icon

Má záujem o ďalšie stretnutie po divnom rande?

8. jan 2026

Ahojte, včera som bola na “rande”. Bola som s ním dohodnutá tak, že pred ním ešte idem vonku s kamoškou. Jeho reakcia na to bola taká zvláštna, že “vieš čo, tak si choď”. Nepochopila som jej ale dobre. Potom už som bola vonku a už došiel on, tak som šla za ním ale išla aj tá moja kamoska, lebo len jednoducho šla tým smerom. Ona je taká veselá kopa, je extrovertna. No my keď sme sli k nemu, on sa tváril, akokeby sme mu zabili rodinu, to nepreháňam.. ona hneď na neho že ahooj, ja som xy a šla že sa objime. On jej len podal ruku a to bolo všetko… som sa s nou rozlúčila aj ja a sli sme do podzemným k jeho autu a celý čas bol strašne zvláštny, divne sa tváril. Ja som fakt mala pocit, že tam so mnou nechce byt. Potom už to stretnutie prebiehalo fajn, mali sme o čom kecat, ale mňa ten začiatok veľmi vykoľajil … dnes si ani vôbec nepíšeme a neviem, ako si to mám vysvetliť.. neviem, aký máte na to názor vy? Mimochodom už nie sme pubertiaci ale dospeli, pracujúci ľudia..
A nie, nie sme spolu, sme v štádiu spoznávania sa, ale sympatie tam sú obojstranne..

Strana
z2
domkakvet
9. jan 2026

@anonym_autor stretli ste sa ako pubertiaci s kamoskou a to sa mu nepacilo.

anonym_60f6b8
9. jan 2026

najlepsie sa charaktery prejavuju prave v neprijemnejsich situaciach...hlaska ,,vies co tak si chod,, a nevediet sa pred kamaratkou aspon trosku usmiat , ale posobit odmerane, je dost velky signal ...nespajala by som si to s introverziou ani nahodou...a o to viac ze to bolo uz opakovane rande , tak moze postupne sa zacat ukazovat...ja by som s nim nepokracovala, to bude mat presah vsade tato crta

vev82
11. jan 2026

@anonym_autor mna keby chcel objat niekto cudzi, to by si este len videla reakciu...🤦🏻
Ale on je tiez zvlastna povaha. Uz by som s nim na rande nesla.

anonym_684953
11. jan 2026

@anonym_autor urobila si chybu. Tvoja pojasena kamoška tam nemala čo robiť.

anonym_380d4d
11. jan 2026

Podla mna sa k sebe celkom hodite, on sa sprava jak nenormalny a ty tam dotiahnes pojasenu kamosku, co chce hned objimat cudzieho chlapa. Ved si dajte sancu, vidim tam uspech😁 a teraz sa seba, veta "ved si chod" by bola pre mna stopka pre rande s nim a to je jeho konstatovanie o tom, ze si opat volna, by bol potvrdeny red flag s 3 vykricnikmi. A este, ak by, na rande by som isla sama, bez rozjasenej kamosky, proste normalny clovek pochopi, ze ok, bolo fajn ale tym smerom uz pojdem sama.

monro
11. jan 2026

Tento muž bude z tých hodne majetnickych a žiarivých. Už to ukázal vopred na svojich reakciách a aj na tejto poslednej s kamoškou. Nebolo úplne správne ju ťahať za ním ale aspoň teraz vieš, ako reaguje a môžeš si to vyhodnotiť. Mne by sa to nepáčilo. Lebo aj vo vzťahu mám stále svoj život a ľudí v ňom.

victory7897
11. jan 2026

Čiže keď ste boli von už párkrát, nevidím nič na tom,aby bol slušný ku kamoške a vlastne ak to s niekým myslím vážne chcem poznať aj ja jeho kamošov, a beriem ak má niekto chce objať,snažím sa zapadnúť...čiže toto je typický žiarlivko čo by ťa postupne najradšej odstrihol od zvyšku sveta..už tie poznámky typu hmmm choď si atď..
Mal zavolať kamošku s Vami zo slušnosti,ale je to narcisko ,čiže asi buď rada že sa neozýva,lebo ťa akože chce vytrestať mlčaním... neozvala by som sa už vôbec

maminkadeticiek
11. jan 2026

Nie,takto sa chlap,pohodovy chlap,ktory sa nepreziva,neberie vazne urcite nesprava.Ja by som uz s nim nesla.
Ukazal ze je nevychovany,urazlivy,vobec nie je mily a priatelsky,tazko zvlada necakane situacie,za mna uz viac nie.

