Písanie mi dvíha ego, no stretnutia sa bojím. Začarovaný kruh?
Ahojte, volám sa Katka..(Katka samozrejme nie som, ale nejako bolo treba začať, tak budem Katka). Som sama, rozvedená už 7 rokov a mám 10 ročného syna.
Asi pred 5 rokmi som sa začala cítiť sama, a tak som sa prihlásila na zoznamky.. vlastne hneď na viac. Bado, Fb dating, Pokec a rôzne zoznamovacie skupiny na Facebooku. Mám na krku štyridsiatku a na prvý dojem možno nevyzerám až tak zle. Na zoznamkách mám síce asi 5 rokov staré fotografie, ale občas sa niektoré podaria a pridávam aj novšie.Už to však vôbec nie je ľahké a sem tam pomôže AI, sem tam nejaký filter. Postavu mám štíhlu, takže si môžem dovoliť aj fotky postavy. Ale… tam to končí. Veď to poznáte.. telo po pôrode a 40 rokov bez starostlivosti. Prsia nemám skoro žiadne a aj tie, čo mám… radšej budem ticho. Zadok pri mojich 47 kilách si asi viete predstaviť, že nemám skoro žiadny. A popri práci a starostlivosti o dieťa si to nedokážem zlepšiť. Skrátene.. idem na rande, sex je.., ale vidieť ich sklamanie a viac sa obyčajne neozvú... Ale o tomto to nemalo byť. Proste si začínam zvykať, že pre mňa je zaujímavejšie si písať než čeliť osobným sklamaniam na stretnutiach. Denne mi síce píše veľa chlapov.. tie, čo ste na zoznamkách, to viete a ja si môžem vyberať. A tak aj robím, vyberám tých najlepších, ktorí stoja za niečo. Ale (za niečo ) dnes už znamená už len aspoň (2 týždne písania si a nic viac).. Pretože každý jeden zhruba do dvoch týždňov, ma začne ťahať a pozývať na stretnutie, ktorým sa ja už vyhýbam. A preto to nakoniec aj tí najlepší skončia. Je to ako pretek, ktorý viete, že dopredu prehráte.
Neviem… na rande sa už bojím chodiť, lebo zle dopadne, a preto na ne ani nechodím. Písanie ma síce uspokojuje a dočasne sa cítim obdivovaná, zdvíha mi to sebavedomie, ale nie natoľko, aby som niečo racionálne vymyslela a urobila.. Predtým to bývalo.. rande, sex na prvom či druhom rande a koniec. Dni depresie, vymazanie zoznamky… a zase dookola.
Dnes… dnes je to písanie. Teší ma záujem aj od viacerých naraz, obdivovanie, rozprávanie vecí, z ktorých vznikajú motýle v bruchu. Tešenie sa, že zajtra ráno si budeme písať znovu… až do momentu, kedy ma pozvú na rande.. A ja musím povedať nie... Nie preto, že čakám na toho pravého ? Alebo preto, že mi to už vyhovuje takto? Alebo sa bojím opätovného sklamania? ja už ani neviem prečo NIE ..
A co vlastne chces? Pisat si? Stretavat sa? Randenie? Sex? Mozno by pomohlo nemotat sa s tolkymi chlapmi naraz, vybrat si a mozno na tom nejak zacat pracovat, ked chces viac. Nemyslim si, ze po tom sexe by sa zlakli teba a zdupkali. Proste viacej nehladali, normalna vec. Ked chces nieco viac, tak sa k tomu treba inak postavit a nie ze idem na rande a koncom v posteli.
Nikto nie je dokonaly. Ked nie si spokojna s prsiami, zacni cvicit, behaj a vytrenuj nieco ine na sebe, co bude pritazlive - brucho, zadok a ten sa bude muzom pacit. Ale ked ani jedno (prsia), ani druhe (zvysok postavy), tak sa budes dalej tocit v kruhu. Hladaj niekoho, co tiez nie je dokonaly a bude ta chapat. Lebo ak podvedome hladas topku muza mimo tvoj level, pojdete na rande, samozrejme, ze ten muz bude sklamany, uz sa neozve a stratili ste obaja dalsi cas.
Prečo je sex hneď po prvom či druhom rande? Veď práve o to tým mužom ide... Rande predsa neznamená sexovať. Treba si uzrejmiť, čo vlastne chceš. Byť využívaná alebo normálne sa stretnúť, spoznať a porozprávať.
