Mám 19 rokov a neviem si nájsť partnera
Dobrý deň,
mám 19 rokov a mám pocit, že si neviem nájsť partnera. Vždy, keď sa mi niekto páčil, on nechcel mňa. Nemám pocit, že som nejako škaredá. Už viackrát som urobila prvý krok, ale muži chceli so mnou vždy len kamarátstvo. Začínam sa z toho cítiť zúfalá. Neponáhľam sa do vzťahu, len ma mrzí, že keď sa pri niekom cítim dobre, aj tak to nikam nevedie. Potom na sebe hľadám chyby a pýtam sa, prečo mi to nikdy nevyšlo. Mali ste to niaka aj vy tak?
@anonym_autor pride to. Len bud otvorena. Samozrejme budu sklamania ale z toho sa uci clovek 🙂 Treba chodit medzi ludi, mat dajake hobby.
@anonym_0ac3aa ze nebudes mat potomka . Napriklad. Co je ciel zivota. Kazdy zivy tvor chce mat potomkov, kto nie tak je sudeny na zaniknutie . 😉
@alexanderkovacs mám dvoch potomkov 😄užívam život s nimi ale aj sama keď sú u babky
Hlavne ak si niekoho nájdeš nevnucuj sa mu. Nechaj to plynúť. Poznavaj ho pomaly a potichu.
@alexanderkovacs mám dvoch potomkov 😄užívam život s nimi ale aj sama keď sú u babky
@anonym_0ac3aa tak asi nebola si stale sama . 🙂 To je trsoku iny pripad, Ty uz sama nie si 🙃
@anonym_autor a ja mám 44 rokov a neviem si nájsť partnerku…
@anonym_0ac3aa ze nebudes mat potomka . Napriklad. Co je ciel zivota. Kazdy zivy tvor chce mat potomkov, kto nie tak je sudeny na zaniknutie . 😉
@alexanderkovacs prečo by to mal byť cieľ života? 🙄 čo snáď každý musí mať povinne deti? A ten čo nie, je odsúdený na zaniknutie? To čo dovoľuješ? Hovoríš akokeby ten čo nechce deti nemal ani žiť.

@alexanderkovacs nie som zúfalá. Je zmysel života len mať za každú cenu vzťah? Čo si neviem dat sama ze to potrebujem od chlapa? Cestujem užívam si život po svojom mam prácu ktorú milujem tam trávim gro svojho času 😄 napĺňa ma to, učím sa jazyk popri tom. Mam čas na knihy a puzzle keďže som introvert je pre mňa hobby toto. Z čoho mám byť zúfalá