icon

Prekvapivé stretnutie so známym mužom zo zoznamky

21. júl 2026

Ahojte
Mam chut sa podelit so skusenostou.
Obaja 40rocni (ja rozvedena a dve deti, on bezdetny). Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval, potom ano, citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena.
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko.
Ja som planovala ze mu poviem ze nechajme to tak. Pozval ma na veceru a ukoncil to on. Prijala som to a dalej sme sa rozpeavali, najedli.
Prekvapilo ma, ze takto korektne sa zachoval - ze to nenechal vysumiet.
Dokonca je to chlap, medialne znamy, ma urcte viac zien v rukave a ma u mna bodik za to 🙂

Strana
z4
chocolatebox
Včera o 18:13
@aurora33

@chocolatebox ach 🙄 naozaj škoda s tebou debatovat

@aurora33 klasická odpoved ked dôjdu argumenty 😂 ale veď dobre, zhodneme sa ze sa nezhodneme 🙂

anonym_2ed7ff
Včera o 18:40

Mňa by zaujímalo kto to je keď je známy 😃

autor
Včera o 20:19
@anonym_2ed7ff

Mňa by zaujímalo kto to je keď je známy 😃

@anonym_2ed7ff urcite nepoznas … v takych intelektualnych kruchoch sa nepohybujes

A este raz - sex bol obojstranny - nikomu som nic nedavala za veceru 😆 odkaz tohto prispevku bol ten ze su aj chlapi ktori dokazu do do oci povedat ze koncime - ajked v tejto dobe je to zvacsa len cez odmlcanie sa

Nikde som sa nechcalila ze sme spolu spali, keby sa chcem chvalit, tak vytahujem ine aferky, ktore za to stali

A naozaj si dovolim tvrdit ze vo mne nevidel chudiatko ktore za nim nacupita …

To vy ste to tu tak otocili - lebo podla seba sudite ostatnCh 🙂

earlgrey
Včera o 20:31
@anonym_autor

@anonym_2ed7ff urcite nepoznas … v takych intelektualnych kruchoch sa nepohybujes

A este raz - sex bol obojstranny - nikomu som nic nedavala za veceru 😆 odkaz tohto prispevku bol ten ze su aj chlapi ktori dokazu do do oci povedat ze koncime - ajked v tejto dobe je to zvacsa len cez odmlcanie sa

Nikde som sa nechcalila ze sme spolu spali, keby sa chcem chvalit, tak vytahujem ine aferky, ktore za to stali

@anonym_autor Ale veš tento chlap nie je ničím výnimočný, možni teba to šokovalo, lebo sa ti to stalo prvýkrat v živote. Mňa osobne žiaden muž zatiaľ neodmietol, ale ja som niekoľko mužov odmietla a čuduj sa svetu, bolo to z očí do očí 🤷‍♀️

autor
Včera o 20:38
@earlgrey

@anonym_autor Ale veš tento chlap nie je ničím výnimočný, možni teba to šokovalo, lebo sa ti to stalo prvýkrat v živote. Mňa osobne žiaden muž zatiaľ neodmietol, ale ja som niekoľko mužov odmietla a čuduj sa svetu, bolo to z očí do očí 🤷‍♀️

@earlgrey ani mna 🙂 toto bola premiera.

anonym_9b7be7
Včera o 20:45

@anonym_autor za čo ma bodík žena ktora ma dve deti už by to aj rozum chcelo..po prvom sexw ri dal najavo ze chcwl len sex....urobil z teba len rohoz

anonym_e4fb89
Dnes o 02:56

Nechápem dôvod prečo si to tu potrebovala zdielať. Aspoň si zistila aké ..... sa potrebujú vyjadrovať ku každej téme. Bolo to od neho fér a pre mňa máš dobré nastavenú sebahodnotu, že vieš ustáť odmietnutie zoči voči a ešte sa k nemu aj verejne priznať. Vidíš, že väčšina by to brala ako útok na ego a odkopnutie, využitie. Ja to beriem ako fakt, že dvaja ľudia si nemusia zapasovať niečim a v dnešnej dobe väčšina to zbabelo tutle a radšej niekoho ghostne. Takže čo okrem kritiky si očakávala na koníku takouto diskusiou?

anonym_e4fb89
Dnes o 03:00

A pre vydaté kritičky koníka otázka, že načo sa potrebujete vyjadrovať o téme zoznamovania, keď vy toto nepotrebujete riešiť a možno ste randili s niekým novým pred 10p rokmi a od vtedy sa už zoznamovací trh alebo systém zmenil. Ste mimo realitu a potrebujete kvákať ku všetkému, lebo doma vás nikto nepočúva?

stanislavicenka
Dnes o 03:41
@anonym_2b93be

@chocolatebox Chuderu robis zo seba ty, nie ja. Roztahovanie noh, nie je vulgarizmus, nikto tu nepouzival slova vulgarne. Ale asi tiez mavas sex s nahodnymi muzmi tak sa ta to dotklo, a urazaju ta pomenovania na nahodny sex. Nikto jej tu ani nenadaval vulgarne. Tak neprehanaj. Ty slusna zena, co pisanie inych zien nazyvas vygrcanie 😀. Dokonalost sama si 😀.

