icon

Neúspešné rande: Ako by ste reagovali na urážku?

Dnes o 00:10

Ako by ste reagovali na túto situáciu :

po 8 rokoch vzťahu a 2 mesiace pred svadbou ma tehotnú opustil snúbenec kvôli inej žene. Narodil sa mi syn ktorého vychovávam sama , otec je v rodnom liste ale to je tak všetko , len posiela peniaze. Malý má 5 rokov, kedy som sa zas odvážila trošku randiť. S jedným mužom to vyzeralo fajn , prvé rande, druhé rande a na treťom som mu chcela povedať že mám dieťa a teda uvidíme čo ďalej . Lenže on v rámci nejakej diskusie aj s ostatnými jeho kamarátmi povedal že nemá rád feťáčky, alkoholičky , potetované a kurvy s bastardami . No a kurvy s bastardami sú slobodné matky s deťmi a bez rozdielu . Jediné čo som urobila som sa zdvihla a bez slova odišla , na jeho prekvapenie a na prekvapenie všetkých . Kde sa dalo som ho poblokovala. A dnes mi odkázal po nejakom mojom kolegovi že vraj nevie čo sa stalo a že prečo som s ním prestala komunikovať. Tak som povedala kolegovi čo sa stalo a on mu povedal že mám za slobodna dieťa. Z iného telefónu mi potom napísal správu že on to tak nemyslel a tak . Reagovali by ste na to ?

autor
Dnes o 12:17
@mandzula

@tiezjedna Presne, ved to je cista macka vo vreci a potom z toho moze druha strana vyjst ako chrapun, ktoremu vadia deti, o ktorych vlastne nemal ani tucha.

@mandzula aká čistá mačka vo vreci ? Čo som si ho išla brať alebo som s ním išla na kávu ?

mandzula
@anonym_autor

@tiezjedna ja zase nechápem ako niekto môže otvoriť svoje súkromie hocikomu , len tak že si dá s ním jednu kávu a potom druhú kávu so zákuskom .

@anonym_autor Ak by si to stretko brala ako hladanie kamarata, vtedy by bol tvoj argument na mieste.

mandzula
@anonym_autor

@mandzula aká čistá mačka vo vreci ? Čo som si ho išla brať alebo som s ním išla na kávu ?

@anonym_autor A preco si s nim isla na kavu? Aky bol zamer?

anonym_66091f
Dnes o 12:18

@anonym_autor keby sa pri mne hentak chlap vyjadroval, no fuj

autor
Dnes o 12:19
@mandzula

@anonym_autor Ak by si to stretko brala ako hladanie kamarata, vtedy by bol tvoj argument na mieste.

@mandzula ale ja som s ním išla na stretko ako s kamarátom , MOŽNO do budúcna viac. Ja sa po mojej skúsenosti nejdem len tak hocikomu podávať na tanieri a zverovať sa mu so svojim súkromím .

tiezjedna
Dnes o 12:19
@anonym_autor

@tiezjedna ja zase nechápem ako niekto môže otvoriť svoje súkromie hocikomu , len tak že si dá s ním jednu kávu a potom druhú kávu so zákuskom .

@anonym_autor pretože toto nie je o súkromí. Dieťa je tvojou absolútnou súčasťou, každé tvoje rozhodnutie je ním ovplyvnené. A potenciálny partner mám právo to vedieť od začiatku, pretože už len samotný fakt, že máš dieťa môže, znamenať, že tvojim parnerom byť nechce.

autor
Dnes o 12:20
@tiezjedna

@anonym_autor pretože toto nie je o súkromí. Dieťa je tvojou absolútnou súčasťou, každé tvoje rozhodnutie je ním ovplyvnené. A potenciálny partner mám právo to vedieť od začiatku, pretože už len samotný fakt, že máš dieťa môže, znamenať, že tvojim parnerom byť nechce.

@tiezjedna nie toto je o mojom súkromí . Nemá právo o mne vedieť nič čo mu dobrovolne nepoviem .

tiezjedna
Dnes o 12:20
@anonym_autor

@mandzula ale ja som s ním išla na stretko ako s kamarátom , MOŽNO do budúcna viac. Ja sa po mojej skúsenosti nejdem len tak hocikomu podávať na tanieri a zverovať sa mu so svojim súkromím .

@anonym_autor o tebe kamaráti nevedia, že máš dieťa?? Nejak sa zamotávaš...

mandzula
Dnes o 12:21
@anonym_autor

@anonym_autor Pises, ze si isla randit, ak hladam kamarata, nerandim, to je ten hlavny rozdiel.

autor
Dnes o 12:21
@tiezjedna

@anonym_autor o tebe kamaráti nevedia, že máš dieťa?? Nejak sa zamotávaš...