V com je sex taky zly, ze sa to nezopakuje? Ak mas blbe sebavedomie, prsia si vies dat spravit...
Vytvorila si si obranný múr cez ktorý nikoho nepúšťaš, lebo sa bojíš sklamania.
Neviem, čo máš za prácu ani kedy ti začína pracovná doba, ale pokiaľ vie syn ísť sám do školy, tak choď do fitka ešte pred pracovnou dobou - 45min stíhaš aj keby si mala doma robiť len drepy a výpady a cvičiť s vlastnou váhou. Ja vstávam o 5 ráno aby som si odcvičila a o 8 už zarezávam pri PC. Je pravda, že mám o 10 rokov menej a nemám deti, ale robila som to už od školských čias. Neupravuj si prosím fotky cez AI - klameš tých mužov a jasné, že potom ostanú šokovaný, aj keď ten sex máte.
Asi ti len o sex nejde, keďže sa s nimi viac nestretávaš. Ty hľadáš spojenie, intimitu, ktorá sa sexom vytvoriť nedá.
Aktualizuj si fotky - nalíč sa jemne, uprav si vlasy - na youtube máš plno tutoriálov. Vyretušuj si max nejaké vyrážky, ale nesnaž sa vyhladiť si každú vrásku - je to potom vidieť na tých fotkách.
Používaj retinol - pleť bude krajšia a jemné vrásky sa zredukujú. Staraj sa o seba, žena !! Ani ty by si nechcela plešatého, bachratého chlapa čo sa o seba nestará, keďže si vyberáš to najlepšie (právom a chápem).
Najlepšie čo môžeš urobiť - choď na rande, neboj sa toho, sex až po 2-3 týždňoch stretávania sa. Ak chlapovi dáš na prvom, druhom rande - pomyslí si, že to tak robíš s každým a stratí záujem. Muži chcú ženu dobývať aj keď to je klišé. Nechaj ho nech sa snaží aj on a nepíš prvá. Počkaj si nech napíše on. Musíš uňho vzbudiť záujem a zvedavosť
prepáč, ale dookola opakovať režim " rande, sex na prvom či druhom rande" asi nebude to najsprávnejšie, keď to vždy vedie ku koncu. Buď je ten sex príliš skoro alebo za veľa nestojí... Porozmýšľaj nad iným režimom
Ako ja sa ani nečudujem, ked sa s chlapom vyspíš na prvom či druhom rande. Kto chce normálny vzťah, tak takú ľahkú korisť nebude chcieť. Takže začala by som v prvom rade s tým, vážiť si sama seba.
Tak si uvedom čo chceš. Podľa mňa ideš na to zle. Chceš vzťah alebo byť s prepáčením štetka? Áno, nazvala som to hrubo ale to je presne to, čo robíš. Keby som normálny chlap, čo má záujem o vzťah a viem, že sa s každým hneď vypíš a koniec tak o teba záujem nemám. Rozumiem, že je to jednoduchšie povedať ako vykonať ale hľadaj viac v reálnom živote. Ak ťa baví turistika, pridaj sa do nejakej turistickej skupiny a možno nájdeš chlapa, s ktorým ste na tom podobne. Možností je veľa. Ale zjavne tvoja stratégia zoznamky a vyspať sa hneď s chlapom na prvom rande nefungujú, tak to zmeň. A neupravuj si fotky s AI, to je trápne.
V prvom rade by som si neupravovala fotky ziadnym filtrom lebo prist na stretko, ocakavat niekoho a pride nieco ine, trosku lepsie... je naozaj velke sklamanie. Neupravuj si fotky a budu Ta kontaktovat chlapi kt. By mali naozaj zaujem. A urcite netreba ist do postele s muzom na prvych stretnutiach. Vsak im das hned co chcu 😵💫
@anonym_autor no ja len za seba napíšem, že určite by som ani prvé ani druhé rande neriešila hneď sexom. Mám pocit, že si pre nich bola len ďalšou, ktorú vyskúšali a idú ďalej. Vzťah dvoch ľudí treba budovať.....
Vytvorila si si obranný múr cez ktorý nikoho nepúšťaš, lebo sa bojíš sklamania.
