Píše viacerým ženám naraz. Čo robiť?
Ahojte, skúste mi povedať, ako by ste sa zachovali my. Mám na jednej zoznamke dva profily. Ten druhý som si vytvorila, lebo na tom prvom ma tam atakoval jeden človek, ktorý si vytváral stále nové profily, a vypisoval mi z nich. Tak ma to prestalo baviť a vytvorila som si druhý profil. Ten prvý som ešte nezrušila. Na druhom si teda aktívne píšem. Napísal mi veľmi sympatický muž, písali sme si dlho, aj sme si volali viackrát, už on navrhuje stretnutie. Samozrejme tvrdí, že sa so žiadnou ženou nestretol zo zoznamky a že som prvá ktorej napísal 😉. No samozrejme, že tomu neverím, ale tak dala som mu šancu. vyzerá to tak, že už sa ideme stretnúť... ale... nalogovala som sa po čase na prvý profil a tam vidím, že aj tejto žene napísal. A to zhruba v tom čase, keď už sme našu komunikáciu presunuli na mobil. Zamrzelo ma to. Ja totiž nekomunikujem nikdy s viacerými súčasne. Vždy dám šancu jednému mužovi a keď to nevyjde, idem ďalej. Mám teraz v sebe block. Čo by ste urobili vy? Neriešili to?
Navyše ste sa ani nestretli. Pisat si na zoznamke len s jednym chlapom a hned ho brat ako mozneho partnera mi pride naivne a ako strata casu. Neviem si predstavit pisat s jedinym chlapom 2-3 mesiace, kym sa stretneme a na stretnuti potom zistit, ze tadial cesta nevedie a tak pokracovat roky ?? Ja by som si chlapa vybrala az po niekolkych stretnutiach a az potom prerusila ine zoznamovanie sa. Za mna to prilis prezivas.
@anonym_783b69 súhlasím 👍
Vieš, to je tak. Pýtala si sa, odpovedal...áno, nepovedal pravdu, ale keby povedal, tiež by Ťa to nepotešilo. Tu žiadna odpoveď nie je správna. V dnešnej dobe je úplne normálne, že si najprv píšeš s viacerými a vyberieš si z nich toho jedného.
@viestta nemam rada klamstvo. Keby povedal, vies co komunikujem s viacerymi zenami, zatial to nikde nie je vazne, s niekym si piseme, s niekym si volame... bola by to fer odpoved. Ale ak mi povie, ze ziadnu inu zenu neriesi a som jedina zena, ktorej napisal. Tak to je klamstvo. A pre mna no go.
@anonym_autor Dobre robis. Klamatva netreba tolerovat. Takto moze zavadzat 20rocny chalan. Ale zrely muz si musi vediet stat za svojim a nebat sa vyjadrit svoj nazor a konanie.
Ja som velmi zasadova a prisna v tychto veciach. Ale ked som bola na ZOZNAMKE s cielom najst si potencialne vaznu znamost, uplne normalne som si pisala aj s viacerymi naraz. Nevidim dovod nepisat, ak Vas vztah nedosiahne nejakej vacsej serioznosti. A tym nemyslim ze ste presunuli svoje pisanie na mobil, prepac, ja na tomto nic zle nevidim uplne racionalne.
Ja mám zoznamku a komunikujem s viacerými. Prečo by som nemohla? Jedine vtedy s tým prestanem, keď sa s nejakým daným človekom stretnem, aj to len vtedy, ak si s ním rozumiem. Stalo sa mi to, že sme po stretku zostali len kamaráti, takže zoznamovanie išlo ďalej. Takí, ktorým vadilo, že nekomunikujem len s nimi – dostali ignor. 🙂 Načo scény, keď sa ešte ani nepoznáte? To si musí teraz písať jedine s tebou? Veď ste sa nikdy nevideli, ale ak klamal, že si s nikým iným nepíše, tak je to trochu blbé asi.
