Prečo dochádza po rande k ghostingu?
existujú ešte ľudia co majú charakter?po niekoľkých rande kde uz boli vzájomne sympatie ma na druhý deň úplne ghostla😄po týždni som jej napísal ci sa niečo stalo atd ze všetko v poriadku len ma toho veľa a zase ghost mesiac som jej poprial všetko pekne ze keď bude chcieť môžme sa stretnúť ani si to neotvorila až neskoro ze niekedy áno😄a zase totálny ghost😄to vážne keď sa vám niekto 3x slušne do prosí o vyjadrenie tak mu date oranžové svetlo nádeje a idete dalej?😄
To je o charaktere človeka. Plus spôsobe komunikácie, riešenia problémov. Ak ona nie je z funkčnej rodiny, nemala sa kde naučiť komunikovať a vedieť povedať svoj postoj.
@minenkaa muž ako manžel? Lebo ak ste iba frajeri, zbav sa ho čím skor
@zmrzlinka2021 manžel ,prečo by som sa ho mala zbaviť
@fliorio tak zase trošku treba rozum zapojiť, tebe sa možno zdalo že bolo všetko OK, ale jej asi nie. Nemáte vzťah, nemáte sex, nemáte nič, tak asi si myslí, že ti došlo.🙂↕️
@fliorio to komu pises ze ked vam.... akoze vam? Ved tebe to urobila nejaka typkyna, co sa pytas nas, ci to robime? Nie, nerobime
Tak zjavne tie symtie z jej strany neboli. 😂 Keby ano, tak ta neghostne, neviem si predstavit, zenu ci muza, ktory ma seriozny zaujem o vztah s druhou polovickou aby sa takto spraval(a). Proste niekedy chyba chemia a bez nej to nejde. Nemusi byt k tomu ziaden iny konkretny dovod, ved si s nou bol len par krat na rande a prezivas to, akokeby ti to urobila po rokoch rozpravkovo dokonaleho vztahu.
Je to spôsob (ne) komunikácie a je viazaný na jednu konkrétnu osobu, preto nezovseobecnuj. Mal si to utat aj ty hned na druhý den ako ona, nebrať to osobne a ist ďalej. Ale chápem, ked sa toto niekomu deje opakovane a berie to odvahu a chuť sa opäť zoznamovať.
To svetlo nádeje si si tam našiel iba ty, podľa mňa dala jasne najavo svoj nezáujem, síce veľmi zbabelým spôsobom, ale stále jasne... napísať správu totižto trvá pár sekúnd a keď človek chce, vždy si tú chvíľu, aby sa aspoň ozval nájde... ona nechcela, žiaľ nie každý to vie povedať priamo
A tebe este stale nodoslo, ze jednoducho ta nechce a po par stretnutiach nema co s tebou riesit? Nenapisala ti sice na rovinu, ze z toho nic nebude, ale dovtipit si sa mohol uz davno.
@fliorio ja neviem,co je s tymi ludmi v dnesnej dobe :p mohla normalne napisat,ze nemá zaujem lebo to a to..a nie ghosting. Neznasam to.
A tebe este stale nodoslo, ze jednoducho ta nechce a po par stretnutiach nema co s tebou riesit? Nenapisala ti sice na rovinu, ze z toho nic nebude, ale dovtipit si sa mohol uz davno.
@viestta 😵💫 niektorým chlapom treba slovo po slove, na rovinu, úplne polopatisticky vysvetliť. Inak nevedia dešifrovať, čo by to asi mohlo znamenať, (nejaké oranžové svetlá, či čo 🥹) Človeče, nemá záujem, kašli na ňu.