Neviem, čo máš za prácu ani kedy ti začína pracovná doba, ale pokiaľ vie syn ísť sám do školy, tak choď do fitka ešte pred pracovnou dobou - 45min stíhaš aj keby si mala doma robiť len drepy a výpady a cvičiť s vlastnou váhou. Ja vstávam o 5 ráno aby som si odcvičila a o 8 už zarezávam pri PC. Je pravda, že mám o 10 rokov menej a nemám deti, ale robila som to už od školských čias. Neupravuj si prosím fotky cez AI - klameš tých mužov a jasné, že potom ostanú šokovaný, aj keď ten sex máte.
Asi ti len o sex nejde, keďže sa s nimi viac nestretávaš. Ty hľadáš spojenie, intimitu, ktorá sa sexom vytvoriť nedá.
Aktualizuj si fotky - nalíč sa jemne, uprav si vlasy - na youtube máš plno tutoriálov. Vyretušuj si max nejaké vyrážky, ale nesnaž sa vyhladiť si každú vrásku - je to potom vidieť na tých fotkách.
Používaj retinol - pleť bude krajšia a jemné vrásky sa zredukujú. Staraj sa o seba, žena !! Ani ty by si nechcela plešatého, bachratého chlapa čo sa o seba nestará, keďže si vyberáš to najlepšie (právom a chápem).
Najlepšie čo môžeš urobiť - choď na rande, neboj sa toho, sex až po 2-3 týždňoch stretávania sa. Ak chlapovi dáš na prvom, druhom rande - pomyslí si, že to tak robíš s každým a stratí záujem. Muži chcú ženu dobývať aj keď to je klišé. Nechaj ho nech sa snaží aj on a nepíš prvá. Počkaj si nech napíše on. Musíš uňho vzbudiť záujem a zvedavosť
@anonym_348201 po 2- 3 týždňoch. 🥴 Trošku skoro, nie? Veď si nastav pravidlá, ako ty chceš, a nie ako chce chlap. Prečo s nimi máš sex prakticky hneď? Veď si vyber jedného a s ním sa stretávaj, randi, a spoznávajú a až potom, potom, keď to bude trvalejšie, vážnejšie, tak maj sex. Načo tak skoro sex a stále to isté dookola opakovať? Nerozumiem.
@anonym_348201 po 2- 3 týždňoch. 🥴 Trošku skoro, nie? Veď si nastav pravidlá, ako ty chceš, a nie ako chce chlap. Prečo s nimi máš sex prakticky hneď? Veď si vyber jedného a s ním sa stretávaj, randi, a spoznávajú a až potom, potom, keď to bude trvalejšie, vážnejšie, tak maj sex. Načo tak skoro sex a stále to isté dookola opakovať? Nerozumiem.
@anonym_bae0b6 to bol príklad. Ak by sa videli 2-3 týždne vkuse každý deň a fungovalo by to medzi nimi, tak je to podľa mňa ok. Ak by sa za 3 týždne videli raz, tak je to rýchlo.
@anonym_autor nie je to trocha podvod pre tých mužov ? Pokiaľ im dopredu neoznamiš že ide iba o pisanie a oni čakajú viac tak ich len tahaš za nos .
Dat si tam 5 rocne fotky a filtre je ti na dve veci, prijdu, maju ocakavania a prijde prakticky niekto iny... par si povealo, ze zavriem oci a pretiahnem lebo som nadrzany, ale uz ti proste nezavolaju... ked ta trapia prsia, daj si spravit nove.
Ale tu je problém v niečom úplne inom. Po prvé, ďalšie stretnutie už nebýva, pretože chlapi sú sklamaní z tela. A po druhé, ide o prekročenie istej hranice, keď človeku začne stačiť samotné hľadanie a prvotné očarenie, namiesto toho, aby sa snažil dostať niekam ďalej, tam, kde bol pôvodný cieľ.
V tvári nie je nejaká veľká zmena. Skôr sú upravené boky a prsia, na fotkách. Ale nie vždy je to len filter, niekedy aj vypchávky… a to máte mnohé z vás tiež.
No nie to teda vela z nas nema 😄. Hanbila by som sa ako pes predstierat na internete ze mam dajme tomu 4ky prsia a potom ma chlap vyzlecie a tam dve ceresne. Ani podprdy nenosim take ktore by mi ich robili opticky väcsie. Ovela radsej som sama sebou.
Preco s nimi na prvom stretku mas sex ? Sebaucta nic ? Ved im das vsetko a este si o Tebe pomyslia hoc co ( samozrejme aj ty o nich, ved v tom ste si rovní).
