icon

Prečo ženy nezačínajú vzťahy ako prvé?

slobodnyanonym
16. mar 2026

Ahojte,
prečo ženy v 21.storočí nezačínajú prvé vzťah.
Ja som za zrovnoprávnenie pohlaví.
Nech majú ženy aj muži rovnaké práva všade vo svete.
Prečo nefunguje rovnosť pohlaví vo všetkom?
Prečo žena nenapíše prvá mužovi?
Prečo žena čaká na muža aj, keď sa jej chlap páči?
Prečo ženy nebalia chalanov?

Strana
z3
jogy1984
17. mar 2026
@anonym_1b319e

@riky_rower Mozno sa ta to netyka, no musim napisat o vzorci, ktory casto pozorujem a sama som ho zazila. Pravda je, ze muzi casto neprinasaju pokoj do svojich domovov. A zeny po tom pokoji tuzia… moct sa opriet sa o silneho muza. Mnohi muzi su naladovi, cholericki, nevyspeli, a ocakavaju, ze zena, ktora je akoze slabsia a menej unesie, to ma uniest s usmevom a kludom a este aj s respektom voci muzovi, ktoreho nakoniec musi emocionalne kocirovat a zabranovat jeho tantrums (napriklad prave tym, ze si nedovoli challengovat skodlive spravanie a hranica sa posuva). Nebodaj sa aj deti maju tomu prizerat a byt otcom zneurotizovane, a zzit sa s tym, ze taki aki su, nemaju hodnotu, a chlap moze vsetko a zena nic. Ved tatov klud a pokoj je najviac, a pocity a potreby druhych, o ktorych tata tvrdi ze ich miluje, ho obtazuju. Muz ako ten, co rodinu vedie, musi viest vlastnym prikladom, vnutornou silou, schopnostou prinasat pokoj. Ja som stara skola, mam muza za hlavu rodiny, mam za to, ze zena nema byt hasteriva, ale vlastnou nepeknou skusenostou sa zo mna tak trochu stala feministka. Vo svojom okoli vidim, ze az na zopar vynimiek zeny viac znasaju a trpia muzov nepokoj, a zensky nepokoj je uz len jeho dosledkom…

@anonym_1b319e hej hej za všetko zle môže bieli zly muž . Je nám to jasné 👌

anonym_1b319e
17. mar 2026
@jogy1984

@anonym_1b319e hej hej za všetko zle môže bieli zly muž . Je nám to jasné 👌

@jogy1984 Nie, ja napriklad neznasam tieto vecne sa opakujuce argumenty o bielom muzovi (ciastnocne, ale iba ciastnocne sa v nich da najst kusok pravdy). Pisem o niecom, co mam odzite a verim, ze som tomu dala hlavu a patu. Budem rada, ked aj muzi prispeju konstruktivnou kritikou na zeny. Zeny nie su bezchybne ani moralne nadradene. A aj bieli muzi mozu mat problemy, bieli muzi mozu trpiet kvoli tmavym muzom, bielym zenam, farebnym them, a dokonca mozu trpiet nalepkou bieleho muza. A mozu byt poznaceni bielymi muzmi, ich otcami.

riky_rower
Autor odpoveď zmazal
wolf_
17. mar 2026

Ja si myslím, že tieto stereotypy aký by mal byť muž a aká žena sú úplne zbytočné a škodlivé pre jednotlivcov. Áno, v spoločnosti by mali byť pohlavia rovnocenné, bodka. Tam za mňa nie je o čom. Ale v súkromí, vo vzťahoch je to len a len o tých dvoch (prípadne viacerých 🙃) ľuďoch. Ak by sa ľudia (muži či ženy) prestali pozerať na to "akí by mali byť podľa spoločnosti" a začali sa viac zaoberať tým akí naozaj úprimne sú, akého partnera/partnerku naozaj chcú, tak kde by bol problém? Načo donekonečna rozoberať to aký má byť kto vo vzťahu, keď v konečnom dôsledku jediné čo je dôležité je to, aby tí ktorí sú vo vzťahu sú spokojní? Je mnoho modelov fungovania vo vzťahu, a to že mne vyhovuje model A neznamená že Ferkovi s Aničkou nemôže vyhovovať model B 🤷‍♀️

anonym_b2edc2
17. mar 2026
@riky_rower

Pokiaľ je žena Liberalka alebo Feministka tak by stim nemala mať problem 🙂👌 treba hľadať bližšie pri Bratislave.

@riky_rower a tá liberálka a feministka sú s tebou teraz v miestnosti? 😁😁
Ty si ďalší zakomplexovaný plochozemský trtko. Asi si tu nahradil egona. To bol tiež taký týpek jak ty. Tupelo až do mínus prvého poschodia.

riky_rower
Autor odpoveď zmazal
viestta
17. mar 2026
@anonym_b2edc2

@riky_rower a tá liberálka a feministka sú s tebou teraz v miestnosti? 😁😁
Ty si ďalší zakomplexovaný plochozemský trtko. Asi si tu nahradil egona. To bol tiež taký týpek jak ty. Tupelo až do mínus prvého poschodia.

@anonym_b2edc2 v tomto s tebou suhlasim, stala musime mat na MK nejakeho ukrivdeneho Zorra, Egona, Rika..., ktori tu bojuju za nastolenie tej starej dobrej "rovnovahy sveta", ked zena bola len domacim spotrebicom s maternicou a v podstate bez chlapa bola nic, takze mala byt stastna a spokojna ako o nu nejaky prejavil zaujem.

anonym_b2edc2
17. mar 2026
@viestta

@anonym_b2edc2 v tomto s tebou suhlasim, stala musime mat na MK nejakeho ukrivdeneho Zorra, Egona, Rika..., ktori tu bojuju za nastolenie tej starej dobrej "rovnovahy sveta", ked zena bola len domacim spotrebicom s maternicou a v podstate bez chlapa bola nic, takze mala byt stastna a spokojna ako o nu nejaky prejavil zaujem.

@viestta zakomplexovany cct z Trebisova. Tam viac netreba hovorit. V 33 mal mat iny vecerny program. Nie tu honit ficovi a spol gule. A dava si v kazdej debate sam sebe like.

viestta
17. mar 2026
@anonym_b2edc2

@viestta zakomplexovany cct z Trebisova. Tam viac netreba hovorit. V 33 mal mat iny vecerny program. Nie tu honit ficovi a spol gule. A dava si v kazdej debate sam sebe like.

@anonym_b2edc2 likovat vlastne prispevky je iny level, to sa nie kazdemu "stane"... Aj ked by bola sranda ak by si dal 👎 😀

riky_rower
Autor odpoveď zmazal
viestta
Včera o 08:17
@riky_rower
Odpoveď bola zmazaná

@riky_rower kvilit sa pise s K na zaciatku

anonym_fbd0ab
Včera o 11:51
@pr85

@anonym_fbd0ab Nezamiesal som nič. Otázkou je, prečo sociálne progresívne ženy milujú práve islam, ktorý je antitezou ich progresívneho svetonázoru.

@pr85 https://www.facebook.com/reel/1369273658336109 iba tolko k ludom, co papagajuju o progresivizme, lgbti,...

Strana
z3