icon

Mám 25 rokov a som stále slobodná. Čo s tým?

14. aug 2026

Ahojte.. Dnes som ostala doma po dlhšej dobe a bola som si večer zacvičiť a sedím pred telkou a rozmýšľam, či mi neušiel už vlak.. Mám 25 rokov, väčšina mojich kamošiek je zadaných (aj keď v takých všelijakých vzťahoch - podvody, kadejaké hádky ale majú niekoho). V minulosti mi zoznamovanie sa prišlo nejak prirodzene a vždy som niekoho mala a posledný rok som sama aj som skúšala randiť a nič.. Mala som vždy za cieľ stihnúť do 30 dieťa no a asi to nestíham.. Aboslútne neviem kde koho stretnem, nakoľko mám takú špecifickú prácu, kde viem, že si partnera nenájdem z určitých dôvodov. Čo mám kamarátov, tak to mám väčšinou ešte zo strednej a aj tých je len pár. Skúšala som sa zoznámiť takto cez nich a nevyšlo.. Skúšala som zoznamku a mala som odtiaľ 3 stretnutia a to 2 na mňa po 2 týždňoch, čo mi tvrdili, že chcú vzťah povedali, že hľadajú len sex, v skratke.. Za život som mala 3 vzťahy, jeden 8 mesačný keď som mala ešte 17, druhý od 19-23 a posledný trval rok.. Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak.. s kým by som šla na dovolenku a tak.. Normálne rozmýšlam či som aj nezlýhala nejak alebo čo..

Strana
z3
tundra
14. aug 2026

@anonym_autor len sa nerucaj,mas 25 nie 75

anonym_a44e6f
14. aug 2026

@anonym_autor je tu taký tragéd, teraz tu píše pod nickom @podvody pri ňom si budeš priať aby ten vlak zaradil čo najvyššiu rýchlosť.

autor
14. aug 2026
@anonym_a44e6f

@anonym_autor je tu taký tragéd, teraz tu píše pod nickom @podvody pri ňom si budeš priať aby ten vlak zaradil čo najvyššiu rýchlosť.

@anonym_a44e6f tak teraz som sa pobavila😂 takých poznám dost

pletko325
14. aug 2026
@anonym_a44e6f

@anonym_a44e6f presne prvé čo mi tiež napadlo 🤣🤣
@anonym_autor v 25 máš život ešte len pred sebou, tak sa tu prosím ťa neopúšťaj.

anonym_e382ac
14. aug 2026

ja si myslim, ze ma pravo sa opustat. to ze je mlada neznamena, ze nemoze pocitovat iste emocie. drzim ti palce autorka, pride to ked to budes najmenej cakat <3

beata_k
14. aug 2026

@anonym_autor V 25 ti vlak rozhodne neusiel 😉 Skus dobrovolnicke cinnosti, mozno tam niekoho stretnes.

anonym_28c5db
14. aug 2026

Kamoškám, čo majú divné vzťahy, podľa mňa nie je žiadny dôvod závidieť, že aspoň niekoho majú. Zúfalosť? To vôbec nie je sexy a na zúfalých letia len ďalší zúfalí. Možno máš priestor začať pozerať na život inak. Inak žiadny problém do tej 30ky postíhať všetky doterajšie plány ;)

podvody
14. aug 2026

@anonym_autor čauko, mne tiež chýba niekto s kým by som takto mohol presne ako píšeš:

"Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak.. s kým by som šla na dovolenku a tak.. "

Lebo ja toto absolvujem všetko sám, keďže nieje s kým. Len som o 20 rokov starší čo už je 1 generácia. Predpokladám že velký vekový rozdiel by ti vadil. Či?

anonym_2bed8c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_autor čauko, mne tiež chýba niekto s kým by som takto mohol presne ako píšeš:

"Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak.. s kým by som šla na dovolenku a tak.. "

Lebo ja toto absolvujem všetko sám, keďže nieje s kým. Len som o 20 rokov starší čo už je 1 generácia. Predpokladám že velký vekový rozdiel by ti vadil. Či?

@podvody áno, určite vadil. Tebe nie je trápne chcieť tak mladú kočku? Veď by ti mohla byť dcéra.

podvody
15. aug 2026
@anonym_2bed8c

@podvody áno, určite vadil. Tebe nie je trápne chcieť tak mladú kočku? Veď by ti mohla byť dcéra.

