu vysvetlovat kto vola... atd... dovodov moze byt kopa, preco neda cislo a nezavolate si (napada ma aj to, ze urcity ludia velmi neradi telefonuju... a vyhybaju sa tomu ako sa da)... ale je trosku zvlasnte, ze mas problem si vymenit s nim fotku, uz si chcete volat a hadam sa aj stretnut...
Ak si s niekym vypisuje, tak tiez straca cas, cize to ze nechce stracat cas telefonatom mi pride malo pravdepodobne.
@simca06022011 Celý čas tu píšem v komentároch, že nemám problém vymeniť foto. A aj v zadaní témy som napísala, že som mu navrhla, aby teda volal z utajeného čísla ( ak má strach dať číslo).
A ako som tiež spomenula, že by som kludne uskutočnila aj video hovor ( a boli by zabité dve muchy jednou ranou ). A taktiež som tu spomenula, že sú rôzne appky, kde sa ani tel. číslo zadávať nemusí.
Podla ho prilis analyzujes. Ja by som tiez chcela vidiet najskor foto.
@marca12 Nech sa páči, video hovor.
@simca06022011 Celý čas tu píšem v komentároch, že nemám problém vymeniť foto. A aj v zadaní témy som napísala, že som mu navrhla, aby teda volal z utajeného čísla ( ak má strach dať číslo).
A ako som tiež spomenula, že by som kludne uskutočnila aj video hovor ( a boli by zabité dve muchy jednou ranou ). A taktiež som tu spomenula, že sú rôzne appky, kde sa ani tel. číslo zadávať nemusí.
@anonym_autor tak proste nechce telefonovat, takze by som tieto diskusie ukoncila stylom, ze co dalej..ak nic nepride z jeho starny, len ziadost o fotky, tak by mi to prislo divne...
Napadlo mi este, nema nejaky handycap. Vcera som toto zlate reelsko videla 😊
@anonym_autor
Podľa mňa chce vedieť ako vyzeráš -či uz z foto alebo z osobného stretnutia.Už z diaľky by ťa pozoroval a keby si sa mu nepáčila tak by sa ani neprihovoril.Telefonovanie je pre neho času .A na druhej strane ho chápem lebo chlap viac pozerá na vizuál ako žena.Žene stačí tá komunikatívna súhra ale chlap sa potrebuje zasýtiť aj očami.
@anonym_autor
Podľa mňa chce vedieť ako vyzeráš -či uz z foto alebo z osobného stretnutia.Už z diaľky by ťa pozoroval a keby si sa mu nepáčila tak by sa ani neprihovoril.Telefonovanie je pre neho času .A na druhej strane ho chápem lebo chlap viac pozerá na vizuál ako žena.Žene stačí tá komunikatívna súhra ale chlap sa potrebuje zasýtiť aj očami.
@ketrin1984 🤦🏼♀️ A ten video hovor to je čo potom ?
@anonym_autor Ty si uvedomujes jednu zasadnu vec? Posles foto, nebudes sa mu pacit, uzavrete. Ale pri videohovore je naozaj blbe povedat, ahoj, ale vies co musim zrusit hovor 😀.
@13uzivatelka11 Áno, stretnúť sa chce aj bez fotky. Volať už nie ...
@anonym_autor myslim ze na stretko by nedosiel. Max ta okuknut z dialky.
@anonym_autor Ty si uvedomujes jednu zasadnu vec? Posles foto, nebudes sa mu pacit, uzavrete. Ale pri videohovore je naozaj blbe povedat, ahoj, ale vies co musim zrusit hovor 😀.
@anonym_1ce602 Tak potom nech sa zoznamuje v reále a nie cez riziká sociálnej siete.
@anonym_1ce602 Tak potom nech sa zoznamuje v reále a nie cez riziká sociálnej siete.
@anonym_autor Neviem, mne v 20tke ked som este chodila na pokec nevadilo vymenit si foto. Podla mna to je ok. A ak sa fotky obom pacia, zavolaju si, alebo sa stretnu. Ale chapem, ze kazdy ma iny nazor.
@anonym_autor Bez toho aby vedel ako vyzeraš sa jednoducho nestretne....po mne jeden chcel fotku celej postavy....potom sme sa stretli ale povedal mi že ak by som bola tučna tak nič a že môžeme ist spolu na dovioenku ale nemôžem pribrať vlastne nikdy nemôžem ..no chuj
A jasne, že nechce volať lebo má doma ženu a ty budeš vyvolávať. ..čo si
@anonym_autor
Presne ako pise kocka po mne,pri videohovore sa nebude vediet tak pretvarovat keby si sa mu nepacila.
Ty musis vediet,ako sa vyjadruje,ake ma nazory.Aky mas z neho pocit,intuiciu.Tak to proste riskni so stretkom,ved nakoniec o nic nejde ak by sa nedostavil.
Takže problem je čo?ze by si mala jeho telefonne číslo, ktoré je písané na neho?
Neviem ja by som to ukončila,nejako sa mi to nezdá
Nejaký podvodnik alebo bohvie čo je to zač

Podľa mňa je ženatý.