@tiezjedna lenže on je pre mňa momentom prvého rande mozno kamarát a možno niečo viac do budúcna. Viacerí po prvom rande neboli ani len kamoši.

arianna25
Dnes o 12:22

Každopádne mňa by nastalo keby sa chlap zachoval takto sprosto a nechcela by som sa už stretnúť.

autor
Dnes o 12:22
@mandzula

@anonym_autor Pises, ze si isla randit, ak hladam kamarata, nerandim, to je ten hlavny rozdiel.

@mandzula lenže ja nerandím štýlom tu som , toto je môj život a poviem ti každučku podrobnosť o sebe. Môj štýl je možno budeme kamoši a možno do budúcna viac.

tiezjedna
Dnes o 12:23
@anonym_autor

@tiezjedna nie toto je o mojom súkromí . Nemá právo o mne vedieť nič čo mu dobrovolne nepoviem .

@anonym_autor hovor si čo chceš. Môže to byť rozhodujúca informácia. Ty máš právo ju nepovedať, a on má právo ju vedieť. Nemáš právo plytvať jeho časom, čo sa deje vo chvíli, keď mu dieťa zatajíš, pretože inak by na žiadne "stretko" nešiel, chápeš to?

mandzula
Dnes o 12:24
@anonym_autor

@mandzula lenže ja nerandím štýlom tu som , toto je môj život a poviem ti každučku podrobnosť o sebe. Môj štýl je možno budeme kamoši a možno do budúcna viac.

@anonym_autor Kazducku nemusis, dieta vsak nie je drobnost, je to rozhodujuci faktor pre druhu stranu, ktora by mala od zaciatku vediet, do coho ide, aby zbytocne nestracala cas, ak su deti jasna stopka.

autor
Dnes o 12:25
@tiezjedna

@anonym_autor hovor si čo chceš. Môže to byť rozhodujúca informácia. Ty máš právo ju nepovedať, a on má právo ju vedieť. Nemáš právo plytvať jeho časom, čo sa deje vo chvíli, keď mu dieťa zatajíš, pretože inak by na žiadne "stretko" nešiel, chápeš to?

@tiezjedna no lenže ty nie si ja a nežiješ môj život a tam aj končím debatu .

tiezjedna
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@tiezjedna no lenže ty nie si ja a nežiješ môj život a tam aj končím debatu .

@anonym_autor a to niekde tvrdím? Ja ti len hovorím, aby si bola fér. Vo finále si tým ušetríš aj ty sklamanie...

monro
Dnes o 12:42

Neviem, ako ste sa zoznámili, ako došlo k tomu, že ste šli spolu na kávu, či to bola zoznamka alebo ste sa poznali z videnia...ale ak by to, že máš dieťa, vedel, možno by ste na tú kávu ani nešli a mohla si mať o negatívny zážitok v živote menej.

leidin
Dnes o 12:57

A to on povedal, ze je mu jedno, aka je a automaticky sama s dietatom je kurva s bastardom? Lebo znie to akoby si si len domyslela, ze vsetky take zeny tak berie a ten vyklad prebehol len v tvojej hlave a nie z jeho ust. Ved ti to aj odkazal.

anonym_38221d
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@anonym_autor ty si ides stale svoje o sukromi. To o tebe nikto nevie, ze mas dieta:? Nikto z okolia? To nie je informacia, ze vlastnis majetok, alebo mas momentalne menzes. tato informacia nespada do kolonky sukromna. Je to velmi zavazna informacia na to, aby som s niekym ne/randila. Ty tiez nemas pravo oberat o drahocenny cas niekoho, kto nechce cudzie dieta. Tvoje chovanie nie je o nic lepsie ako jeho. Preco by mal on s niekym travit cas na kave a kolaciku s niekym, s kym nema rovnake hodnoty? Keby si bola ferova, tak mu to povies hned a jemu usetris kavu. Na mna keby to chlapik vybalil po 3 dnoch, tak sa ho opytam, ci mu drbe.

stanislavicenka
Dnes o 13:12
@anonym_autor

@anonym_autor skoda, ze tomu vlastne nerozumies. Dieta je tvojou sucastou, to chapes.
Sama srba limitujes svojim nepochopenim.
A stale sa vraciam k tomu, ze jeho vulgarne vyjadrovanie ktorymkolvek smerom nie je v poriadku

stanislavicenka
Dnes o 13:16
@anonym_38221d

@anonym_autor ty si ides stale svoje o sukromi. To o tebe nikto nevie, ze mas dieta:? Nikto z okolia? To nie je informacia, ze vlastnis majetok, alebo mas momentalne menzes. tato informacia nespada do kolonky sukromna. Je to velmi zavazna informacia na to, aby som s niekym ne/randila. Ty tiez nemas pravo oberat o drahocenny cas niekoho, kto nechce cudzie dieta. Tvoje chovanie nie je o nic lepsie ako jeho. Preco by mal on s niekym travit cas na kave a kolaciku s niekym, s kym nema rovnake hodnoty? Keby si bola ferova, tak mu to povies hned a jemu usetris kavu. Na mna keby to chlapik vybalil po 3 dnoch, tak sa ho opytam, ci mu drbe.

