icon

Pochváľte sa, koho ste zbalili a prečo

Včera o 10:22

Ahojte, poďme sa dnes skúsiť trochu pochváliť, keďže je tu nejako smutno…
Moja otázka znie.... akú najväčšiu rybu ste v živote ulovili? 🙂
Myslím tým, samozrejme, chlapa, do vzťahu, na sex, na flirt…
Minister? Poslanec? Riaditeľ korporátu? Mafián? Megabohač?
Čo ste dokázali vy a kam ste to dotiahli?

Strana
z3
danculka25
Včera o 18:15
@anonym_c6bc26

@anonym_autor pisem anonymne ,lebo toto nie je na chvalenie sa . Nebalila som nikoho. Mala som 18 ,on zbalil mna . Par krat sa mihol v telke . V spravach . V putach . Slovo mafian je divné ,skor vidca organizovanej skupiny ,ktora si tvorila vlastne zakony a mala napojenie na clenov vlady . To kym bol ,ked robil co robil , a kym bol ,ked sme boli spolu ,rozpravali sa ,ci boli niekde na vykete boli akoby dvaja odlisni chlapi . Nemam s nim ziadnu zlu skusenost ci emociu . No vedonost,ze robil,co robil ma dnes o 20 rokov zahanbuje .
No mam dobreho muza ,4 deti a stastny zivot s clivekom ,ktory by ani muche neublizil.

@anonym_c6bc26 aj si bola vo filme?

anonym_25c074
Včera o 18:25

Ja som na základnej škole bola “zalubena” do jedneho chlapca ktorý bol futbalista. Teda všetky sme boli “doňho” 😀. Rokmi som naňho úplne zabudla. No potom ako som sa rozviedla som naňho natrafila na diskotéke a mali sme pár týždňový sexuálny románik 😂. To bola pre mna “veľká ryba” 😂😂😂.

mici88
Včera o 18:38
@anonym_c373ca

Ja s prezidentom 😉 a s Kolenikom 😉

@anonym_c373ca ja že to píše chlap tam by som aj uverila😂haha

anonym_c6bc26
Včera o 18:48
@ankare

@anonym_c6bc26 Černák?

@ankare ale kde .. to zas nie . Zas sa netvarme,ze sme tu mali len Cernaka . Toto bola mensia " ryba" ale aj tak . Proste ako mladej slobodnej z neucelenej rodiny, bol urcite kratke obdobie ,take moje rebelstvo.

anonym_b18f20
Včera o 18:52

Ja som prečítala, že pochváľte sa, koho ste sa zbavili… a už mi v hlave šlo, aká dobrá téma priamo mne z duše 😂.

orisker
Včera o 19:59

"Pani suseda, mne sa moja dcéra ozaj vydarila.
Zbledli by ste závisťou, keby som vám prezradila od akých vysokopostavených mužov dostáva *držhubné* a alimenty."

anonym_dabd35
Včera o 20:01

ja som precitala v prvom momente: pochvalte sa koho ste ZABILI 😅

anonym_d3d685
Včera o 20:04
@anonym_autor

@anonym_e30393 moje su uz hore spomenute. Samozrejme nie vsetky.

@anonym_autor máš vo svojom portfóliu aj Lajciaka?

nicicka
Včera o 20:05

Ja mam megarybu...má skoro 2 m 😆 a možno snáď niekedy bude aj s najvyšším titulom 🤣🙈

demodun
Včera o 20:23
@nicicka

Ja mam megarybu...má skoro 2 m 😆 a možno snáď niekedy bude aj s najvyšším titulom 🤣🙈

@nicicka sa máš, ja mám doma Pannu 🙈😂😂

anonym_1eb47f
Včera o 20:44

No ja nelovim
A ten kto zazije všeličo VIE ako táto otázka je troška odveci
..na chvalenie je, keď máš najväčšiu rybu doma a nie pre to kto je ale aký je

anonym_e4c6ea
Včera o 21:03

Ja som mala.taly maly dovolenkovy romanik s jednym mladikom..ale k sexu nedošlo ;). Neskor a teda doteraz je komikom. Ale nie na Slovensku.

anonym_d32a4b
Včera o 21:11

Zbaliť som nezbalila, ale keby chcem tak lusknutím prsta zbalím pár "vplyvných" chlapov, ktorých poznám a ktorý majú na "účte" pár miliónov a žijem si jak Kucherenko. Len ja nie som ku.......

ankare
Včera o 22:45
@anonym_c6bc26

@ankare ale kde .. to zas nie . Zas sa netvarme,ze sme tu mali len Cernaka . Toto bola mensia " ryba" ale aj tak . Proste ako mladej slobodnej z neucelenej rodiny, bol urcite kratke obdobie ,take moje rebelstvo.

@anonym_c6bc26 Ja nemám prehľad, ja len Černáka poznám. 😅

anonym_0223a3
Včera o 23:31
maja249
Dnes o 05:52
@anonym_1c2498

@anonym_42c289 😅😂
Vyspala som sa s celým parlamentom, so všetkými mafiánikmi a s celým futbalovým mužstvom Slovan a Spartak Trnava 😁 Ale môj najväčší životný úspech je, že som v poradí 69 milenka Borisa Inseminátora a mám s ním jeho 52. dieťa 😊 A na tom si zakladám a to bude moja kariéra do konca života 😌☺️☝️

@anonym_1c2498

sticker
orisker
Dnes o 11:44

"Ty, Zuza, ako dlho ti trvá, kým vyfajčíš Spartu?"
"Necelé dve hodiny. Aj s trénerom a náhradníkmi."

anonym_212be4
Dnes o 12:28
@anonym_d32a4b

Zbaliť som nezbalila, ale keby chcem tak lusknutím prsta zbalím pár "vplyvných" chlapov, ktorých poznám a ktorý majú na "účte" pár miliónov a žijem si jak Kucherenko. Len ja nie som ku.......

@anonym_d32a4b kde beries tolko sebaistoty?:D

sulavikova
Dnes o 12:37

@anonym_autor rybu??? Tak ja rovno leva! O nejaké ryby ani nezakopnem.

Strana
z3