Mám 25 rokov a som stále slobodná. Čo s tým?
Ahojte.. Dnes som ostala doma po dlhšej dobe a bola som si večer zacvičiť a sedím pred telkou a rozmýšľam, či mi neušiel už vlak.. Mám 25 rokov, väčšina mojich kamošiek je zadaných (aj keď v takých všelijakých vzťahoch - podvody, kadejaké hádky ale majú niekoho). V minulosti mi zoznamovanie sa prišlo nejak prirodzene a vždy som niekoho mala a posledný rok som sama aj som skúšala randiť a nič.. Mala som vždy za cieľ stihnúť do 30 dieťa no a asi to nestíham.. Aboslútne neviem kde koho stretnem, nakoľko mám takú špecifickú prácu, kde viem, že si partnera nenájdem z určitých dôvodov. Čo mám kamarátov, tak to mám väčšinou ešte zo strednej a aj tých je len pár. Skúšala som sa zoznámiť takto cez nich a nevyšlo.. Skúšala som zoznamku a mala som odtiaľ 3 stretnutia a to 2 na mňa po 2 týždňoch, čo mi tvrdili, že chcú vzťah povedali, že hľadajú len sex, v skratke.. Za život som mala 3 vzťahy, jeden 8 mesačný keď som mala ešte 17, druhý od 19-23 a posledný trval rok.. Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak.. s kým by som šla na dovolenku a tak.. Normálne rozmýšlam či som aj nezlýhala nejak alebo čo..
@anonym_autor Nebud zufala ,ja som bola tak zifala a potom som si uvedomil ved som mohla hot,chodit na dovolenky sama,zdilat Mont Everest robit rozne veci,nie ja sim doma depkovala lebo vswrky kamaratky mali uz pomaly 3 deti,vswtky susedy sa pytali kedy bude svadba v 25 .Naminiec som si nasla v 32 ,aj deti mam vsetko.Ale ten cas slobodnej som mohla ibak kvalitnejsie vyuzit nie depkovat. Ved alus fitko,daj sa na turistiku,cidzie jazyky a podobne.Chod sama na spoznavacie dovolenky zij,nedepkuj.
@anonym_7e50b5 ja to napríklad tak robím celý život. Mám veľa zálub, všetko sám. Treba si život užívať, aj si ho užívam, ale autorka to suprovo napísala že predsa je lepšie mať tú partnerku, zdielať to s ňou, mať sa s kým porozprávať. Aj keď sa dá sám užívať si život, len keď to tak robíš dajme tomu 20 - 25 rokov, tak už to je také jednotvárne.
Uf, dievca… ak myslis vazne, ze kamosky maju vztahy, sice s podvodmi, ale maju, tak potrebujes v zivote este vela veci pochopit a dozriet.
A tieto lutovacky sameho seba, ze nikoho nemam, posobia velmi zufalo u oboch pohlavi a vela ludi odpudzuju.
chcela si dieťa do 30 tky. máš ešte 5 rokov . My sme za ten čas stihli 3 deti.
Máš času ešte 10 rokov. nie je nič horšie ako mať vzťah nasilu s mužom s ktorým si nerozumieš a potom riešiť rozvod.
Milujem keď 25-roční riešia (pre mňa ) úplne bezvýznamné problémy ako keby mal byť z toho mega prúser 😀
@anonym_autor vôbec si nezlyhala. Ja tiež to isté hladám, a nedočkal som sa, a to som starší od teba.
@podvody
A čo vieš partnerke ponúknuť? Stabilnú prácu = pravidelný príjem, z ktorého si schopný postarať sa sám o seba? Strechu nad hlavou a normálne fungovanie v živote aby mala v tebe plnohodnotného partnera a nie prerastené decko o ktoré sa treba starať??
Odpovedz si na tieto otázky a budeš mať v Tom jasno.
Ja napríklad nepotrebujem milionára aj keď by bolo fajn 😂. Aké vážne, potrebujem chlapa, ktorý je sebestačný, zarobí, dokáže sa o seba postarať a aj o nás v rámci materskej. Vieš ty toto ponúknuť?