@anonym_38221d presne

autor
Dnes o 13:22

ešte raz , ja som sa nikoho nepýtala na správnosť či mám alebo nemám cudziemu človeku hovoriť o svojom súkromí . Je to pre mňa cudzí človek ktorého nepoznám a prvýkrát som videla na káve. Pre niektoré je to informácia ktorú zdeľujete hocikomu s kým idete na kávu , ja to nerobím a nebudem to robiť ani do budúcna. Tie ktoré to robiť chcú nech tak robia.
To že som nepovedala o tom to mi práve naopak ušetrilo zrejme ďalšie sklamanie kedy by muž korigoval svoje správanie do momentu kedy by sa so mnou vyspal a potom ako som napísala by som bola pre neho kurva s bastardom čo dala aj jemu . Takže kľudne to mohlo dopadnúť aj takto a to by bolo pre naozaj sklamanie. Takto som sa hneď na začiatku zbavila niekoho kto má takéto zmýšľanie a on ho naozaj má takéto ,lebo je viem presne ako to prebiehalo pri stretnutí s jeho kamarátmi . A naozaj mnohí muži takto rozmýšľajú o slobodných matkách .
Tie ktoré by ste s ním viedli diskusiu a vysvetľovali mu že takto sa nerozpráva a je to pre vás neprípustné , kľudne hovorte, pre mňa je to strata času a nebudem ho investovať do takéhoto muža.
To že je dieťa mojou súčasťou , ok je ale je aj mojím súkromím a nezdieľam ho s hocikým , začnem túto moju súčasť zdieľať až vtedy keď budem mať s kým zdieľať a tu som nemala na začiatku keď idem s niekým na kávu len tak sa porozprávať nezáväzne. Takže možný kamarát s možným vývojom do budúcna, to bol a nič viac. Ja som neprekročila ani len hranicu kamarátstva.
O tom čo a kedy komu poviem rozhodujem ja a chápem že môj pohľad na vec sa nestotožňuje s pohľadom hneď teraz a tu . Len otázka znela odo mňa inak .

mandzula
Dnes o 13:43

V úvode píšeš "reagovali by ste na to?", až potom, v ďalšej diskusii, sa pýtaš, či mu dať druhú šancu a zároveň píšeš, že načo niekomu niečo vysvetľovať, míňať energiu a vybavovať sa s niekým, kto má takéto zmýšľanie a vysvetľovať pre teba nevysvetliteľné. Už som sa ťa pýtala, že vlastne neviem, čo chceš počuť, neodpovedala si mi. Pýtaš sa tu na druhú šancu a zároveň sa s ním nechceš vybavovať. V poslednom príspevku zas píšeš "je to strata času a nebudem ho investovať do takéhoto muža". Čo sa teda vlastne pýtaš?

autor
Dnes o 13:48
@mandzula

V úvode píšeš "reagovali by ste na to?", až potom, v ďalšej diskusii, sa pýtaš, či mu dať druhú šancu a zároveň píšeš, že načo niekomu niečo vysvetľovať, míňať energiu a vybavovať sa s niekým, kto má takéto zmýšľanie a vysvetľovať pre teba nevysvetliteľné. Už som sa ťa pýtala, že vlastne neviem, čo chceš počuť, neodpovedala si mi. Pýtaš sa tu na druhú šancu a zároveň sa s ním nechceš vybavovať. V poslednom príspevku zas píšeš "je to strata času a nebudem ho investovať do takéhoto muža". Čo sa teda vlastne pýtaš?

@mandzula opakovane píšem že viem ako reagujem ja . Ja sa pýtam ako by ste reagovali vy ? Dali by ste takémuto mužovi druhú šancu ?

mandzula
Dnes o 13:56
@anonym_autor

@mandzula opakovane píšem že viem ako reagujem ja . Ja sa pýtam ako by ste reagovali vy ? Dali by ste takémuto mužovi druhú šancu ?

