Milenecký vzťah
Hľadám chémiu, ktorá páli.
Nežnosť aj zviera, vášeň, napätie a sex, ktorý má hĺbku. Baví ma postupné budovanie túžby, pohľady, dotyky a energia, ktorá sa nedá hrať.
Som inteligentný, Hľadám ženu, ktorá vie, že dobrý sex začína v hlave a končí veľmi pomaly.
Som zadaný, preto je diskrétnosť a súkromie nutnosť. Rešpektujem hranice, ale keď preskočí iskra, viem byť intenzívny.
Ak cítiš napätie už pri čítaní, ozvi sa.
Sympatie rozhodnú.
Foto po dohode.
Tak zober tie gule a bud chlap a rozved sa,alebo ten nefunkcny vztah ukonci,potom dalej hladaj.Ale si slaboch aj v guloch,tie nemas preto to neukoncis ale radsej podvedies,lahsia cesta pre blbov a blbky.
Tak zober tie gule a bud chlap a rozved sa,alebo ten nefunkcny vztah ukonci,potom dalej hladaj.Ale si slaboch aj v guloch,tie nemas preto to neukoncis ale radsej podvedies,lahsia cesta pre blbov a blbky.
@anonym_c80ed1 veď píše, že chce len vášeň 🤣 a niekto trenky musí doma oprať.
@anonym_c80ed1 veď píše, že chce len vášeň 🤣 a niekto trenky musí doma oprať.
@a0 ved toto,ale gule nema.
''Ak cítiš napätie už pri čítaní, ozvi sa.''

myslim, ze v tomto pripade by citila napatie manzelka a nasledne aj ty
@anonym_779d93 reikarnoval sa historicky casanova
@anonym_779d93 inak neviem z čoho z toho co napisal by nejaká zena mala citit napätie 😂
@johny28
ty az taky inteligentny nebudes. Chemia ktora páli? Taku stretnes na zivo. Hivori sa tomu aj laska na prvy pohlad a tam nie ze preskočí iskra ale rovno sa zapáli fakla!
To sa ale stava v realnom svete nie inzerstom na mamickovskom fore!
A stalo sa mi to presne ako popisujes, no ten moj tie gule mal a z nefunkcneho vztahu odisiel.
Ty si obycajny chlap, ktory nevie co zo sebou, slaboch. Zazrak hladas u inej namiesto doma. Vies aku dracicu by si mal z vlastnej zeny, keby si ten mozog a udajni inteligenciu zapol?
Predpokladam, ze mate aj deti, malo casu a energie zo zeninej strany.
No a taku matku vie vzrušit chlap, ktory paradne uprace kuchynu, povysava, operie/posklada pradlo. To sprav ako prvu predohru a potom uloz deti do postele. Ked zaspia, uvidis ten zazrak v soalni. Treba sa vsak podielat na spolocnej domacnosti a pri detoch pravidelne.
@anonym_779d93 inak neviem z čoho z toho co napisal by nejaká zena mala citit napätie 😂
@anonym_5bd0ea presne, nikde tam nevidim spomenutu kreditku 😆
@anonym_5bd0ea presne, nikde tam nevidim spomenutu kreditku 😆
@anonym_00d0e4
so to nepochopila, on ponuka vášen a nie penazenku!

To si ty, z tinderu ze? 🤣
@anonym_00d0e4
so to nepochopila, on ponuka vášen a nie penazenku!
@svetlonos chcela by som vidiet ako by ho popisala manzelka 😶🌫️😆
@anonym_5bd0ea možno kebyže si robí práve hrianky, a sprtá v hriankovači s vidličkou
Ukľudníme sa, účet je zrušený.
Ukľudníme sa, účet je zrušený.
@billy_jean
tolka skoda! Zvazovala som, ze ho spoznam a kontatktujem manzelku aky piklad ma doma.
@billy_jean
tolka skoda! Zvazovala som, ze ho spoznam a kontatktujem manzelku aky piklad ma doma.
@anonym_b2121a a este aj z môjho mesta to bol chlapec, koľká škoda 😂
@anonym_b2121a a este aj z môjho mesta to bol chlapec, koľká škoda 😂
@anonym_5bd0ea kde a komu sa mám teraz ozvať dokelu? 😂
Nemám rada slabochov čo niesu schopný si usporiadať ukončiť vzťah
Tak ako sú neschopný vo vztahoch,tak aj v posteli
@johny28 síce ťa nepoznám, ale viem že nie si inteligentný. Na mamičkovskom fóre hľadať milenku. 🤢 Ty už musíš strašne zúfalý.
Asi si si pomýlil stranku. Zadaný hľadá úlet na stránke pre mamičky. Wau, fakt si inteligentný
@anonym_5bd0ea nahodou, skvely vyber. Miesto, kde je viac zien ako muzov, co je na zoznamkach bezne
Ja pri čítaní toho článku cítim napätie aj niečo páli...😤😤
Napätie z toho,že takí blbci vôbec existujú a páli ma ruka,ktorou by som ti jednu riadnu vylepila za to,že si zadaný a ideš podvádzať svoju partnerku,fuj🤮
Otras takéto témy, toto by mali admini hneď mazať 😡😡😡
Stavím sa že je to druhý profil toho katolíckeho fanatika ktorý sa tu chodí odbavovať na ženách
Stavím sa že je to druhý profil toho katolíckeho fanatika ktorý sa tu chodí odbavovať na ženách
@anonym_25b578 Ten tu uz prispel 😃. V kazdej teme o sexe je 😃.
@anonym_47d747 a stale nenasiel tych 50€, aby sa isiel uvolnit a dal pokoj 🤦🏻♀️
@anonym_47d747 veď jasné, čo iné čakať od úchyla
@johny28 na začiatok ti posielam prsník....ako kojím
😆😀😆♥️♥️♥️💋💋💋

Asi si si pomýlil stranku. Zadaný hľadá úlet na stránke pre mamičky. Wau, fakt si inteligentný