Prečo ženy odmietajú posielať fotografie?
Čo znamená, keď si píšem so ženou, už tak lepšie, aj o stretku je reč, ale odmieta dať fotku? Nechápem len tú logiku, a rád by som sa spýtal žien, aby mi vysvetlili takéto rozmýšľanie.
Stalo sa to už viackrát. Proste písať áno, ale fotka nie. Vraj sú prípady keď sa muži vydávajú za ženy, ale tí si aspoň stiahnu fotku nejakej modelky, a tú majú že je to akože ona... Ale že nedať vôbec? Čo z toho ten dotyčný/dotyčná má? Keď sa pôjde na stretko, ajtak ju uvidím. Tak aký má zmysel toto?
@226lenka stávalo sa že presne toto tvrdili že nemajú fotky. Akože dnes v dobe smartfónov? Keď je fotka záležitosťou pár sekúnd? Haló 21 storočie 😎
@anonym_autor áno, doba smartfónov, máš pravdu, ale ja nenávidím fotenie, ja sa neviem prirodzene tváriť na fotke, vyzerám na nej ako čistý debil.
Keď mi manžel na zoznamke poslal fotku, tak reku uff, absolútne zlú foto použil, ešteže sme sa stretli a už sme mali teraz 10r od svadby ;)
A na margo foto, keď ako prvá otázka od jedneho muža bola na zoznamke, či mam naozaj väčšie prsia ako na foto, vedela som že s takým sa neoplatí už ani riadok napísať....
@226lenka podobne, tiež nemám rada fotenie. Páči sa mi 1 z 20 fotiek. Keď som bola na zoznamke, mala som max profilovku. A tiež som sa obávala, že skrz postavy mi dá chlap košom, aj keď sme si cez správy rozumeli 🤷🏻♀️
@123profil321 jediná fotka na ktorej vyzerám ako tak dobre, je z oznamka. Inak vôbec, žiadne fotky kde som nie sú vydarené. A to ich teda veľa nemám, len zopar.
@anonym_autor boja sa odmietnutia
Dohodnite si videohovor, tam sa môžete porozprávať aj vidieť. V dnešnej dobe internetu a mobilov jednoduchá vec, zvládne to každý.
Ma pravdepodobne o 20kg navyse, preto ziadna fotka.
1.Chce si pisat, mat virtualny vztah a nikdy sa neplanuje stretnut.
2.Nevyzera dobre, ale dufa, ze po pisani ju tak spoznas a tak sa zamilujes do jej osobnosti, ze ked ju uvidis, tak ti jej vzhlad nebude vadit.
3.Pises si s Claudiou Schiffer a nechce, aby si ju mal rad iba kvoli super vzhladu
@anonym_autor moje dôvody:
Nemám sociálne siete, nemám žiadne svoje foto nikde publikované. Cítim sa veľmi nekomfortne a cítim to ako narušenie svojej nejakej " intimity", že mám posielať svoje foto cudziemu človeku, čo ho osobne nepoznám. Je možné, že po prvom stretnutí už nebudem chcieť ďalšie stretnutia a moja fotka ostane u toho človeka dakde uložená. A prečo? Necítim sa vôbec dobre pri tej predstave. Bezpečnosť na internete a nezdieľanie a ochrana súkromia je pre mňa dôležitá. Preto by som ti foto neposlala. Vôbec by som sa nehanbila prisť na stretnutie, druhá strana má právo voľby, či chce či nechce po osobnom stretnutí pokračovať. Kto by naliehal na fotku, tak by som prerušila kontakty, lebo nie je ochotný rešpektovať môj názor v tejto veci. Človek bez rešpektu k môjmu názoru nemá miesto v mojom živote.
@226lenka stávalo sa že presne toto tvrdili že nemajú fotky. Akože dnes v dobe smartfónov? Keď je fotka záležitosťou pár sekúnd? Haló 21 storočie 😎
@anonym_autor No áno, sú ľudia, ktorí fotia sami seba aj niekoľkokrát denne ako .ebnutí. Ja som si v živote neurobila jedinú selfie. Ani neviem, ako sa to robí. Fotím si svojich psov, svoju záhradu, prírodu....Ale seba? Načo? Som absolútne nefotogenická, nedokážem sa na fotke tváriť prirodzene, na každej vyzerám otrasne, takže odmalička pred foťákmi utekám. Naozaj nemám akú fotku poslať, ani keby som chcela.
