icon

Prečo vždy končím ako kamoš?

nestastnik69
Včera o 11:17

Oplatí sa ešte hľadať vzťah keď som v 28 rokoch žiaden nemal, alebo sa zmieriť, že ma nikto nebude chcieť. Vždy skončím ako kamoš, aj teraz som sa bavil s jednou 2roky a nevedel som ju zbaliť, čo platí vôbec na ženy aby mali záujem aj o vztah ?

Strana
z2
anonym_b7d563
Včera o 11:20

Ono je to žiaľ sebavedomým dosť. Ja som to mal rovnako do 24 asi. Potom som to nejak prelomil, mal prvý vzťah a odvtedy som už nemal problem. Skús sa napríklad spraviť atraktívnejším, možno skús posilku alebo nejaké koníčky. Zhodou okolnosti, mne sa podarilo prelomiť toto, keď som si vybavil prácu na leto v USA 😀 … dovtedy som stihol mat dva vzťahy

anonym_a89749
Včera o 11:22

nazval si sa sam ako "nestastnik69". to co vyzarujeme, ako sa sami vnimame ovplyvnuje nas zivot ovela viac, nez si dokazes predsatvit. skus terapiu, zdravo sa stravuj a cvič.

anonym_fcf85f
Včera o 11:25

Potrebujes vediet iba toto 🙂
Přijde muž ve fitku za trenérem a ptá se: „Mám za tři dny rande a chci udělat dojem, který stroj tady mám použít?“ Trenér se na něj podívá a řekne: „Zkus bankomat u vchodu.“

anonym_b7d563
Včera o 11:26
@anonym_a89749

nazval si sa sam ako "nestastnik69". to co vyzarujeme, ako sa sami vnimame ovplyvnuje nas zivot ovela viac, nez si dokazes predsatvit. skus terapiu, zdravo sa stravuj a cvič.

@anonym_a89749 alebo sprav nejaký odvážny krok v živote, vycestuj za prácou, nájdi si nejakú skupinu ľudí s rovnakým hobby, zmeň prostredie…. A to ti píšem ako pomerne neatraktivny človek - pre väčšinu báb som nízky a plesatiem od 23 a nemám peniaze na rozdávanie.

nestastnik69
autor
Včera o 11:28
@anonym_b7d563

@anonym_a89749 alebo sprav nejaký odvážny krok v živote, vycestuj za prácou, nájdi si nejakú skupinu ľudí s rovnakým hobby, zmeň prostredie…. A to ti píšem ako pomerne neatraktivny človek - pre väčšinu báb som nízky a plesatiem od 23 a nemám peniaze na rozdávanie.

@anonym_b7d563 a máš priateľku?

selest
Včera o 11:31

Mozno na zaciatok nebalit zenu 2 roky, ked ta raz nechce tak ta nechce. Prosto ak tam nieco nieje tak je jedno aky si ku nej mily a ako velmi sa snazis. Treba si najst taku u ktorej vidis aspon maly zaujem a tam sa snazit, ale nie dalsie 2 roky😅

patrike
Včera o 11:35

Zakladna chyba : zufale 2 rocne kruzenie okolo nejakej. Chces vztah a sex, rob veci, ktore k tomu smeruju. Zacne mat neurcite odmietave reci, utnut kontakt, balit dalsiu.

patrike
Včera o 11:35
@selest

Mozno na zaciatok nebalit zenu 2 roky, ked ta raz nechce tak ta nechce. Prosto ak tam nieco nieje tak je jedno aky si ku nej mily a ako velmi sa snazis. Treba si najst taku u ktorej vidis aspon maly zaujem a tam sa snazit, ale nie dalsie 2 roky😅

@selest Cim viac sa snazi, tym je za vacsieho zufalca.

