Nezvyčajné zážitky z prvého rande
Toto sa mi stalo na rande. Isla som s chalanom na rande. Bola to taka mala restiko kaviaren. Objednali sme si len kavu a rozprávali sme sa. Ja som si odskocilana wecko a vratila som sa k stolu. Zase sme kecali...no a teraz pointa. Zrazu prišiel čašník a pirniesol mu na stôl pizzu. On si medzitým objednal len pre seba..a začal jesť. Pozeram jak puk ze ci dobre vidím. Uz sme sa nikdy potom nevideli.
Asi mu vyhladlo 🤷 😀...
@anonym_autor no tak asi dobre,že ste sa už nikdy nevideli 😀😀
@anonym_autor kks, to ako mohol? choré..
Si pozrite na kanáli Vox o 18.00 first date
Prvé rande
@anonym_autor ako velmi si opustena ze potrebujes toto zdielat na konikovi?
@anonym_autor ako velmi si opustena ze potrebujes toto zdielat na konikovi?
@anonym_24f78b ako veľmi sa hanbíš za túto správu že si ju musela dať ako anonym? 😜
Aký zmysel má táto diskusia? Toto je prìspevok ako z Bravíčka spred pár rokov.
@anonym_24f78b ako veľmi sa hanbíš za túto správu že si ju musela dať ako anonym? 😜
@zuzanka.zuzu hanbim sa za autorku, radsej s nou nechcem byt spajana
@anonym_autor Ja som raz mala take relativne smutne rande. Kamoska zosnovala pre mna a jedneho jej kamarata rande naslepo. S obidvomi nami sa dohodla na spolocnom kine a ked sme tam prisli, ukazalo sa, ze je to rande pre nas dvoch, nechala odkaz v pokladni. Ako napad to bolo mile, len bohuzial sa ukazalo, ze ten chalan je v skutocnosti zalubeny do nej. Cely cas bol smutny, zroneny a dost rychlo isiel domov, bolo mi ho luto.
@anonym_autor Ja som raz mala take relativne smutne rande. Kamoska zosnovala pre mna a jedneho jej kamarata rande naslepo. S obidvomi nami sa dohodla na spolocnom kine a ked sme tam prisli, ukazalo sa, ze je to rande pre nas dvoch, nechala odkaz v pokladni. Ako napad to bolo mile, len bohuzial sa ukazalo, ze ten chalan je v skutocnosti zalubeny do nej. Cely cas bol smutny, zroneny a dost rychlo isiel domov, bolo mi ho luto.
@marianarem keď to kamoška vedela, že ju má rád a tak mu chcela pomôcť sa od nej odmilovať, tak to mala hlúpy nápad.
@anonym_autor máš aspoň skúsenosť akí niektorí muži sú. Pizza je mu dôležitejšia ako ty. Niektorým toto fakt nedocvakne. Nabudúce sa spýtaj ho aké filmy má rád a čo vraví na film Serendipity. Každý muž by mal byť aspoň trochu romantik a vedieť čo to vo filmoch a rozprávkach znamená.
Hahahaha to je moc 😃
Ale som sa dobre pobavila
Ste suche jak 3dnove rozky niektore
Uz aj diskusia na pousmiatie je problem
Ja by som si objednala svoju 😅
Ja som raz dávno bola na káve s jedným človekom, v podstate susedom. Zavolal ma do piatej cenovej, kde on si dal 4 veľké pivá a ja kávu do skla (turka), lebo inú tam nemali. Pri odchode som si chcela zaplatiť moju úhradu - vtedy 1 eur. On že nie, že ma pozýva. O dva dni mi písal sms, kde mi poslal číslo účtu, na ktoré mu mám poslať 1 eur. Dala som do obálky 5 eur, a hodila som mu ju do schránky. Nech má do budúcnosti aj pre iné dámy na kávičku 🙂.
@anonym_autor kamoška má tiež super zážitok z prvého rande. Chlap prišiel pre ňu pred byt ale vraj mu treba na wc či by nemohol k nej. Tak povedala že jasné nech si odskočí. Počas rande v reštaurácii sa stale hmyril tak sa ho spýtala čo sa deje a on jej na to odpovedal že nevie že si asi zle utrel zadok že on doma používa bidet. No mimo toho vraj fakt super rande odviezol ju domov a tam ju v záchode čakalo jedno obrovské prekvapenie🤣🤣 naklátený plný záchod zahadzane hordou papiera a nesplachnute
@anonym_autor kamoška má tiež super zážitok z prvého rande. Chlap prišiel pre ňu pred byt ale vraj mu treba na wc či by nemohol k nej. Tak povedala že jasné nech si odskočí. Počas rande v reštaurácii sa stale hmyril tak sa ho spýtala čo sa deje a on jej na to odpovedal že nevie že si asi zle utrel zadok že on doma používa bidet. No mimo toho vraj fakt super rande odviezol ju domov a tam ju v záchode čakalo jedno obrovské prekvapenie🤣🤣 naklátený plný záchod zahadzane hordou papiera a nesplachnute
@anonym_3b53c9 😱 ty kokos 😄😄
Ja som si musela na prvom rande odskočiť cikať za kríky 🤷♀️ prechádzali sme sa okolo jazera a ja mam hyperaktívny močový mechúr 😃 problém to nebol vzal to v pohode
@anonym_3b53c9 fuuj hnus
@anonym_autor možno dúfal, že budeš na toalete dlhšie a stihne ju zjesť, kým sa vrátiš. Fakt dilino žgrlavé.
Vieš čo, my tu na koníkovi sme sa zasmiali, ale pre teba je dobré, že sa táto črta ukázala takto skoro a nestrácala si viac času s týmto úkazom...
Mne je čudné kde na to chodíte? Toto sa nemôže stať ano v rómskej osade. 🤣
Ako takí ludia môžu existovať (na margo toho WC).
To s tou pizzou je len uhol pohladu. Veď nech sa naje keď mu chutí, ak pritom rande bude prebiehať ďalej, a kecáme a rozumieme si tak kľudne. Nestarám sa do druhých, kým mi nerobí zle, alebo nerobí výtržnosti, tak nech si robí čo chce. Nech je a pije čo chce. Ja som sa vždy sústredila na chalana, nie na to čo pritom jedol/pil a kolko.
Ja som bola s takým vonku že si priniesol so sebou ako keby šiel na výlet. Sedíme na lavičke kecáme, a zrazu vybalí doma robenú svačinu… Ja mám všelijakých spolužiakov, kamarátov, tak som zvyknutá na všeličo a nečudujem sa. Každý jak mu pasuje.
@anonym_3b53c9 moje nervy 😂

@anonym_autor Neponukol ta? 😆