Má záujem o ďalšie stretnutie po divnom rande?
Ahojte, včera som bola na “rande”. Bola som s ním dohodnutá tak, že pred ním ešte idem vonku s kamoškou. Jeho reakcia na to bola taká zvláštna, že “vieš čo, tak si choď”. Nepochopila som jej ale dobre. Potom už som bola vonku a už došiel on, tak som šla za ním ale išla aj tá moja kamoska, lebo len jednoducho šla tým smerom. Ona je taká veselá kopa, je extrovertna. No my keď sme sli k nemu, on sa tváril, akokeby sme mu zabili rodinu, to nepreháňam.. ona hneď na neho že ahooj, ja som xy a šla že sa objime. On jej len podal ruku a to bolo všetko… som sa s nou rozlúčila aj ja a sli sme do podzemným k jeho autu a celý čas bol strašne zvláštny, divne sa tváril. Ja som fakt mala pocit, že tam so mnou nechce byt. Potom už to stretnutie prebiehalo fajn, mali sme o čom kecat, ale mňa ten začiatok veľmi vykoľajil … dnes si ani vôbec nepíšeme a neviem, ako si to mám vysvetliť.. neviem, aký máte na to názor vy? Mimochodom už nie sme pubertiaci ale dospeli, pracujúci ľudia..
A nie, nie sme spolu, sme v štádiu spoznávania sa, ale sympatie tam sú obojstranne..
najlepsie sa charaktery prejavuju prave v neprijemnejsich situaciach...hlaska ,,vies co tak si chod,, a nevediet sa pred kamaratkou aspon trosku usmiat , ale posobit odmerane, je dost velky signal ...nespajala by som si to s introverziou ani nahodou...a o to viac ze to bolo uz opakovane rande , tak moze postupne sa zacat ukazovat...ja by som s nim nepokracovala, to bude mat presah vsade tato crta

@anonym_autor stretli ste sa ako pubertiaci s kamoskou a to sa mu nepacilo.