cimage
11. jan 2026

Ja by som uz o stretko s nim nestala. Kedze neislo o prve rande, tak mi nevadi ani to, ze tam kamoska bola. Vadi mi skor jeho spravanie a poznamky. Co ti co ma urcovat kedy a s kym sa mas stretnut. To, ze si bola s kamoskou predtym nijak nenarusilo vase stretnutie, tak kde je problem? Vlastne je, v nom.

anonym_6272f6
11. jan 2026

Sa ostatné zobuďte, nešlo o PRVÉ rande, že si tam dovliekla objímaciu kamošku, čo je zlé na tom, že sa stretne s kýmkoľvek pred stretnutím s ním a že ten ktokoľvek sa s dotyčným zoznámi??? To má právo byť milostivý preto ofučaný a frfľať že sa stretáva aj s niekým okrem jeho výsosti?
@anonym_autor red flag 🚩ako 🐷, toto bude taký majetnícky manipulátor že dovidenia.

isis234
11. jan 2026

@anonym_autor papuča veľkááá ako vaše mesto a ty pod ňou.
Popraj mu šťastný život. Hľadaj si spriaznenú dušu. Sleduj všetky reakcie.
Niečo tam bude,, Kamoška akože prvý krát ho videla??? A objatie?? Oni sa možno poznajú.. Ktovie...

lilienlilu
11. jan 2026

Ako vážne toto rieši dospelá žena? To sa ho nevieš normálne opýtať a vytvoriť si svoj názor ?

mnamko
11. jan 2026
@anonym_autor

@bystrozraky on je sám určite.. a aby som odpovedala aj na tamtu otázku, tak medzi ľuďmi.

@anonym_autor narcis,už len to že ti povedal tak si choď,by ma odradilo.Bude to horšie

detickyy
11. jan 2026
@anonym_autor

@bystrozraky poznáme sa možno mesiac.. a tieto poznamky som si všimla už viackrát.. som momentálne po rozchode, vyšla som si s nejakými starými kamošmi a kamoškami, s takou partiou, von a povedala som mu to. A on už hneď že “aha, tak si dala vedieť svetu o tom, že si sama, tak už ťa všetci volajú von ?”..

@anonym_autor Evokuje to žiarlivosť. Pozor na tieto signály. S chorobným žiarlivcom je život naozaj veľmi ťažký (môj ocko je taký). Chodenie možno nie (ani mojej mamke sa to tak nezdalo). Prajem múdrosť v tom. Máš možnosť vybrať si muža svojho života 🙂.

slovakboy
11. jan 2026

@anonym_autor bol sklamaný lebo niečo očakával. Teraz je ticho lebo chce aby si ty prvá doliezla. To ako reagoval na kamošku a že je zdutý by som aj vedel pochopiť. Aj ja som niekedy bol taký na začiatku vzťahu a niekedy ona. Ale skôr mi vadí tá poznámka, že už si sama a už to musí každý vedieť a chodíš von. To mi príde, že je majetnícky a potencionálne žiarlivý. Nechaj ho chvíľu posúdiť a keď sa neozve ozvi sa mu ty. Môžeš už zajtra poobede. Spýtaj sa ho: čo si sa urazil? Nech to vysvetlí. Choďte ďalej ale už si všímaj jeho ďalšie maniere. Dramatika nepotrebuješ. Mal by byt veľkorysý. Keď si inak rozumiete tak hádam to je len taká počiatočná ješitnosť a nebude to nič vážne. Nemusíš mu dávať hneď kopačky.

tamtamka26
12. jan 2026
@anonym_autor

@bystrozraky poznáme sa možno mesiac.. a tieto poznamky som si všimla už viackrát.. som momentálne po rozchode, vyšla som si s nejakými starými kamošmi a kamoškami, s takou partiou, von a povedala som mu to. A on už hneď že “aha, tak si dala vedieť svetu o tom, že si sama, tak už ťa všetci volajú von ?”..