Nezachovala sa pekne,mala ti narovinu povedať,že to "necinklo", že sa už nechce stretávať. Na druhej strane,povedz úprimne,čo by si jej odpísal, povedal,kebyže ťa jednou vetou "zruší"? Asi sa chcela len vyhnúť tomu ,ak by si ju začal urážať,mal hlúpe reči, výčitky,s čím asi počítala. Mužské ego 😏
Nezachovala sa pekne,mala ti narovinu povedať,že to "necinklo", že sa už nechce stretávať. Na druhej strane,povedz úprimne,čo by si jej odpísal, povedal,kebyže ťa jednou vetou "zruší"? Asi sa chcela len vyhnúť tomu ,ak by si ju začal urážať,mal hlúpe reči, výčitky,s čím asi počítala. Mužské ego 😏
@zuzanita1609 neviem co myslíš to mužské ego😉odmietnutie by som vzladol ale tak mne prišlo hlúpe ze to nevedela napísať ani po 3x vždy to nechala na možno
@zuzanita1609 neviem co myslíš to mužské ego😉odmietnutie by som vzladol ale tak mne prišlo hlúpe ze to nevedela napísať ani po 3x vždy to nechala na možno
@fliorio ja toto riešenie tiež nepovažujem za fér,mám rada úprimných ľudí a aj "hrošiu kožu" na kritiku, len iba asi dúfala,že to pochopíš. Mužské ranené ego,keď sa po odmietnutí niektorí začnú správať ako úplný pakovia 😏. Vôbec ju neobranujem,nezachovala sa k tebe pekne. Hľadaj šťastie ďalej 😊.
*úplní
@fliorio a ony pritom tie správy čítajú lebo ghostla ma jedna (ale nie po rande) ale pointa bola že bežné oslovenia ignorovala, tak som si povedal že je mi to jedno už a dal som na ňu cigánsku kliatbu. Do pár sekúnd reagovala! Aj keď sa hnevala že prečo na ňu dávam cigánsku kliatbu, ale pointa je že keď hneď reagovala tak si všetko čítala.
A čo sa týka randenia, privítal by som nejaký feedback, aby som vedel čo mám vylepšiť. Ale práve to že po rande sa odmlčia. Tým pádom neviem čo sa stalo, čo som pokazil, čo mám zmeniť.
To svetlo nádeje si si tam našiel iba ty, podľa mňa dala jasne najavo svoj nezáujem, síce veľmi zbabelým spôsobom, ale stále jasne... napísať správu totižto trvá pár sekúnd a keď človek chce, vždy si tú chvíľu, aby sa aspoň ozval nájde... ona nechcela, žiaľ nie každý to vie povedať priamo
@anonym_18b742
@tykat
@anonym_3b445d
@lindous tak práve ste autorovi odpovedali aj na otázku, či dnes vôbec ešte sú ženy s charakterom 😏 Stretli sa spolu NIEKOĽKOKRÁT. Nie raz. Normálny človek normálne komunikuje. Aj v prípade, že už nemá záujem. Takže áno, ona je krava a ON je ten normálny. Ak by to bolo naopak, bol by to bezcharakterný hnusný pako. A takto, zase je na vine on levo mu "nedošlo", natíska sa, zbytočne dramatizuje? 😏
A čo sa týka randenia, privítal by som nejaký feedback, aby som vedel čo mám vylepšiť. Ale práve to že po rande sa odmlčia. Tým pádom neviem čo sa stalo, čo som pokazil, čo mám zmeniť.
@unbeholfen áno je to trúba. A feedback asi dostaneš málokedy. U väčšiny žien je to takto. Aj preto sú vzťahy dosť komplikované. Ak ti môžem poradiť, nezameriavaj sa na vizáž, sex, ale veľa sa rozprávajte. Počúvaj ju. Dozviež sa tak o nej najviac. Aj to, čo naozaj potrebuje, čo hľadá a či do toho zapadáš. A tiež zistíš, či dokáže otvorene pomenovať svoje potreby. Veľa žien totiž čaká, že im ich vyčítaš z očí a potom sú urazené, ak to nezvládneš 🫤
@anonym_18b742
@tykat
@anonym_3b445d
@lindous tak práve ste autorovi odpovedali aj na otázku, či dnes vôbec ešte sú ženy s charakterom 😏 Stretli sa spolu NIEKOĽKOKRÁT. Nie raz. Normálny človek normálne komunikuje. Aj v prípade, že už nemá záujem. Takže áno, ona je krava a ON je ten normálny. Ak by to bolo naopak, bol by to bezcharakterný hnusný pako. A takto, zase je na vine on levo mu "nedošlo", natíska sa, zbytočne dramatizuje? 😏
@maya_hi ja som určite nechcela vyznieť akože on je pako a ona v pohode, ako píšem, vyriešila to zbabelo, teda nie správne a určite to nechcem obhajovať… iba vravím, že odpoved “mám toho veľa” nebolo svetielko nádeje ale “nie si moja priorita”… stalo sa to aj mne, bola som ghostnutá po pár rande a bolo to fakt na nič, chápem autora, ale určite netreba zatrpknut, že cele pohlavie je bezcharakterné
@fliorio a ony pritom tie správy čítajú lebo ghostla ma jedna (ale nie po rande) ale pointa bola že bežné oslovenia ignorovala, tak som si povedal že je mi to jedno už a dal som na ňu cigánsku kliatbu. Do pár sekúnd reagovala! Aj keď sa hnevala že prečo na ňu dávam cigánsku kliatbu, ale pointa je že keď hneď reagovala tak si všetko čítala.
