icon

Problémy s hľadaním partnerky vo veku 29 rokov

Včera o 21:15

Prečo sa mi nedarí dostať žiadne dievča na rande, čo robím zle, skúšam zoznamky, na ulici sa pýtať a kde nič, tu nič

martinmmartin
Včera o 21:28

Dovodov si dostal milion a neuveril si ani jednemu?

anonym_a42d62
Včera o 21:32

@anonym_autor

sticker
anonym_415b90
Včera o 21:35

@anonym_autor Skúšaj, hľadaj.

bbwwoman
Dnes o 03:09

@anonym_autor niekde problém musí byť
Tiež mám 29 a keď vidím aké typy ma pozývajú von krútim hlavou že normálny chlapi vymreli 😅

anonym_948622
Dnes o 03:30

@anonym_autor na ulici sa pýtať 🤣🤣🤣 tu zúfalosť cítiť až sem

mirkava
Dnes o 04:23

@anonym_autor ako sa pýtaš na ulici žien či nepôjdu na rande? To musí byť zaujímavé 😊. Na zoznamkách je asi problém v komunikácii. Nejde o to, ju dostať na rande, musíš ju zaujať.

anonym_bf2fd4
Dnes o 05:05

My to mame odkiaľ vediet? 😀 myslím si, že taká otázka je už mimo. Chyba ti sebavedomie, nemáš charizmu, asi ani úsmev, fádne oblečenie. Prvý dojem napovie…. A ďalej neustále lamentovanie, sťažovanie sa, rozprávanie o politike, žiadne hobby, záľuby…. 🤷‍♀️

sevrin
Dnes o 07:06

@anonym_autor 29? To som bol vrchole blaha. Počkaj keď budeš mať viac ako 45, ako nostalgicky budeš spomínať na 29.

anonym_9b07bb
Dnes o 07:22

@anonym_autor Možno zle pôsobíš na tie dievčatá, nesprávne komunikuješ. Možno si príliš taký hrr na nich, ich to odpudzuje.

anonym_eb0dd5
Dnes o 07:28

@anonym_autor možno si nízky a chudý?

anonym_51b35c
Dnes o 07:49
@anonym_eb0dd5

@anonym_autor možno si nízky a chudý?

@anonym_eb0dd5 lepšie je nízky a tučný?

domkakvet
Dnes o 08:43

@anonym_autor prispievas tu pravidelne, napis nam nieco o sebe, ako vyzeras, v akej oblasti pracujes, ake mas zaluby, skusime zistit kde je problem okrem toho, ze zrejme budes posobit aj zufalo.