Neistota po prvom rande: Môže sa fyzická príťažlivosť zmeniť?
Zdravim,
bol som na rande s jednou fakt sympatickou ženou, nasmiali sme sa, pokecali a máme naplánované ďalšie rande. Nie som si však istý či ma až tak priťahuje fyzicky, lebo mám radšej asi vyššie ženy a aj keď nerád súdim ženy podla poprsia tak viac sa mi páči keď je aspoň také stredné. Do tváre sa mi však veľmi páči tak sa chcem spytat či sa akoby tá fyzicka přitažlivost moze este dostavit…
Tak si hľadaj vyššiu s väčšími prsiami, čo tam po tom, že si nebudete mať čo povedať a budete sa nudiť.
Ked tam ta chemia nie je, tak naco ist do toho? Samozrejme zalezi aj na tom, ako sa s nou citis, ved to nie je zase len o sexe vsetko.
Ked tam ta chemia nie je, tak naco ist do toho? Samozrejme zalezi aj na tom, ako sa s nou citis, ved to nie je zase len o sexe vsetko.
@ola101 veď to že sa s ňou cítim dobre a nie je pre mňa vzhlad na prvom mieste ale mám aj nejaké preferencie ako chlap. Uvidím teda po 2. stretnuti… veď to je asi normálne sa dlhšie spoznávať a až potom sa nejak viazať
@ola101 veď to že sa s ňou cítim dobre a nie je pre mňa vzhlad na prvom mieste ale mám aj nejaké preferencie ako chlap. Uvidím teda po 2. stretnuti… veď to je asi normálne sa dlhšie spoznávať a až potom sa nejak viazať
@anonym_autor ak sa ti nepáči, tak sa na to vykašli. Ver, že žena vycíti, že nie je chlapov typ a vôbec to nie je príjemné
@anonym_autor daj si nejaký limit napríklad 5x rande a uvidíš. Aby si aj ju zbytočne nenamotával a nenaťahoval to. Lebo napríklad s touto budeš rok randiť a príde ti do života nejaká, kde chémia bude lietať a potom táto bude zranená.
A inak chlap, keď má o ženu vážny záujem, nepozerá na centimetre ani objem v podprsenke. Aj malé prsia môžu vyzerať oveľa lepšie ako nejaké rozliate giganty napratané v podprsenke, že keď to dá dole, sa to zastaví až na pupku, a áno, aj mladé takéto mávajú žiaľ.
Ja si myslim, ze daj tomu sancu a uvidis kde to bude smerovat, ci sa ti zacne pacit viac ako celok. Ja som sice zena ale mam snubenca, uz sa ideme brat ale nie je to uplne moj typ. Je to vsak skvely clovek, ma laskave srdce, rozumieme si, milujeme sa, ja sa mu pacim najviac na svete a uz s nim chcem zostat ❤️ Naco by som hladala pre mna fyzicku dokonalost niekde inde ked by mi chybala dusevna blizkost a vzajomne porozumenie a to je ovela dolezitejsie 😇
Do vysky uz sice neporastie ale k tym prsiam, tie sa este mozu zvacsit casom keby pribrala alebo v tehotenstve a pri kojeni urcite 😉😃
Toto môže napísať len chlap.
@januska12323 tak jasne ze toto napise chlap, kedze chlapovi sa pri sexe musí aj niečo realne postavit a ked ho nepriťahuje, tak to nepojde. Ženy to maju inak.
@anonym_autor ked uz teraz vieš, ze mas preferencie iné a nieco ti chýba, ukonci to, lebo nakoniec to budes hľadať aj tak inde
ako žena ti poviem že ak sa mi chlap nepáči tak je zbytočne sa tým vzťahom zaoberať.
Ak si si nie ísť či ťa priťahuje daj si ešte druhé rande. Ak je pre teba výška dôležit bod aby tá žena priťahovala kašli na to. Lebo ona neporastie.
Ako ja tomu moc nechapem, je ti s nou dobre, paci sa ti, ale vzdy si chcel vysoku a cickatu, tak radsej odkopnes fajn zenu, mas 15? Mne sa nikdy nepacila zarastena hrud a hadaj, manzel ma chlpaty este aj chrbat.