@anonym_2bed8c no veď o tom hovorím že to je už 1 generácia. Velký rozdiel. To by som aj kolegu tromfol. On mal ako 22 ročný, 35 ročnú.

mk1111111111
15. aug 2026

Ak mas zaluby, hladaj tam. Vo vztahu su spolocne zaluby vyhoda

anonym_315692
15. aug 2026

@anonym_autor nebud hlavne zúfala, a nehladaj si muža, len preto aby si ho mala, lebo to, čo si napísala, nenapíše normálny človek ... citujem väčšina mojich kamošiek je zadaných (aj keď v takých všelijakých vzťahoch - podvody, kadejaké hádky ale majú niekoho) ... to ako keby si napísala, nech ma bije, nech gembluje, ale aspon niekoho maju 🫣🫣🫣🫣 nie... takto sa vzťahy nevnímajú, chýba ti sebeúcta drahá ..

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_2bed8c no veď o tom hovorím že to je už 1 generácia. Velký rozdiel. To by som aj kolegu tromfol. On mal ako 22 ročný, 35 ročnú.

@podvody To nie je vôbec iba o veku.Ty nemáš žiadnej čo ponúknuť a také ženy, ktoré sú na tvojej úrovni- sociálne prípady a mentálne zaostalé, nad tými ohŕňaš nos, pritom je to tvoja liga.

anonym_1b1a3d
15. aug 2026

Pamatätám si, ako som si v 15tich povzdychla - ja už navždy ostanem sama. A o mesiac som mala priateľa. Potom v 25tich som si povedala, ja už asi budem sama. A našla som si partnera na 15 rokov. Teraz v 45tich som si povzdychla - už je to tu 🙂.

anonym_3de27c
15. aug 2026

Autorka, rozumiem ti. Cítila som to podobne a mala som len 22 r. Dopadlo to tak, že som po 3 mes.vzťahu ostala tehotná s človekom, ktorého som nepoznala. Keď som spoznala, už bolo neskoro. Považujem to za najväčšiu chybu vo svojom živote a draho som za to zaplatila. Vlastne čudujem sa,že som sa z toho nejak vylízala, bola som na tom psych.zle . Môj terajší život je úplne o inom a spomienky blednú. Užívaj si svoju mladosť, buď spokojná. Nie každý vzťah je výhra. Príde to , keď to má prísť.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody To nie je vôbec iba o veku.Ty nemáš žiadnej čo ponúknuť a také ženy, ktoré sú na tvojej úrovni- sociálne prípady a mentálne zaostalé, nad tými ohŕňaš nos, pritom je to tvoja liga.

@anonym_3de27c jakže nie veď nič honosné nepovedala iba že: Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak... Však to je v pohode. To isté chýba aj mne.

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_3de27c jakže nie veď nič honosné nepovedala iba že: Chýba mi niekto s kým by som šla na rande, do kina, komu by som sa doma mohla vyrozprávať, čo bolo v práci a tak... Však to je v pohode. To isté chýba aj mne.

@podvody áno je, ale ty nie si ani omylom.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody áno je, ale ty nie si ani omylom.

@anonym_3de27c jakže né, veď také veci robím bežne aj ja.

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_3de27c jakže né, veď také veci robím bežne aj ja.

@podvody Myslíš že je psych.chorá a má záĺubu v prejedaní sa a vyberaní kontajnerov? Máš pocit, že je to dievča pre teba? Neverím, že si za tie roky nezistil, že lovíš v nesprávnych vodách.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody Myslíš že je psych.chorá a má záĺubu v prejedaní sa a vyberaní kontajnerov? Máš pocit, že je to dievča pre teba? Neverím, že si za tie roky nezistil, že lovíš v nesprávnych vodách.

@anonym_3de27c nemyslím, že je, netvrdím že je. S tým nejaké psychické choroby a jedenie nič nemá. Nelovím v nesprávnych vodách veď v pohode skromná baba. Také sú najlepšie, normálne skromné baby.

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_3de27c nemyslím, že je, netvrdím že je. S tým nejaké psychické choroby a jedenie nič nemá. Nelovím v nesprávnych vodách veď v pohode skromná baba. Také sú najlepšie, normálne skromné baby.

@podvody Viac ako si myslíš. Presne na tom končí každý tvoj vzťah čo i len v teoretickej rovine. Normálna ťa nebude chcieť , lebo nemusí mať diplom ,aby zistila už zo správ s tebou, že niečo s tebou nie j v poriadku.Pri stretnutí zistí, že všetko.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody Viac ako si myslíš. Presne na tom končí každý tvoj vzťah čo i len v teoretickej rovine. Normálna ťa nebude chcieť , lebo nemusí mať diplom ,aby zistila už zo správ s tebou, že niečo s tebou nie j v poriadku.Pri stretnutí zistí, že všetko.

