icon

Prihovorenie vo fitku

6. sep 2025

Ahojte chcem sa spytat co si o tomto myslite. Chodim do fitka a jeden chalan tam po mne pokukoval mesiac potom sme sa zacali zdravit az sa mi prihovoril, normalne sme kecali.
Ja som mu potom napisala na fb len ahoj chvilku sme pisali ale videla som ze je nejaky strohy tak som sa ho spytala preco sa mi prihovoril a on mi napisal ze mu o nic nejde ze som bola len sympaticka.
Len mne to prislo take ze sa mu pacim, citila som medzi nami taku chemiu tak nerozumiem tomu preco mi daval take signaly.

viestta
6. sep 2025

Ty si citila chemiu, on nie, jemu si bola len sympaticka. Stava sa

anonym_60eed8
6. sep 2025

@anonym_autor dufam ze sa nevolal Marek 😂

anonym_15ee48
6. sep 2025

Doma signály stopla priateľka 😆

autor
6. sep 2025
@anonym_60eed8

@anonym_60eed8 nie neboj 🤣

anonym_60eed8
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor poznám vela chalanov ktori sa vo fitku len tak prihovoria a nic za tym nehľadajú. Proste si ho zle prečítala, stava sa

anonym_db0278
6. sep 2025
@anonym_60eed8

@anonym_60eed8 a je z ke? 🤣

joannita
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor NIKDY nepíš prvá chlapovi. Keď ťa chce, nájde si ťa on a napise ti. Keď nie, NECHCE TA.

danieli
6. sep 2025

Nema zaujem, je len slusny…

domkakvet
6. sep 2025

@anonym_autor poucenie do buducna, nepis prva.

anonym_bd2aba
6. sep 2025

Vo fitku sa vela ludi spolu bavi, prihovara, niekto extrovertnejsi viac a nic to neznamena.Ale niektore zeny si dokazu velmi namyslat a pritom dotycny je kamaratsky ku kazdemu, je taka povaha.Aj u nas vo fitku, by som uz musela mat x-záujemcov co sa mi stale prihovaraju, pritom je to len obycajny pokec bez vedlajsich zaujmov

anonym_68bb16
6. sep 2025

@anonym_autor povedal " LEN" sympatická. Toho by som sa držala a neriešila, čo, prečo, načo, ako a pod. 😵‍💫

alickapusinka
6. sep 2025

Aspoň vieš na čom si.

anonym_ebfc0c
7. sep 2025

Napísať prvá a ešte sa pýtať po krátkom pokeci, že prečo sa prihovoril, tak to je extrémne zúfalé a odstrašujúce. Čo si si pýtala nejaký kompliment?😂😂👌

sidicek
7. sep 2025

Podľa mna čisté zúfalstvo, ked si po 1 smal talku pomaly myslíš ,že spolu chodíte.

melanta
7. sep 2025

Roky cvičím vo fitku a bežne sa tam bavím s ľuďmi a teda výrazne viac s chlapmi ako ženami. Sú to len fitkovo kamarátske rozhovory, nič viac. Je to normálna vec, ľudia sa vo fitku bežne bavia bez toho, aby tam bol ďalší úmysel. Hľadať chlapa na základe fitkového pokecu na FB, písať mu a ešte sa ho pýtať, prečo ťa oslovil - ak máš 15 rokov, tak túto trápnosť chápem.

simona_racz
10. sep 2025

Kto sa pýta, ten sa dozvie 😉 netreba z toho robiť drámu. Spýtala sa, dostala odpoveď. Vybavené.

simona_racz
10. sep 2025

Ja síce do fitka nechodím, ale keby sa mi niekto prihovoril v štýle small talk, to u mňa nieje dôvod, na to aby som ho hladala na sociálnej sieti, a písala mu. Za druhé, a ako ho našla? Musel povedať, že som na tej s tej sieti, a mám tam taký a taký Nick nie? To je už skoro výmena kontaktu, len nemá odvahu sa spýtať, či mu dám kontakt, tak len naznačí tak, že mi to oznámi, že ho nájdem tam a tam. Takže vždy to zaváňa flirtom, a nie small talkom. Ale tie blbé pravidlá, že nikdy nepíš muživi prvá, sa mi nepáčia. A prečo by som nemohla, v prípade že sa mi páči? Teraz kvôli tomu si nechám ujsť šancu, na nové kamarátstvo, lebo žena nemá písat prvá, či byť aktívna? Ja keď chcem oslovím prvá, a neriešim kto je kto. Ja som papulnatá, ku mne keď príde niekto váhavý, hneď mu poviem že nooo vykokci sa už čo chceš? Viete ako sa toho niekedy zlaknú? Že sa až ja zlaknem ako som ho vylakala. 😄🤪🤷‍♀️

bluka2
10. sep 2025

Mne by bolo trapne niekomu vypisovat … ale neboj, to prejde 😉

simona_racz
21. sep 2025

Fo fitku sa má cvičiť nie zoznamovať. 😉