Ja nepotrebujem dospelé neschopné zúfalé decko, ktoré nemá príjem a nevie, čo je to prebrať zodpovednosť za svoj život. Pokial nejakú dg máš, myslím že to bol autizmus, či?
To je speci kategória a bolo by fajn prebrať to s psychológom, ako najlepšie plávať životom.
@anonym_a44e6f tak teraz som sa pobavila😂 takých poznám dost
@anonym_autor presne tak, si mladá a preto poznaj svoju cenu a neber všetko čo ti vbehne do cesty lebo sa na teba zavesí taký tragéd ako henten. Buď sama sebou, je dôležité aby si sa páčila sama sebe a určite sa muži objavia.
@anonym_2bed8c no veď o tom hovorím že to je už 1 generácia. Velký rozdiel. To by som aj kolegu tromfol. On mal ako 22 ročný, 35 ročnú.
@podvody takže tebe ide o to aby si kolegu tromfol ty zúfalec? A nebolo ti v inej téme povedané, že máš prestať obťažovať ženy na fóre? Velice si chcel zariadiť aby si sa nevedel buchnúť do baby, tak ti bolo poradené aby si začal tým, že prestaneš obťažovať každú ktorá sa zjaví a už začínaš s tým znovu! 😡
@anonym_3de27c nevnímam ako útok, ale vy tu vytvárate hádky nie ja. Keby sa autorka so mnou bavila čo vás do toho? Nech je to verejné fórum, nikomu som tu neublížil, nikoho neohováram, neurážam... Tak potom?
@podvody žiadna žena si nezaslúži takého tragéda ako si ty. A najmä nie taká, ktorá je v citovom rozpoložení, taká je obzvlášť zraniteľná a keď sa jej začne podsúvať taký sociálny prípad, ktorý sa živí vyberaním kontajnerov a jeho naviac obľúbená činnosť je vyvaľovať si bachor pred TV a žrať klobásy so slaninou do tretej nadránom, tak taký by bol pre tú chuderku len za trest. Ty sa najprv nauč byť dospelým mužom na ÚROVNI a začni si vážiť ženy. To že im vnucuješ takého chudáka ako si ty, len hovorí o tom ako si nevážiš ženy. Žiadna úcta, nič, hľadíš len na svoje vlastné prízemné potreby. Je mi z teba zle!
@anonym_7e50b5 ja to napríklad tak robím celý život. Mám veľa zálub, všetko sám. Treba si život užívať, aj si ho užívam, ale autorka to suprovo napísala že predsa je lepšie mať tú partnerku, zdielať to s ňou, mať sa s kým porozprávať. Aj keď sa dá sám užívať si život, len keď to tak robíš dajme tomu 20 - 25 rokov, tak už to je také jednotvárne.
@podvody zase tema, ktoru si zaspamival tymi svojimi chorymi kecami. Je to mlade zdrave dievca, daj jej svaty pokoj.
Ja som mala 30 keď som sa zoznámila s mužom s ktorým mám už dve deti .Mám 36 rokov . Dovtedy som mala vzťahy ale iba sme sa stretávali nežili sme spolu .Nič mi neušlo .
@anonym_autor ahoj, ak chces napis mi a mozeme sa skusit spoznat, zoznamky su dneska cista hroza. Uz skor sa da spoznat cez fora alebo skupiny. Ja mam 31 a som zo zapadu SK.
Si ešte slobodná? Teš sa. Veľkým problémom je to iba pre Rómky, ktoré potrebujú chlapa od 12. rokov a pre nevzdelané primitívky, ktoré svoje životné poslanie vidia iba v obsluhovaní chlapa a rodení detí. Najprv si zariaď život, zabezpeč vlastné bývanie, dobré zamestnanie a potom všetko ostatné.