@anonym_2b93be absolutne si ju nepochopila
Ma pravdu. Ale, to sme my zeny. Ved len pre nase porovnavanie kvitne kozmeticky priemysel🙂. Svojimi spatnymi reakciami to len potvrdzujes, aj ked v inej rovine

anonym_2ed7ff
Dnes o 04:32
@anonym_autor

To máš pravdu v takých kruhoch kde niektoré roztahuju nohy na jednu noc a ešte sa tu stým chvália sa nepohybujem 🙂

earlgrey
Dnes o 04:55
@anonym_e4fb89

Nechápem dôvod prečo si to tu potrebovala zdielať. Aspoň si zistila aké ..... sa potrebujú vyjadrovať ku každej téme. Bolo to od neho fér a pre mňa máš dobré nastavenú sebahodnotu, že vieš ustáť odmietnutie zoči voči a ešte sa k nemu aj verejne priznať. Vidíš, že väčšina by to brala ako útok na ego a odkopnutie, využitie. Ja to beriem ako fakt, že dvaja ľudia si nemusia zapasovať niečim a v dnešnej dobe väčšina to zbabelo tutle a radšej niekoho ghostne. Takže čo okrem kritiky si očakávala na koníku takouto diskusiou?

@anonym_e4fb89 Joooj veď chcela poukázať na toz že existujú aj normálni muži, ktorí ťa odmietnú z oči do oči a nehrajú divadielko atď. Keďže väčšinou sa tu na MK na mužov len nadáva 🤷‍♀️

anonym_5b7d6e
Dnes o 05:06

@anonym_autor určite známy nepotrebuje zoznamku. Potreboval si vrznut, ale bolo to o nicom, tak to ukončil.

anonym_9d6eb2
Dnes o 05:09

a kde ste mali ten sexik? un ho ci u teba, toto by ma zauijimalo

anonym_5b7d6e
Dnes o 05:18
@anonym_2fbc29

. Zoznamili sme cez zoznamku, sympatie boli, kecali sme a nejaka taka energia. Po prvom sexe sa nejak neozval ( ČIŽE SI SA MU VOBEC NEVIDELA A NECHCEL S TEBOU NIČ MAŤ)
potom ano, ( POTOM SA OZVAL LEBO ZISTIL, ŽE NA LEPŠIU AKTUALNE NEMÁ DOSAH) citila som zmenu v spravani, po dalsok sexe este vacsia zmena. ( ZASE ZISTIL, ŽE MAŠ MALE IQ A JE TO DES A UŽ VEDEL ZE SA ŤA MUSI ZBAVIŤ)
Citila som ze to ide do stratena. Ale nejak v ramci sprav sme dohodli stretko. ( TAK ŤA POZVAL NA POSLEDNU ŽRANICU ABY ŤA POSLAL DORITI NECH HO UŽ NIKDY LASKAVO NEOTRAVUJEŠ, lebo ty si taká pripečená a stačí ti tak málo, že by si mu bola schopná vypisovať po čase zase...)

@anonym_2fbc29 presne si to popísala. Keby jej napísal smsku, je možnosť, že ho bude dalej otravovať. Co uz nechcel. Tak obetoval večeru a povedal jej, aká je úžasná, ale ze je vlastne koniec. A za to ma podla nej ten dobrý bodik. Ja neviem, asi som divná, ale mne stačí aj ta smska, ze jednoducho to nebolo ono a ďalej nepokračujeme. Bodka. Tiez to tak robím aj ja.

lienka.7
Dnes o 05:22

@anonym_autor mňa by napríklad zaujímalo, z akého dovodu mas potrebu zdieľať tento tvoj zážitok verejné? No tak aspoň napíš, kto to bol. Nech vieme, kto je taky úžasný "gentleman", ktorý ťa 2x pretiahne a potom ti poviem, ze sorry aké nič nebude. Inak za mna by pokojne stačila smska. Slusne napísať ze to proste nebolo/nie je ono a nefungovalo by to. Želám ti všetko dobre a maj sa. Nemusi ma volať ma večeru, a lúčit sa so mnou takto dramaticky. Toť vsjo

anonym_4e2885
Dnes o 05:45

Vzhľadom na to,že na SVK je mediálne známi kade kto a nemá to nič spoločné so zásluhami pre túto krajinu, tak by som to ako terno nebrala.
A sorry tiež mi to zaváňa zúfalstvom z tvojej strany,...zbytočne zakladať tému. Keďže to by mala byť elementarna slušnosť.

fineta
Dnes o 05:52

Za mojich čias sa chodilo najskôr na večere a potom sa možno vzťah posunul do niečoho vážnejšieho. Teraz to je naopak? Žena, maj svoju hrdosť... Poriadni chlapi také lacné správanie žien radi nemajú..

lenja1
Dnes o 07:49

Však on chcel len sex, nič iné. Nie každý chlap si do bodycountu ráta jednorazovku. Sex dvakrát je iná káva – čiže prvýkrát zaujal a získal si ženu, keďže súhlasila aj s druhým sex stretnutím. Prišiel čas pohnúť sa ďalej, lebo táto mu už dala, čo chcel, a keďže z neho bola taká hotová, uspel.
To, že zaplatil večeru, bolo skôr preto, aby videl, ako bude reagovať, keď ju kopne do zadku. Aby to vedel obhájiť – ak je verejne známy, tak jej to radšej vysvetlí z očí do očí, ako by mala potom niekde na sociálnych sieťach vyťahovať jeho meno v zlom svetle. A to ešte v prípade, ak on má partnerku.

Strana
z4