icon

Pochváľte sa, koho ste zbalili a prečo

Dnes o 10:22

Ahojte, poďme sa dnes skúsiť trochu pochváliť, keďže je tu nejako smutno…
Moja otázka znie.... akú najväčšiu rybu ste v živote ulovili? 🙂
Myslím tým, samozrejme, chlapa, do vzťahu, na sex, na flirt…
Minister? Poslanec? Riaditeľ korporátu? Mafián? Megabohač?
Čo ste dokázali vy a kam ste to dotiahli?

anonym_34c16b
Dnes o 12:49

Čiže si vlastne ku..a? To si nám chcela oznámiť ? 🤣
A kam si to teda dotiahla?

majlo1234
Dnes o 12:50

Ja som chodila s bubenikom a soevakom undegroundovych kapiel(rozumej hravali na koncertoch pre 20 ludi😀) a s pracovnikom Ikei. Neviem, co je vacsi uspech.😀
Nepohybovala som sa nikdy v takych kruhoch holt

tilly
Dnes o 12:53
@anonym_42c289

@anonym_c373ca a ta aj pustili medzi nich , ci si sa len divala? 😃

@anonym_42c289 toto bude skôr chlap ako žena

tilly
Dnes o 12:54
@luccija

Môj muž je znamenie ryba asi to jediné som ulovila🙂
Jeden bývalý je úspešný majiteľ reštaurácie na Liptove behá po lesoch, bicykluje, stále medzi veľa ľuďmi čo už😂a teraz si našiel 28 r🤪

@luccija jej, aj môj muž je ryba 😂. Tak to som dobrú rybu ulovila 👍

tilly
Dnes o 12:56
@anonym_83f9d1

Aha súťaž o najväčšiu zlatokopku. Aká je hlavna výhra?

@anonym_83f9d1 no veď zlato 😂. Mačacie 🙊

tilly
Dnes o 12:56
@anonym_c373ca

Ja s prezidentom 😉 a s Kolenikom 😉

@anonym_c373ca Ľuboš? Si to ty?

hedviga2
Dnes o 12:58

@anonym_autor teba dnes bolí brucho?

anonym_1ff36c
Dnes o 12:59
@anonym_34c16b

Čiže si vlastne ku..a? To si nám chcela oznámiť ? 🤣
A kam si to teda dotiahla?

@anonym_34c16b Preco by zena, ktora mala vztahy s vysokopostavenymi, alebo znamymi muzmi mala but k...a. Len preto, ze sa ty nepohybujes v takych kruhoch neznamena, ze vela zien takuto moznost a skusenost ma/malo.

katkazatka
Dnes o 13:06
@anonym_1ff36c

@anonym_34c16b Preco by zena, ktora mala vztahy s vysokopostavenymi, alebo znamymi muzmi mala but k...a. Len preto, ze sa ty nepohybujes v takych kruhoch neznamena, ze vela zien takuto moznost a skusenost ma/malo.

@anonym_1ff36c tiež práve pozerám na ten komentár a nechápem.😮 Asi si mysli, že známi a vysoko postávení muži nesúložia.

anonym_34c16b
Dnes o 13:12
@katkazatka

@anonym_1ff36c tiež práve pozerám na ten komentár a nechápem.😮 Asi si mysli, že známi a vysoko postávení muži nesúložia.

@katkazatka
Narážam na tú skladbu, minister, poslanec, riaditeľ, mafián, mega boháč - okolo takýchto sa nezvyknú točiť slušné dievčatá
A otázka, že kto to kam dotiahol, v zmysle, či má niekto porovnateľné úlovky ako ona?
To mne jedinej sa zdá, že to pôsobí, ako keď to píše dáka eskortka?

anonym_34c16b
Dnes o 13:14
@anonym_1ff36c

@anonym_1ff36c v tej poslednej vete má byť nemá/ nemalo. Inak to nedáva zmysel.

anonym_1ff36c
Dnes o 13:16
@anonym_34c16b

@katkazatka
Narážam na tú skladbu, minister, poslanec, riaditeľ, mafián, mega boháč - okolo takýchto sa nezvyknú točiť slušné dievčatá
A otázka, že kto to kam dotiahol, v zmysle, či má niekto porovnateľné úlovky ako ona?
To mne jedinej sa zdá, že to pôsobí, ako keď to píše dáka eskortka?

@anonym_34c16b Ja som mala s takymito muzmi VZTAHY. A v spolocnosti v ktorej sa pohybujem je to normalne. Skor tvoje vyjadrenia nedavaju zmysel, lebo sa vyjadrujes k niecomu o com nemas ani paru.

anonym_ec5f92
Dnes o 13:20

Dostojnik na lodi, teraz už kapitan . Ale bol to normálny vzťah, žiaden lov.

lienka.7
Dnes o 13:26

@anonym_autor a s kým si nakoniec ostala? S rakom?

anonym_0223a3
Autor odpoveď zmazal
sss777
Dnes o 13:34

@anonym_autor
Mňa by zaujímalo, čo je to megaboháč a že koľko by mal taký človek napríklad mesačne zarobiť (nech teda viem, či som niekedy zbalila tú veľkú rybu;)
A prečo je v kategórii dobrý úlovok aj mafián?
Veď to sú väčšinou takí tí najhlúpejší z hlúpych, nie?
Akože ešte by som pochopila, že sa žena nesie po ulici, že zbalila som vedca, môžem byť naňho hrdá, deti snáď tiež niečo z génov podedia.
Ale mafiána?

ankare
Dnes o 13:36
@anonym_1ff36c

Hovorca premiera. Znamy bratislavsky herec. CTO jednej banky.
Boli to dlhsie ci kratsie vztahy.