anonym_e1fc92
Včera o 11:38

Určite sa neoplatí vzdávať to. Vek 28 rokov je v skutočnosti ideálny vek na budovanie zrelého vzťahu, pretože už presne vieš, čo od života chceš. Je normálne, že po dvoch rokoch snaženia cítiš frustráciu, no tvoja hodnota neklesá len preto, že si zatiaľ nenašiel tú správnu. Chyba nie je v tom, že by ťa nikto nechcel, ale v stratégii, ktorú doteraz používaš a ktorá ťa opakovane hádže do tzv. kamarátskej zóny.
Zahoď myšlienku, že ťa nikto nebude chcieť. Svet je plný žien, ktoré presne teraz hľadajú niekoho, ako si ty – verného, stabilného muža, ktorý s nimi nestráca čas pubertálnymi hrami.
To, čo sa stalo s tou dievčinou po dvoch rokoch, nebola tvoja osobná prehra, ale cenná lekcia. Už vieš, že rola dobrého kamoša, čo čaká v tieni nefunguje. Ženy chcú muža, ktorý má odvahu ukázať karty hneď. Nabudúce už túto chybu neurobíš. Riskneš to hneď na začiatku...buď z toho bude rande, alebo jasné NIE, po ktorom môžeš ísť s čistou hlavou ďalej.
Nezmieruj sa so samotou. Začni pracovať na svojom sebavedomí, venuj sa svojim záľubám, športuj a hlavne – choď medzi ľudí s vedomím, že máš čo ponúknuť. Tvoja hodnota nezávisí od toho, či ťa niekto schváli. Vytrvaj, zmeň taktiku a tá správna žena tvoju autentickosť a odvahu ocení. Máš pred sebou tie najlepšie roky, tak ich nepremeškaj v sebalútosti.
Zabudni na otázku...čo platí na ženy? ...
Neexistujú žiadne univerzálne triky, finty ani návody na to, ako ženu zbaliť, alebo oklamať, aby mala záujem. Ak sa budeš snažiť hrať nejakú naučenú rolu alebo hru, dopadne to zle. Ženy majú neskutočný radar na pretvárku – vycítia z teba kŕč a stratíš u nich akýkoľvek kredit.
Namiesto hľadania tajných trikov zameraj celú svoju energiu na niečo úplne iné. Buď skutočne dobrým človekom a chlapom, na ktorého sa dá spoľahnúť. To je to, čo ženy v tvojom veku naozaj hľadajú.
Maj svoje koníčky, ciele v práci, športuj a staraj sa o seba. Chlap, ktorý maká na sebe a má uprataný vlastný život, je pre ženy prirodzene príťažlivý. Nemusí sa na nič hrať.
Ak sa ti žena páči, povedz jej to. Nie cez komplikované hry, ale chlapsky a priamo.
Ak povie nie, rešpektuj to. Sila muža je v tom, že unesie odmietnutie s hrdosťou.
Dobrý muž nehrá s nikým psychologické šachy. Hovor, čo si myslíš, a rob to, čo hovoríš. Tvoja predvídateľnosť v charaktere a spoľahlivosť sú tie najväčšie afrodiziaká pre ženu, ktorá hľadá vážny vzťah.
Nemeň sa kvôli tomu, aby si sa zapáčil ženám. Zmeň sa kvôli sebe, aby si bol najlepšou verziou muža, akou dokážeš byť. Keď budeš pevný vo svojom vnútri a budeš sa správať k ľuďom s rešpektom a odvahou, tá správna žena si ťa všimne práve pre tvoju autentickosť. Žiadne hry netreba.
Prepáč za dlhú ,,radu,, ale musela som. Možno si to prečíta aj iný ,,nešťastník,, 🙂
Veľa šťastia!

anonym_3ae9fe
Včera o 11:40

2 roky balis babu a az potom zistis, ze ta nechce? Kde len moze byt chyba, kde?

anonym_fcf85f
Včera o 11:42
@anonym_3ae9fe

2 roky balis babu a az potom zistis, ze ta nechce? Kde len moze byt chyba, kde?

@anonym_3ae9fe potom pride zena a stazuje sa, ze muzi dnes nedobyjaju ;) Tento dobyjal 2 roky a dobyl akurat velke ... 🙂

anonym_b7d563
@nestastnik69

@anonym_b7d563 a máš priateľku?

