icon

Oplatí sa ešte skúšať Pokec zoznamku?

17. apr 2026

Oplatí sa ešte skúšať túto zoznamku ?

Strana
z2
anonym_22d848
18. apr 2026
@anonym_df4d0d

Ja som si na pokeci našla manžela. V októbri sme sa našli, v marci zasnúbili a v júli bola svadba. Teraz v júli to bude 20 rokov. 🙂

@anonym_df4d0d pred 20 rokmi sa zoznamovalo lepsie, lebo vsetko bolo nove. Normalni sa na zoznamkach uz minuli a zostali tam len zufalci, o ktorych by nikto ani lopatu neoprel. Plati to o muzoch aj zenach.

ivicatolic
18. apr 2026

@anonym_autor na hociktorej zoznamke sú uchýli aj slušní, takže je to len a len o tebe a na tebe 👉

sova7
18. apr 2026

To už pár rokov so zoznamkou nemá nič spoločné. Zbierka zufalcov a psychopatov

anonym_5cbbea
18. apr 2026

Na pokeci je ťažké nájsť normálnu ženu, vela z nich ponúka sex alebo úroveň komunikácie je základná škola. Občas sa ale podarí stretnúť aj normálnu, je to ťažké ale nie nemožné. Máloktorá odpíše ale z tých čo áno, už je na tebe ako vieš zaujať. Ak ti tu 6 žien napíše, že tam nikto normálny nie je, neznamená to, že úplne nikto. Či už využiješ túto sociálnu sieť alebo inú ako introvert je úplne jedno, spoznať sa dá všade. Ide o to, či ju bude baviť komunikácia s tebou.

canany
Včera o 07:20

Ja som dvakrat skusala pokec s rozdielom 2 rokov na zoznamenie po rozvode. Vsetko len hulvati, zenati so zaujmom len o sex. A ked som ich odmietla, este mi vynadali a dehonestovali vzhlad, aj ked len z foto. Asi si mysleli, ze som nejaka zufalka rozvedena s 2 detmi. Aj som mala napisane, co hladam a v kuse nejaky debil pisal. Parkrat som sa stretla, ale vzdy som mala pocit, ze nie su uprimni a hraju len divadlo. Jeden sa uz chcel rovno zenit a to sme sa ani nevideli nazivo. Vzdala som to. Na zoznamky sa uz nespolieham. A odmietam platit zoznamke, aj ked kolegyna si tak nasla pred par rokmi. Len to ako sa otocila kvoli nemu k psovi, ktoreho piplala roky a zrazu ho zavrhla kvoli muzovi, mi ukazalo, ze chlapi za to nestoja. Ak ma nemiluju, taku aka som a chcu si ma prisposobovat podla seba, skoda vyhodenych penazi na zoznamku. Neverim muzom uz vobec. Budem radsej sama. Takze pokec na vazne zoznamenie dnes uz radaej neskusat, pokial nechces prechadzat sklamaniami.
Inac pozeram cinske a korejske filmy a citala som aj o korejskej kulture zoznamovania parov, robi sa to cez znamosti. Ten ma slobodnu kamosku, ta kmosa a idu na blind date. Skor by som sla tymto smerom, kedze si este mlady, toto je realne pre teba ako pre mna staru kozu len v praci a lietajucu okolo deciek.

marco76
Včera o 18:13
@anonym_f01871

@anonym_autor ako som pisala vyssie 45-50r, staci citat. Ako na pokeci.

@anonym_f01871 .. a odkiaľ si ?

anonym_f01871
Včera o 18:16
@marco76

@anonym_f01871 .. a odkiaľ si ?

@marco76 Košice

marco76
Včera o 18:18
@anonym_f01871

@marco76 Košice

@anonym_f01871 .. zaujímavé .. vieš sa nejako kontaktovať ? .. tiež som

anonym_f01871
Včera o 18:21
@marco76

@anonym_f01871 .. zaujímavé .. vieš sa nejako kontaktovať ? .. tiež som

@marco76 veď si žena...

marco76
Včera o 18:24
@anonym_f01871

@marco76 veď si žena...

@anonym_f01871 🙂)) .. to určite nie

anonym_f01871
Včera o 18:27
@marco76

@anonym_f01871 🙂)) .. to určite nie

@marco76 no máš tu ženský avatar. Určite by si si ho dal mužský, ak by si bol muž, nie?

marco76
Včera o 18:30
@anonym_f01871

@marco76 no máš tu ženský avatar. Určite by si si ho dal mužský, ak by si bol muž, nie?

@anonym_f01871 .. vidíš že som si ho nedal .. keď som predával pred 10 rokmi bike .. bolo to jedno .. a teraz to už meniť nemienim ..

anonym_f01871
Včera o 18:33
@marco76

@anonym_f01871 .. vidíš že som si ho nedal .. keď som predával pred 10 rokmi bike .. bolo to jedno .. a teraz to už meniť nemienim ..

@marco76 tak ja by som radšej spoznala muža, čo nie je na MK a ak už by z nejakých dôvodov bol, tak nech má riadny mužský avatar a neskrýva sa za ženu.

marco76
Včera o 18:35
@anonym_f01871

@marco76 tak ja by som radšej spoznala muža, čo nie je na MK a ak už by z nejakých dôvodov bol, tak nech má riadny mužský avatar a neskrýva sa za ženu.

@anonym_f01871 .. asi si tu len niečo kompenzuješ .. kebyže si myslela vážnejšie na čo sa tu ponosuješ, tak by to bolo úplne jedno .. čo "reklamuješ".. pre mňa to je tiež indícia .. zúfalý určite nie som ,-)

Strana
z2