icon

Prečo ženy odmietajú posielať fotografie?

23. aug 2026

Čo znamená, keď si píšem so ženou, už tak lepšie, aj o stretku je reč, ale odmieta dať fotku? Nechápem len tú logiku, a rád by som sa spýtal žien, aby mi vysvetlili takéto rozmýšľanie.
Stalo sa to už viackrát. Proste písať áno, ale fotka nie. Vraj sú prípady keď sa muži vydávajú za ženy, ale tí si aspoň stiahnu fotku nejakej modelky, a tú majú že je to akože ona... Ale že nedať vôbec? Čo z toho ten dotyčný/dotyčná má? Keď sa pôjde na stretko, ajtak ju uvidím. Tak aký má zmysel toto?

Strana
z3
patrike
23. aug 2026

Obava sa odmietnutia, ked uvidis fotku. Logiku v tom nehladaj. Na stretnutie chod, aj ked fotku neposle.

autor
23. aug 2026

Ale odmietnutá môže byť aj na stretku.

januska12323
23. aug 2026

Nechce byť odmietnutá kvôli ksichtu alebo postave.

anonym_f6b746
23. aug 2026

Z mojich skusenosti aj ked sa bavime o normalnych fotkach kazdemu muzovi ked som poslala klasicku selfie j*blo v hlave a zacal otravovat s dalsimi aj ked predtym sa zaprisahavali, ze im bude stacit jedna. Takze viac neposielam. Ale kazda zena moze mat iny dovod. Navyse uz sa mi aj par krat stalo, ze muz poslal fake fotku z internetu takze aj ked dostanes fotku kym sa osobne nestretnete nikdy nevies na 100% kto je na druhej strane.

autor
23. aug 2026
@januska12323

Nechce byť odmietnutá kvôli ksichtu alebo postave.

@januska12323 že sa bojí odmietnutia kvôli ksichtu či postave, že si myslí že na stretku bude mať možnosť ukázať iné prednosti. Toto dáva zmysel. Ďakujem za odpoveď.

patrike
23. aug 2026
@anonym_autor

Ale odmietnutá môže byť aj na stretku.

@anonym_autor Hovorim ti, nehladaj v tom logiku. Ked do toho investujes max 10 eur, nic sa ti nestane (kava + kolacik pripadne). Nebudes ju chciet ako partnerku, pokecas si so zaujimavym clovekom. Ber to ako socializaciu.

autor
23. aug 2026
@anonym_f6b746

Z mojich skusenosti aj ked sa bavime o normalnych fotkach kazdemu muzovi ked som poslala klasicku selfie j*blo v hlave a zacal otravovat s dalsimi aj ked predtym sa zaprisahavali, ze im bude stacit jedna. Takze viac neposielam. Ale kazda zena moze mat iny dovod. Navyse uz sa mi aj par krat stalo, ze muz poslal fake fotku z internetu takze aj ked dostanes fotku kym sa osobne nestretnete nikdy nevies na 100% kto je na druhej strane.

@anonym_f6b746 to je riziko online zoznamovania, s tým žiaľ treba rátať.

226lenka
23. aug 2026

Ja nemám žiadne fotky, nefotim sa, neznášam fotenie a keď už aj sa musím odfotiť, vyzerám na tých fotkách otrasne. Jedine fotku z občianskeho môžem poslať chlapovi keď tak veľmi chce

anonym_f6b746
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f6b746 to je riziko online zoznamovania, s tým žiaľ treba rátať.

@anonym_autor tak aj ty musis ratat, ze preto zeny ti nechcu posielat fotky ked o tom riziku vies tak naco tato diskusia a stazovanie sa, ze nevies dovod?

autor
23. aug 2026
@226lenka

Ja nemám žiadne fotky, nefotim sa, neznášam fotenie a keď už aj sa musím odfotiť, vyzerám na tých fotkách otrasne. Jedine fotku z občianskeho môžem poslať chlapovi keď tak veľmi chce

@226lenka stávalo sa že presne toto tvrdili že nemajú fotky. Akože dnes v dobe smartfónov? Keď je fotka záležitosťou pár sekúnd? Haló 21 storočie 😎

anonym_717140
23. aug 2026
@anonym_autor

@januska12323 že sa bojí odmietnutia kvôli ksichtu či postave, že si myslí že na stretku bude mať možnosť ukázať iné prednosti. Toto dáva zmysel. Ďakujem za odpoveď.

@anonym_autor keď neodmieta stretko, nebrala by som vážne. Tiež by som svoju firmu takú nepodieľala v tejto dobe hocikomu.

autor
23. aug 2026
@anonym_f6b746

@anonym_autor tak aj ty musis ratat, ze preto zeny ti nechcu posielat fotky ked o tom riziku vies tak naco tato diskusia a stazovanie sa, ze nevies dovod?

