icon

Pochváľte sa, koho ste zbalili a prečo

31. jan 2026

Ahojte, poďme sa dnes skúsiť trochu pochváliť, keďže je tu nejako smutno…
Moja otázka znie.... akú najväčšiu rybu ste v živote ulovili? 🙂
Myslím tým, samozrejme, chlapa, do vzťahu, na sex, na flirt…
Minister? Poslanec? Riaditeľ korporátu? Mafián? Megabohač?
Čo ste dokázali vy a kam ste to dotiahli?

Strana
z3
danculka25
31. jan 2026
@anonym_c6bc26

@anonym_autor pisem anonymne ,lebo toto nie je na chvalenie sa . Nebalila som nikoho. Mala som 18 ,on zbalil mna . Par krat sa mihol v telke . V spravach . V putach . Slovo mafian je divné ,skor vidca organizovanej skupiny ,ktora si tvorila vlastne zakony a mala napojenie na clenov vlady . To kym bol ,ked robil co robil , a kym bol ,ked sme boli spolu ,rozpravali sa ,ci boli niekde na vykete boli akoby dvaja odlisni chlapi . Nemam s nim ziadnu zlu skusenost ci emociu . No vedonost,ze robil,co robil ma dnes o 20 rokov zahanbuje .
No mam dobreho muza ,4 deti a stastny zivot s clivekom ,ktory by ani muche neublizil.

@anonym_c6bc26 aj si bola vo filme?

anonym_25c074
31. jan 2026

Ja som na základnej škole bola “zalubena” do jedneho chlapca ktorý bol futbalista. Teda všetky sme boli “doňho” 😀. Rokmi som naňho úplne zabudla. No potom ako som sa rozviedla som naňho natrafila na diskotéke a mali sme pár týždňový sexuálny románik 😂. To bola pre mna “veľká ryba” 😂😂😂.

mici88
31. jan 2026
@anonym_c373ca

Ja s prezidentom 😉 a s Kolenikom 😉

@anonym_c373ca ja že to píše chlap tam by som aj uverila😂haha

anonym_c6bc26
31. jan 2026
@ankare

@anonym_c6bc26 Černák?

@ankare ale kde .. to zas nie . Zas sa netvarme,ze sme tu mali len Cernaka . Toto bola mensia " ryba" ale aj tak . Proste ako mladej slobodnej z neucelenej rodiny, bol urcite kratke obdobie ,take moje rebelstvo.

anonym_b18f20
31. jan 2026

Ja som prečítala, že pochváľte sa, koho ste sa zbavili… a už mi v hlave šlo, aká dobrá téma priamo mne z duše 😂.

orisker
31. jan 2026

"Pani suseda, mne sa moja dcéra ozaj vydarila.
Zbledli by ste závisťou, keby som vám prezradila od akých vysokopostavených mužov dostáva *držhubné* a alimenty."

anonym_dabd35
31. jan 2026

ja som precitala v prvom momente: pochvalte sa koho ste ZABILI 😅

anonym_d3d685
31. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_e30393 moje su uz hore spomenute. Samozrejme nie vsetky.

@anonym_autor máš vo svojom portfóliu aj Lajciaka?

nicicka
31. jan 2026

Ja mam megarybu...má skoro 2 m 😆 a možno snáď niekedy bude aj s najvyšším titulom 🤣🙈

demodun
31. jan 2026
@nicicka

Ja mam megarybu...má skoro 2 m 😆 a možno snáď niekedy bude aj s najvyšším titulom 🤣🙈

@nicicka sa máš, ja mám doma Pannu 🙈😂😂

anonym_1eb47f
31. jan 2026

No ja nelovim
A ten kto zazije všeličo VIE ako táto otázka je troška odveci
..na chvalenie je, keď máš najväčšiu rybu doma a nie pre to kto je ale aký je

anonym_e4c6ea
31. jan 2026

Ja som mala.taly maly dovolenkovy romanik s jednym mladikom..ale k sexu nedošlo ;). Neskor a teda doteraz je komikom. Ale nie na Slovensku.

anonym_d32a4b
31. jan 2026

Zbaliť som nezbalila, ale keby chcem tak lusknutím prsta zbalím pár "vplyvných" chlapov, ktorých poznám a ktorý majú na "účte" pár miliónov a žijem si jak Kucherenko. Len ja nie som ku.......

ankare
31. jan 2026
@anonym_c6bc26

@ankare ale kde .. to zas nie . Zas sa netvarme,ze sme tu mali len Cernaka . Toto bola mensia " ryba" ale aj tak . Proste ako mladej slobodnej z neucelenej rodiny, bol urcite kratke obdobie ,take moje rebelstvo.

@anonym_c6bc26 Ja nemám prehľad, ja len Černáka poznám. 😅

anonym_0223a3
31. jan 2026
maja249
1. feb 2026
@anonym_1c2498

@anonym_42c289 😅😂
Vyspala som sa s celým parlamentom, so všetkými mafiánikmi a s celým futbalovým mužstvom Slovan a Spartak Trnava 😁 Ale môj najväčší životný úspech je, že som v poradí 69 milenka Borisa Inseminátora a mám s ním jeho 52. dieťa 😊 A na tom si zakladám a to bude moja kariéra do konca života 😌☺️☝️

@anonym_1c2498

sticker
orisker
1. feb 2026

"Ty, Zuza, ako dlho ti trvá, kým vyfajčíš Spartu?"
"Necelé dve hodiny. Aj s trénerom a náhradníkmi."

anonym_212be4
1. feb 2026
@anonym_d32a4b

Zbaliť som nezbalila, ale keby chcem tak lusknutím prsta zbalím pár "vplyvných" chlapov, ktorých poznám a ktorý majú na "účte" pár miliónov a žijem si jak Kucherenko. Len ja nie som ku.......

@anonym_d32a4b kde beries tolko sebaistoty?:D

sulavikova
1. feb 2026

@anonym_autor rybu??? Tak ja rovno leva! O nejaké ryby ani nezakopnem.

alickapusinka
1. feb 2026
@anonym_2c27f0

Jedného vtedy bežného chlapca, teraz je to minister 😂😂. Inak väčšinou podnikatelia alebo manažéri, vtedy to boli len šikovní mladí chlapci, žiadne veľké ryby. Vydávala som sa niečo po 20tke pred 100 rokmi, takže vtedy sa ešte nedali zbaliť nejaké extra kúsky, len bežné decká

@anonym_2c27f0 takže momentalne tvoj vek je 120 rokov.

alickapusinka
1. feb 2026
@orisker

"Ty, Zuza, ako dlho ti trvá, kým vyfajčíš Spartu?"
"Necelé dve hodiny. Aj s trénerom a náhradníkmi."

@orisker 😂

anonym_2c27f0
1. feb 2026
@alickapusinka

@anonym_2c27f0 takže momentalne tvoj vek je 120 rokov.

@alickapusinka áno aj sa na ten vek cítim 😂

Strana
z3