@nestastnik69 už aj manželku a dieťa. Ale vravím, odkedy som začal so sebou niečo robiť, tak som za posledných 8 rokov nemal vzťah asi 5 mesiacov a asi 4 vzťahy. A tiež som sa naučil, že keď dievča nemá záujem, tak po pár mesiacoch ghosting 😀

anonym_12a7de

Nehovorím aby si obletoval každu
Ale 2 roky je moc a pritom žena ta nechce
Takže skúsaj, spoznávaj,maj svoje hobby,pracuj na sebe a keď to ma prísť príde
Nieje to jednoduché ale si mladý a to je zatiaľ tvoja výhoda

anonym_fcf85f
Včera o 11:44
@anonym_b7d563

@nestastnik69 už aj manželku a dieťa. Ale vravím, odkedy som začal so sebou niečo robiť, tak som za posledných 8 rokov nemal vzťah asi 5 mesiacov a asi 4 vzťahy. A tiež som sa naučil, že keď dievča nemá záujem, tak po pár mesiacoch ghosting 😀

@anonym_b7d563 Tak toto je ina vyzva. Co musi urobit konkretne nizky, plesaty muz, co nema penazi na rozdavanie, aby bol uspesny vo vztahoch? 🙂

anonym_9f3ed1
Včera o 11:54

@nestastnik69 môžeš tu nejak bližšie špecifikovať,čo znamená 2 roky sa s nejakou baviť?

nestastnik69
autor
Včera o 11:58
@anonym_9f3ed1

@nestastnik69 môžeš tu nejak bližšie špecifikovať,čo znamená 2 roky sa s nejakou baviť?

@anonym_9f3ed1 tak som s nou chodil von a pod na výlety a tak

patrike
Včera o 12:01
@nestastnik69

@nestastnik69 2 roky vyletov ? Po akej dobe si skusil po nej fyzicky vystartovat a aka bola jej reakcia ?

anonym_fcf85f
Včera o 12:01
@nestastnik69

@nestastnik69 Ak sa spolu nevyspite do mesiaca, tak ides do suflika Kamos na zabitie nudy 🙂ak by jej z niekoho zvlhli nohavicky, nebude cakat 2 roky. 🙂

anonym_f31f0b
Včera o 12:49

Ja mám veľmi veľa kamošov, ktorí vznikli pôvodne tak, že mali o mňa záujem. Stále sme kamoši a aj budeme. Na tom nevidím nič zlé. Aj môj naj kamoš pred mnohými rokmi chcel mňa, ale vysvetlila som mu... že u mňa nie, že to tak necítim. Nie je nič zlé, byť kamoš.

patrike
Včera o 12:57
@anonym_f31f0b

Ja mám veľmi veľa kamošov, ktorí vznikli pôvodne tak, že mali o mňa záujem. Stále sme kamoši a aj budeme. Na tom nevidím nič zlé. Aj môj naj kamoš pred mnohými rokmi chcel mňa, ale vysvetlila som mu... že u mňa nie, že to tak necítim. Nie je nič zlé, byť kamoš.

@anonym_f31f0b Pre teba nie (nic zle), ale oni z toho nic nemaju ...

anonym_f31f0b
Včera o 12:59
@patrike

@anonym_f31f0b Pre teba nie (nic zle), ale oni z toho nic nemaju ...

@patrike ty musíš každú ženu ošukať? Nemáš aj kamošky?

anonym_9f3ed1
Včera o 13:01
@nestastnik69

@nestastnik69 a niekedy si aj povedal,že máš o ňu záujem?

patrike
Včera o 13:01
@anonym_f31f0b

@patrike ty musíš každú ženu ošukať? Nemáš aj kamošky?

@anonym_f31f0b Nemam. Staci mi partnerka. Pocas procesu jej hladania som vsetky, ktore povedali (alebo sa tak prejavovali) "budme kamosi" zrusil. Mam nejaky okruh znamych oboch pohlavi, tym to konci. Kamaratov mam muzov. Mat kamaratky popri vztahu nepovazujem za ferove, ani prinosne.

patrike
Včera o 13:02
@anonym_9f3ed1

@nestastnik69 a niekedy si aj povedal,že máš o ňu záujem?