@anonym_f6b746 nestažujem sa, a naozaj neviem dôvod. Rizikom som myslel to že pošlú fake fotku. Že sa to môže stať. Ale ludia ktorí sa idú stretnúť, tam to má aký zmysel. Len to som chcel vedieť.

anonym_137e7a
23. aug 2026

@anonym_autor keď som bola vydatá a podvádzala muža, tak som nikomu nedala fotku, pre istotu. 😁 Ani cez videohovor ju nemôžeš vidieť? Tak potom sa buď rýchlo stretnite, alebo kašli na ňu.

anonym_630bd6
23. aug 2026

Ja síce mam svoje fotky na sociálnych sieťach normálne zavesené a je to podľa mňa aj normálna súčasť zoznamovania, ale beriem že niekto sa necíti komfortne, keď ma mať cudzí človek k dispozícii jedno fotky… aj na ulici ma denne vidí xy ľudí a nechcela by som, aby mali moje fotky možno uložené v mobile… ak to tebe nevyhovuje a nechces sa bez fotky stretnut, je to ok, ja by som tiež nechcela, ale tým pádom je na tebe to stopnúť a hľadať inde, určite by som ju do toho nenútila

anonym_840146
23. aug 2026

@anonym_autor
Asi ti neveri ci niesi daaky psycho co v AI doraba tela k tvaram

autor
23. aug 2026
@anonym_630bd6

Ja síce mam svoje fotky na sociálnych sieťach normálne zavesené a je to podľa mňa aj normálna súčasť zoznamovania, ale beriem že niekto sa necíti komfortne, keď ma mať cudzí človek k dispozícii jedno fotky… aj na ulici ma denne vidí xy ľudí a nechcela by som, aby mali moje fotky možno uložené v mobile… ak to tebe nevyhovuje a nechces sa bez fotky stretnut, je to ok, ja by som tiež nechcela, ale tým pádom je na tebe to stopnúť a hľadať inde, určite by som ju do toho nenútila

@anonym_630bd6 preto sa pýtam vás, lebo nenútim ju, stretko nezruším kvôli tomu, len ma to zaujímalo, prečo niekto robí niečo, čo by mňa vôbec nenapadlo. Vaše odpovede pomohli. Aj to s tým podvádzaním čo píše @anonym_137e7a má logiku.

anonym_f6b746
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_f6b746 nestažujem sa, a naozaj neviem dôvod. Rizikom som myslel to že pošlú fake fotku. Že sa to môže stať. Ale ludia ktorí sa idú stretnúť, tam to má aký zmysel. Len to som chcel vedieť.

@anonym_autor ale aj ak ti posle 20fotiek do dna stretnutia nemas istotu ako vyzera to iste ani ta zena ak ty jej posles. A cudoval by si sa kolki napriek stretnutiu posielaju fake fotky alebo maju upravene a stare vratane muzov a potom v skutocnosti ani toho cloveka na ulici nespoznas.

anonym_630bd6
23. aug 2026

A ešte mi napadá, to že sa o stretli bavíte, neznamená, že k nemu aj dôjde a nezruší ho 5 minút pred 12… aj to je riziko tohto zoznamovania… držím prsty, nech to dopadne dobre ale

anonym_293097
23. aug 2026

Ak vôbec príde ku stretku
Lebo je aj možné, že žiadne nebude,len jej to robí radosť si písať
Aj raz tu bola taká podobná téma
Zena natahovala chlapov lebo mala komplex bohužiaľ, posielala upravené foto tuším a dalej do real to nepreslo a ani nemala v úmysle
Sú vselijaki ľudia

anonym_eb3295
23. aug 2026

Ja svoju fotku neposielam, ani fotku nežiadam. Ak mi niekto sadne ľudsky, je tam v slovách citeľné, že by sme si rozumeli, dám to na telefón neskôr, a ak si aj tak budeme rozumieť, tak potom stretko. Medzitým vieme, koľko kto meria, váži, aké máme vlasy, oči, čo radi robíme, čomu sa venujeme pracovne, rodinný stav, deti, bývanie apd.

lucopeda
23. aug 2026

@anonym_autor neviem, co z toho dotycna ma, ale nechapem tvoj pkstoj, ze si vobec s takou zenou (resp profilom) pises?
Mna napr dost irituje novinka na fb prezyvky. Velmi tomu nedoverujem. Ale kazdy sme iny.

autor
23. aug 2026
@anonym_eb3295

Ja svoju fotku neposielam, ani fotku nežiadam. Ak mi niekto sadne ľudsky, je tam v slovách citeľné, že by sme si rozumeli, dám to na telefón neskôr, a ak si aj tak budeme rozumieť, tak potom stretko. Medzitým vieme, koľko kto meria, váži, aké máme vlasy, oči, čo radi robíme, čomu sa venujeme pracovne, rodinný stav, deti, bývanie apd.

