Píše viacerým ženám naraz. Čo robiť?
Ahojte, skúste mi povedať, ako by ste sa zachovali my. Mám na jednej zoznamke dva profily. Ten druhý som si vytvorila, lebo na tom prvom ma tam atakoval jeden človek, ktorý si vytváral stále nové profily, a vypisoval mi z nich. Tak ma to prestalo baviť a vytvorila som si druhý profil. Ten prvý som ešte nezrušila. Na druhom si teda aktívne píšem. Napísal mi veľmi sympatický muž, písali sme si dlho, aj sme si volali viackrát, už on navrhuje stretnutie. Samozrejme tvrdí, že sa so žiadnou ženou nestretol zo zoznamky a že som prvá ktorej napísal 😉. No samozrejme, že tomu neverím, ale tak dala som mu šancu. vyzerá to tak, že už sa ideme stretnúť... ale... nalogovala som sa po čase na prvý profil a tam vidím, že aj tejto žene napísal. A to zhruba v tom čase, keď už sme našu komunikáciu presunuli na mobil. Zamrzelo ma to. Ja totiž nekomunikujem nikdy s viacerými súčasne. Vždy dám šancu jednému mužovi a keď to nevyjde, idem ďalej. Mám teraz v sebe block. Čo by ste urobili vy? Neriešili to?
@anonym_autor nič by som neriesila.Vydala by som sa za neho.

Ak máš naozaj 12 rokov a si na zoznamke, potrebuješ jednu poriadnu facku, aby si sa spamätala. Vieš koľko pedofilov tam striehne na takéto hlupane ako si ty? Potom neplač. Rodičia sa o teba vôbec nestarajú?