Zažili ste už, že vám chlap vyzlečie tričko a podprsenku… a potom to tričko len natiahne späť a zrazu sa mu nechce nielen pokračovať, ale ani rozprávať?
Ale tu je problém v niečom úplne inom. Po prvé, ďalšie stretnutie už nebýva, pretože chlapi sú sklamaní z tela. A po druhé, ide o prekročenie istej hranice, keď človeku začne stačiť samotné hľadanie a prvotné očarenie, namiesto toho, aby sa snažil dostať niekam ďalej, tam, kde bol pôvodný cieľ.
@anonym_autor Preto nemajú záujem lebo ide iba o sex a nie o vzťah. Ach bože
V tvári nie je nejaká veľká zmena. Skôr sú upravené boky a prsia, na fotkách. Ale nie vždy je to len filter, niekedy aj vypchávky… a to máte mnohé z vás tiež.
@anonym_autor Nemáme 😂 Ja často ani nenosím podrsenku, lebo načo, sú malé nevysia aspoň dýchajú a slobodne lietajú cm hore dole 😂😂😂😂😂
neviem si absolutne predstaviť aby som mala sex s niekým po 2 týždňoch písania 😒
@anonym_autor Neodsudzujem ťa,sama som bola kedysi na zoznamke, aj som tam čo to vystriedala-väčšinou max 2x sex stretko. Ale dlho ma to nebavilo-asi 2 roky a potom som sa začala sama sebe hnusiť.Ale-fotky som mala vždy bez filtrov,čo najnovšie.Neprežila by som tú hanbu,keby som na rande nepríjemne prekvapila svojim vzhĺadom.Klameš nie len ich,ale aj samú seba.Možno ti to erotické písanie umelo dvíha sebavedomie,ale je to celé fejk. Ak ti to takto vyhovuje,hraj ďalej rolu inej ženy.Ale ak chceš nájsť lásku, vsadila by som na realitu a úprimnosť. Taktiež by som hľadala obyč.chlapa s chybami a kilami navyše.Lebo ani ty nie si terno. Ani sa potom nečudujem na to frflanie chlapov,čo idú na rande so sexi kočkou a príde ''vypĺznutá hrošica'' .
Ved tu nejde ci prve, ci druhe rande. Sex moze byt aj na 10tom rande a ten muz bude rovnako sklamany, ked tam tie prsia (prvotny pohlavny znak) nie su ... Muzi su posudzovani podla vysky, penazi a vzhladu, zeny iba podla vzhladu ... lebo od zien sa peniaze, ani vyska neocakavaju. Preto ten doraz "iba" na vzhlad ...
a ja by som si fotky rozhodne neupravovala - okrem toho že to neviem, neviem ani prečo by som to mala robiť ... 😒
@anonym_autor ..."A popri práci a starostlivosti o dieťa si to nedokážem zlepšiť. ..." Nic v zlom, ale sama zena popri praci a starostlivosti o JEDNO 10rocne dieta nema cas ? To nehovor ani zo srandy. Keby ze mas 3 deti ktore aktivne sportuju a ty ich vozis kristakrazom po treningoch, zapasoch, kruzkoch a neviem com ale takto ? Jedno 10rocne dieta ? Ktore samo zajde uz pomaly kamkolvek ? Netreba mu ani zadok utierat ani sople fukat z nosa ani nic podobne ? Obycajna vyhovorka. Radsej keby si menej pisala po tych zoznamkach hned by sa cas nasiel aj na cvicenie aj na vytvarovanie poriadneho zadocku 🙂 Ale ty si obycjane zavisla na sietach, na pisackach. O nicom straveny cas. Pochopim max. v puberte, ale ked dospelý clovek cca 40r. takto travi cas, no, nic v zlom, zabité hodiny. Ty sa vlastne ani nechces zoznamovat, ty chces len pisomne flirtovat. Bojis sa reality skutocneho zivota, sklamania...ako to chapem, ale budes sa tocit este viac v zacarovanom kruhu. Hned by som zrusila taketo debilne vypisovanie lebo Ta to prevalcuje a kupila si permanentku do fitka a radsej sla makat a robit silovy trening, nech budujes svalovu hmotu. Po 40tke budes potrebovat.