Pre jej dobro zrus to rande, nech ma zena moznist najst si niekoho vyzreleho, kto z nej bude paf a nie premeriavat centimetre.
@anonym_autor nesúhlasím s ostatnými, mne sa manžel na prvom stretnutí až tak nepáčil, na druhom a treťom už som na ňom išla oči nechať. Daj jej šancu.
Ženy, mne sa žiadny z mojich partnerov/priateľov na prvý pohľad nepáčil. Ani po prvom rande, ani po druhom. Ale ako som ich spoznávala, tak sa mi začali páčiť aj fyzicky a priťahovať ma.
Ženy, mne sa žiadny z mojich partnerov/priateľov na prvý pohľad nepáčil. Ani po prvom rande, ani po druhom. Ale ako som ich spoznávala, tak sa mi začali páčiť aj fyzicky a priťahovať ma.
@januska12323 mas pravdu, zena napise, nezaplatil mi veceru, ziadne dalsie rande nebude. 🙂
@billy_jean nerozmyslala si nad okuliarmi, alebo kontaktnymi sosovkami? 🙂
@januska12323 mas pravdu, zena napise, nezaplatil mi veceru, ziadne dalsie rande nebude. 🙂
@billy_jean nerozmyslala si nad okuliarmi, alebo kontaktnymi sosovkami? 🙂
@anonym_d014e2 nie, mám to tak od mojich 15tich a zrak mám výborný 🙂
Keď už po prvom rande máš takéto myšlienky a otázky, tak neprebehla medzi Vami iskra. Lebo keby áno, vedel by si to. Nevravím, že Ťa prvé rande má úplne ohromiť (keby áno, bolo by to lepšie) ale príjemný pocit má určite prevládnuť, čo z Tvojho príspevku necítim. A je to aj tak v poriadku, iskra neprebehne vždy...Ak ste sa už dohodli na ďalšom rande, choď tam a uvidíš potom.
Vztahy, ktore som mala pred manzelom, boli take, ze ten chlap sa mi pacil na prvy pohlad, s manzelom to bolo ine, nepacil sa mi vobec, iskra prebehla az po nejakom case, ked som spoznala jeho mozog, a doteraz tam je, lebo vzhlad sa meni, mozog ostava.
Daj tomu sancu, skus viac stretnuti.
ako nech sa na mna nikto nehneva ale mne toto pride uplne povrchne, nevyzrete, ba priam detinske presne ako moje posledne "rande" s chlapom, po ktorom som bola znacne zmatena... Pricom som citila jasnu chemiu, boli letme nenutene dotyky usmevy velmi prijemna spolocnost, spontanne debaty, milion komplimentov.. Vo finale nic z toho, prislo mi to akokeby typek uz nemal co povedat tak zapotil hocaku blbost aby sa nemusel so mnou viac stretnut, kosom som dostala velmi dzentlmensky, ano prezijem som uz velka, uplne mi dotycneho pripominas... moja rada, viac ju nenamotavaj, kedze od prveho stretka vahas....
@anonym_autor Tak fyzická príťažlivosť je ok, ale si vezmi že dlhodobý vzťah potrebuje viac ako len fyzično. Ak si po nejakom čase nebudete mať čo povedať a nebudete vedieť spolu komunikovať tak to že je pekná ti bude na h...no
Ak ťa fyzicky nepriťahuje kašli rovno na ďalšie rande, zbytočne sa baba bude namotávať
@anonym_autor len aby ona nebola tá, ktorá ťa pošle do teplých krajín;)
Na druhej strane, ano musia byt vo vztahu sympatie, musi ta ten druhý priťahovať, ale krása nie je všetko .. ppzri si ružu pre nevestu, ake su krasne a v hlave ? Nasra**

No neviem,neviem.Musi sa ti pacit aj oblecena,aj oblecena ta musi pritahovat tak,ze by si jej to najradsej strhol vsetko prec.Mas to tak???Asi nie,to je ta chemia co teba tam chyba.A vzdy sa to niekde odzrkadli vo vztahu.