napisem ti za seba len k fotkam, nechodim na zoznamky - nikdy som nebola tak neviem ako by som to riesila ale
ja sa napriklad vazne nefotim. nikdy a nikde. neznasam to. neviem sa tvarit. pritom nazivo to nie je katastrofa. som stihla ani nie uplne strasidlo ale skratka na tych fotkach ked viem ze ma niekto foti som vzdy ako v krci. sama seba by som nefotila uz vobec. nikdy. selfie nemam ani jedno jedine.
v mobile milon fotiek ale ani jedna seba.
toez by som neposielala do obehu fotky niekomu koho vobec nepoznam. na zivo je to ine. a dalsia vec. ja by som fotku ani nepytala lebo by som sa bala co mi pride 😀
bala by som sa fotky z turistiky, poslilky nedajboze z ryb. vlastne sa obavam ze by ma odradila uplne kazda fotka aj fotka breda pitta. mne pridu fotky sameho seba poste vzdy divne. mam rada momentky ked uz. aj decka tak fotim. vybearam vzdy najlepsiu. ale nemam rada staticke pozy. cize nechcela by som chlapovu fotku lebo by ma to s najvacsou pravdepodobnostou odradilo.
face to face aj tak ziadna fotka nenahradi. obzvlast v dnesnej dobe filtrov a moznosti uprav by som aj tak nicomu neverila len osobnemu stretnutiu navyse viac ako o vzhlad ide aj o sposob komunikacie, gest, mimiky... mam kolegynu co na kazdej fotke vyzera vazne dobre aj bez filrtov. ale nazivo je tam nieco. ani to neviem pomenovat. asi mimika alebo co, co jej uz vyraz kazi v beznom zivote.
stretni sa a hotovo.
kazdy ma nejaky dovod a vobec za tym nemusi byt nic zlozite ani podraz.
@anonym_autor a vieš, ja fotím svoje deti, prírodu, pamiatky, zvieratá. Seba nie. To na margo tvojej poznámky k dobe smartfónov.
@anonym_autor nebudem každému posielať svoju fotku, aby nad ňou pohonkával.
@anonym_eb3295 presne tak to máme aj my. Vieme o sebe skoro všetko, len tam chýba vizualizácia.
@anonym_autor my sme si dosť dlho písali,len tak,nebolo to cez zoznamku.Až po dlhšom čase sme sa chceli stretnúť,a fotky sme si poslali tesne predtým
Posielať fotky akékoľvek cez internet je hlúposť.
Akože mne minule kolegyňa (neznáša fotenie) ukazovala fotky zo svadby na ktorej bola. No vyzerala na nich otrasne. Ako taká stará teta Margit, vyzerala že má o 10kg viac. V skutočnosti vyzerá fajn. Vtedy som pochopila, že prečo sa nerada fotí 😂
@anonym_autor ked sa stretnete, tak ju uvidis. Niekedy mobily s fotakmi neboli, pisali sme si "naslepo" 😃
@anonym_autor nemám 300 fotiek. Neznášam sa fotiť. Mám iné starosti nez hutat z ktorého smeru sa lepšie odfotim. Mobil využívam na volanie písanie a hrabanie v matrikach prípadne. Keď niekto v tretej správe po otázke ako sa más a co robíš chcel fotku tak som ho rovno zablokovala. Nie som galéria. Mám fotky stromov a mačiek maximálne. A tiež tupci po poslani fotky svoju neposlu a neracia ani napísať nemám záujem. Takže ak to takto funguje bežne dostať sa k fotke bude stále ťažšie. Môžete si za to sami!
Akože mne minule kolegyňa (neznáša fotenie) ukazovala fotky zo svadby na ktorej bola. No vyzerala na nich otrasne. Ako taká stará teta Margit, vyzerala že má o 10kg viac. V skutočnosti vyzerá fajn. Vtedy som pochopila, že prečo sa nerada fotí 😂
@anonym_595f5c som na tom rovnako 😆
@anonym_autor ked sa stretnete, tak ju uvidis. Niekedy mobily s fotakmi neboli, pisali sme si "naslepo" 😃
Starší hovorili, že kedysi bola taká zoznamka, cez teletext. Posielali sa SMS-ky, a mohli ste si maximálne tak zavolať či esemeskovať. Stretko bolo na slepo. Veľa ľuďom to vyšlo.
Starší hovorili, že kedysi bola taká zoznamka, cez teletext. Posielali sa SMS-ky, a mohli ste si maximálne tak zavolať či esemeskovať. Stretko bolo na slepo. Veľa ľuďom to vyšlo.
@anonym_autor ty či máš 15? 😃😃
Paradoxe ja som sa stretla s tým, že muži nechceli svoje foto poslať ale volali ma na stretko 🤣 no určite...pôjdem na stretko a budem tam stáť ako debil a čakať, kto sa pri mne zastaví? Bez foto, žiadne stretko, dovidenia.