@anonym_autor Nejasné je to, že tu máš x odpovedí, že nič ďalšie by s ním ženy neriešili a aj stále točíš dokola, že odpoveď nemáš.

januska12323
Dnes o 14:13

Teraz si pre neho kurva s dieťaťom, ktorá mu nedala, koho to zaujíma? Nič by som cez kolegu už neposielala za odkazy, mal šancu, pokašľal ju môže hľadať inú. Neviem prečo by si sa s ním chcela znova stretnúť.

elviku11
Dnes o 14:15
@anonym_autor

ešte raz , ja som sa nikoho nepýtala na správnosť či mám alebo nemám cudziemu človeku hovoriť o svojom súkromí . Je to pre mňa cudzí človek ktorého nepoznám a prvýkrát som videla na káve. Pre niektoré je to informácia ktorú zdeľujete hocikomu s kým idete na kávu , ja to nerobím a nebudem to robiť ani do budúcna. Tie ktoré to robiť chcú nech tak robia.
To že som nepovedala o tom to mi práve naopak ušetrilo zrejme ďalšie sklamanie kedy by muž korigoval svoje správanie do momentu kedy by sa so mnou vyspal a potom ako som napísala by som bola pre neho kurva s bastardom čo dala aj jemu . Takže kľudne to mohlo dopadnúť aj takto a to by bolo pre naozaj sklamanie. Takto som sa hneď na začiatku zbavila niekoho kto má takéto zmýšľanie a on ho naozaj má takéto ,lebo je viem presne ako to prebiehalo pri stretnutí s jeho kamarátmi . A naozaj mnohí muži takto rozmýšľajú o slobodných matkách .
Tie ktoré by ste s ním viedli diskusiu a vysvetľovali mu že takto sa nerozpráva a je to pre vás neprípustné , kľudne hovorte, pre mňa je to strata času a nebudem ho investovať do takéhoto muža.
To že je dieťa mojou súčasťou , ok je ale je aj mojím súkromím a nezdieľam ho s hocikým , začnem túto moju súčasť zdieľať až vtedy keď budem mať s kým zdieľať a tu som nemala na začiatku keď idem s niekým na kávu len tak sa porozprávať nezáväzne. Takže možný kamarát s možným vývojom do budúcna, to bol a nič viac. Ja som neprekročila ani len hranicu kamarátstva.
O tom čo a kedy komu poviem rozhodujem ja a chápem že môj pohľad na vec sa nestotožňuje s pohľadom hneď teraz a tu . Len otázka znela odo mňa inak .

@anonym_autor ake tajne sukromie tu stale omielas???? Ved by si mu neukazala fotku dietata, ani jeho meno by si mu nemusela povedat, ani rodne cislo, ani adresu, kde byvate. Nic.
Len skratka fakt, ze mas 5-rocne dieta. A nech sa sam pred prvym rande rozhodne, ci ta vobec chce spoznavat.
To by bolo ovela viac fer ako to, co si urobila teraz.

elviku11
Dnes o 14:18
@anonym_autor

@anonym_autor a druha vec - aka nahodicka, ze akurat, ked si sa chystala mu to povedat na tretom rande, mal on blbu poznamku. Podla mna keby ste boli aj na siestom rande, tak by si mu to este stale nepovedala, len cakala, nech sa dostatocne namota, aby mu potom uz dieta nevadilo. Taky dojem mam z tvojho detinskeho spravania.

bludna
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@dm1 nie nechápem . Ja mám právo si svoje súkromie chrániť a teraz sa mi to nanajvýš aj ukázalo že to bolo správne. Ono to mohlo skončiť aj tak že ma dostane do postele pár krát a potom budem kurva s bastardom ktorú sundal . A presne ako tu napísal aj jeden chlap , keby mal túto informáciu svoje správanie by zrejme prispôsobil ( a to písal muž ) . A to že som odišla nie je odveci , je to reakcia presne tomuto adekvátna, načo niekomu niečo vysvetľovať a míňať na neho energiu, niekedy treba riešiť situácie bez slov.

@anonym_autor Prosim ta, ty si z ktoreho storocia prisla? Si nesvojpravna? Potrebujes aby niekto rozhoval za teba? Ake dostanie do postele? Sex je snad konsenzualna zalezitost, pokial nejde o znasilnenie, tak o akom dostani do postele melies?! 😀

anonym_38221d
Dnes o 14:39
@anonym_autor

@anonym_autor v prvom rade by som nedala šancu takému človeku ako si ty. Nespomenúť dieťa je pre mňa absolútna stopka. Klameš v dôležitej veci a už by som ti v ničom neverila.

Pises: že takto sa nerozpráva a je to pre vás neprípustné , kľudne hovorte, pre mňa je to strata času a nebudem ho investovať do takéhoto muža.

On do teba mohol investovať čas? Ty si stále len ja ja ja ja, na nikoho jiného neberieš ohlady.