Oplatí sa investovať do speed datingu?
Zdravim,
nasiel som event na spoznavanie slobodnych ludi na stranke https://www.randevmeste.sk/ . Je tu cosi napisane, chcel by som nieco aktualneho, oplati sa investovat do takehoto eventu? Dakujem
A už len posledná vec k tomu speedatingu, že na jednej takej stránke bolo písané že prečo majú muži drahšiu vstupenku. Vraj majú nejaké extra možnosti v ich aplikácii. Lenže chémiu nedokáže zariadiť ani tá ich aplikácia, takže ja platím viac ako ženy v podstate za nič. To je diskriminácia! Kde je rovnosť pohlaví?
A už len posledná vec k tomu speedatingu, že na jednej takej stránke bolo písané že prečo majú muži drahšiu vstupenku. Vraj majú nejaké extra možnosti v ich aplikácii. Lenže chémiu nedokáže zariadiť ani tá ich aplikácia, takže ja platím viac ako ženy v podstate za nič. To je diskriminácia! Kde je rovnosť pohlaví?
@podvody aj niektoré zoznamky máš také, kde žena neplatí ale muž áno ...a dôvod neviem 🤷♀️ ale aj tak na tej zoznamke bolo 90% divných sexuchtivých mužov 😁😁😁
@podvody Len je to o tom že muži viac zarábajú väčšinou, nie je fér aby platila napríklad 50 eur žena s príjmom 1000 eur a muž s príjmom 1900...
@podvody to preto aby odfiltrovali socky a zberacov odpadu.
@podvody aj niektoré zoznamky máš také, kde žena neplatí ale muž áno ...a dôvod neviem 🤷♀️ ale aj tak na tej zoznamke bolo 90% divných sexuchtivých mužov 😁😁😁
@earlgrey však toto je haluz, lebo ešte ani ten marketingový ťah, že ženám to dajú zdarma len aby prišli, a ajtak neprišli. Na každej zoznamke je násobne viac mužov ako žien. Aj na počet užívateľov. Aj na počet inzerátov.
@podvody Len je to o tom že muži viac zarábajú väčšinou, nie je fér aby platila napríklad 50 eur žena s príjmom 1000 eur a muž s príjmom 1900...
@marsmykkok to je blbosť, všetky kamošky zarábajú viac ako ja. Keby som mal príjem 1900€ to by som bol král.
@podvody to preto aby odfiltrovali socky a zberacov odpadu.
@anonym_3f96ec na jarmoku to zabralo. Keď boli koncerty zdarma, tak sa tam stále motali cigáni, bezdomovci, socky... Otravovali ludí. A odkedy je to spoplatnené, hneď iná úroveň. Aj brat bol prekvapený že sa tam nemotajú socky.
Na oboch platformách organizujúcich speedating, majú ženy lacnejšie vstupné. Robili to aj takí Dunajskostredčania pre slovenských maďarov, a bolo že kde sa treba prihlásiť a ani sa neozvali. Tam boli nižššie ceny.
@marsmykkok MUZI zarabaju viac, nie tento nepodarok co muza pripomina len udajmi v obcianskom preukaze.

Už neviem na ktorom fóre to bolo, ale dal som fotku s Ferom, a niekto dal komentár že: Už viem prečo ste vy dvaja stále nezadaní.