icon

Mám 25 rokov a som stále slobodná. Čo s tým?

14. aug 2026

Ahojte.. Dnes som ostala doma po dlhšej dobe a bola som si večer zacvičiť a sedím pred telkou a rozmýšľam, či mi neušiel už vlak.. Mám 25 rokov, väčšina mojich kamošiek je zadaných (aj keď v takých všelijakých vzťahoch - podvody, kadejaké hádky ale majú niekoho). V minulosti mi zoznamovanie sa prišlo nejak prirodzene a vždy som niekoho mala a posledný rok som sama aj som skúšala randiť a nič.. Mala som vždy za cieľ stihnúť do 30 dieťa no a asi to nestíham.. Aboslútne neviem kde koho stretnem, nakoľko mám takú špecifickú prácu, kde viem, že si partnera nenájdem z určitých dôvodov. Čo mám kamarátov, tak to mám väčšinou ešte zo strednej a aj tých je len pár. Skúšala som sa zoznámiť takto cez nich a nevyšlo.. Skúšala som zoznamku a mala som odtiaľ 3 stretnutia a to 2 na mňa po 2 týždňoch, čo mi tvrdili, že chcú vzťah povedali, že hľadajú len sex, v skratke.. Za život som mala 3 vzťahy, jeden 8 mesačný keď som mala ešte 17, druhý od 19-23 a posledný trval rok.. Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak.. s kým by som šla na dovolenku a tak.. Normálne rozmýšlam či som aj nezlýhala nejak alebo čo..

Strana
z3
anonym_12c9b8
Včera o 12:07

Možno niekoho nájdeš na MK, ale väčšia šanca na zoznamkách. Viacerým sa podarilo. Musíš vedieť koho chceš, akého hľadáš, nestrácaj čas s inými, ktorí ti určite nevyhovujú. V 25 ešte máš veľkú šancu. Ja som sa vydala v 33. Mám 3 deti. Všetko som stihla. Nech sa darí. 😉

simona_racz
Včera o 13:55

@anonym_autor ja som o rok mladšia a neverím že nikto po tebe nejde. Ja som mala prvého v 19, zhruba rok a potom nič. Priorita je pre mňa najprv doštudovať. Zamestnať sa, keď budem nejako stabilne, tak potom riešiť vzťahy. Ale mne sa ešte nestalo že by sa niekto nezaujímal. Ani sa nezoznamujem aktívne. Stačí že som. Vždy niekto príde.

Strana
z3