@anonym_autor tiež som mala takú známosť (žeby ten istý?) a tiež takéto vyčítavé komentáre mával pre nič, za nič. Proste nepríjemný bol a teraz sa diví, že je stále sám a nevie si udržať vzťah. Som rada, že som sa ho zbavila. Občas mi ešte napíše a pýtal sa na deti. tak som napísala, že dcéra ide na VŠ do BA a chce byť silou mocou samostatná... a on mi napísal, že asi už nemôže počúvať, ako skáčete po sebe s tvojim mužom...🙄

autor
13. jan 2026
@slovakboy

@anonym_autor bol sklamaný lebo niečo očakával. Teraz je ticho lebo chce aby si ty prvá doliezla. To ako reagoval na kamošku a že je zdutý by som aj vedel pochopiť. Aj ja som niekedy bol taký na začiatku vzťahu a niekedy ona. Ale skôr mi vadí tá poznámka, že už si sama a už to musí každý vedieť a chodíš von. To mi príde, že je majetnícky a potencionálne žiarlivý. Nechaj ho chvíľu posúdiť a keď sa neozve ozvi sa mu ty. Môžeš už zajtra poobede. Spýtaj sa ho: čo si sa urazil? Nech to vysvetlí. Choďte ďalej ale už si všímaj jeho ďalšie maniere. Dramatika nepotrebuješ. Mal by byt veľkorysý. Keď si inak rozumiete tak hádam to je len taká počiatočná ješitnosť a nebude to nič vážne. Nemusíš mu dávať hneď kopačky.

@slovakboy no toto všetko sa stalo v stredu minulý týždeň. Odvtedy mi nenapísal, tak som sa ozvala v piatok večer ja, že čo sa neozyva, jeho odpoved bola “ no neviem😅 “. Ja som mu len niečo také odpísala v zmysle, že aha, že som si len nebola istá co sa deje, a on mi dal videné už. Odvtedy sme žiadnu interakciu nemali. Neviem, co som urobila zle, ale tak co už..
A pre ostatných, ja som si nikoho neodvliekla, kamoska išla rovnakým smerom a ja som toto fakt nevnímala ako problém, keď sa zoznámia. Ja skôr riesim to, ako sa zachoval odmerane aj k nej, keďže ja by som to takto opačne neurobila, aj kebyze s tým “zoznámením” nesúhlasím..

detickyy
13. jan 2026
@anonym_autor

@slovakboy no toto všetko sa stalo v stredu minulý týždeň. Odvtedy mi nenapísal, tak som sa ozvala v piatok večer ja, že čo sa neozyva, jeho odpoved bola “ no neviem😅 “. Ja som mu len niečo také odpísala v zmysle, že aha, že som si len nebola istá co sa deje, a on mi dal videné už. Odvtedy sme žiadnu interakciu nemali. Neviem, co som urobila zle, ale tak co už..
A pre ostatných, ja som si nikoho neodvliekla, kamoska išla rovnakým smerom a ja som toto fakt nevnímala ako problém, keď sa zoznámia. Ja skôr riesim to, ako sa zachoval odmerane aj k nej, keďže ja by som to takto opačne neurobila, aj kebyze s tým “zoznámením” nesúhlasím..

@anonym_autor Najlepšie spozná človek človeka medzi priateľmi, nie niekde, kde sú iba sami dvaja a všetko sa zdá byť ideálne. Netrápte sa. O nič ste neprišli. Hlavu hore, to najlepšie ešte len príde 🙂.

anonym_f61cb0
15. jan 2026

Vôbec ti to nemusí byť ľúto, je to hrozný chlap, dobre že to skončilo na začiatku, nevie komunikovať

slovakboy
15. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor škoda. Nechaj to už na neho. Ak sa neozve poľutuj sa krátko a choď ďalej. Malo to tak byt a je to dobre že sa to stalo. Má nejaký problém a keď nie je ochotný viac komunikovať nemá to význam. Môžeš to aj zakončiť nejakou bodkou a krátkou správou. Aby vedel, že si mu dala kopačky a prečo.

Strana
z2