Pohodka, ja mám 30 a som celý život single. 😀 Máš ešte čas, si mladá. 🙂
Ja som sice v tomto veku mala uz 2he,ale zase muz mi prisiel do cesty v 19tke,kratko po skole a sme spolu uz 20r.
Mas cas,nemas sa kam ponahlat,ten pravy isto pride,uvidis.
Uf, dievca… ak myslis vazne, ze kamosky maju vztahy, sice s podvodmi, ale maju, tak potrebujes v zivote este vela veci pochopit a dozriet.
A tieto lutovacky sameho seba, ze nikoho nemam, posobia velmi zufalo u oboch pohlavi a vela ludi odpudzuju.
@anonym_3fda64 neodpidzuju, ja by som ju z fleku pozval na rande...
@podvody
A čo vieš partnerke ponúknuť? Stabilnú prácu = pravidelný príjem, z ktorého si schopný postarať sa sám o seba? Strechu nad hlavou a normálne fungovanie v živote aby mala v tebe plnohodnotného partnera a nie prerastené decko o ktoré sa treba starať??
Odpovedz si na tieto otázky a budeš mať v Tom jasno.
Ja napríklad nepotrebujem milionára aj keď by bolo fajn 😂. Aké vážne, potrebujem chlapa, ktorý je sebestačný, zarobí, dokáže sa o seba postarať a aj o nás v rámci materskej. Vieš ty toto ponúknuť?
Ja nepotrebujem dospelé neschopné zúfalé decko, ktoré nemá príjem a nevie, čo je to prebrať zodpovednosť za svoj život. Pokial nejakú dg máš, myslím že to bol autizmus, či?
To je speci kategória a bolo by fajn prebrať to s psychológom, ako najlepšie plávať životom.
@anonym_901717 aktorka nikde nepísala že je zlatokopka a hladá len bývanie a pracháča. Mám stanilný príjem, vlastné bývanie. A niesme na tržnici že kto čo ponúka. Proste ide sa na rande rozprávate sa a uvidí sa. Vzťahy niesu len o tom kto koho zabezpečí, veď vzťahy majú aj študenti bývajúci na internáte alebo u rodičov, vzťahy majú aj nezamestnaní atď. To neni o to že hneď ideš jak niekde na trhu štýlom "a čo ponúkaš? Aký osoh z teba mám? Nie tak to funguje. Vy robíte zi všetkého problém. Veď zájsť do kina, prejsť sa, porozprávať sa, spolu zdielať zážitky výlety. Úplne bežná vec.
@podvody takže tebe ide o to aby si kolegu tromfol ty zúfalec? A nebolo ti v inej téme povedané, že máš prestať obťažovať ženy na fóre? Velice si chcel zariadiť aby si sa nevedel buchnúť do baby, tak ti bolo poradené aby si začal tým, že prestaneš obťažovať každú ktorá sa zjaví a už začínaš s tým znovu! 😡
@anonym_a44e6f nikoho neobťažujem a nikoho nechcem tromfnúť. Iba vravím že kolega má priatelku a žije u rodičov, a má ten istý plat čo ja. To len príklad že láska nieje tržnica že kto čo ponúka. Ja som normálne slušne odpísal autorke že ja som na tom tak isto ako ona a tiež mi chýba to čo jej.
@podvody žiadna žena si nezaslúži takého tragéda ako si ty. A najmä nie taká, ktorá je v citovom rozpoložení, taká je obzvlášť zraniteľná a keď sa jej začne podsúvať taký sociálny prípad, ktorý sa živí vyberaním kontajnerov a jeho naviac obľúbená činnosť je vyvaľovať si bachor pred TV a žrať klobásy so slaninou do tretej nadránom, tak taký by bol pre tú chuderku len za trest. Ty sa najprv nauč byť dospelým mužom na ÚROVNI a začni si vážiť ženy. To že im vnucuješ takého chudáka ako si ty, len hovorí o tom ako si nevážiš ženy. Žiadna úcta, nič, hľadíš len na svoje vlastné prízemné potreby. Je mi z teba zle!