Tak som rád, že už sa nemusím zoznamovať cez internetovú zoznamku. Ako chlap som si tam užil svoje, kde sa priemerné baby hrali na nedostupné kočky a ženy si tam vyberali chlapov ako obchode 😀. Ja osobne som si tam nikdy dlho nevypisoval, v podstate som hned tlačil babu k osobnému stretnutiu a kupodivu ho aj vačšina žien chcela. Ale viac krát sa mi stalo, že som babu vytiahol na rande, ale ona takticky hrala neutrálnu hru (aby mohla rýchlo vycúvať keby niečo) a pritom v pozadí si riešila ešte daľších troch a naťahavala čas, lebo "čo ak príde niekto lepší". Potom ste bežne zažili, že ste sa s babou stretli, ona vás odsunula niekde do "vyčkávacieho priestoru", vypisovala si si s vami cez mobil, zatial sa stretla s inými a potom zase išla s vami na rande, takže medzi prvým a druhým rande prešli aj 3-4 týždne !!! Za seba poviem, že keď som stretol naozaj zaujímavu ženu, tak som sa sústredil len na ňu ! To čumíte, ženy, čo? 😀
Mne tiež vadia klamstvá,uzavrela by som to
Ja som velmi zasadova a prisna v tychto veciach. Ale ked som bola na ZOZNAMKE s cielom najst si potencialne vaznu znamost, uplne normalne som si pisala aj s viacerymi naraz. Nevidim dovod nepisat, ak Vas vztah nedosiahne nejakej vacsej serioznosti. A tym nemyslim ze ste presunuli svoje pisanie na mobil, prepac, ja na tomto nic zle nevidim uplne racionalne.
@anonym_d95f23 vobec nemam problem, ked muz komunikuje s viacerymi nateraz. Len nech neklame. Ze iba mne napisal, ze ziadna ina ho nezaujala, ze ziadnu ani neoslovil. Mam rada ferovych a priamych ludi. Toto neposuvam dalej.
Ponaučenie s tejto diskusie. Komunikuj aj Ty s viacerými súčasne. Nie je na tom nič amorálne alebo nečestné. Robia to rovnako muži aj ženy. Kým nie si vo vzťahu, si single a ak to chceš zmeniť v rozumnom časovom horizonte, toto je cesta. Vyraďovanie jedného po druhom Ťa skôr znechutí, ako Ti prinesie úspech. Som muž a tiež som tým prešiel, nielen že som komunikoval s viacerými súčasne, ale aj som sa stretával zo ženami. Netreba za tým ale hneď vidieť niečo, boli to nezáväzné stretnutia pri čaji, prípadne nejaká športová aktivita, ak tam bol prienik záujmov, kedy som dotyčnú zavolal na bike, turistiku, plaváreň a pod... Jedna z tých, ktoré som takto spoznal je dnes moja manželka, s ktorou mám deti. Tak nech sa Ti podarí nájsť niekoho, kto za to bude stáť 🙂
@anonym_68c729 na jednom profile mám fotku zo zadu, vidno mi iba vlasy. Na druhom profile som normálne. Ale teda ja v tomto som veľmi veľmi striktná a v tomto bode nemám záujem o stretnutie už.
@anonym_autor tak načo sem píšeš,keď si rozhodnutá
@anonym_autor tak načo sem píšeš,keď si rozhodnutá
@rozculena lebo som chcela vidieť, ako iné ženy vnímajú klamstvo muža v začiatkoch.
Podobné nevinné klamstvá v začiatkoch sú podla mňa veľmi bežné. Každý chce vyzerať pred druhým lepší, než je. A niekto proste v niečom zaklame. Asi by som v podobnom prípade určite podobnú tému nezačínala. Nepýtala by som sa na iné ženy,lebo podla mňa každá odpoveď by ťa mohla odradiť a on ťa proste chcel v tej chvíli získať,tak zaklamal.
Nerobila by som z toho vedu.
Skús sa stretnúť a spoznávať. Možno to pôjde do stratena, možno sa to prehĺbi.
@anonym_68c729 na jednom profile mám fotku zo zadu, vidno mi iba vlasy. Na druhom profile som normálne. Ale teda ja v tomto som veľmi veľmi striktná a v tomto bode nemám záujem o stretnutie už.
@anonym_autor Tak sa a ním nestretni a napíš mu aj dôvod. Klame...
@anonym_autor Tak sa a ním nestretni a napíš mu aj dôvod. Klame...
@alzbetka83 vieš čo od stredy som mu neodpísala. Od včera už komunikujem s iným mužom a zajtra sa stretneme. Čiže ja šancu dávam, len nie ľuďom, čo klamú...
@rozculena lebo som chcela vidieť, ako iné ženy vnímajú klamstvo muža v začiatkoch.