@anonym_9f3ed1 To je dalsia chyba, povedat to. Tak sa treba spravat, nie recnit o tom.

anonym_f31f0b
Včera o 13:03
@patrike

@anonym_f31f0b Nemam. Staci mi partnerka. Pocas procesu jej hladania som vsetky, ktore povedali (alebo sa tak prejavovali) "budme kamosi" zrusil. Mam nejaky okruh znamych oboch pohlavi, tym to konci. Kamaratov mam muzov. Mat kamaratky popri vztahu nepovazujem za ferove, ani prinosne.

@patrike ja mám kamarátov, veľa kamošov. všetci poznajú môjho muža a sme kamoši spolu. Rovnako aj môj muž má kamošky. Nevidám na tom nič zlé. Ja som neošukala každého chlapa, ktorý mal o mňa záujem. To by som mala veľmi povedzme široké portóllo. S prvým mojim priateľom som sa vyspala po 1,5 roku vzťahu.

patrike
Včera o 13:13
@anonym_f31f0b

@patrike ja mám kamarátov, veľa kamošov. všetci poznajú môjho muža a sme kamoši spolu. Rovnako aj môj muž má kamošky. Nevidám na tom nič zlé. Ja som neošukala každého chlapa, ktorý mal o mňa záujem. To by som mala veľmi povedzme široké portóllo. S prvým mojim priateľom som sa vyspala po 1,5 roku vzťahu.

@anonym_f31f0b Zase kazdy je iny, nam obom doma vyhovuje len maly okruh znamych, ziadne siroke okruhy kamosov.

anonym_8f9a95
Včera o 15:17

@nestastnik69 snazis sa pri nespravnych zenach. Treba seberovnu....tiez nemam na urcity typ muzov

anonym_c5c4d0
Včera o 20:40

Bráško, poj sem. Volačo ti poviem.

Tá, čo ťa využívala 2 roky na externú validáciu bola pekná a štíhla, že? No celé zle. Takto to zrobíme... v septembri je v Nitre Agrokomplex. Pekne tam dojdeš v montérkach a vystriehneš si sympatickú bacuľku, čo voľačo predáva a budeš sa tváriť, že ťa hrozne zaujíma to zrno tam či čo a že by si chcel začať chovať kačky. Pekne ju rozhovoríš a potom si vypýtaš kontakt. Bam... máš frajerku.

anonym_4e59e8
Včera o 20:52

Kokos ze dva roky, babenka ta hodi do kosa "kamos" uz tak po mesiaci. Ak nieco nejde viac ako mesiac zabudni a presun sa na inu. A ktokolvek ti bude tvrdit opak keca. A hlavne to tak neprezivaj, ak nejde o zivot ide o hovno. Problem je ludia ako ty co to skusili za cely zivot na 2-3 baby sa strasne boja toho scenara ze co ak ta nebude chciet. Budicek,vela bab ta nebude chciet ale to je v pohode, je zasa vela dalsich co ano, je zbytocne sa zaoberat vsetlijakymi vzdusnymi zamkami a scenarmi vo svojej hlave.

anonym_fcf85f
Včera o 20:58
@anonym_c5c4d0

Bráško, poj sem. Volačo ti poviem.

Tá, čo ťa využívala 2 roky na externú validáciu bola pekná a štíhla, že? No celé zle. Takto to zrobíme... v septembri je v Nitre Agrokomplex. Pekne tam dojdeš v montérkach a vystriehneš si sympatickú bacuľku, čo voľačo predáva a budeš sa tváriť, že ťa hrozne zaujíma to zrno tam či čo a že by si chcel začať chovať kačky. Pekne ju rozhovoríš a potom si vypýtaš kontakt. Bam... máš frajerku.

@anonym_c5c4d0 Boris, prestan uz hulit tu travu.Ake monterky...

Strana
z2