@anonym_a44e6f a vy si ako že čo dovolujete nazývať tu ludí tragédmi? Toto si vyprosím a správajte sa slušne. Ja som vám nič neurobil.
@anonym_autor ja sa nezvyknem zapájať do hádok ale sama vidíš že ja som len slušne reagoval, a títo sa začali do mňa obúvať. Sama vidíš ako to bolo. Hneď začali útočiť. Ale ja sa držím toho že múdrejší ustúpi... Ďalej si ich nevšímam.
@anonym_901717 aktorka nikde nepísala že je zlatokopka a hladá len bývanie a pracháča. Mám stanilný príjem, vlastné bývanie. A niesme na tržnici že kto čo ponúka. Proste ide sa na rande rozprávate sa a uvidí sa. Vzťahy niesu len o tom kto koho zabezpečí, veď vzťahy majú aj študenti bývajúci na internáte alebo u rodičov, vzťahy majú aj nezamestnaní atď. To neni o to že hneď ideš jak niekde na trhu štýlom "a čo ponúkaš? Aký osoh z teba mám? Nie tak to funguje. Vy robíte zi všetkého problém. Veď zájsť do kina, prejsť sa, porozprávať sa, spolu zdielať zážitky výlety. Úplne bežná vec.
@podvody
Nie nerobíme problém a neriešim ani zlatokopky ale chlapov, ktorý sú nezodpovední, neschopní, leniví a teda stále nezamestnaní, nevedia zabezpečiť seba samého.
Tu nejde o to aby som ja vyložila nohy a chlap živ má! Alé aby som nemusela ja jeho! A snáď je sakra rozdiel človek po škole a študent, či? Tiež som chodila so študentom a nemala som nároky. Býval s rodičmi a na inteaku, úplne od nich zvyšky. V pohode, veď nech študuje. Aké potom okamžite našiel prácu. Doba nie je taká, že chlap či žena u bežného obyvateľstva nepracujú. Nepochopil si ma. Nemusia zarobiť 3- 4000 e mesačne ale ani 300 es nie je výhra. A riešiť vzťah s človekom, ktorý je stále zúfalý a vo finančnej tiesni - no sorry, ale nie. A ozaj nie som žiadna zlatokopka, chodila som do práce okrem času materskej. Aj počas tej som mam slušný príjem. No nebudem mať vzťah s niekým, koho treba dovychovat a finančne podporovať. Nie som manažérka, že by som mala také Fín zabezpečenie, aby mi to bolo jedno. A s deťmi tiež nechcem chodiť po žobrani, keď by chlap žil v naladení, veď nejak bude a zo 400e vyzijeme. Rozumieš? Nejde o tržnicu a tovar ale v konečnom dôsledku zkazeny život. Veď pozri tu tie príbehy, chlapi ženy povedz, im ostanú 2 a viac detí, očr a oči pre plač, lebo Panko nemá/nechce a platí 100€ na dve deti!
@anonym_autor je tu taký tragéd, teraz tu píše pod nickom @podvody pri ňom si budeš priať aby ten vlak zaradil čo najvyššiu rýchlosť.
@anonym_a44e6f ten podvody nieje náhodou retard?
@anonym_a44e6f ten podvody nieje náhodou retard?
@anonym_c9f75a je
@podvody nie ty nemáš vlastné bývanie. Ty máš len to šťastie, že tvoj brat, ktorý je super chlap, sa nad tebou zľutoval a svoj bývalý byt, ktorý mohol prenajímať, sa rozhodol že nechá tebe aby si neskončil na ulici po tom, čo ťa rodičia vyhodili ako handru z rodičovského bytu, lebo už nemali nervy na teba aký si neschopný príživník, tak tu nezavádzaj ženy že máš vlastné bývanie!!!
Zacni zit sama tak,ako to mas rada, rob vsetko co ta bavi - sportuj, navstevuj jazykove kurzy, prihlas sa do nejakej turistickej skupiny, predstav si aky by mal by tvoj idealny partner. Nie vyzor, ale vlastnosti.
