Našli ste si muža vo vyššom veku, keď ste v to uz ani nedúfali?
Našli ste si muža a založili rodinu vo veku dávno po 30? Keď ste si mysleli, že to uz nestihnete? Že už ste sa pomaly zmierili s životom bez muža a najmä bez deti? Najmä, ak ste za celý život mali väčšinou len situationshipy?
@anonym_autor posledne slovo nepoznam, ja nie, ale brat sa zenil rok po mne, on mal 33r a svagrina je starsia, mohla mat tak 36r. Stihli mat este 2 deti. O nej mysleli, ze sa uz ani nevyda, taka introvertka ale dobra zubarka a dost rodinu aj dedinu prekvapila 😀
@anonym_autor
😄 pekne slovo take FWB
Po 30ke život nekončí.
zas tiež je rozdiel dáma do 35 a nad 35+.
Inak znieš neskutočne zúfalo.
@anonym_autor Poznám také ženy, čo s blížiacou sa 40 úplne znížili latku nárokov na muža a zobrali fakt hocičo, aby stihli mať aspoň jedno decko. Život to nie je ideálny, ale pár rokov vydržali a potom sa rozviedli. A stále hľadajú - tentokrát životnú lásku.
Ja som do 40r mužov veľmi neriešila, iba také tie jednorázovky alebo priateľstvá s občasným sexom. Sústredila som sa na prácu, na kariéru, na šport, cestovanie, rodinu, priateľov, psíka apd. V tomto veku som mala byt splatený, vlastné dve autá, a chalupu. V 40tich som spoznala môjho budúceho manžela, zobrali sme sa v 42r a v 43 sa nám narodila dcérka, zdravá a šikovná. Dnes má 8r. Do ďalšieho dieťaťa som ísť už nechcela. Ak by boli prvé dvojičky, bolo by to super. Nepotrebovala som žiadne umelé oplodnenie, vyšlo to asi na 2x, tehotenstvo bolo super, bez problémov. Bola som však vedená ako "riziková mamička" vzhľadom na vek a to, že som predtým nerodila. Po tehotenstve som sa do pôvodnej formy dostala do 5m, čo bolo super. Muž je starší o tri roky odo mňa a malá nás drží stále v strehu a musíme ísť s dobou, či chceme alebo nechceme.
moj nazor je ze iba zufala zena po 30 tke si hlada muza, Kazda si vystaci sama. Chlapi su uboziaci a nezadani iba ak su totalnym odpadom spolocnosti. Silna zena po 30 tke chlapa nepotrebuje.
@anonym_autor ak nezomieras, tak sa nelutuj. Ludia najdu lasku aj v 60tke.
Ja som do 40r mužov veľmi neriešila, iba také tie jednorázovky alebo priateľstvá s občasným sexom. Sústredila som sa na prácu, na kariéru, na šport, cestovanie, rodinu, priateľov, psíka apd. V tomto veku som mala byt splatený, vlastné dve autá, a chalupu. V 40tich som spoznala môjho budúceho manžela, zobrali sme sa v 42r a v 43 sa nám narodila dcérka, zdravá a šikovná. Dnes má 8r. Do ďalšieho dieťaťa som ísť už nechcela. Ak by boli prvé dvojičky, bolo by to super. Nepotrebovala som žiadne umelé oplodnenie, vyšlo to asi na 2x, tehotenstvo bolo super, bez problémov. Bola som však vedená ako "riziková mamička" vzhľadom na vek a to, že som predtým nerodila. Po tehotenstve som sa do pôvodnej formy dostala do 5m, čo bolo super. Muž je starší o tri roky odo mňa a malá nás drží stále v strehu a musíme ísť s dobou, či chceme alebo nechceme.
@anonym_31e096 mna zaujala taka vec, ze mala si ako single zena dve auta 🤔 len sa chcem spytat, na co? Vazne ma to zaujima, nerypem, ani nic take. Len ma zaujima dovod, prečo si zena kuoi druhe auto, u chlapa to este dokazem pochopit, ale u zien mi to moc nejde do hlavy...
@anonym_31e096 mna zaujala taka vec, ze mala si ako single zena dve auta 🤔 len sa chcem spytat, na co? Vazne ma to zaujima, nerypem, ani nic take. Len ma zaujima dovod, prečo si zena kuoi druhe auto, u chlapa to este dokazem pochopit, ale u zien mi to moc nejde do hlavy...
@lindusss2016 mala som jedno malé do mesta, na parkovanie a jedno väčšie poriadne SUV na cesty. Často som cestovala v rámci SVK, s tým autom som chodila na výlety, na dovolenky, všade. Ale denne po meste, som používala malé, skladné. To nemalo ani diaľničnú. My máme dodnes 3 autá. Jedno má manžel, jedno mám ja a jedno máme práve na cesty, výlety, na chalupu, do lesa apd.

@anonym_autor Stará dievka mužovi do života žiadne šťastie neprinesie. To nech je ten muž radšej sám. Vyhne sa životným príťažiam a komplikáciám.