@anonym_autor ..."A popri práci a starostlivosti o dieťa si to nedokážem zlepšiť. ..." Nic v zlom, ale sama zena popri praci a starostlivosti o JEDNO 10rocne dieta nema cas ? To nehovor ani zo srandy. Keby ze mas 3 deti ktore aktivne sportuju a ty ich vozis kristakrazom po treningoch, zapasoch, kruzkoch a neviem com ale takto ? Jedno 10rocne dieta ? Ktore samo zajde uz pomaly kamkolvek ? Netreba mu ani zadok utierat ani sople fukat z nosa ani nic podobne ? Obycajna vyhovorka. Radsej keby si menej pisala po tych zoznamkach hned by sa cas nasiel aj na cvicenie aj na vytvarovanie poriadneho zadocku 🙂 Ale ty si obycjane zavisla na sietach, na pisackach. O nicom straveny cas. Pochopim max. v puberte, ale ked dospelý clovek cca 40r. takto travi cas, no, nic v zlom, zabité hodiny. Ty sa vlastne ani nechces zoznamovat, ty chces len pisomne flirtovat. Bojis sa reality skutocneho zivota, sklamania...ako to chapem, ale budes sa tocit este viac v zacarovanom kruhu. Hned by som zrusila taketo debilne vypisovanie lebo Ta to prevalcuje a kupila si permanentku do fitka a radsej sla makat a robit silovy trening, nech budujes svalovu hmotu. Po 40tke budes potrebovat.
@anonym_48772e ano, autorka zije online zivot. A nie je jedina taka na zoznamkach. Akonahle sa nejaka zena po pisani x tyzdnov vyhyba a posuva na zoznamke stretnutia, vies, ze nieco nesedi a vacsinou so vzhladom. Spolieha sa, ze sa snad dlhym pisanim ten vztah tak prehlbi, ze si ten muz potom nebude vsimat tolko vzhlad. Ale bude.
Na druhej strane je dost normalnych muzov, ktori doteraz nemali prilis stastia vo vztahoch (menej sebavedomi, introvertni, s priemernym prijmom...), ktori boli dovtedy odmietani ci prehliadani, kym zeny boli mladsie a krajsie. Zamerat sa na nich, pridat cvicenie, by bola schodnejsia cesta, nez sa placat na zoznamkach s muzmi, co su uz mimo autorkin level a dostavat do sebavedomia ranu za ranou.
Zažili ste už, že vám chlap vyzlečie tričko a podprsenku… a potom to tričko len natiahne späť a zrazu sa mu nechce nielen pokračovať, ale ani rozprávať?
@anonym_autor Jooj prepac, ale z Teba ide strasne zufalstvo koli tym prsiam. Ako chapem, ze po takej skusenosti s muzom, ktorý ta vyzlecie a hned aj oblecie by asi kazdy ostal obarený a takyto zakomplexovaný ale je to uplne od veci. Skus sa naozaj mat rada taka aka si a ked to nejde, tak fakt plastika a trosku to upravit ak ti to prida na sebavedomí. Lebo mne prides z tych prs velmi frustrovana.
@anonym_48772e ano, autorka zije online zivot. A nie je jedina taka na zoznamkach. Akonahle sa nejaka zena po pisani x tyzdnov vyhyba a posuva na zoznamke stretnutia, vies, ze nieco nesedi a vacsinou so vzhladom. Spolieha sa, ze sa snad dlhym pisanim ten vztah tak prehlbi, ze si ten muz potom nebude vsimat tolko vzhlad. Ale bude.
Na druhej strane je dost normalnych muzov, ktori doteraz nemali prilis stastia vo vztahoch (menej sebavedomi, introvertni, s priemernym prijmom...), ktori boli dovtedy odmietani ci prehliadani, kym zeny boli mladsie a krajsie. Zamerat sa na nich, pridat cvicenie, by bola schodnejsia cesta, nez sa placat na zoznamkach s muzmi, co su uz mimo autorkin level a dostavat do sebavedomia ranu za ranou.
@anonym_94e1be Vyhodit do kosa cely online svet treba az potom sa zacina realny zivot, realne vztahy a to co cloveka robi clovekom. Toto online vypisovanie, cisty fejk.
@anonym_autor ak sa nechceš reálne zoznamovať, spoznávať (nie sexovať), mať voľnočasové aktivity, nebuď na zoznamkách. Potom aj tí normálni muži, ktorí by ťa mohli mať radi takú, aká si (nie kvôli prsiam a zadku), sú len zbytočne zavádzaní a strácajú s tebou čas - a aj ty s nimi.

Možno by stačilo nastaviť sa na príjemný večer a nerátať to hneď ako rande so sexom.