Ked sa naucis byt sama spokojna so sebou, tak ti garantujem, ze si takeho cloveka do zivota pritiahnes. Zufalstvo pritahuje zneuzivacov a parazitov. Pokoj a vyrovnanost ti pritiahne do zivota to, co potrebujes.
Ja som sa so svojim muzom zoznamila ako 26r.a sme spolu 22r., kamaratkam sa medzi tym i rozpadli vztahy. Ja som si povedala, ze radsej budem sama a spokojna ako s dakym magorom a kruzili muzi okolo mna ako osy. Mne i predtym stale niekto vyznaval lasku, no to su povacsine zufalci. Ono budes tu vyrovnanost vyzarovat a ta je pritazlivejsia ako zufalstvo. Budes citit svoju hodnotu a podla toho nepojdes do vztahu s parazitom. Maj svoje zaluby a ked nebudes visiet na partnerovi, viac ta i oceni.
@anonym_autor V 25 ti ušiel vlak? To vážne? Však snáď nie si osadnicka, čo do 25 rokov musí mať aspoň 6 detí. Dievča, preber sa, kde sa ponáhľas? Nepoviem, keby si mala 35 ( a chceš stihnúť rodinu, ale takto? A to, čo si napisala, že ostatné tvoje známe majú vzťahy, aj keď zle ale majú, to tiež myslíš vážne? Takže podľa tvojej logiky je lepšie mať na krku nejakého debila, len aby bol ? Mala by si sa nad sebou zamyslieť
Zacni zit sama tak,ako to mas rada, rob vsetko co ta bavi - sportuj, navstevuj jazykove kurzy, prihlas sa do nejakej turistickej skupiny, predstav si aky by mal by tvoj idealny partner. Nie vyzor, ale vlastnosti.
Ked sa naucis byt sama spokojna so sebou, tak ti garantujem, ze si takeho cloveka do zivota pritiahnes. Zufalstvo pritahuje zneuzivacov a parazitov. Pokoj a vyrovnanost ti pritiahne do zivota to, co potrebujes.
Ja som sa so svojim muzom zoznamila ako 26r.a sme spolu 22r., kamaratkam sa medzi tym i rozpadli vztahy. Ja som si povedala, ze radsej budem sama a spokojna ako s dakym magorom a kruzili muzi okolo mna ako osy. Mne i predtym stale niekto vyznaval lasku, no to su povacsine zufalci. Ono budes tu vyrovnanost vyzarovat a ta je pritazlivejsia ako zufalstvo. Budes citit svoju hodnotu a podla toho nepojdes do vztahu s parazitom. Maj svoje zaluby a ked nebudes visiet na partnerovi, viac ta i oceni.
@oxiba zas ja sa nedám dokopy s hocikým, o mňa sa zaujímajú kadejakí ale zatiaľ pri každom mi svieti červená vlajočka.. niektorí by si ma pomaly po prvom stretku brali a boli strašne kontaktni a ja som mala pocit, že to chcú strašne urýchliť a presne až zúfalo, iní ma absolútne nebavili a chcela som z toho stretnutia odísť čo najrýchlejšie
@oxiba zas ja sa nedám dokopy s hocikým, o mňa sa zaujímajú kadejakí ale zatiaľ pri každom mi svieti červená vlajočka.. niektorí by si ma pomaly po prvom stretku brali a boli strašne kontaktni a ja som mala pocit, že to chcú strašne urýchliť a presne až zúfalo, iní ma absolútne nebavili a chcela som z toho stretnutia odísť čo najrýchlejšie
@anonym_autor ujasni si co chces a maj sa rada to je cele

@anonym_autor sa zbytocne lutujes nemas 52 ale 25. Zivot pred sebou, alebo si nevyliecitelne chora? potom by si zmenila myslenie a vazila si kazde zdrave zobudene rano, tak sa preber dievca