@anonym_1ff36c Ktorý herec? Si anonym, napis. 😁

anonym_36b427
Dnes o 13:44

@anonym_autor po mojom dlhoročnom vzťahu s ex s ktorým mám dieťa a sme sa rozišli som si myslela že budem do konca života sama nikdy som nič nehľadala všetko si ma našlo samo bola som s mafiánom s hudobníkom s lekárom a v neposlednom rade s úplne obyčajnom človekom ktorého som najviac milovala a milujem a aj to sa dojebalo a už NIKOHO NECHCEM stačilo mi

barborab1411
Dnes o 13:45

@anonym_autor Alexa zahraj "zlatokopka"

danica2711
Dnes o 14:38

@anonym_autor ak sú toto tvoje kritériá, ktorými sa treba chváliť, tak k tomu nie je čo dodať. Veľa "úspechov"

zuzinka888
Dnes o 14:46

Ja princa, a spravil so mna kralovnu. Sice nemal ziadne kralovstvo ani modru krv ale spraval a sprava sa ku mne tak.

anonym_971d2a
Dnes o 15:15

Mam doma jednu veľkú rybu 🙂 za tie roky uz nejake tie kilá nabral 🙂 kedysi som randila s jedným co vrcholovo riadil celu sieť na SK niecoho( nebudem konkretizovat), neskor sa ukázalo, ze je ženatý a ze ja ani jeho manželka, nie sme jediné zeny v jeho zivote😄

ivicatolic
Dnes o 16:29

@anonym_autor
@anonym_autor zabalila som doktora, mám kúpele zadarmo 👉👉👉

anonym_d01d6c
Dnes o 16:30
@ivicatolic

@anonym_autor
@anonym_autor zabalila som doktora, mám kúpele zadarmo 👉👉👉

@ivicatolic ty by si potrebovala ineho doktora

ivicatolic
Dnes o 16:34
@anonym_d01d6c

@ivicatolic ty by si potrebovala ineho doktora

@anonym_d01d6c máš nejaký problém?, pomôže i tebe, či závisť ťa opantala?

anonym_3bd933
Dnes o 16:40

Cakam mena, nasledne overim, lebo neverim
@anonym_autor

zmrzlinka8
Dnes o 17:00
@anonym_1ff36c

@anonym_1ff36c nemusí byť k..., ale tá formulácia "dotiahnuť to niekam" v tejto súvislosti hovorí za všetko.
autorka, zbalením vysoko postaveného muža si to TY nedotiahla nikam.

anonym_c6bc26
Dnes o 17:13

@anonym_autor pisem anonymne ,lebo toto nie je na chvalenie sa . Nebalila som nikoho. Mala som 18 ,on zbalil mna . Par krat sa mihol v telke . V spravach . V putach . Slovo mafian je divné ,skor vidca organizovanej skupiny ,ktora si tvorila vlastne zakony a mala napojenie na clenov vlady . To kym bol ,ked robil co robil , a kym bol ,ked sme boli spolu ,rozpravali sa ,ci boli niekde na vykete boli akoby dvaja odlisni chlapi . Nemam s nim ziadnu zlu skusenost ci emociu . No vedonost,ze robil,co robil ma dnes o 20 rokov zahanbuje .
No mam dobreho muza ,4 deti a stastny zivot s clivekom ,ktory by ani muche neublizil.

ankare
Dnes o 17:37
@anonym_c6bc26

@anonym_autor pisem anonymne ,lebo toto nie je na chvalenie sa . Nebalila som nikoho. Mala som 18 ,on zbalil mna . Par krat sa mihol v telke . V spravach . V putach . Slovo mafian je divné ,skor vidca organizovanej skupiny ,ktora si tvorila vlastne zakony a mala napojenie na clenov vlady . To kym bol ,ked robil co robil , a kym bol ,ked sme boli spolu ,rozpravali sa ,ci boli niekde na vykete boli akoby dvaja odlisni chlapi . Nemam s nim ziadnu zlu skusenost ci emociu . No vedonost,ze robil,co robil ma dnes o 20 rokov zahanbuje .
No mam dobreho muza ,4 deti a stastny zivot s clivekom ,ktory by ani muche neublizil.

@anonym_c6bc26 Černák?

anonym_8775e3
Dnes o 17:51

@anonym_autor ja som vacsiu rybu od seba nechytila 😩😆