icon

Móda verzus prirodzený vzhľad. Ako to vidia nezadaní muži?

Včera o 11:35

Ahoj.. Ako to beriete, keď ste nezadaná a čím ste staršia, tým viac narážate na to, že muži na zoznamkách hľadajú "prirodzene vyzerajúce ženy"? Bez tetovaní, bez tetovaného obočia, bez upravených pier a podobne...
Teda presne bez vecí, za ktoré ste si zaplatili, či už kvôli sebe, svojmu pocitu, sebavedomiu, alebo preto, že to bolo v určitom období moderné. A zrazu sú práve tieto veci pre mužov, ktorí vás zaujmú, problém. Nie preto, kým ste, ale kvôli výzoru. Hmm? Stretli ste sa s tým?

Strana
z2
oliolijanka
Včera o 13:31
@anonym_80a04f

@pr85 je v poriadku mať svoje preferencie na výber partnera, aj čo sa týka vzhľadu, je v poriadku, že sa ti niečo nepáči, ale vždy sa to dá vyjadriť aj normálne a nie rozdávať svoje “pravdy” ako fakty, pretože to je veľmi individuálne a každému sa páči niečo iné a táto rôznorodosť je skvelá… za mňa je potetovany muž brutálne sexy a neakceptovala by som muža, čo si mysli, že mi môže kecat do toho čo si robim so svojim telom…

@anonym_80a04f Ale s tetevanim to je ako s fajcenim. Velka skupina ludi by nechcela, aby ich partner/-ka fajcili. Velmi malej skupine by to nevadilo, a zopar jednotlivcov by uprednostnovalo prave fajciarov.

A ak by som fajcila ako duha, tiez by som nechcela takeho partnera, ktory by mi do toho kecal, co robim so svojim telom, ani keby mal pravdu.

anonym_945f0f
Včera o 13:33

Ja sa tym chlapom necudujem ak maju taketo "kriteria", 90% tych porobenych babeniek s papulkami a dalsimi upravami vyzera fakt (uprimne, objektivne, pre kazdeho "obycajneho cloveka") hrozne. Ale pozri, 100 ludi 100 chuti. Im sa to paci 🤷 tak nech maju. Nestaram sa im do toho.

anonym_d9123c
Včera o 13:34

@caky150 nemá to logiku - ak nie je rozdiel, načo to robíš?

anonym_8ecef8
Včera o 13:38

To si ty? Čo si sa pýtala na zuby? Dievča, kašli na tie zoznamky. Na internete každý hrá frajera, a v realite veľa krát obyčajný zadlžený, zatrpknutý pajác, aj čašníčky krútia očami keď ho musia obslúžiť.

anonym_80a04f
Včera o 13:40
@oliolijanka

@anonym_80a04f Ale s tetevanim to je ako s fajcenim. Velka skupina ludi by nechcela, aby ich partner/-ka fajcili. Velmi malej skupine by to nevadilo, a zopar jednotlivcov by uprednostnovalo prave fajciarov.

A ak by som fajcila ako duha, tiez by som nechcela takeho partnera, ktory by mi do toho kecal, co robim so svojim telom, ani keby mal pravdu.

@oliolijanka však jasné, to je úplne v poriadku, každý nech sa riadi svojimi preferenciami a s tebou napísaným úplne súhlasím, ako pisem aj v komente vyššie, išlo mi skôr o tu formuláciu

anonym_050edc
Včera o 13:46

kazdy si pod predstavou "prirodzenost" domysla daco ine.. jasne ze muzi napisu nie --ale ani nerozoznaju realitu ... chcu pekne upravene ale hlavne aby za ne nemuseli minat ...beriem to tak,ze ja som aka som a ak ma ma mat niekto rad bude aj s tetovanym obocim napr... kamarat tiez stale len prirodzene a bla bla a doma ma sice peknu zenu milu -ale upravy uz ma za seboua aon neviem ci vobec vie ... pre neho je dolezite ze je pekna ... a ona je spokojna - plati si to sama a jemu na nos nevesia

oliolijanka
Včera o 13:46
@anonym_80a04f

@oliolijanka však jasné, to je úplne v poriadku, každý nech sa riadi svojimi preferenciami a s tebou napísaným úplne súhlasím, ako pisem aj v komente vyššie, išlo mi skôr o tu formuláciu

@anonym_80a04f Ano ja sa nehadam🙂, prokrastinujem, tak asi som potrebovala podebatit😇

sara07
Včera o 16:20

@anonym_autor tak tetované obočie môžeš mat aj jemnejšie alebo slabšia alebo žiadne
pery sa daju upravit kutiky a jemne konturovat tak že to nezisti okolie vôbec,
čiže dá sa byt upravena tak akurát
neviem ja chlapa čo preferuje natur baby ako nepoznám,
a nemusim byt chlap tie hrube čiary akože obočie alebo mega pery tiež nemusím
nie je upravenost ako upravenost
zlaty stred jednoducho, aj žena môže podstupit nejaky zakrok bez toho aby to kričalo
a mimochodom zaujímave že pri takom bruchu im plastika nevadi , pekne bruško netreba ale poctivy kus slaninky to hej ...😂 jasneeee a neverím že by mali u staršej baby problém labioplastkou alebo vaginoplastikou 😂😂😂😂😂😂😂 jasneé natur ide bokom
takže čo si myslia chlapi mám v paži

sara07
Včera o 16:27
@anonym_80a04f

@pr85 je v poriadku mať svoje preferencie na výber partnera, aj čo sa týka vzhľadu, je v poriadku, že sa ti niečo nepáči, ale vždy sa to dá vyjadriť aj normálne a nie rozdávať svoje “pravdy” ako fakty, pretože to je veľmi individuálne a každému sa páči niečo iné a táto rôznorodosť je skvelá… za mňa je potetovany muž brutálne sexy a neakceptovala by som muža, čo si mysli, že mi môže kecat do toho čo si robim so svojim telom…

@anonym_80a04f on je neskutočne krestansky založeny on inak jednoducho o čomkolvek nevie komunikovat len takto

simona92101
Včera o 16:53
@anonym_autor

@simona92101 To si tahas asi meter dlhu linku od prirodzenia az k obociu? A to bruchom ci chrbtom?

@anonym_autor autorka,nepochopila si vtip..kedysi sa pani modelka Veresova vyjadrila v jednom rozhovore,ze je taka pekna od prirodzenia.preriekla sa,chcela povedat od prirody..

kiki68
Včera o 17:50

@anonym_autor preto som nic neplatila a mam pokoj. Ten doma je ok s tou natural looking chick 😀😀😀

letfenixa
Včera o 18:14
@caky150

@anonym_autor nemáš pravdu že keď ženy podľahnú operáciám tak vyzerajú príšerné chodím na pravidelné výplne či vrások alebo pier mám aj silikóny svoje dlhé vlasy po zadok zuby si pravidelne vybieľujem a veľa ľudí ani nevie že to je dorobené

@caky150 to si len myslíš, že to nevidno.

Strana
z2