Tiez fotky neposielam. Nie je mi prijemne sa fotit a uz vobec mi nie je prijemne vedomie, ze ma nejaky neznamy muz z netu moju fotku ulozenu kdesi v mobile. Nedavam ani svoj facebook, kde foto mam a celkovo sa snazim byt co najviac anonymna aspon do osobneho stretnutia, takze ani ziadne udaje, telefonne cislo a podobne. Nemam problem sa popisat a nevadi mi ani to, ak by ma muz na zaklade vzhladu odmietol na stretnuti.
Precitala som si diskusiu k tejto teme a popravde ma zaujima, tie zeny kt sa zoznamujete cez zoznamku, to si date profilovu fotku kvetinly alebo nejaky abstrakt? Mnohe pisete, ze sa nefotite, nemate selfie v mobile a podobne. Tak na zaklade coho hladate muza?
Nazory stastne vydatych (ako sa to ma robit) ma nezaujimaju. Pytam sa cisto pragmaticky.
Precitala som si diskusiu k tejto teme a popravde ma zaujima, tie zeny kt sa zoznamujete cez zoznamku, to si date profilovu fotku kvetinly alebo nejaky abstrakt? Mnohe pisete, ze sa nefotite, nemate selfie v mobile a podobne. Tak na zaklade coho hladate muza?
Nazory stastne vydatych (ako sa to ma robit) ma nezaujimaju. Pytam sa cisto pragmaticky.
@lucopeda áno aj toto často robia že namiesto fotiek si dajú nejaké obrázky, prírodu, svojich psov, mačky atď. Ale mňa v skutočnosti zaujímalo prečo majú taký problém ukázať seba, lebo na stretku ju ajtak uvidím, či chce prísť v maske 😂 či o čo im ide?
Ostatné čo spomínate ochranu súkromia súhlasím. To čo ste uviedli ako argument, že žiadne osobné údaje nedávať cudzím, je v poriadku. Lebo je to nebezpečné. Sú všelijakí kreatívci čo k tvári dokreslia telo, ktovie na čo by tú fotku použili. Je to riziko. Ale mal som na mysli keď už ste v štádiu že si píšete, voláte, rozumiete si, chcete sa stretnúť, a stále nie a nie dať fotku. Tak hádam už na toľko poznáte dotyčného že by tú fotku nejak nezneužil.
@lucopeda muža hľadajú na základe zhody v názoroch, záujmoch, pohľade na svet, v porozumení, až potom hľadia na vzhľad. A keď má prísť k stretnutiu, tak na čo fotka. To je ich pohľad na vec. Ale súhlasím, že niekoľkotýždňové vypisovanie je zbytočné, ak keď sa k nemu neschyľuje, treba to utnúť
Ostatné čo spomínate ochranu súkromia súhlasím. To čo ste uviedli ako argument, že žiadne osobné údaje nedávať cudzím, je v poriadku. Lebo je to nebezpečné. Sú všelijakí kreatívci čo k tvári dokreslia telo, ktovie na čo by tú fotku použili. Je to riziko. Ale mal som na mysli keď už ste v štádiu že si píšete, voláte, rozumiete si, chcete sa stretnúť, a stále nie a nie dať fotku. Tak hádam už na toľko poznáte dotyčného že by tú fotku nejak nezneužil.
@anonym_autor žiaľ, nikdy nevieš, kto je na druhej strane 🤷🏻♀️ pri človeku, ktorý fakt nič nemá na sociálnych sieťach, je to asi samozrejmé, že ti fotky nepošle 🤷🏻♀️
Ale na čo si písať niekoľko týždňov? Prečo sa nestretnúť hneď, po pár dňoch, do týždňa, max dvoch, keď keď ste si sadli v konverzácii? A uvidíte, či to klape aj naživo. Čím dlhšie si píšete, tým viac si toho druhého zbytočne idealizujete....
Hnusila sa mi predstava, ze mozno na druhej strane si ten chlap na mojej fotke honi, tak som foto neposielala.
@anonym_autor áno dá sa to úpravou fotiek zneužívajú to je ten dôvod prečo ženy odmietajú posielať fotky ,treba si počkať na stretnutie tam sa viac dozviete o osobe o ,ktorú máte záujem, osobný kontakt vám viac napovie ako fotografia nemyslíte??

@anonym_autor mám v mobile 3000 fotiek, vacina príroda alebo mesto. Moje fotky tam mám max 15 z toho. Dobré sú len 3. Asi toľko k tomu