@anonym_3de27c nekončí, veď s babami robím také veci ako autorka vraví, normálne v pohode veci. Vzťahy končia na tom že ma podvedie s iným alebo niesom jej typ, za to ja nemôžem. Úplne súhlasím s autorkinym príspevkom ja hladám to isté.

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_3de27c nekončí, veď s babami robím také veci ako autorka vraví, normálne v pohode veci. Vzťahy končia na tom že ma podvedie s iným alebo niesom jej typ, za to ja nemôžem. Úplne súhlasím s autorkinym príspevkom ja hladám to isté.

@podvody Nikto ťa nepodvedie, lebo vzťahy nemáš. Keď sa s niekým rozprávaš, tak si sám nahováraš, že je to vzťah a keď ťa pošle ako vždy do prdele, tak ťa podvádza.

marianarem
15. aug 2026

@anonym_autor Ja si myslim, ze vlak uteka skor tvojim kamoskam, ktore radsej zotrvavaju v "takych vselijakych" vztahoch, nez by boli samy. Ty si volna a zajtra mozes niekoho mat. To je moja skusenost - jeden den vobec ziadny chlap na obzore a druhy den sa zrazu odniekial zjavil 🙂 Bez hladania. Kde si sa zoznamila v minulosti? Ale inac da sa aj na tej zoznamke, kamoska si nasla manzela cez partnernaurovni. Tam ti chlapi, s ktorymi sa stretla, boli povacsine normalni a hladali vztah. Manzel.sa objavil.tak po roku.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody Nikto ťa nepodvedie, lebo vzťahy nemáš. Keď sa s niekým rozprávaš, tak si sám nahováraš, že je to vzťah a keď ťa pošle ako vždy do prdele, tak ťa podvádza.

@anonym_3de27c o čo ti akože ide? Ja som ti nič nespravil tak čo sa do mňa navážaš vôbec? Ja sa bavím s autorkou a nie s tebou za prvé a za druhé, teba nič do toho či som mal/nemal vzťah. A s autorkou hladáme to isté. To je celé.

anonym_3de27c
15. aug 2026
@podvody

@anonym_3de27c o čo ti akože ide? Ja som ti nič nespravil tak čo sa do mňa navážaš vôbec? Ja sa bavím s autorkou a nie s tebou za prvé a za druhé, teba nič do toho či som mal/nemal vzťah. A s autorkou hladáme to isté. To je celé.

@podvody Si na verejnom fóre. Si notoricky známy každému . Už veĺa krát sa ti tu snažili otvoriť oči, ale vnímaš to ako útok. Autorka sa s tebou ani nebavi.

podvody
15. aug 2026

@anonym_autor vôbec si nezlyhala. Ja tiež to isté hladám, a nedočkal som sa, a to som starší od teba.

podvody
15. aug 2026
@anonym_3de27c

@podvody Si na verejnom fóre. Si notoricky známy každému . Už veĺa krát sa ti tu snažili otvoriť oči, ale vnímaš to ako útok. Autorka sa s tebou ani nebavi.

@anonym_3de27c nevnímam ako útok, ale vy tu vytvárate hádky nie ja. Keby sa autorka so mnou bavila čo vás do toho? Nech je to verejné fórum, nikomu som tu neublížil, nikoho neohováram, neurážam... Tak potom?

anonym_7e50b5
15. aug 2026

@anonym_autor Nebud zufala ,ja som bola tak zifala a potom som si uvedomil ved som mohla hot,chodit na dovolenky sama,zdilat Mont Everest robit rozne veci,nie ja sim doma depkovala lebo vswrky kamaratky mali uz pomaly 3 deti,vswtky susedy sa pytali kedy bude svadba v 25 .Naminiec som si nasla v 32 ,aj deti mam vsetko.Ale ten cas slobodnej som mohla ibak kvalitnejsie vyuzit nie depkovat. Ved alus fitko,daj sa na turistiku,cidzie jazyky a podobne.Chod sama na spoznavacie dovolenky zij,nedepkuj.

anonym_4a6f0b
15. aug 2026

@anonym_autor Ja som mala 25 keď sa so mnou rozišiel snúbenec po 8rokoch. V 27 som rodila prvé dieta manželovi. 🙂 Si mlada nič ti neušlo. Svagrina rodila ich prvé dieťa v 41.

Strana
z3