@anonym_autor v akých začiatkoch ,začiatok je oficiálne obojstranne súhlasenie so vzťahom a nie nezáväzne písanie
Ani sex neznamena začiatok niečoho medzi ludmi ,nie to ešte písanie na internete,treba si uvedomiť ,že život je tam von
@alzbetka83 vieš čo od stredy som mu neodpísala. Od včera už komunikujem s iným mužom a zajtra sa stretneme. Čiže ja šancu dávam, len nie ľuďom, čo klamú...
@anonym_autor ale ty si tiež klamala keď máš 2 profily, a ešte si ho išla skontrolovať ci nepísal na ten 1.profil. Tak o com sa bavíme? Sa zobuď. Fakt verím ze máš tých 12 rokov
@anonym_autor ale ty si tiež klamala keď máš 2 profily, a ešte si ho išla skontrolovať ci nepísal na ten 1.profil. Tak o com sa bavíme? Sa zobuď. Fakt verím ze máš tých 12 rokov
@anonym_87a8b7 ja som ho nešla skontrolovať, prišla mi notifikácia, prekvapilo ma to, na ten profil nikto nepíše. Ak by sa ma spýtal, či mám viac profilov, neklamala by som. Nemám s tým problém.
@anonym_autor v akých začiatkoch ,začiatok je oficiálne obojstranne súhlasenie so vzťahom a nie nezáväzne písanie
Ani sex neznamena začiatok niečoho medzi ludmi ,nie to ešte písanie na internete,treba si uvedomiť ,že život je tam von
@minenkaa pre mňa to nebolo nič, ani začiatok ničoho. Len písanie a pár telefonátov. Ale klamať nemusel. Snáď mu to inde prejde v pohode, u mńa si zarva.
@anonym_autor ty v každej vete píšeš niečo iné
Vies vôbec čo chces?
@minenkaa čo píšem v každej vete iné? Cituj ma prosím v čom si odporujem.
@anonym_autor začiatok
@minenkaa v čom si tam odporujem? Názov som ja nedala, to zmenila AI.
@minenkaa v čom si tam odporujem? Názov som ja nedala, to zmenila AI.
@anonym_autor Raz píšeš klamanie na začiatku a potom to pre teba nebol začiatok
Baba vsak ak to máš tak že klamstvom všetko konci ,skončila si nerieš a nie tu vypisuješ vysvetlujes
Podľa mňa si zas internetová stetka ,od jedného k druhemu ,vysvetlila si mu prečo si s ním skončila,či ostalo ticho
Uplne choré správanie máš,ako vies či písal s inými ,len preto ,že si na druhom profile našla správu od neho ,ostalo ticho chlapík to viac neriešil a nebral to ako,že niečo s niekym iným riešil
@anonym_autor Raz píšeš klamanie na začiatku a potom to pre teba nebol začiatok
Baba vsak ak to máš tak že klamstvom všetko konci ,skončila si nerieš a nie tu vypisuješ vysvetlujes
Podľa mňa si zas internetová stetka ,od jedného k druhemu ,vysvetlila si mu prečo si s ním skončila,či ostalo ticho
Uplne choré správanie máš,ako vies či písal s inými ,len preto ,že si na druhom profile našla správu od neho ,ostalo ticho chlapík to viac neriešil a nebral to ako,že niečo s niekym iným riešil
@minenkaa vobec mu nemam co vysvetlovat, jednoducho som mu povedala, ze nemam sa zaujem stretnut a za mna nie. Zaciatok komunikacie to bol. Nikde sme ani nedospeli, len sme si pisali a volali, to je pre mna absolutne nic. Cize lepsie zist z kratskej cesty. Sklamalo ma to jasne, ale som co raz dalej presvedcena, ze som urobila najlepsie ako som mohla. Klamstvo u mna nema miesto, that's all.

Navyše ste sa ani nestretli. Pisat si na zoznamke len s jednym chlapom a hned ho brat ako mozneho partnera mi pride naivne a ako strata casu. Neviem si predstavit pisat s jedinym chlapom 2-3 mesiace, kym sa stretneme a na stretnuti potom zistit, ze tadial cesta nevedie a tak pokracovat roky ?? Ja by som si chlapa vybrala az po niekolkych stretnutiach a az potom prerusila ine zoznamovanie sa. Za mna to prilis prezivas.