@unbeholfen ake cigánske kliatby dávaš na ženy, co ta nechcú? ani sa nedivím, ze ta nechcú a ani nič vysvetlovat
@unbeholfen ake cigánske kliatby dávaš na ženy, co ta nechcú? ani sa nedivím, ze ta nechcú a ani nič vysvetlovat
@anonym_530ea7 ako máš súdiť také zeny? A čo si ty nejaký sudca? Súdiť môžeš maximálne seba, ale druhých ľudí by sa mal pochopiť a zariadiť sa ako zrelý, psychicky zdravý človek. Priznaj sa, minimálne sám pred sebou, koľkokrát si ty ghostol iných ľudí??
@fliorio ja myslim, ze to je o inteligencii dotyčnej. Ja vzdy muzovi napíšem, preco to ukončujem. Hanbila by som sa len tak zmiznúť. Nebodaj ho potom niekde stretnem...
@unbeholfen áno je to trúba. A feedback asi dostaneš málokedy. U väčšiny žien je to takto. Aj preto sú vzťahy dosť komplikované. Ak ti môžem poradiť, nezameriavaj sa na vizáž, sex, ale veľa sa rozprávajte. Počúvaj ju. Dozviež sa tak o nej najviac. Aj to, čo naozaj potrebuje, čo hľadá a či do toho zapadáš. A tiež zistíš, či dokáže otvorene pomenovať svoje potreby. Veľa žien totiž čaká, že im ich vyčítaš z očí a potom sú urazené, ak to nezvládneš 🫤
@maya_hi práveže to tak robím, ja nebalím tak mačovsky že pojď kote máš pěknou prdílku... Práveže ja slušne, vela sa snima vyprávam, a tak. Ja lúbím konverzovať, povedať si veci. A ja nie v zlom. Ja chcem preto vedieť že prečo nemá záujem aby som mohol na sebe pracovať, čo mám zlepšiť a tak.
Mne keď žena dá najavo nezáujem, dám pokoj, viem že by to bola strata času. Len bolo by dobré mať nejaké štatistiky, na základe ktorých by som pracoval na sebe.
@maya_hi práveže to tak robím, ja nebalím tak mačovsky že pojď kote máš pěknou prdílku... Práveže ja slušne, vela sa snima vyprávam, a tak. Ja lúbím konverzovať, povedať si veci. A ja nie v zlom. Ja chcem preto vedieť že prečo nemá záujem aby som mohol na sebe pracovať, čo mám zlepšiť a tak.
Mne keď žena dá najavo nezáujem, dám pokoj, viem že by to bola strata času. Len bolo by dobré mať nejaké štatistiky, na základe ktorých by som pracoval na sebe.
@unbeholfen toto je už trochu mimo pôvodnej témy, ale ono je často veľmi ťažké pomenovať prečo nepreskočila tá povestná iskra... nemusí to byť niečo konkrétne čo ten druhý spraví zle, len to proste nie je ono... a je to niečo čo sa nedá vynútiť, čo sa nedá zmeniť, na čo sa nedajú spraviť štatistiky, musí to prísť prirodzene a dvaja si musia sadnúť...

@fliorio bud rad to ste sa len pár krát stretli ,moj muz ma ignoruje aj cely deň