@anonym_eb3295 presne tak to máme aj my. Vieme o sebe skoro všetko, len tam chýba vizualizácia.

vroni
23. aug 2026

Nenávidím fotky a fotografovanie. Som príšerne nefotogenicka, takže na každej fotke vyzerám ako mŕtvola vytiahnuta z Dunaja. Naživo je to predsa len lepšie 🤣🤣🤣

anonym_083c74
23. aug 2026

Škaredé ženy nepoužívajú fotky, tučné ženy si fotia len tvár, ženy s dobrou postavou si fotia celú postavu. Raz som šiel na rande s babou, co mala neskutočné fotky, tvár velmi krásna...fotena v plavkách, ale keď prišla a videl som ju osobne, tak som bol v šoku...uplne obézna. Vraj za posledný rok trochu pribrala. Trochu? Veď to bol už veľký stupeň obezity....ale tvár mala srrasne krásnu. Takže asi tak....

autor
23. aug 2026
@lucopeda

@anonym_autor neviem, co z toho dotycna ma, ale nechapem tvoj pkstoj, ze si vobec s takou zenou (resp profilom) pises?
Mna napr dost irituje novinka na fb prezyvky. Velmi tomu nedoverujem. Ale kazdy sme iny.

@lucopeda tak ako píše @anonym_eb3295 že rozhovor je v pohode, sympatie sú, všetko je v poriadku, len proste bez fotky.

anonym_eb3295
23. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_eb3295 presne tak to máme aj my. Vieme o sebe skoro všetko, len tam chýba vizualizácia.

@anonym_autor popravde, mne keď muž pošle fotku, tak na 98% nebudem mať záujem. Ale keď ho vidím osobne, je to už iné. Stretla som sa takto s mužom, ktorý keby mi poslal fotku, tak ho neriešim vôbec. Ale takto sme si k sebe vytvorili puto, zaujal ma svojou povahou a keď sme sa stretli, už som sa na neho pozerala inak. Ak som aj poslala niekedy fotku, väčšinou som dostala otázku - čo taká pekná žena na zoznamke? Prečo je taká žena sama? Neposielam, nech nemá žiadne očakávania. Ani ja.

windblue
23. aug 2026

Ak sa máte stretnúť, tak je zbytočné pýtať fotku a asi to berie tak, že by si potom chcel viac steklive. Mne sa toto presne stalo veľa ráz a presne preto sa mi potom zhnusil ten človek a stretnutie som odmietla. Začalo len jednou foto, že však sa stretneme alebo že však si píšeme dlhšie a chcem ta vidieť a potom ešte jednu posli a máš aj inú aj celá sa ukaz atď. Aj keď som neposlala viac ako selfie tak začali byť veľmi nepríjemný až tak, že som kontakt ukončila. A viem ze som nie som ediná, ktorej sa toto dialo, je to až príliš caste. Ak mám s niekym stretnutie a prebehne tam iskra, tak je to o inom. Cez net nikdy ani ta žena nevie s kým si píše, či tvoje foto napr nie je fake alebo kde vlastne tie fotky skončia. Ak sa ti na stretku nebude páčiť, tak nie je nič jednoduchšie ako povedať ze si to naživo cítil inak a ukončiť kontakt, ono tie spravy naozaj znesú vsetko

mogaa
23. aug 2026
@anonym_autor

@226lenka stávalo sa že presne toto tvrdili že nemajú fotky. Akože dnes v dobe smartfónov? Keď je fotka záležitosťou pár sekúnd? Haló 21 storočie 😎

@anonym_autor no nie každý je narcis😀ja tiež neznášam fotenie a to som podľa okolia považovaná za peknú😀ale fotenie či už selfi nie je pre mňa...nemusím....

anonym_1c065b
23. aug 2026

@anonym_autor a prefo by musela posielat fotku ked ide len o pisanie?Ved ak chces aj szrwrko,potom pytaj foto,alebo ty len pri pisani ostavas??

123profil321
23. aug 2026
@226lenka

@226lenka podobne, tiež nemám rada fotenie. Páči sa mi 1 z 20 fotiek. Keď som bola na zoznamke, mala som max profilovku. A tiež som sa obávala, že skrz postavy mi dá chlap košom, aj keď sme si cez správy rozumeli 🤷🏻‍♀️

Strana
z3